Obama Romney, Gingrich, Santorum, I do not care. Men som Romney just sa – vinner Obama blir Iran en kärnvapenmakt.

Romneys uttalande på denna länk. Du kan söka på Obama här på bloggen så vet du vad jag har tyckt om den socialisten/kommunisten sedan jag hörde hur stor del av  hans valbudget kom från ofantliga mängder med ospårbara småsummor från muslimska länder.

Tyvärr är en stor del av pressen också socialistisk, i USA såväl som Sverige, så folk som inte läser något annat har fått en förödande progandaflod över sig - ska man vara ärlig har Obama inte lyckats med ett smack! Att han ödat några av sina triljoner lånade dollars på några små grupper i USA så de tycker de har fått det bättre, är enbart sjukt. 

Att han lyckats förstöra hela den muslimska världen i Mellanöstern kan du se på denna länken, mycket viktig artikel. Han har infört hård islamism i hela Nordafrika och stött islamismen under Muslimska Brödraskapet vilket kommer att orsaka många miljoner flyktingar snart. Clinton sa för mindre än ett år sedan att Assad i Syrien var en reformator.........   Sådan är hennes bedömningsförmåga och den har knappast förbättrats. Obama är ointresserad av att samarbeta med demokratiska grupper i Egypten eller Syrien, se samma länk. Han har inte lärt sig ett dyft under tre år utan kör med exakt samma budskap angående Iran att "där är fortfarande tid för diplomati" (se videon på länken) vilket han som vilken svart papegoja som helst kommer att upprepa medan en missil flyger från Iran till Tel Aviv.

 Obama och Netanyahu ska nu träffas i Svarta Huset och Bolton, en av de som vet vad han talar om och som hade varit min favorit som presidentkandidat - säger kort och gott att Netanyahu inte kommer att få nåt kaffe när han besöker. Kanske lika bra det, vem vet vad Obama hade velat ösa i kaffet, och Netanyahu kan hantera förolämpningar från den karln. Obama har på sistone sänt en strid ström höga dignitärer till Israel men är lika livrädd som Bildt att besöka själv. Som Bolton säger, det är mer som en amerikansk invasionsplan av Israel än ett stöd mot Irans planer. Och mr O vill att Netanyahu ska PRATA med iran medan de bestyckar sina missiler........    Saker går snabbt, som du vet tar det 6 veckor för Iran att gå från 20% till 90% anrikat uran, som är vapennivån.

Ännu ett garanterat valfusk i Iran har inte orsakat några protester hos Obama. Det är ju inte lika viktigt som om det byggs ett judiskt dass i judarnas huvudstad sedan 4000 år.

 

 

 

 

 

.......

 

 http://www.dn.se/nyheter/varlden/annu-en-seger-for-romney

http://www.dn.se/nyheter/varlden/santorum-skuggar-romney

http://www.dn.se/nyheter/varlden/avgorandets-stund-for-romney

http://www.dn.se/nyheter/varlden/romney-tog-hem-en-dubbelseger

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=4990144

http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.875600-romney-segrar-aven-i-wyoming

 

 http://www.svd.se/nyheter/utrikes/medvind-for-romney-infor-supertisdag_6899295.svd

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/annu-en-seger-for-romney_6897827.svd

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/netanyahu-avvisar-samtal-om-iran_6896445.svd

 

 

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
Share