De 15 bästa sakerna att göra i Encinitas (CA)

Encinitas är en stad med cirka 60 000 invånare i San Diego County. Staden är mest känd för sitt vackra väder, avslappnade atmosfär och fantastiska stränder med perfekta surfförhållanden, vilket gör den till en av världens bästa surfplatser.

Encinitas är också erkänt som världens blomsterhuvudstad på grund av antalet trädgårdar i staden.

Stadens livliga centrum är där du hittar många surfbutiker, kaféer, boutiquer och restauranger. Det finns också många kulturella attraktioner och shoppingområden, som Encinitas Ranch Town Center, West Village Shopping Center och Moonlight Plaza.

Olika festivaler och evenemang äger rum i Encinitas under hela året, såsom April Street Fair, Encinitas Environment Day, The Lima Beach Faire, Fall Festival, OktoberFest och Switchfoot Bro-Am.

Nedan är 15 av de bästa sakerna att göra i och runt Encinitas, Kalifornien.

1. Lär dig mer om lokal historia på Encinitas Historical Society

Encinitas historiska sällskapKälla: Tim Buss / Flickr | CC BY
Encinitas historiska sällskap

När du besöker The Encinitas Historical Society får du inte bara historien om staden och de omgivande områdena, utan du får också en historia om själva byggnaden den är inrymd i.

Museet är beläget i ett ettrums skolhus byggt 1883. Inuti denna byggnad ser du de ursprungliga trägolven och har möjlighet att se en mängd olika föremål i utställningarna. Gamla foton, dokument, artefakter och många saker relaterade till Encinitas historia är några av föremålen som visas.

Olika historiska turer erbjuds på historiska sällskapet, och många evenemang äger rum under hela året.

2. Strosa längs Moonlight Beach

Moonlight BeachKälla: Marcel Fuentes / shutterstock
Moonlight Beach

Moonlight Beach har alltid varit en av Encinitas populäraste stränder, och det av goda skäl. Stranden är sandig, med massor av utrymme; det är ett perfekt ställe att ta med hela familjen.

Den har många bekvämligheter, och det finns ett överflöd av saker att göra. Simning, volleyboll, picknick, snorkling, surfing och surffiske är några av aktiviteterna som drar folk till stranden. Faciliteterna inkluderar tennisbanor, lekplatser och en snackbar.

I mer än ett sekel har Moonlight Beach också varit en populär plats för sena kvällspicnic och brasor under stjärnorna. Det var faktiskt så stranden fick sitt namn.

3. Få en interaktiv konstupplevelse på Lux Art Institute

Lux Art InstituteKälla: Lux Art Institute / Facebook
Lux Art Institute

På Lux Art Institute i Encinitas kommer du att se vackra konstverk och få chansen att se hur de skapas.

Utställningarna på plats har olika verk av inhemska konstnärer, inklusive Cosmo Whyte, Beatriz Martiel och Baseera Khan. När du utforskar institutet har du chansen att se konstnärer som praktiserar sitt hantverk i studioområdet.

Institutet är värd för många olika program och evenemang under hela året, inklusive konstklasser, yoga och turer.

4. Prova något unikt på Everest Himalayan Cuisine

Everest Himalaya kökKälla: Pikoso.kz / shutterstock
Everest Himalaya kök

På Everest Himalayan Cuisine får du utmärkt service och äter på högkvalitativa rätter. Sedan 2005 har detta familjeägda matställe tillagat läckra, traditionella nepalesiska, indiska och tibetanska rätter gjorda med anrika recept med en extra modern stil.

Du hittar ett brett utbud av saker på menyn, inklusive aptitretare, soppor, sallader, lammrätter, kycklingrätter och skaldjur. Vegetariska alternativ finns också.

5. Spela en runda golf på Encinitas Ranch Golf Course

Encinitas Ranch golfbanaKälla: Tim Buss / Flickr | CC BY
Encinitas Ranch golfbana

På Encinitas Ranch Golf Course slår du av medan du är omgiven av spektakulär havsutsikt. Denna 18-hålsbana har en attraktiv layout med fem uppsättningar av tees och öppna fairways.

För golfare som vill träna innan matchen finns en driving range på plats och professionella lektioner finns tillgängliga. En golfbutik finns också på fastigheten.

Ranch Grill erbjuder middagar inomhus och utomhus med havsutsikt. Många kvalitetsartiklar finns på menyn, och det finns också en bar och ett kafé.

6. Vandra runt i San Diegos botaniska trädgård

San Diegos botaniska trädgårdKälla: Ryan William Frederick / shutterstock
San Diegos botaniska trädgård

San Diegos botaniska trädgård ligger i Encinitas, trots sitt namn. Det är en vacker plats att tillbringa en eftermiddag med att koppla av i en naturlig miljö.

Inom trädgården finns det fyra miles av stigar. När du promenerar genom trädgården kommer du att se en mängd olika miljöer, inklusive tropisk djungel och bambulundar.

Några av växterna du kommer att se längs vägen inkluderar palmer och suckulenter. På hotellet finns också ökenträdgårdar, ett vattenfall, en fruktträdgård och en barnträdgård med lekplats och trädkoja.

7. Wine and Dine på Solterra Winery

Solterra vingårdKälla: Solterra Winery & Kitchen / Facebook
Solterra vingård

Solterra Winery är en familjeägd vingård som erbjuder hela vinet, ät och lär dig erfarenhet. Börja ditt besök med en rundtur i vingården för att se hur vinet tillverkas.

Efter din rundtur är du inbjuden att njuta av en måltid i hotellets kök och provsmakningsrum. Tillsammans med din utsökta och sakkunnigt tillagade måltid kommer du att prova några av de tillgängliga vinerna, inklusive en mängd olika röda, vita och portviner. Alla viner är gjorda av druvor från lokala vingårdar.

8. Bläddra på Leucadia Farmers' Market

Farmers MarketKälla: Javani LLC / shutterstock
Farmers Market

Leucadia Farmers' Market är mer än bara en marknad; det är en spännande plats att tillbringa dagen med att shoppa, äta och njuta av liveunderhållning.

När du surfar på marknaden har du tillgång till mer än 75 försäljare som säljer ett brett utbud av varor, inklusive färskvaror, honung, blommor, kött, hemlagade sötsaker, skaldjur, pasta, sylt och såser.

På plats finns också en maträtt och en lekplats. Ansiktsmålning är ofta tillgänglig, och vissa dagar äger rum livemusik.

9. Tillbringa dagen i naturen i San Elijo Lagoon Ecological Reserve

San Elijo Lagoon Ecological ReserveKälla: Marcel Fuentes / shutterstock
San Elijo Lagoon Ecological Reserve

Det ekologiska reservatet San Elijo sträcker sig över 1 000 hektar och är en av landets enda kvarvarande kustvåtmarker.

Inom detta reservat finns sju mil av naturstigar. När du vandrar längs dessa stigar kommer du att se en del av områdets flora och fauna. Det finns 330 olika växter, 26 arter av djur och olika fisk- och fågelarter i området.

Guidade turer i reservatet erbjuds vissa dagar i veckan, och du kan se flera utställningar om lagunen och dess historia i naturcentret på plats.

Många interaktiva aktiviteter äger rum på plats, inklusive barns sagostund, familjedagar och utbildningsprogram.

10. Besök San Dieguito Heritage Museum

General Store på San Dieguito Heritage MuseumKälla: The Heritage Ranch, hem för San Dieguito Heritage Museum / Facebook
General Store på San Dieguito Heritage Museum

Huvudmålet för San Dieguito Heritage Museum är att samla in, bevara och dela föremål av historisk betydelse för Encinitas och det omgivande området; de gör detta genom en mängd olika utställningar och historiska fastigheter.

Museet ligger på Heritage Ranchs egendom. Inuti kommer du att se en mängd artefakter, dokument och foton.

Några av utställningarna inkluderar Teten House, General Store och Bunk House, Ursprungsbefolkningen, Main Street Building och Texacos bensinstation och brandbil.

Besökare har också chansen att delta i en mängd praktiska aktiviteter, inklusive sandmålning, smörkärning, byteshandel med föremål i lanthandeln, besöka en indiansk grässtuga och lyssna på traditionella berättelser.

11. Tillbringa en dag på Swami's Beach

Swami's BeachKälla: Marcel Fuentes / shutterstock
Swami's Beach

Oavsett vilken tid på året det är, är Swami's Beach en fantastisk plats att tillbringa en solig dag på. Du kommer att känna dig säker på att simma på den här stranden eftersom badvakter är i tjänst för att hålla ett öga på simmare.

När du kommer till stranden passerar du först genom ett vackert parkområde med bänkar och rastplatser. Denna lilla park är den bästa platsen att titta på surfarna från.

12. Lär dig surfa med Leucadia Surf School

Surfa i EncinitasKälla: Simone Hogan / shutterstock
Surfa i Encinitas

Om du någonsin har velat lära dig att surfa, varför inte prova det under din tid i Encinitas? Leucadia Surf School ger lektioner till surfare och blivande surfare i alla åldrar och nivåer.

Under din lektion ger professionella och välutbildade instruktörer en introduktionslektion om säkerhet och teknik medan du fortfarande är på land. Innan du ger dig ut i vattnet för att rida din första våg, kommer en bräda och våtdräkt att tillhandahållas.

För de som redan vet hur man surfar men inte har egen utrustning finns att hyra.

13. Lär dig mer om orkidéer på Cal Pacific Orchid Farm

OrkideKälla: Sealstep / shutterstock
Orkide

Cal Pacific Orchid Farm har ett stort 36 000 kvadratmeter stort växthus fyllt med hundratals vackra orkidéer från hela världen.

Inuti detta växthus kommer du att se olika orkidéer i olika skeden av blomningen och en mängd vackra arrangemang av flera växter. När du beundrar dessa arrangemang svarar kunnig personal på frågor om orkidéer och deras skötsel. Buketter och skräddarsydda arrangemang finns att köpa.

14. Ät på lokal skaldjur på Fish 101 Leucadia

Fisk 101 LeucadiaKälla: FISH 101 Restaurang / Facebook
Fisk 101 Leucadia

Fish 101 Leucadia är restaurangen att gå till för färska, lokala skaldjur. Du hittar en meny fylld med läckra, traditionella skaldjursrätter på detta familjematställe, med moderna tillägg för att ta varje rätt till nästa nivå.

Aptitretare, burritos, fish and chips och tacos är bara några av alternativen du hittar på den omfattande menyn. Restaurangen är också värd för happy hour vissa dagar i veckan.

15. Utforska Cardiff State Beach

Cardiff State BeachKälla: Marcel Fuentes / shutterstock
Cardiff State Beach

En annan populär strand i Encinitas är Cardiff State Beach. Människor kommer till den här stranden för att bada, sola, surfa och bada. Om du skulle vilja göra lite kiteboard, snorkla eller dyka, finns det butiker i området där du kan hyra den utrustning du behöver.

En intressant attraktion vid denna strand är tidvattenpoolerna som ligger längs den. Under hela året erbjuds guidade turer på stranden och det omgivande parkområdet.

Stranden har badvakter och toaletter med dusch finns tillgängliga.

Var de ska bo: Bästa hotellen i Encinitas, Kalifornien (CA)

Lägsta prisgaranti

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *