De 14 bästa sakerna att göra i Covina (CA)

Covina grundades 1882 och är en lugn familjevänlig förort med fantastisk lokal shopping och ett överflöd av barer och restauranger. Med massor av lokala bekvämligheter och de vackra San Gabriel-bergen som alltid finns i bakgrunden kommer du att känna dig som hemma på nolltid.

Kolla in områdets fantastiska lokala museer eller shoppa i några av Covinas utmärkta specialbutiker.

När du är klar, vandra över till närliggande West Covina för lite extra kultur, eller bege dig upp i bergen för att njuta av LAs skyline.

Här är de 14 bästa sakerna att göra i och runt Covina.

1. Besök det lokala konst- och kulturmuseet

HH Dorje Chang Buddha III kultur- och konstmuseumKälla: HH Dorje Chang Buddha III kultur- och konstmuseum / Facebook
HH Dorje Chang Buddha III kultur- och konstmuseum

HH Dorje Chang Buddha III kultur- och konstmuseum i Covina är ett fantastiskt konstmuseum tillägnat kinesiskt måleri och andra konstformer från Sydostasien.

Museet har en intressant historia och har fått sitt namn efter en amerikansk-kinesisk buddhist som påstår sig vara reinkarnationen av en gammal buddha. Även om de flesta människor med rätta är skeptiska till detta galna påstående, är han ändå en konstigt fascinerande figur, och konstverken som samlats av hans anhängare här är ganska speciella.

Museets samling av kalligrafi är omfattande och några av verken som visades var färgade av mästare på hantverket.

2. Se en show på Covina Performing Arts Center

TeaterKälla: Andrey_Kuzmin / shutterstock
Teater

Detta lokala konstcenter designades av den kända teaterdesignern Frank Cox, känd för sina berömda operahus som byggdes över hela USA i slutet av 1800-talet. Byggnaden renoverades 2004 och värt ett besök för att se den fantastiska historiska interiören återställd till sin forna glans.

Kom hit för några fantastiska scenshower, såväl som musikaler, framförda av lokala skådespelare och internationella akter. Teatern själv stödjer lokala kreativa, så det är ett bra ställe att spendera dina pengar om du brinner för konsten.

3. Ta en drink på Alosta Brewing Co.

Alosta Brewing Co.Källa: Alosta Brewing Co. / Facebook
Alosta Brewing Co.

Detta lokala bryggeri gör en fantastisk utekväll. Populär för frågesportkvällar och ett lysande utbud av brädspel, baren här är hundvänlig och har en avslappnad vardagsrumskänsla. Lokala food trucks kör upp utanför med jämna mellanrum för att fodra din mage medan du slår tillbaka några öl.

Lokala LA kunder är starkt lojala mot detta märkes brygger, särskilt deras fantastiska utbud av suröl i belgisk stil. Smaka på några av deras mer ovanliga smaker och du kan också bli en hängiven.

4. Ta en kurs i Powell Camera Shop

KameraKälla: Korionov / shutterstock
Kamera

Denna lokala pilgrimsfärdsplats för kameraälskare är ett bra ställe att köpa linser och annan kamerautrustning. Det är välkänt för sina regelbundna lektioner som undervisas av professionella fotografer. Många människor reser utanför staden för denna expertkunskap.

Om du inte har tid att stanna för en lektion, drop-in och chatta med de vänliga ägarna som bara alltför gärna ger dig några av deras tips och tricks.

Se till att säga hej till butikens berömda kamerabärande hund när du är där.

5. Besök Covina's Historical Society Museums

Covina Heritage HouseKälla: Covina Heritage House / Facebook
Covina Heritage House

Det lokala historiska samhället i Covina driver två små museer på samma kvadratkilometer. Du kan enkelt besöka dem båda på en timme, och det är ett bra sätt att lära dig mer om det lokala området.

Den första av dessa anläggningar är Firehouse Jail Museum, som har underhållit en av sina historiska polisceller så att du kan låsa in dina nära och kära när du besöker. Detta lilla utrymme har också en samling foton, dokument och minnen från hela södra Kalifornien.

Det andra av dessa två museer är Historical Heritage House, byggt av en lokal apotekare, William Nash, 1908. Huset har bevarats helt för att se ut som det gjorde vid sekelskiftet.

6. Besök Big League Dreams i West Covina

BasebollKälla: David Lee / shutterstock
Baseboll

Bege dig till grannlandet West Covina för att besöka denna basebollträningsplats och den livliga lokala sportbaren.

Den relativt okända arenan bröt upp i rampljuset när den användes som fastsättning i CW-succén Crazy Ex-GirlFriend. Tveka inte att gå med i de legioner av fans du kommer att höra sjunga West Covina-låten från det första avsnittet.

Det finns många stora spelplaner här med stadionsittplatser så att du kan se lokala matcher. Alternativt kan du prova vaddburarna på plats själv. Om du är mindre atletisk ta en öl och en bit pizza i den bifogade sportbaren.

7. Se en film på Covinas AMC-teater

BioKälla: Jacob Lund / shutterstock
Bio

När du är trött på att vandra runt i förorterna kan du besöka den här lokala biografen för att koppla av och njuta av storbildsunderhållning. Detta biokomplex med 17 salonger visar filmer i både 3D och IMAX, vilket kommer att glädja mer kräsna filmbesökare.

Om du inte har lust att se några nya utgåvor så kör de några fantastiska retrofilmkvällar här, under vilken de spelar om alla möjliga populära klassiker.

Inte längre begränsat till popcorn, du kan nu beställa pizzor, korv, nachos och andra måltider i snackbaren innan du går till skärmarna.

8. Beundra konsten på vinbaren Azo Vino

Azo Vino vinbarKälla: Azo VINO Wine Bar & Gallery / Facebook
Azo Vino vinbar

Detta är en vinbar med en skillnad. Kom hit för att snurra ett glas medan du beundrar några lokala konstverk. På över 4 000 kvadratmeter är den här baren enorm och fungerar som ett galleri, såväl som ett ställe att smaka på fina viner. Mycket av konsten här är vin-tema; tillverkad av målat glas eller etsat i faktiska vinglas.

Den lokala personalen kommer att ge dig råd om vad du ska dricka, men om du känner dig sugen kan du öppna en flaska av en av deras prisbelönta röda från Napa Valley.

Det här stället utstrålar sofistikering och om du kommer hit en fredag ​​eller lördag kväll kan du njuta av livejazz också.

9. Ta en dagstur till Fish Canyon Falls

Fish Canyon FallsKälla: Kit Leong / shutterstock
Fish Canyon Falls

På mindre än 20 minuter kan du vara utanför förorterna och promenera i de härliga foten av San Gabriel-bergen. En av de närmaste attraktionerna till själva Covina är Fish Canyon Falls, ett vattenfall med flera nivåer som rinner genom det som en gång var ett djupt gruvland.

Leden som leder upp till fallen tar dig till en brant höjd och följer den lokala Fish Creek. Se upp för de rena dropparna längs rutten.

Det här är ingen lätt vandring, men det avtrappade vattenfallet här är så vackert att det är väl värt ansträngningen. Ta ett dopp i det svalkande vattnet när du klättrar neråt igen.

10. Få en skiva på Artist Pizza

Pepperoni pizzaKälla: Nail Bikbaev / shutterstock
Pepperoni pizza

Kanske den bästa restaurangen i Covina, Artist Pizza är en lokal legend som har serverat handgjorda pizzor här i många år. En av de bästa egenskaperna hos denna klassiska italienska restaurang är möjligheten att bygga din egen pizza med vilka galna ingredienser du än önskar.

Det här lokala matstället är också ett populärt tillhållsställe, med en uteplats för varma kvällar och TV-apparater för sport. Kom hit på helgen för att njuta av karaoke medan du äter dina skivor.

11. Se Some Comedy på The Chatterbox

MikrofonKälla: Andrey Armyagov / shutterstock
Mikrofon

Denna coola lokala dykbar är ett nav för aktiviteter och värd många regelbundna shower, såväl som livemusik. Natten med öppen mikrofon är särskilt bra och innehåller några ökända komediakter. De tunnhyade bör varnas, dessa komiker är hänsynslösa och du kan hamna som en del av akten!

Kundkretsen här är definitivt i den svalare, hipsterska delen av spektrumet, ett faktum som återspeglas i deras urval av hantverksöl och ale. De billiga drinkarna, dämpad belysning och grym atmosfär är alla en del av barens överklagande.

12. Koppla av i Walnut Creek Community Park

VandringslederKälla: Belinda M Gordon / shutterstock
Vandringsleder

Walnut Creek Park ligger bara några minuter öster om Covina-förorterna. Denna skuggiga sträcka av skogspark låter dig gå ut ur staden utan att gå för långt.

Följ en av de många stigarna runt området för att utforska fullt ut. Sjön och omgivande floder är särskilt populära, och många människor kommer hit för att hyra kajaker eller båtar, eller bara för att hoppa över stenar längs bäcken.

Om du inte har något emot att bli lite lerig är simhålet här ett bra sätt att svalka dig när temperaturen stiger.

13. Besök Hurst Ranch Historical Foundation

Hurst RanchKälla: WCInsider / Flickr | CC BY
Hurst Ranch

Innan Covina blev en förort var det ett viktigt jordbruksområde känt för sina apelsiner. Du kan få ett smakprov på hur det brukade vara här på West Covina's Hurst Ranch.

Detta är ett levande historiskt museum och en fungerande gård som lär både barn och vuxna om den grymma verkligheten i banbrytande historia. Ta en lektion eller vandra genom de fridfulla gatorna i gamla stan för att se det perfekt bevarade skolhuset, banken och lanthandeln. Häftrummet är en speciell höjdpunkt, lädersadlarna som visas här är mästerverk av hantverk.

När du är klar med historien finns det vackra trädgårdar och platser att koppla av.

14. Få lite musikalisk inspiration på Fret House

The Fret HouseKälla: The Fret House / Facebook
The Fret House

Denna otroliga lokala musikbutik är en gitarrälskares paradis. Kom hit för att köpa ett nytt instrument eller få ditt skräddarsytt som du vill. Butiken är specialiserad på sällsynta gitarrer och skärmarna här kommer att få aficionados att dregla.

Butikens källare förvandlas till en musikhall på helgerna och har fantastiska lokala akter från hela LA-området. Detta lilla utrymme ger underbart intima spelningar, och det lockar vanligtvis en passionerad och kräsna publik. Ägarna här känner till den lokala musikscenen mycket väl, och du kommer garanterat att se några topptalanger på displayen.

Var de ska bo: Bästa hotellen i Covina, Kalifornien (CA)

Lägsta prisgaranti

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *