De 15 bästa sakerna att göra i Chatsworth (CA)

Chatsworth är en gemenskap med cirka 42 000 människor i San Fernando Valley-området i Los Angeles County. Denna förort till Los Angeles är känd för sin småstadskänsla trots att den ligger så nära staden.

Chatsworth är känt för sitt trevliga väder året runt och centrala läge med enkel tillgång till de närliggande städerna Northridge, Canoga Park och West Hills. Det är också känt för att vara tyst och fridfullt och för sin gamla västern-attraktion.

Chatsworth ligger vid foten av Santa Susana-bergen, och denna plats är perfekt för många utomhusaktiviteter, inklusive vandring, cykling och ridning.

I Chatsworth finns det många parker, restauranger och shoppingområden, inklusive Northridge Fashion Center, Mason Devonshire Plaza och Chatsworth Center.

Nedan är 15 av de bästa sakerna att göra i och runt Chatsworth, Kalifornien.

1. Slappna av och föryngra i Chatsworth Park North

Yoga i parkenKälla: AboutLife / shutterstock
Yoga i parken

Chatsworth Park North är det perfekta stället att koppla av och få din första smak av staden vid ankomsten.

Parken är hem för många faciliteter inklusive basket- och volleybollplaner, softbollplaner, träningsutrustning, lekplatser och picknickplatser med grillplatser.

En enkel vandringsled finns på plats och tar vandrare till ett naturskönt område där du kan se solnedgången eller beundra den fantastiska utsikten över området. Toaletter finns också på plats.

2. Njut av ett liveframträdande på Simi Valley Cultural Arts Center

TeaterKälla: aerogondo2 / shutterstock
Teater

Simi Valley Cultural Arts Center var en gång Simi Community Methodist Episcopal Church.

Om du är intresserad av arkitektur kommer du att älska de ursprungliga detaljerna som har varit intakta sedan den byggdes på 1920-talet, inklusive målat glasfönster.

Sedan det återöppnades som en kulturell plats i mitten av 1990-talet har den varit värd för ett brett utbud av liveunderhållningsevenemang. Under hela året visas teaterföreställningar, musikaler, jazzshower och konserter.

3. Skäm bort dig med Southern Soul Food på Les Sisters' Southern Kitchen & BBQ

RevbensspjällKälla: MSPhotographic / shutterstock
Revbensspjäll

Sedan 1986 har Les Sisters Southern Kitchen & BBQ erbjudit södra Kalifornien en smak av New Orleans och sydost.

Cajun och kreolskt influerade rätter serveras till lunch och middag. Aptitretare, smörgåsar, poboys, hamburgare, babyback revben, svartögda ärtor och ris, vingar, sydländsk stekt kyckling, majsbröd och olika grillade saker är bara några av de saker du hittar på menyn.

4. Besök Los Angeles Pet Memorial Park

Los Angeles Pet Memorial ParkKälla: Los Angeles Pet Memorial Park & ​​Crematory / Facebook
Los Angeles Pet Memorial Park

Även om ett besök på en kyrkogård kan verka som ett udda val när du är på semester, är Los Angeles Pet Memorial Park i närliggande Calabasas en mycket unik kyrkogård som skulle vara av särskilt intresse för husdjursägare och djurälskare.

Som namnet antyder är det den sista viloplatsen för mer än 42 000 husdjur från hela området.

Parken startades av en lokal veterinär och är den sista viloplatsen för många husdjur som tillhörde kändisar.

5. Beundra modern konst på Artvanta

KonstgalleriKälla: Azer Merz / shutterstock
Konstgalleri

Artvanta är ett konstmuseum i Chatsworth som visar upp ett brett utbud av moderna konstverk från hela världen.

En mängd olika roterande utställningar visas under hela året. Några av de tidigare utställningarna har inkluderar Alphabets – Reinvented och Vessels of light. Vanligtvis finns det en blandning av konst som visas, inklusive målningar och skulpturer.

Guidade turer finns tillgängliga, och ett antal evenemang äger rum under hela året.

6. Lär dig mer om lokal historia på Strathearn Historical Park & ​​Museum

Strathearn Historical Park and MuseumKälla: Hank Shiffman / shutterstock
Strathearn historiska park och museum

Strathearn Historical Park & ​​Museum, som ligger i närliggande Simi Valley, tar besökarna på en resa in i det förflutna.

Börja ditt besök på platsens besökscenter innan du ger dig ut för att utforska området. Du kan göra en rundtur i parken på egen hand eller så kan du följa med på en guidad tur.

När du utforskar området hittar du många välbevarade byggnader, inklusive Simi Library, Strathearn Windmill, Printz/Powell Colony House och Currier Apricot Pitting Shed.

Du kan besöka byggnaderna, men endast besökare som åtföljs av en guide kan utforska insidan av dessa byggnader.

7. Prova lokalt hantverksöl på Hand-Brewed Beer Co.

Hand-Brewed Beer Co.Källa: Hand-Brewed Beer Co / Facebook
Hand-Brewed Beer Co.

Sedan 2014 har Hand-Brewed Beer Co. producerat välsmakande hantverksöl av hög kvalitet. Dessa öl produceras på plats, och du kan prova en mängd olika skapelser i det avslappnade provsmakningsrummet.

Några av de öl som finns på fat inkluderar Rocky Peak Red, War Eagle Lager, Flat Earth IPA och Imperial Honey Hand Blonde Ale.

8. Besök Ronald Reagan Presidential Library and Museum

Ronald Reagan presidentbibliotek och museumKälla: Ken Wolter / shutterstock
Ronald Reagan presidentbibliotek och museum

På Ronald Reagan Presidential Library and Museum i närliggande Simi Valley får du lära dig om den tidigare presidenten Ronald Reagans liv och tid.

Inuti detta enorma komplex finns många utställningar med föremål relaterade till olika perioder av hans liv, inklusive hans barndom, hans filmkarriär, hans politiska karriär, hans militärtjänst och hans familjeliv inklusive hans äktenskap med före detta första damen, Nancy Reagan.

När du går igenom museet kommer du också att se den antika Ford Mustang som han åkte i under en anmärkningsvärd kampanj och klädseln han bar för sin invigning.

9. Utforska Corriganville Park

Corriganville ParkKälla: trekandshoot / shutterstock
Corriganville Park

En gång känd som Corriganville Movie Ranch, Corriganville Park i närliggande Simi Valley är ett vackert grönområde och populär turistattraktion. Det unika med denna park är att den en gång var en filmstudio och ranch.

Det kontrasterande landskapet runt parken, som består av stora stenblock, berg, sjöar, vattenfall och grottor, fungerade som bakgrund för scener i många välkända TV-program och filmer.

Idag kan du utforska denna park och beundra det spektakulära landskapet och se resterna av dess filmdagar. En rad vandringsleder finns på plats för att göra det lättare att ta sig runt i parken.

10. Kolla in mormor Prisbreys flaskby

Mormor Prisbreys flaskbyKälla: lavocado@sbcglobal.net / Flickr | CC BY
Mormor Prisbreys flaskby

Grandma Prisbrey's Bottle Village är en unik attraktion som ligger i närliggande Simi Valley. Tressa Prisbreys skapelse, som är listat i National Register of Historic Places, tog nästan två decennier att bygga och anses idag vara ett slående mästerverk.

Byn är helt gjord av återvunnet material från en områdesdeponi. När du promenerar längs gångvägarna passerar du helgedomar, skulpturer och byggnader. Guidade turer erbjuds.

11. Gå på en shoppingutflykt på The Commons i Calabasas

Commons i CalabasasKälla: Lux Blue / shutterstock
Commons i Calabasas

Commons i Calabasas lockar både shoppare och observatörer. Shoppare kommer till detta eleganta komplex för att shoppa i exklusiva butiker som Sephora och Williams-Sonoma.

Observatörer kommer för att söka efter de kändisar som ofta ses där och för att beundra byggnadens fantastiska arkitektur.

På hotellet finns också en mängd olika nöjesställen och många matställen.

12. Gå på vandring längs stigarna vid Stoney Point

Stoney PointKälla: trekandshoot / shutterstock
Stoney Point

Stoney Point, som ligger nära Chatsworth, är en populär plats för vandring och klättring. Det finns ett antal fantastiska vandringsleder som passerar genom området. Även om var och en skiljer sig från de andra, finns det alltid något intressant att se oavsett vilken väg du väljer att ta.

När du utforskar området kommer du att se många naturliga egenskaper, inklusive stora stenblock, klippformationer, grottor, hålor, alkover och bäckar.

Du kommer också att ha chansen att upptäcka ett brett utbud av fågel- och djurarter och observera inhemskt växtliv. Lederna är hundvänliga.

13. Gå tillbaka i tiden på Santa Susana Depot Museum och Model Railroad

Santa Susana Depot Museum och Model RailroadKälla: behzad moloud / shutterstock
Santa Susana Depot Museum och Model Railroad

Chatsworth och dess omgivningar har en lång järnvägshistoria och Santa Susana Depot Museum, och Model Railroad i närliggande Simi Valley är där du kan lära dig allt om det.

Detta fascinerande museum ligger i en historisk depå i södra Stilla havet som har restaurerats på ett sakkunnigt sätt för att se ut precis som det gjorde på 1950-talet.

Inne i museet kommer du att se artefakter, memorabilia, en minirepresentation av Simi Valley och många andra föremål relaterade till stadens och järnvägarnas historia.

14. Gå tillbaka till naturen i Santa Susana Pass State Historic Park

Santa Susana Pass State Historic ParkKälla: trekandshoot / shutterstock
Santa Susana Pass State Historic Park

Santa Susana Pass State Historic Park är ett vackert naturområde beläget på platsen där Santa Susana-bergen möter Simi Hills.

Det bästa sättet att utforska denna park är via vandringslederna som passerar genom den. När du vandrar längs dessa stigar kommer du att se branta åsar, djupa kanjoner och natursköna utsikter där du kan beundra den fantastiska utsikten över området.

Du kommer också att kunna observera en mängd olika växter och eventuellt upptäcka några av de vilda djuren, som ringstjärtade katter och grårävar, som ofta ses i området.

Under din utflykt i parken kommer du att lära dig om områdets färgstarka historia inklusive hur det en gång var en stor transportkorridor så långt tillbaka som i mitten av 1700-talet.

15. Besök Leonis Adobe-museet

Leonis Adobe MuseumKälla: lavocado@sbcglobal.net / Flickr | CC BY
Leonis Adobe Museum

Leonis Adobe-museet i närliggande Calabasas byggdes 1844 och är den äldsta kvarvarande strukturen i San Fernando-dalen.

Det var en gång Miguel Leonis privata hem som var en rik ranchägare i området. Idag är det listat i National Register of Historic Places, och det är ett levande museum tillägnat att bevara Adobes historia.

När du utforskar museet och området får du en känsla av hur det var att bo på en ranch på den tiden. På plats finns olika gamla byggnader, inklusive en lada och en smedsbutik.

Var de ska bo: Bästa hotellen i Chatsworth, Kalifornien (CA)

Lägsta prisgaranti

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *