Israel inside.

Man önskar att Israel slutade skämmas för alla sina produkter. Intel har sitt vanliga varumärke på massor av datorer etc. med deras chips inuti, varför har inte Israel ett liknande överallt, på laptops, mobiltelefoner, andra datorer och elektronisk och medicinsk utrustning, med väsentliga komponenter, hård- och mjukvara utvecklat/tillverkat i Israel?

Nä, jag har inte gjort logonen(?), hittade den bara. Såg en annan också, men ännu sämre. Inte alltför välgjord, att ordet Israel är inklistrat syns lite väl tydligt men....... Undrar om Intel hade varit stolt eller surat för att man stulit deras logoidé?

Intel gör ju mycket utvecklingsarbete i Israel, senast 

Intel invests $2.7 billion in its Israeli chip facility

där tillverkar nya supersnabba supercoola chips med 22-nanometers teknologi, d.v.s. de smalaste banden inne på chipet är så breda.  Ett vanligt människohuvudhår är mellan .04 and .25 millimeter sen får du börja räkna. 1000 millimeter på en meter, 1000000000000 nanometer på en meter. Använd fingrarna.

I slutet några ytterligare stulna reklambilder.

Varför sätter inte Intel upp en liknande fabrik i Gaza eller nåt, arbetskraften är ju billigare. Eller hänger det på något annat?

 

What the heck........

 

Fler bilder här.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
Israel inside., 10.0 out of 10 based on 3 ratings Share