Barry Rubin, Mellanösternkännare, död.

Jag har många gånger refererat till och fått tillstånd att fritt översätta från hans artiklar, hans död nämns bl.a. här Hans kunnighet om fakta i världens dymoln av Tusen och en nattliknande sagor om Israel med omgivning  kan verkligen vara förvirrande med början med världens hat av enkla verifierande fakta. Han delar denna förmåga med tex. Caroline Glick och Spengler.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
Barry Rubin, Mellanösternkännare, död. , 10.0 out of 10 based on 2 ratings Share
 • HorsaredsHedvig
  Världen kommer definitivt att vara mindre klok nu efter att Barry Rubin lagt ner pennan. Jag brukade först läsa hans analys av läget och sedan skumma det vanliga informationsflödet för att på det sättet bättre förstå varför det som händer händer. Nu kommer det att bli problem...
  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...