Anarkisterna i Israel visade precis vad de tänkte.

Anarkister ritade hakkors på väggarna där de kvarhölls.

Några av de gripna som fasttogs vid Ben-Gurion International Airport under Operation Välkommen till Palestina ritade hakkors på väggarna av cellerna där de kvarhölls på flygplatsen, har tjänstemän berättat.

En spansk och en fransk medborgare har redan släppts och skickats hem, men en inspektion av deras cell avslöjade hakkors, vilket fick tjänstemännen att betona "det är farliga människor som arbetar under täckmantel av att vara fredsaktivister".

Från och med tisdag morgon sitter fortfarande 57 av de gripna i fängelse i Israel. De är anarkister som deltog i flytillan i syfte att komma in i landet och ta sig till PA (Palestinska Myndighetens) självstyrande områden för att gå med i anti-israeliska insatser i dessa områden. Den dagliga Yisrael HaYom rapporterar att de flesta av dem är franska medborgare som helt enkelt vägrar gå ombord flyg tillbaka till sitt eget land.

Blogg: Fredsprocessen.

Se också Ynet. Också såg jag just denna artikel.

.......

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
Anarkisterna i Israel visade precis vad de tänkte., 10.0 out of 10 based on 3 ratings Share