“Israeliska läkare tillåter tortyr”

Reagerade du på det också? Inte ett ord om att Israel tar hand om 190.000 icke-israeliska araber årligen på sina sjukhus, men en sån grej – utan någon kontroll över vem som påstår det!  Smaskig titel för TT. Den regelbundet antisemitiska Guardian körde samma groda.

Så vem påstår det? Två “israeliska människorättsgrupper”…..   Vilka?

PCATI som du kan läsa om på denna länken

Physicians for Human Rights (Israel) som du kan läsa mer om här.

Den sista har du kanske hört talas om – det är ett gott skämt. De har inte det minsta att göra med den internationella organisationen Physicians for Human Rights, denna organisationen har tagit avstånd från dem liksom den israeliska läkarorganisationen. Deras enda uppgift är att sprida hat för Israel, de stöds av New Israel Fund, som stöder allt anti-israeliskt extremvänsterotyg i Israel och alltså är helt icke-demokratiska, de stödde framtagandet av falska vittnen åt den första Goldstonerapporten via extremvänsterpartiet Meretz. Är du överraskad att också Diakonia donerar av dina skattemedel till dem för att de ska säga rätta saker som TT därefter kan upprepa?

De kallar hela tiden Israels Försvarsmakt för Israels Ockuperande Styrkor. Tala om femtekolonnverksamhet.

PCATI stöds också med väldigt stora summor från New Israel Fund, Sverige, EU……..   Så de säger saker som är tryckbara och säljbara i Sverige.

 Diakonia älskar att föra fram denna typ av okontrollerbara rapporter från organisationer som de betalar för att säga detta, här från två andra vänsterradikala grupper de också finansierar. Diakonia och TT skulle som sagt inte drömma om att berätta om allt positivt Israel gör med sjukvård internationellt. Som vi minns när det var jordbävningskatasstrof på Haiti – dagen efter hade de ett helt fältsjukhus där, efter några veckor spekulerade Sverige om de skulle sända något, tog flera veckor innan man såg skymten av rapport i svenska media om den stora israeliska hjälpinsatsen. TT och gänget avslöjar sig bara alltför väl, åt båda hållen. 

Att Högsta Domstolen i Israel explicit förbjöd tortyr av fångar 1999 kan du läsa här. Kvällsläsning för Israelhatare som TT och Diakonia........

 

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/israeliska-lakare-tillater-tortyr_6609210.svd

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=4781925

http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.766248–israeliska-lakare-tillater-tortyr-

 http://hd.se/utrikes/2011/11/04/israeliska-lakare-tillater-tortyr/

 http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=283980

  http://www.dn.se/nyheter/varlden/israeliska-lakare-tillater-tortyr

 

 

GD Star Rating
loading…
GD Star Rating
loading…

Share