Under Hajj skriks “död åt Israel, död åt USA.” Religion eller politik?

Hajj till Mekka är full av islamistiska skrik. Vad skriker de? "Allah är den största!" "Död åt Israel!" "Död åt USA!" Signalen till omvärlden är kristallklar. Inga dubbelmeningar här.  Dagen med böner och meditation när pilgrimerna vandrar i Arafatöknen 20 kilometer från Mekka. Originalinformationen från en iransk nyhetsbyrå, och kan du se den muslim på bilden som INTE är islamist och som inte skrek ut sitt islamistiska  pilgrimshat? Sen reser 4000 av dem hem till Sverige igen. Obamas vänliga hälsning till dem:

The White House

Office of the Press Secretary

For Immediate Release

November 15, 2010

Statement by the President on Hajj and Eid-ul-Adha

Michelle and I extend our greetings for a happy Eid-ul-Adha to Muslims worldwide and wish safe travels to those performing Hajj.  This year, nearly three million pilgrims from more than 160 countries - including the United States - have gathered in Mecca and neighboring sites to perform the Hajj rituals and stand together in prayer.

On Eid, Muslims around the world will commemorate Abraham’s willingness to sacrifice his son, and distribute food to those less fortunate - a reminder of the shared values and the common roots of three of the world's major religions.

On behalf of the American people, we extend our best wishes during this Hajj season – Eid Mubarak and Hajj Mabrour.

Så nu vet du det. Kommer kanske nån hälsning också från Reinfeldt. Jihad Watch skriver också om eländet. Samtidigt firar 4000 egyptiska muslimer genom att attackera koptiska kristna där medan 2000 indiska muslimer anföll hinduer under deras religiösa firande. Fredens religion enligt Obamas tal senast i Mumbai, där muslimska terrorister mördade och slog ihjäl för två år sedan. Obamas finkänslighet är - ökänd numera. På torsdag kommer de vandrande till Sveriges gräns men har glömt sina pass hemma. De vet att de inte behöver dom i Sverige. Man behöver sannerligen ingen sjuklig fobi för att bilda sig en uppfattning om en allt för stor del av muslimerna. . DN832 DN523 GP299 SvD219 SDS434 NSk965 HD SDS196 D571 SvT683 vg278 . ....
GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
Share