De 15 bästa sakerna att göra i Fort Myers Beach (FL)

Fort Myers Beach är en liten stad med cirka 7 000 invånare belägen på Estero Island i Lee County i sydvästra Florida. Stadens läge längs Gulf Coast innebär att området har ett tropiskt klimat, med varma temperaturer och solig himmel större delen av året.

Fort Myers Beach är ett tropiskt paradis mest känt för sina sju mil långa kustlinje, varav de flesta består av vita sandstränder.

Den här lilla barriäröstaden kan vara liten till yta och befolkning, men den rymmer ganska mycket att se och göra. En färgstark historia, en avslappnad småstadsatmosfär och ett livligt nattliv är bara början.

Staden är hem för ett brett utbud av boenden för varje budget, allt från familjevänliga resorter till små stugor som lämpar sig för romantiska semesterresor.

Färska skaldjur pryder menyerna på de många restaurangerna vid vattnet, och shopping och attraktioner i världsklass finns i överflöd i Fort Myers Beach och omgivande områden.

Nedan är 15 av de bästa sakerna att göra i Fort Myers Beach, Florida.

1. Ta en kryssning med delfiner och vilda djur med bra tidscharter

Estero Bay Aquatic PreserveKälla: EQRoy / shutterstock
Estero Bay Aquatic Preserve

Good Time Charters erbjuder en spektakulär 90-minuters eko-utflykt som lämnar marinan i Fort Myers Beach för att utforska vattnet utanför kusten, inklusive Estero Bay Aquatic Preserve.

Under denna turné kan naturentusiaster i alla åldrar njuta av komforten i den fullt utrustade båten, medan kaptenen håller utkik efter delfiner, sjökor och en mängd olika fåglar och annat marint liv.

En utbildad biolog ger en pedagogisk genomgång av de olika vattenlevande djuren du kommer att se medan du luta dig tillbaka och njuta av det fantastiska kustlandskapet.

2. Imaginarium Science Center

Imaginarium Science CenterKälla: EQRoy / shutterstock
Imaginarium Science Center

Människor i alla åldrar får en praktisk upplevelse medan de lär sig om vetenskap, historia, teknik och natur på Imaginarium Science Center i Fort Myers. Mer än 60 interaktiva utställningar är utspridda över museet.

Besökare kan ta del av ett antal upplevelser, inklusive att mata stingrockor, observera en mängd olika inhemska och exotiska fiskar i det stora akvariet och utforska regionen som den var för 150 år sedan genom en 3D Virtual Reality-upplevelse.

3. Sun Splash Waterpark

Sun Splash Waterpark, Cape CoralKälla: Sun Splash Family Waterpark / Facebook
Sun Splash Waterpark

Mer än 14 tunnland vattennöje väntar besökare på Sun Splash Waterpark i närliggande Cape Coral. Som den största vattenparken i regionen har den attraktioner för alla åldrar, inklusive en lazy river som strömmar runt parken, en massiv rörrutschbana som kastar dig in i totalt mörker och många vattenrutschbanor av varierande storlek.

Mycket små barn tycker om Pirate's Cove, där de kan ha kul när de leker i vattenbrunnar och fontäner. Solstolar och badhytter finns att hyra, och tre matställen finns på plats.

4. Fort Myers Beach

Fort Myers BeachKälla: lunamarina / shutterstock
Fort Myers Beach

Naturligtvis är ingen resa till Fort Myers Beach komplett utan att minst en dag ägnat åt att njuta av sin namne: den långa sträckan av mjuk vit sand som utgör en av de mest populära stränderna i landet.

Vattensporter – inklusive simning, kajakpaddling och parasailing – avnjuts året runt på Fort Myers Beach, och eftersom vattnet vanligtvis är grunt och lugnt är det säkert för små barn.

Många festivaler och spännande evenemang äger rum på stranden under hela året.

5. Times Square

Times Square, Fort Myers BeachKälla: Jillian Cain Photography / shutterstock
Times Square

Times Square är där besökare hittar den främsta destinationen för shopping, restauranger och underhållning i Fort Myers Beach. Beläget nära piren, är det livliga fotgängardistriktet hem för några av de bästa fisk- och skaldjursrestaurangerna runt omkring, små surfbutiker, färgglada konstgallerier och unika boutiquebutiker.

Liveunderhållning sker på många av matställena under hela veckan, och under högsäsong kommer gatuartister ut för att underhålla massorna. Sunset Celebration strandfester hålls varje helg och erbjuder ett brett utbud av familjeaktiviteter och levande underhållning.

6. FMB Haunted Pub Crawl

FMB Haunted Pub CrawlKälla: Yupa Watchanakit / shutterstock
FMB Haunted Pub Crawl

Besökare får det bästa av två världar när de deltar i FMB Haunted Pub Crawl. De får prova lokalt öl, vin och sprit medan de får en storslagen rundtur på några av Fort Myers Beachs mest hemsökta platser – med möjlighet att upptäcka en av stadens andra spritdrycker.

Medan du går runt från pub till pub kan du höra häftiga historier om några av områdets största mysterier, lära dig om stadens intressanta historia och bli underhållen av reseguider som också är magiker och medier.

Platserna längs denna turné har handplockats baserat på deras nivå av paranormal aktivitet.

7. Calusa Nature Center & Planetarium

Calusa Nature Center & PlanetariumKälla: Bill Ragan / shutterstock
Calusa Nature Center & Planetarium

Besökare i alla åldrar får en praktisk inlärningsupplevelse via vandringsleder, utställningar, ett naturhistoriskt museum, en fjärilsvoljär och en fågelvoljär på det 105 hektar stora Calusa Nature Center & Planetarium.

Denna ideella organisation syftar till att utbilda allmänheten om den naturliga världen, särskilt när det gäller växt- och djurarter i sydvästra Florida, och att inspirera fler människor att komma ut i naturen.

Centret hyser många räddningsdjur, och planetariet är det enda i sitt slag i den sydvästra regionen av staten.

8. Lovers Key State Park

Lovers Key State ParkKälla: Maridav / shutterstock
Lovers Key State Park

Lovers Key State Park sträcker sig 712 tunnland över Fort Myers Beach-området och är den perfekta platsen att tillbringa dagen om du älskar natur och utomhusaktiviteter. Många olika fågelarter kan observeras i parken, och flasknosdelfiner och sjökor kan ses utanför kusten.

Det två mil långa strandområdet är där besökare kan delta i ett brett utbud av vattenaktiviteter, som simning, beskjutning, kanot och kajakpaddling.

Andra aktiviteter i parken inkluderar cykling, vandring, fiske, djurliv och geocaching. En picknickplats, lekplats och båtramp finns på plats.

9. Doc Ford's Rom Bar och Grille Fort Myers Beach

Doc Ford's Rum Bar och Grille Fort Myers BeachKälla: AProvchy / shutterstock
Doc Ford's Rom Bar And Grille Fort Myers Beach

Beläget på närliggande San Carlos Island nära Fort Myers Beach är en av områdets populäraste matställen. Huvudfokus på Doc Fords Rum Bar and Grille ligger på lokala skaldjursspecialiteter, med en karibisk twist med endast råvaror av högsta kvalitet.

Några av rätterna som erbjuds inkluderar skaldjurspaella, Campeche fish tacos och pankofriterade räkor. Det finns också en råbar med olika räkor och ostronalternativ. Som om de utsökta måltiderna inte vore nog, njuter middagsgäster av utsikten över vattnet medan de äter.

Liveunderhållning äger rum hela veckan.

10. Kolla in Sanibel Island och Captiva Island

Historiska Sanibel Island fyrKälla: William Silver / shutterstock
Historiska Sanibel Island fyr

Även om bilresan till någon av dessa platser är lite lång, är det värt det att kolla in båda dessa vackra, måste-se öar. Känd för fantastiska stränder med mjuk sand och ett överflöd av unika snäckskal, varje ö har också attraktioner som är värda att kolla in.

Sanibel är hem för flera djurreservat, inklusive JN Darling National Wildlife Refuge. Captiva har Captiva Island Historical Society's History Gallery. Båda öarna har boendealternativ och fina restauranger.

11. Fort Myers Beach Art Association and Gallery

Fort Myers Beach Art Association And GalleryKälla: Fort Myers Beach Art Association / Facebook
Fort Myers Beach Art Association And Gallery

Detta mångåriga icke-vinstdrivande konstgalleri i Fort Myers har två fungerande konstgallerier med verk från 150 konstnärer från hela landet utställda.

En mängd fina konstverk säljs på plats.

12. Matanzas Pass Preserve

Matanzas Pass PreserveKälla: Ebyabe / Wikimedia
Matanzas Pass Preserve

60 tunnland vackra naturliga grönområden utgör Matanzas Pass Preserve nära Fort Myers Beach. Parken skyddar områdets sista kvarvarande maritima ekhängmattor, och många fågel- och djurarter kan ses på en promenad genom naturreservatet.

Kajak- och kanotpaddling är populära aktiviteter i området, och en sjösättning gör att besökare kan paddla längs Great Calusa Blueway Paddling Trail. En kort vandringsled finns också på plats.

13. Lagerhead Cycleboats

Lagerhead CycleboatsKälla: lagerheadcycleboats.com
Lagerhead Cycleboats

Besökare som är på humör för en feststämning borta från en traditionell bar eller pub får en unik och rolig upplevelse ombord på en cykelbåt med Lagerhead Cycleboats.

Den här typen av båt är ett långt segelfartyg med en stång i mitten. Beskyddare sitter runt den här baren och alla trampar för att röra sig genom vattnet. Medan du är ombord kan du njuta av uppfriskande drycker, musik och fantastiskt kustlandskap.

14. Ta dig till vattnet med semestervattensporter

WaverunnerKälla: Nadezda Murmakova / shutterstock
Waverunner

Besökare på Fort Myers Beach njuter av ett brett utbud av vattenaktiviteter med hjälp av utrustningsuthyrning och turer från Holiday Water Sports.

Waverunners, segelbåtar, parasails, kajaker och paddleboards finns tillgängliga, tillsammans med säkerhetsutrustning och instruktioner. Företaget erbjuder även natur- och äventyrsturer som lyfter fram områdets marina liv.

15. Bowditch Point Regional Park

Bowditch Point Regional ParkKälla: Jillian Cain Photography / shutterstock
Bowditch Point Regional Park

Beläget på den norra delen av Estero Island, kombinerar Bowditch Point Regional Park ett naturreservat och ett rekreationsområde för besökare som gillar att observera naturen och delta i utomhusaktiviteter.

Flera vandringsleder passerar genom naturreservatet, där du kan se ett antal fågelarter. Vissa fjärilsträdgårdar, en strandpromenad, picknickbord och ett naturskönt utsiktsområde finns på plats.

Var de ska bo: Bästa hotellen i Fort Myers Beach, Florida (FL)

Lägsta prisgaranti

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *