De 15 bästa sakerna att göra i Clermont (FL)

Beläget i centrala Floridas Lake County strax väster om Orlando, är Clermont en stad med cirka 30 000 invånare. Omgiven av dussintals sjöar av varierande storlek, erbjuder boende och gäster en mängd olika rekreationsmöjligheter.

Jämfört med många av sina småstadsgrannar, är Clermont hem för en mängd olika naturliga, kulturella och historiska attraktioner, och har ett av de mest omfattande parksystemen i området.

Bekvämt beläget mitt emellan Atlanten och Gulfs kuster, har besökare stora möjligheter att ta del av en dagsutflykt till några fantastiska stränder.

Nedan finns 15 saker att göra i Clermont, Florida.

1. Clermont Performing Arts Center

Clermont Performing Arts CenterKälla: Clermont Performing Arts Center / Facebook
Clermont Performing Arts Center

Beläget på South Highway 27 nära centrum, har Clermont Performing Arts Center nyligen avslöjat sitt nuvarande schema, som består av nästan 20 föreställningar och föreställningar som kommer att presenteras i deras Main Hall och Black Box Theatre.

Temat för säsongen 2019-2020 är «Impressions in Time», och evenemangen kommer att innehålla ett unikt utbud av traditionella klassiker och samtida popkulturikoner som borde locka dem med olika smaker.

Centrets toppmoderna Main Hall har plats för fler än 1 000 och säsongen drar igång tidigt på hösten när vädret i Florida är nästan perfekt.

2. Legends Golf and Country Club

Legends Golf och Country ClubKälla: Legends Clermont / Facebook
Legends Golf och Country Club

Med mer än 1 000 banor är Florida en unik golfdestination olik alla andra i landet. För dem som befinner sig i Clermont-området med en uppsättning klubbor och några timmar att döda, skulle det vara ett bra sätt att tillbringa en förmiddag eller eftermiddag att träffa länkarna på The Legends Golf and Country Club.

Par-72 18-hålsbanan spelar bara 7 000 meter från guld-tees och är naturskön och utmanande men lämplig för spelare i de flesta åldrar och färdighetsnivåer.

Många av banans hål ligger inom synhåll från natursköna Lake Louisa och har tydliga höjdförändringar.

3. Centrala Clermont

Den offentliga hamnen i centrala ClermontKälla: Noah Densmore / shutterstock
Den offentliga hamnen i centrala Clermont

Till skillnad från mycket av det notoriskt platta Florida, har Clermont mer än några böljande kullar. Centrumområdet är inte bara naturskönt, utan rikt på historia och kultur och fullt av pittoreska butiker, historiska byggnader och ett antal matställen som serverar allt från kaffe och bakverk till hamburgare och skaldjur.

Centrumområdet ligger nära hörnet av West Avenue och Osceola Street och har genomgått en förvandling de senaste åren tack vare det lokala historiska samhället och framåtsträvande företagsorganisationer.

Det är en utmärkt plats för en avkopplande promenad, särskilt under de kallare morgon- och eftermiddagstimmarna.

4. Palatlakaha River Park

Palatlakaha River ParkKälla: Noah Densmore / shutterstock
Palatlakaha River Park

Staden Clermont har 22 distinkta parker inom sina gränser, och båtfolk, sportfiskare och all-around friluftsentusiaster är särskilt förtjusta i Palatlakaha River Park på grund av dess bekväma läge, lätta åtkomst och varierande naturliga livsmiljöer.

Parken har en båtramp, och floden Palatlakaha är sammankopplad med andra floder och sjöar, vilket gör det till en fascinerande plats att utforska, särskilt med kanot eller kajak.

Precis som alla stadens parker är Palatlakaha River Park gratis att njuta av. Förutom vattencentrerade aktiviteter erbjuder det gästerna skuggiga naturstigar, trädområden och vida öppna ytor perfekta för vandrare, solbadare och picknickare.

5. The Crooked Spoon Gastropub

The Crooked Spoon GastropubKälla: Den krokiga skeden / Facebook
The Crooked Spoon Gastropub

Kock-ägaren av The Crooked Spoon Gastropub på Citrus Tower Boulevard Clermont är en Florida-transplantation som ursprungligen kommer från New Jersey.

Han är en sann övertygande om att middag ska vara en minnesvärd upplevelse och att matälskare inte ska behöva stå ut med upprörande priser och ultraexklusiva restauranger bara för att få en fantastisk måltid.

Med en komplett meny med en mängd traditionella klassiker och flera moderna erbjudanden också, är The Crooked Spoon den perfekta platsen för lunch, middag eller bara en drink och aptitretare med vänner och familj.

Överväg deras skaldjursrätter för en Florida-twist, eller köttfärslimpa och mac'n cheese om mer rejäl mat är på sin plats.

6. Presidents Hall of Fame

Presidents Hall of FameKälla: kellyv / Flickr
Presidents Hall of Fame

Clermonts Presidents Hall of Fame kallades en gång en nationell skatt av Ronald Regan och har funnits i nästan 60 år.

Hall of Fame var ett vaxmuseum tillägnat landets presidenter under en stor del av dess existens. Även om den fortfarande innehåller vaxkopior, har dess samling nu ett brett utbud av presidentminnen, till exempel en ständigt populär robotversion av Abraham Lincoln.

Många av museets utställningar inkluderar originaldokument och artefakter från tidigare invånare i Vita huset. Det finns massor av historiska plaketter som ger intressanta och pedagogiska insikter i många föga kända godbitar av amerikansk historia.

7. Citrustornet

CitrustornetKälla: Noah Densmore / shutterstock
Citrustornet

Clermonts Citrus Tower skymtar mer än 200 fot över det omgivande landskapet och har varit en märkbar ikon på stadens skyline sedan 1956.

Det byggdes som ett monument över Floridas citrusindustri, som alltid har varit en stor del av statens totala ekonomi, och tillhandahåller apelsiner, grapefrukter och andra citrusfrukter till USA och världen året runt.

De flesta besökare tillbringar inte mer än en timme eller så på plats, men förutom sina unika foto-ops ger tornet ett unikt och intressant historiskt sammanhang i ekonomin och utvecklingen av Sunshine State.

8. Lake Louisa State Park

Lake Louisa State ParkKälla: Cheri Alguire / shutterstock
Lake Louisa State Park

Lake Louisa State Park är på mer än 4 000 tunnland ett naturligt underland för idrottare, naturälskare och fågelskådare, och är mycket närmare än många av statens större och mer välkända parker.

Består huvudsakligen av sjöar, träsk och bestånd av cypresser och palmettoträd, är parken en favoritdestination för vandrare och backpackers som vill komma bort från folkmassorna och sportfiskare som är intresserade av att landa en lunker largemouth bas eller två.

Även om det kan bli trångt i parken under högtrafik, är det vanligt att se en mängd olika vilda djur, som rävar, ormar, sköldpaddor och sällsynta fåglar, särskilt för de som är villiga att våga sig utanför stigarna.

9. Skelett: Osteologimuseet

Skelett - OsteologimuseetKälla: facebook.com
Skelett – Osteologimuseet

Med över 500 faktiska skelett från både utdöda förhistoriska dinosaurier och djur som fortfarande strövar, simmar och flyger runt om i världen, är Osteologimuseet i Orlando en verkligt unik attraktion som har varit öppen sedan 2015.

Företaget som driver museet grundades i Oklahoma City och tillhandahåller även skelett till skolor och forskningsanläggningar runt om i världen.

Besökare kommer att få en unik inblick i djurens kroppars inre funktion som de inte hittar någon annanstans, så det är inte bara en underhållande attraktion utan också en pedagogisk sådan.

Museet ligger nära Orlando Eye pariserhjul, så överväg att se dem båda på samma dag.

10. Orlando Cat Café

Orlando Cat CaféKälla: Orlando Cat Cafe / Facebook
Orlando Cat Café

För inbitna kattälskare som var tvungna att lämna sina kattvänner hemma under sitt besök i Florida, finns det ett ställe i Clermont som ger gästerna en chans att umgås med katter. Den goda nyheten är att till skillnad från hemma, på Orlando Cat Café, är det personalens ansvar att rengöra kattlådorna.

Förutom sina lurviga invånare är caféet känt för att ha god mat och rimliga priser – allt i en avslappnad och sanitär miljö.

För de som är i området på lång sikt finns det ett adoptionscenter på plats där du kan spendera lite tid med möjliga kandidater innan du åtar dig att ta hem dem.

11. Sky Zone Trampolin Park

Sky Zone Trampolin ParkKälla: Sky Zone Clermont / Facebook
Sky Zone Trampolin Park

Sky Zone Trampoline Park ligger på South Highway 27 i Clermont och är ett spännande och kaloriförbrännande underhållningsalternativ som har varit känt för att hålla barnfamiljer sysselsatta i timmar i sträck.

Utöver sitt sortiment av studsmattor som är lämpliga för de flesta åldrar, innehåller parken andra säkra och roliga aktiviteter, som dodge ball, freestyle-studs och instruktionsprogram för personer som är intresserade av att använda studsmattaövningar för att trimma sina utbuktande figurer.

Parken kan bli mobbad, särskilt under högtrafik och när vädret inte är gynnsamt för att vara utomhus, så överväg ett besök på vardagar eller morgon för att undvika folkmassorna.

12. Champions Splash Park

Champions Splash ParkKälla: Staden Clermont regering / Facebook
Champions Splash Park

För kunniga resenärer vars hjärta hoppar över ett slag när de hör orden «bekvämt och prisvärt,» skulle en dyrbar semestertid på Clermonts Champions Water Park vara det perfekta sättet att slå sommarvärmen på sitt eget spel.

Full av alla aktiviteter och bekvämligheter du kan förvänta dig av en plaskpark, det finns till och med utsedda områden för små som inte är gamla nog att leka med de äldre barnen.

Föräldrar kommer att uppskatta de täckta sittplatserna som är tillräckligt långt borta från händelserna för att ge lite lättnad samtidigt som de är tillräckligt nära för att hålla ett öga på saker och ting.

13. Showcase av Citrus

Utställning av CitrusKälla: Lori Barbely / shutterstock
Showcase Av Citrus

En annan gratis lokal attraktion som har varit känd för att dra folkmassor är Showcase of Citrus, som kombinerar ett stort utbud av underhållning och rekreation på en plats. Det är både bekvämt och lätt för plånboken.

Många gäster väljer att besöka anläggningen med de enorma 4×4-fordonen som den är känd för; längs vägen kommer besökarna att se några fantastiska sevärdheter och lära sig om citrusindustrin, som alltid har varit en av Floridas främsta ekonomiska drivkrafter.

Showcase of Citrus har också sin egen marknad, som är fylld med lokalt odlade och producerade föremål som salsa, sylt och mer C-vitaminförpackade juicer än du någonsin kommer att se på ett ställe.

14. Withers-Maguire House

Withers-Maguire HouseKälla: Ebyabe / Wikimedia
Withers-Maguire House

Withers-Maguire House ligger bara en enkel bilresa från Clermont, på East Oakland Avenue i Winter Garden och är ett av områdets mest välbevarade historiska hem. Det är fullt av tidstypisk konst, möbler och husgeråd som ger gästerna en unik inblick i livet för dem som bodde i området för mer än ett sekel sedan när det i stort sett var outvecklat.

Bostaden byggdes ursprungligen på 1880-talet och köptes senare av staden. Det är nu öppet för allmänheten varje lördag och söndag från 14.00 till 16.00.

Det är gratis att besöka också, så sväng förbi någon timme eller så.

15. Crooked Can Brewing Company

Crooked Can Brewing CompanyKälla: Crooked Can Brewing Company / Facebook
Crooked Can Brewing Company

Kalla öl passar bra till blå himmel och långa dagar, och för trötta semesterfirare i behov av en vuxen dryck eller två, det finns inget bättre ställe att kolla in än Crooked Can Brewing Company i Winter Garden.

Även om den främst är känd för sitt enorma utbud av hantverksbryggda ölsorter, har den ett välsmakande urval av mat också; några av favoriterna är hamburgare, sushi och wings.

För dem som svurit bort animaliskt protein finns det ett antal vegetariska alternativ.

Plantturer erbjuds vid olika tidpunkter, så kolla in deras hemsida för deras öppettider och schema.

Var de ska bo: Bästa hotellen i Clermont, Florida (FL)

Lägsta prisgaranti

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *