10 bästa vattenparker i Oklahoma

Förbered dig för ditt livs äventyr. Dessa vattenparker kommer säkerligen att glädja, utmana, spänning, blötlägga och få ditt hjärta att bulta! För en dag med minnesvärda äventyr och familjekul, ta tag i dina baddräkter och bege dig ner till en av de många fantastiska parkerna Oklahoma har att erbjuda. Det finns alla åkattraktioner, rutschbanor, coola pooler, lazy river och innovativa och fantastiska barnområden som din familj kan begära. Många parker är så enorma att du vill komma igen bara för att uppleva allt. Andra sätts tillbaka i naturens skönhet. Vissa har till och med öppet året runt! Upplev de många unika funktionerna varje park har att erbjuda.

Låt oss ta en titt på bästa vattenparker i Oklahoma:

1. Water-Zoo Indoor Water Park, Clinton

Water-Zoo Indoor Water Park, Clinton

Källa: resekanal

Water-Zoo Indoor Water Park, Clinton

Besök Water-Zoo för en dag av roliga familjer där temperaturen alltid är lagom. Parken är öppen året runt, innehåller mer än trehundratusen liter vatten och har ett infällbart tak. Barn kommer att älska The Biggest Splash, designad med dem i åtanke. Det fantastiska barnområdet har en enorm tipp hink, jättelik lekstruktur, vattenkanoner, fontäner och rutschkanor. Tots kommer att ha det bra i Cub's Cove-stänkområdet komplett med sprutor och en liten rutschkana. Plaska i vågbassängen som har nolldjup ingång. Njut av de fyra hundra foten av Lazy and Crazy River som korsar genom vågbassängen. Skjut några ringar vid aktivitetspoolen. Inside Out-vattenrutschbanorna är fantastiska. När du åker ner för alla fyra våningarna med superroliga vändningar eller snurrar genom skålen, kommer du faktiskt att vara utanför byggnaden under en del av åkturen. Water-Zoo har också den unika Slideboarding, som kombinerar videospel och vattenrutschbanor. Webbplatsen har en video som förklarar och demonstrerar denna fantastiska nya åktur!

2. White Water Bay, Oklahoma City

White Water Bay, Oklahoma City

Källa: silverdollarcity

White Water Bay, Oklahoma City

White Water Bay är öppet säsongsvis och är platsen att vara för stora plask och ännu större spänning. Kiddies kommer att ha kul i det helt nya området Barefootin' Bay. Galloner med vatten, sprutor, jetstrålar, rutschbanor, lekstruktur, marina djur och en enorm dumpningshink kommer säkerligen att göra för timmar av skrik och skratt. Luta dig tillbaka och flyt ner det försiktigt rörliga vattnet i Castaway Creek eller ta ett plask på vågpoolen Monsoon Bays dyningar. Utmana dina färdigheter på liljekrampsövergången i aktivitetsbassängen. Åkattraktioner och rutschkanor kommer att få ditt hjärta att springa och adrenalinet att flöda. Ta en flotte och några vänner, eller familjen, och rusa ner för Big Kahuna, den enorma rutschkanan som släpper ner dig i en ränna och ner i en enorm pool. Keelhaul Falls kommer att släppa dig i en rad coola pooler. Kroppsrutschbanorna kommer säkerligen att få dig att skrika. Acapulco Cliff Dive och Mega-Wedgie-rutschbanorna har höga hastigheter och ännu högre fria fall. Utmana alla tre rutschbanorna i Bermudatriangeln eller rusa av Cannonball Falls dropprutschbana. Du kommer att älska att trotsa gravitationen på Pipeline Wave. Trotsa mörkret i Pirate's Plunge eller spräng ner RipQurl skålen på ett rör. Med så många åkattraktioner kommer du säkert att vilja komma tillbaka igen för att uppleva allt.

3. Safari Joe's H2O Water Park, Tulsa

Safari Joe's H2O Water Park, Tulsa

Källa: safarijoesh2o

Safari Joe's H2O Water Park, Tulsa

Spänningssökare och äventyrsälskare kommer att ha det kul i denna utomhuspark. För en dag med hög spänning och blöta spill är åkattraktioner och rutschbanor ett måste. Tre nya rutschbanor introducerades till parken i somras, inklusive hastighetsrutschbanan Reptile Rush. Den enorma vatten-och dalbanan, Master Blaster, tar dig genom massor av olika vändningar innan du gör ett plask i den lata floden. Utmana all the Flumes, tre färgglada rutschbanor som var och en tar dig från fyra våningar, nedför fyrahundra fot av äventyr. Mindre ryttare kommer att älska hastighetsrutschbanorna i aktivitetspoolen. Poolen har noll-djup ingång samt en trampolin, basketboll och en klättervägg. Tots kommer att ha timmar av skoj i Tiny Turtle Lagoon. Med en rolig stövelrutschkana, grunt vatten och spännande aktiviteter, kommer det garanterat att bli kul! Luta dig tillbaka i den lata floden, som du kan gå in i från Master Blaster, eller koppla av i dyningarna i den tjugofyra tusen kvadratmeter stora vågbassängen. Parken har en ny attraktion, exotiska fåglar och reptiler. Du kan se djuren i parken eller se mer under presentationerna under hela dagen. Om du gillar torrlandsnöjen finns det volleyboll och basketplan, samt en stor lekplats och massor av olika förmåner.

4. River Country Water Park, Muskogee

River Country Water Park, Muskogee

Källa: muskogeeonline

River Country Water Park, Muskogee

Gör ett stänk och dyk in i sommaren i River Country Water Park. Med roliga aktiviteter, spännande rutschbanor, avkopplande floder och naturligtvis massor av svalt vatten, det finns all våt underhållning du kan begära. De små kommer att ha det kul på Crawdad Corner som har en enorm vattenlekplats som är fullt tillgänglig. Aktivitetspoolen Frog Pond har noll djup ingång, enorm pool och två fantastiska, vridande rutschbanor. Utmana dig själv på Gator Walk eller luta dig tillbaka på det lata vattnet i Willow Creek. Om du vill uppleva äventyr på torra land kan du spela beachvolleyboll. Parken har en koncession och är även värd för födelsedagsfester.

5. Andy Alligator's Fun Park, Norman

Andy Alligator's Fun Park, Norman

Källa: newsok

Andy Alligator's Fun Park, Norman

Gör dig redo för en dag fylld av våta och torra äventyr! Vattenparken är säsongsöppen så du kan bli blöt vad du vill i sommar. Cowabunga Cove är perfekt för barnen. Den har en enorm lekstruktur, en dumpningshink på 500 liter och massor av interaktiva funktioner. Tots kommer att älska områdena Bubblers Beach och Hula Drive. Paradise River sträcker sig över sjuhundra fot och är det perfekta sättet att koppla av. För hög spänning, tävla nerför mattrutschbanorna på Riptide Racer eller ta ett rör och spräng ner Bonzai Pipeline. När du är redo att torka av har äventyren bara börjat. Gå över till nöjesparken för en mängd fantastiska aktiviteter. Gokart, stötfångare, klättervägg, battingburar, bowling, guld, lasertag, ett spelrum… Fun Park har allt!

6. Wake Zone Cable Park, Oklahoma City

Wake Zone Cable Park, Oklahoma City

Källa: lever socialt

Wake Zone Cable Park, Oklahoma City

För en unik vattensportupplevelse som inte kräver en båt, besök Wake Zone Cable Park. Luftkablar drar dig genom vattnet. Det finns något för alla färdighetsnivåer, från nybörjare till avancerade. Om du alltid har velat prova på vattensporter är det dags nu. Parken erbjuder wakeboard, vattenskidor, vattenskridskoåkning eller kneeboardåkning. Det finns alla möjliga ramper och roliga funktioner om du redan vet vad du gör och är villig att ta ditt spel till nästa nivå. Om du inte är säker på vad parken handlar om finns det några videor på webbplatsen som hjälper dig att förstå vad du kan förvänta dig.

7. Frontier City, Oklahoma City

Frontier City, Oklahoma City

Källa: whitewaterwest

Frontier City, Oklahoma City

Ok, det är egentligen inte en vattenpark, men det finns ett enormt vattenaktivitetscenter. Frontier Citys unika byggnader och gamla västerländska känsla gör det till en fantastisk destination. Wild West Water Works är en massiv vattenstruktur som säkerligen kommer att lämna dig genomblöt! Som den största vattenaktivitetsstrukturen i Oklahoma, kommer barn i alla åldrar att vara säkra på att ha sitt livs äventyr. Det finns massor av interaktiva funktioner, rutschbanor och en enorm dumpningshink. Om det inte gjorde dig genomblöt, prova en av nöjesparksturer som har enorma plaskvatten. Parken har också en mängd andra torkturer för människor i alla åldrar och gokart.

8. Andrews Park och Colonial Estates Park, Norman

Andrews Park och Colonial Estates Park, Norman

Källa: Pinterest

Andrews Park och Colonial Estates Park, Norman

Om du bor i staden Norman känner du förmodligen till de två fantastiska parkerna med stänkskydd för att hålla dig sval i sommar. Barn i alla åldrar och till och med vuxna kommer att ha kul när de blir blöta i alla de spännande, interaktiva funktionerna i stänkkuddarna. Det finns gejsrar, sprutor, enorma vattenbågar, tipphinkar och mycket mer! Luta dig tillbaka och njut av solen medan du tittar på hur barnen har det bra eller ger sig in i den blöta aktiviteten. Parkerna är gratis för alla, så se till att dra nytta av allt de har att erbjuda.

9. Pelican Bay Aquatic Center, Edmond

Pelican Bay Aquatic Center, Edmond

Källa: pelicanbayaquatics

Pelican Bay Aquatic Center, Edmond

Öppet säsongsvis, Pelican Bay kommer säkerligen att bli en viskning! Barn kommer att älska den enorma lekstrukturen, rutschbanorna, sprutorna, vattenridåerna och det grunda vattnet i barnområdet som är designat just för dem. Aktivitetspoolen är komplett med svalt vatten perfekt för plaskande och simning, en enorm klättervägg och spännande rutschbanor. Den gigantiska varvpoolen är perfekt för träning för både roliga plask. Centret erbjuder simlektioner och anordnar även födelsedagsfester.

10. Wagoner Water Park, Wagoner

Wagoner Water Park, Wagoner

Källa: wagonerok

Wagoner Water Park, Wagoner

Det är inte den största vattenparken, men det betyder inte att du inte kommer att kunna ha en fantastisk tid och göra några stora plask. Parken har en stor pool med noll djup ingång, så även små barn kan bli blöta och ha det bra på ett säkert sätt. Det finns spännande, slingrande, svängande rutschkanor, en vattensvamp för att plaska, plaska kul, och poolens vatten är alltid klart och kallt. Om du vill njuta av strålarna är däcksytan stor och det finns gott om stolar. Om du är i området, se till att kolla in de fantastiska delstatsparkerna som har en mängd klart vatten, lugna landskap, golf, fiske och andra roliga aktiviteter.

Var de ska bo: Bästa hotellen i Oklahoma (OK)

Lägsta prisgaranti

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *