10 bästa vattenparker i Oregon

Om du letar efter en spännande destinationssemester i sommar, Oregon har en mängd vattenparker, både inomhus och utomhus, som säkerligen kommer att göra din vistelse minnesvärd. Raket ner spännande vattenrutschbanor. Öva och visa din dykförmåga på hoppbrädorna. Simma och plaska i svalt poolvatten eller se barnen njuta av de spännande barnområdena.

Upptäck våta och vilda stänkplattor eller slå läger och njut av sandstränderna och det svala sjövattnet i Oregons utomhusparker. Från rutschbanor som skjuts ut ur ett riktigt flygplan till vackra till kristallklara sjöar och natursköna parker, det finns något för alla att njuta av. När du är redo att torka av eller om du har extra tid, se till att kolla in alla bekvämligheter som parkerna och området har att erbjuda!

1. Evergreen Wings & Waves Waterpark, McMinnville

Evergreen Wings & Waves Waterpark, McMinnville
Evergreen Wings & Waves Waterpark, McMinnville

För en upplevelse för livet, se till att besöka Wings and Waves Waterpark. Var annars i världen kan du glida ur en riktig Boeing 747? Det är rätt! Vattenparken är öppen året runt och en av rutschbanorna börjar till och med högst upp i byggnaden där ett gigantiskt flygplan står uppe. Det finns nio andra rutschbanor i parken, inklusive mindre rutschbanor för små ryttare. Vågbassängen och fritidspoolen är perfekta för plaskande och simning och båda är fullt tillgängliga. Vattenparken är en del av ett museum som lär gästerna allt om vikten av vatten genom historien. Kom och gör ett stänk och besök alla händer på utställningar också; Wings and Waves kommer säkerligen att bli en unik upplevelse.

2. North Clackamas Aquatic Park, Milwaukie

North Clackamas Aquatic Park, Milwaukie

Källa: tripadvisor

North Clackamas Aquatic Park, Milwaukie

Med enorma pooler, spännande barnområden och spännande rutschbanor har North Clackamas Aquatic Park något som alla kommer att älska. Kom och plaska och plaska i den enorma poolen och vågbassängen. Koppla av i bubbelpoolen eller se barnen ha det roligt när de upptäcker alla aktiviteter i barnområdena. Det finns en stor klättervägg med olika banor i parken samt en utomhus volleybollplan. Parken är tillgänglig för privat uthyrning och är även värd för födelsedagsfester. Om du har letat efter simlektioner eller vattenklasser, leta inte längre, båda är tillgängliga.

3. Osborn Aquatic Center, Corvallis

Osborn Aquatic Center, Corvallis

Källa: Facebook

Osborn Aquatic Center, Corvallis

Med massor av roliga aktiviteter garanterar Osborn Aquatic Center att du kommer att ha kul. Plaska och simma hela dagen i en av de fyra enorma poolerna. Varvsimning är alltid igång. En pool har en trampolin och en låg hoppbräda så att du kan visa upp alla dina trick eller bara dyka in och göra ett stort plask. Hoppa ner för den tjugotvå fot höga, 158 fot långa vattenrutschkanan. Vattenkanalen är över hundra och femtio fot lång för massor av plaskande kul. För mindre vattenälskare finns en varm pool med leksaker. Skjut några ringar i aktivitetspoolen eller plaska runt i lekområdet som har vattenkanoner, gejsrar, rutschbanor och dumpningshinkar. Centret har också två nya klätterväggar och en zipline för ännu roligare.

4. Shute Park Aquatic & Recreation Center, Hillsboro

Shute Park Aquatic & Recreation Center, Hillsboro

Källa: mapio.net

Shute Park Aquatic & Recreation Center, Hillsboro

Centret har ett brett utbud av våta och torra aktiviteter som garanterat håller dig aktiv och har en våt och vild trevlig tid. Vattenområdet har tre stora pooler samt en bubbelpool och en bastu. Kom och ta ett plask på fritidsbadet eller anmäl dig till vattenträningsklasserna. Om vattnet inte är din grej, erbjuder centret även konditions-, vikt- och spinrum. Du kan boka en massage eller en personlig tränare. Centret är också värd för födelsedagsfester, för den perfekta platsen.

5. Astoria Aquatic Center, Astoria

Astoria Aquatic Center, Astoria
Astoria Aquatic Center, Astoria

För roligt året runt, kom och upplev allt Astoria Aquatic Center har att erbjuda. Fyra stora pooler säkerställer att du kommer att kunna simma, plaska och bli blöt till ditt hjärta. Centret har en enorm tjugofem meter lång pool, en rekreationspool komplett med en lazy river och den höga stora röda vattenrutschbanan. Koppla av i bubbelpoolen och låt det varma vattnet skölja bort alla dina bekymmer eller ta med barnen till den spännande barnpoolen. Centret erbjuder simlektioner, badvaktsträning och vattenträningslektioner samt fritidssim.

6. Pendleton Family Aquatic Center, Pendleton

Pendleton Family Aquatic Center, Pendleton

Källa: traveloregon

Pendleton Family Aquatic Center, Pendleton

Öppet säsongsvis, det finns alltid spännande sätt att svalka sig och ha kul på Pendelton Family Aquatic Center. Centret har en enorm pool med en dykbrunn så att du kan öva alla dina trick och dyk samt simma och plaska. Barnpoolen har noll djup ingång, vattensvamp och andra fantastiska funktioner som säkerligen gör ditt barns dag. Två höga vattenrutschbanor kommer att få upp ditt adrenalinet ett snäpp. Centret har också mindre rutschbanor så även små ryttare kan ha ett susande, zoomande, äventyr. Centret är komplett med rastplatser för familjer så att du kan ta med lunch och stanna för dagen.

7. Emigrant Lake, Ashland

Emigrant Lake, Ashland

Källa: stillhowlyntravels

Emigrant Lake, Ashland

Om du tycker om att campa och utforska naturen är Emigrant Lake den perfekta platsen för dig! Emigrant Lake, som sträcker sig över fjortonhundra hektar och erbjuder utmärkta campingplatser, sandstränder, glittrande sjövatten och natursköna vyer, är det perfekta semestermålet. Prova att fiska på den vackra sjön eller åka båt. Ta med din kanot eller kajak eller bara simma och plaska hela dagen. Det finns en enorm tvåhundraåttio fots vattenrutschbana för dig att spränga ner i det svala sjövattnet. Sandstränderna är ett bra ställe att njuta av solen eller öva på din sandslottsbyggnad. Parken har också många picknickskydd och fina vandringsmöjligheter.

8. Stänk! På Lively Park, Springfield

Stänk!  På Lively Park, Springfield

Källa: Facebook

Stänk! På Lively Park, Springfield

Besök Splash om du vill ha kul i vattenparken året runt. Parken har allt du behöver för att bli genomblöt och ha det blött och vilt, oavsett årstid. Den enorma vattenrutschkanan kommer att få ditt hjärta att bulta och adrenalinet att flöda. Vågbassängens dyningar är avkopplande och spännande. Simma banor i poolen eller bara plaska runt. Barnen kommer att älska barnområdena komplett med en mängd sprutor och våta aktiviteter som säkerligen kommer att glädjas. Skjut några ringar i vattenbasket. För vuxna kommer det varma vattnet i spaavdelningen att tvätta bort dina bekymmer. Om du inte vill bli blöt är soldäcket det perfekta stället att luta dig tillbaka på. Om du kom hungrig, inga problem, det finns en eftergift.

9. Mount Scott Community Center, Portland

Mount Scott Community Center, Portland

Källa: portlandoregon

Mount Scott Community Center, Portland

Centret byggdes först 1927 som ett badhus i trä och har nu ett enormt vattencenter inomhus. Kom och upplev poolens svala vatten eller zooma ner den vridande, svängande rutschkanan. Simma och plaska i strömmarna i den lata floden eller bege dig över till barnområdena för att ha kul när du leker och plaskar i alla våta, interaktiva funktioner. Plaska och plaska, koppla av och simma i den enorma poolen. Om du älskar vatten har centrum något för dig.

10. Blue Lake Park, Fairview

Blue Lake Park, Fairview

Källa: thingstodoinportland

Blue Lake Park, Fairview

Du får en riktig njutning i Blue Lake Park. Oavsett om du är ute efter att göra ett stänk eller prova på några roliga torrmarksaktiviteter, finns det en aktivitet för dig. Stänkplattan är proppfull med en mängd roliga, färgglada funktioner redo att spruta vatten åt alla håll. Stänkplattan har också gejsrar och dumpningshinkar. Prova att fiska utanför piren. Koppla av på sandstränderna eller simma i sjön (för barn över fem). Parken har spännande lekplatser, promenad- och cykelleder, basket, volleyboll, softboll, hästskor och fotboll. Du kan hyra en paddelbåt, roddbåt eller kanot för att utforska sjön. Parken har picknickområden och den vackra Lake House-byggnaden som är värd för företagsmöten, bröllop och andra evenemang.

Var de ska bo: Bästa hotellen i Oregon (OR)

Lägsta prisgaranti

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.