De 15 bästa sakerna att göra i Belle Isle (FL)

Belle Isle ligger i centrala Floridas Orange County och hade en befolkning på något färre än 7 000 invånare vid tiden för den senaste folkräkningen.

Staden Belle Isle ligger bland Conway Chain of Lakes strax söder om Orlando. Det var hem för Timucua-indianerna i tusentals år innan området först utforskades och officiellt bosattes.

Friluftsaktiviteter finns i överflöd, och det finns en mängd olika statliga och nationalparker, såväl som kulturella, historiska och underhållningsalternativ i de närliggande stads- och landsbygdsområdena.

Nedan finns 15 saker att göra i och runt Belle Isle, Florida.

1. Conway Chain of Lakes

Conway Chain of LakesKälla: Chris Gent / Flickr
Conway Kedja Av Sjöar

Conway Chain of Lakes är en av områdets mest framträdande naturegenskaper och erbjuder ett brett utbud av rekreationsaktiviteter för naturälskare och all-around friluftsentusiaster.

Populära sjöaktiviteter inkluderar vattenskidåkning och simning, och fisket med largemouth bass är inget annat än världsklass.

Guidade fisketurer finns tillgängliga från flera lokala leverantörer, och båtuthyrning finns i närheten för dem som hellre vill ge sig ut i vattnet på egen hand.

Kom ihåg att oavsett om du är bosatt i Florida eller en besökare utanför staten, behöver du ett giltigt Florida fiskekort för att uppfylla kraven.

2. Florida Mall

Florida MallKälla: Miosotis_Jade / shutterstock
Florida Mall

Även om de ofta får en dålig rap och inte rankas högt på många resenärers resplaner, kan gallerior erbjuda massor av restauranger, shopping och aktivitetsalternativ. De är de perfekta ställena att tillbringa några timmar när vädret inte är gynnsamt för att vara ute.

Florida Mall lockar nästan 20 miljoner besökare varje år. Dess närhet till centrum och Orlando International Airport gör det till en bekväm attraktion för dem med begränsad tid.

Det finns också ett hotell och ett konferenscenter på plats, och de har ofta liveunderhållning, särskilt på helgerna, så även för dem som inte är intresserade av shopping händer det mycket.

3. Warren Park

Warren Park, Belle IsleKälla: Cindy Parker Martinez‎ / Facebook
Warren Park

Belle Isle har många små parker utspridda runt staden, och Warren Park är en av de mest bekväma och ofta besökta, särskilt för dem med barn.

Parken erbjuder gästerna enkel tillgång till sjön, asfalterade promenadstigar och en lekplats för de små. Det finns gott om täckta sittplatser för dem som försöker ta sig ur Floridas tryckande sol.

Parken är gratis att besöka. Det är ett populärt picknick- och träningsresmål, särskilt under de kallare höst- och vintermånaderna. Det är inom gångavstånd från stadens andra parker, sjöar och ett antal restauranger.

4. Cork & Fork American Grill

Cork & Fork American GrillKälla: Cork & Fork / Facebook
Cork & Fork American Grill

Gård till bord-restauranger är en ny vurm som har blivit populär bland matälskare som föredrar att stödja lokala bönder. De är ett utmärkt sätt att minimera miljöpåverkan som uppstår när mat produceras på megagårdar långt borta från lokala samhällen.

Cork & Fork American Grill ligger bara ett stenkast från Belle Isle på South Conway Road i Orlando. De är kända för sina färska lokala ingredienser, rikliga serveringsstorlekar och miljömedvetna inköpsmetoder.

Deras rejäla amerikanska rätter inkluderar hamburgare, biffar, soppor och sallader, och de har en populär happy hour från 15.00 till 19.00 under veckan.

5. Universal City Walk

Universal Citywalk OrlandoKälla: Wangkun Jia / shutterstock
Universal Citywalk Orlando

Universal's City Walk är det perfekta alternativet för dem som vill ha tillgång till rikliga restauranger, underhållning och aktivitetsalternativ utan att spendera en dag i en barnfylld nöjespark.

City Walk är distinkt och skild från Universals ikoniska läge i centrala Florida. Det är hem för restauranger, teatrar och liveunderhållningsställen som är lämpliga för besökare i de flesta åldrar och intressen.

Margaritaville, Bubba Gump Shrimp Company och IMAX Theatre är populära attraktioner. För dem som hellre vill ta en lugn promenad när solen går ner, är den perfekt för det också.

City Walk kan dra folkmassor, så överväg ett morgon- eller vardagsbesök för att undvika horderna.

6. Lake Baldwin Trail

Lake Baldwin TrailKälla: Peter Nadler / shutterstock
Lake Baldwin Trail

Lake Baldwin Trail är ett asfalterat spårsystem för flera användningsområden som slingrar sig genom många stadsdelar i Orlando och har massor av bekväma åtkomstpunkter.

Leden är öppen för vandrare och cyklister och är lämplig för personer i de flesta åldrar och nivåer av fysisk förmåga. Det är okej för barnvagnar och rullstolar också.

Leden är mest populär under de svala morgon- och eftermiddagstimmarna och erbjuder besökarna ett brett utbud av sevärdheter, inklusive naturliga och utvecklade områden. Det är vanligt att se en mängd olika fåglar och andra lokala vilda djur.

Det finns gott om parkering nära stigarna, och användare hävdar att det sällan är trångt.

7. Tibet-Butler Naturreservat

Tibet-Butler naturreservatKälla: Timothy Holle / shutterstock
Tibet-Butler naturreservat

Även om det inte är enormt enligt Floridas naturreservatsstandarder, har Tibet-Butler Nature Preserve ett sätt att få besökare att känna att de är längre bort från stadens liv och rörelse än vad de egentligen befinner sig i.

Reservatet är spritt över mer än 400 tunnland mestadels ostörd mark som ger gästerna en inblick i områdets förflutna som det var för hundratals år sedan innan utveckling blev normen.

Bevarat inkluderar en sjö, våtmarker, lövskogar och slingrande stigar som leder till varje distinkt område.

De flesta av reservatets stigar är lätta till måttliga och lämpliga för alla åldrar, och det är vanligt att se vilda djur.

8. Charles Hosmer Morse Museum of American Art

Charles Hosmer Morse Museum of American ArtKälla: 407apartments.com / Flickr
Charles Hosmer Morse Museum of American Art

Charles Hosmer Morse Museum of American Art ligger i närliggande Winter Park, bara en kort bilresa från Belle Isle. Det är hem för en av världens mest kompletta samlingar av konst och hantverk skapad av Louis Comfort Tiffany.

Samlingen inkluderar keramik, målningar och smycken utöver konstnärens lampor och lampskärmar av målat glas. Många av föremålen som visades hölls en gång i Tiffanys Long Island hem och studio.

Inträde till museet är billigt, och de erbjuder ofta gratis inträde på fredagskvällar mellan november och april; men inte överraskande tenderar dessa nätter att dra folkmassor.

9. Disney Springs

Disney SpringsKälla: VIAVAL / shutterstock
Disney Springs

Även om det tidigare kallades Lake Buena Vista Shopping Village, är Disney Springs ett annat populärt nöjesparkalternativ som är proppfullt av restauranger, logi och underhållning som passar ett brett utbud av plånböcker och smaker.

Disney Springs populära bekvämligheter inkluderar en bowlinghall, luftballongturer, biografer och lyxiga butiker. Tidigare gäster har noterat att även om de bara planerade att spendera några timmar, slutade Disney Springs uppta nästan en hel dag.

House of Blues och Cirque du Soleil-shower är populära arenor. Det ligger i Bay Lake, vilket är bekvämt att nå från både Belle Isle och Orlando.

10. Orlando Science Center

Orlando Science CenterKälla: Pat McGinley / shutterstock
Orlando Science Center

Orlando Science Center ligger på East Princeton Street och är en populär attraktion för dem som reser med små som behöver lite mental stimulans.

Centrets interaktiva utställningar berör djur, naturen, teknik, flyg och historia. Även om det definitivt är en barncentrerad attraktion, har vuxna vanligtvis en fantastisk tid också.

Orlando Science Center är öppet dagligen och erbjuder regelbundet schemalagda program som ljusshower, filmer och guidade turer som är pedagogiska och upplysande.

Det är ett särskilt populärt resmål när vädret utanför inte är behagligt, så förvänta dig folkmassor och en högljudd miljö om det är då du går.

11. Sunrail

Sunrail, OrlandoKälla: VIAVAL / shutterstock
Sunrail

För de nya i ett område som reser på en budget, kan kollektivtrafiken vara ett billigt sätt att få tag på marken och sammanställa en lista över sevärdheter du skulle vilja besöka.

Orlandos Sunrail är ett modernt dubbeldäckartåg som är billigt att åka. Den slingrar sig igenom många av stadens stadsdelar, och det finns stationer bekvämt belägna i Winter Park, centrala Orlando och på Florida Mall.

Leden har nästan 20 hållplatser, många av dem nära populära turistattraktioner. Att rida hela dagen kommer inte att belasta din resebudget.

12. Ripleys tro det eller ej!

Ripleys tro det eller ej, OrlandoKälla: VIAVAL / shutterstock
Ripleys tro det eller ej

För älskare av det unika, kusliga och makabra finns det inget som Ripleys Believe it or Not.

Med nästan 600 utställningar utformade för att bedöva, chockera och underhålla, slutar det vanligtvis med att vara en av de mest minnesvärda aktiviteterna på många besökares resor till området. Även om det förmodligen inte är en bra passform för de alltför blödiga, erbjuder det lite något för de flesta åldrar.

Museet har vaxrepliker i naturlig storlek av kända personer och exotiska minnen från nästan alla hörn av världen, som krympta huvuden och berättelser om konstigheter, skräck och det helt otroliga. De flesta besökare tillbringar mellan en och två timmar inne.

13. Sea Life Aquarium

SEA LIFE Orlando AquariumKälla: VIAVAL / shutterstock
SEA LIFE Orlando Aquarium

Sea Life Aquarium ligger på International Drive i Orlando och är en ikonisk attraktion i centrala Florida som drar folk från hela staten och landet.

Akvariet har hundratusentals liter vattenfyllda tankar som är hem för ett fantastiskt utbud av lokalt och exotiskt marint liv. Det finns gott om interaktiva utställningar, regelbundet schemalagda program och till och med en lekplats inomhus för att hålla barnen sysselsatta i timmar.

Hajar, ål och havssköldpaddor är vanligtvis de stora hits, men det är ganska vanligt att både vuxna och barn lär sig om nya och fascinerande djur som de aldrig visste fanns.

14. Titanic: Artefaktutställningen

Titanic – ArtefaktutställningenKälla: Titanic: Artefaktutställningen Orlando / Facebook
Titanic – Artefaktutställningen

För många amatörhistoriker och maritima entusiaster är Titanic-katastrofen en historisk ikon som fångar deras fantasi som få andra.

Titanic: The Artifact Exhibition är en interaktiv attraktion som inkluderar ett stort utbud av autentiska Titanic-artefakter, såväl som historiska fotografier, förstahandsberättelser och dokumentation som rör det dömda skeppets ödesdigra resa.

Öppet dagligen, det finns middags- och teateralternativ på fredags- och lördagskvällar; de är det perfekta sättet att tillbringa en natt för dem som vill få ut mesta möjliga av sin begränsade semester och uppleva Titanic på ett helt unikt sätt.

15. IKON Orlando

The Wheel på ICON Park OrlandoKälla: Woody Woods / shutterstock
Hjulet på ICON Park Orlando

ICON Orlando pariserhjul sträcker sig mer än 400 fot in i atmosfären över Orlando och är en av stadens mest populära attraktioner.

Besökare som inte besväras av höjder kan åka i en sluten gondol till hjulets spets, varifrån de kan se staden och det omgivande landet från fågelperspektiv.

När vädret är klart är det till och med möjligt att se Cape Canaveral vid kusten. ICON ligger i ett trendigt shopping- och nöjesdistrikt som har gott om matställen, liveframträdanden och till och med boende, vilket gör det till ett utmärkt alternativ för dem som inte är intresserade av dyra nöjesparker.

Var de ska bo: Bästa hotellen i Belle Isle, Florida (FL)

Lägsta prisgaranti

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *