De 15 bästa sakerna att göra i Hacienda Heights (CA)

Hacienda Heights är en stad med cirka 55 000 invånare belägen i San Gabriel Valley-området i Los Angeles County. Staden är faktiskt en förort till Los Angeles, men trots sin närhet till en så stor stad har Hacienda Heights en småstadskänsla.

Det var en gång känt för sin jordbruksindustri, men idag är det känt för sitt strategiska läge som ger enkel tillgång till många attraktioner i världsklass, inklusive de vackra stränderna vid Stillahavskusten.

Hacienda Heights är också känt för att ha många parker och grönområden, inklusive nätverket av vandringsleder i La Puente Hills.

Hacienda Heights är också hem för många restauranger, kaféer, kulturella sevärdheter och shoppingområden som Puente Hills Mall, Bixby Hacienda Plaza och Hacienda Center.

Många evenemang äger rum i och runt Hacienda Heights varje år, inklusive I Love America Parade.

Nedan är 15 av de bästa sakerna att göra i Hacienda Heights, Kalifornien.

1. Föryngra på Truebella Spa

SpaKälla: Africa Studio / shutterstock
Spa

Oavsett om du flög, körde eller seglade till Hacienda Heights, är du troligen i behov av vila efter din resa.

På Truebella Spa tar utbildad och professionell personal hand om ditt sinne, kropp och själ medan du kopplar av i lugna omgivningar.

Det finns sju behandlingsrum på plats och några av de avkopplande tjänsterna som finns tillgängliga, inklusive lavastenterapi, ansiktsbehandlingar och djupvävnadsmassage.

2. Lär dig mer om lokal historia på Whittier Museum

Whittier MuseumKälla: Whittier Historical Society & Museum / Facebook
Whittier Museum

Huvudmålet för Whittier Historical Society är att förvärva, bevara och visa föremål av historiskt värde för staden Whittier och omgivande områden och de flesta av dessa föremål visas på Whittier Museum.

Några av utställningarna som finns på plats inkluderar ett viktorianskt hem möblerat och dekorerat som det skulle ha varit i slutet av 1800-talet, en gammal lada, en smedsbutik och en utställning som ägnas åt den tidigare presidenten Richard Nixons liv och tid.

Det finns också flera interaktiva utställningar som är av särskilt intresse för barn.

3. Tillbringa lite tid utomhus i Vista Del Valle Park

Läser En Bok I ParkenKälla: GaudiLab / shutterstock
Läser En Bok I Parken

I närheten av La Habra hittar du den perfekta flykten i ett lugnt grönområde. Med tio tunnland parklandskap är Vista Del Valle Park den perfekta platsen att ducka bort från buller och folkmassor och ta lite tid för dig själv.

Förutom gott om öppna ytor har denna park också ett vackert lusthus, bänkar och en lekplats. En kort vandringsled går också genom parken.

4. Ät på asiatisk mat på Foo-Foo Tei Noodle House

Foo-Foo Tei NudelhusKälla: Foo Foo-Tei / Facebook
Foo-Foo Tei Nudelhus

Foo-Foo Tei Noodle House är en asiatisk restaurang som specialiserar sig på traditionella rätter.

På menyn hittar du många föremål, inklusive aptitretare, ramen, teriyaki, dumplings, tempura, skaldjursrätter och ett antal risbaserade rätter.

Dryckesmenyn innehåller läsk, öl, en mängd olika teer och traditionell sake.

5. Utforska Galster Wilderness Park

Galster Wilderness ParkKälla: jesse? / Flickr | CC BY
Galster Wilderness Park

Närliggande West Covina är hem för ett vackert naturområde som korsar 42 tunnland grönområde. Galster Wilderness Park är där du kan beundra det vackra landskapet, få frisk luft, lära dig om den lokala floran och faunan och koppla av borta från Hacienda Heights urbana omgivningar.

En serie vandrings- och cykelleder passerar genom detta parkområde och museet på plats har utställningar om parken och dess naturliga egenskaper. Under året pågår ett antal utbildningsprogram i parken.

6. Beundra lokal konst på Whittier Art Gallery

KonstgalleriKälla: Azer Merz / shutterstock
Konstgalleri

På Whittier Art Gallery kommer du att kunna beundra vackra konstverk skapade av konstnärer från hela regionen.

Sedan slutet av 1930-talet har galleriet visat upp kommande och etablerade konstnärers konst över permanenta och roterande utställningar. Lyn Azali och Yukiko Avila är bara ett par av artisterna som visas upp.

Under hela året äger en mängd olika evenemang rum på galleriet, inklusive workshops, specialutställningar och föreläsningar.

7. Ta till greenerna på Westridge Golf Club

GolfKälla: Mikael Damkier / shutterstock
Golf

Westridge Golf Club kan vara lämplig för golfare på alla nivåer, men den har ett varierat landskap fullt av utmaningar som kommer att hålla dig på tårna ända till slutet.

Denna 18-håls, par-72-bana är omgiven av otroliga och kontrasterande vyer över San Gabriel-bergen och staden Los Angeles. Dussintals sandbunkrar, några vattenhinder och en korsning av en ravin är bara några av de roliga utmaningarna som väntar.

På plats finns också en driving range och en proffs golfshop. The Bar and Grill har en mängd läckra måltider, snacks och drycker tillgängliga.

8. Njut av liveunderhållning på Mysterium Theatre

TeaterKälla: Matusciac Alexandru / shutterstock
Teater

Oavsett vilken typ av liveunderhållning du tycker om, finns det definitivt något på Mysterium Theatres schema som passar din smak.

Denna unika nöjesplats i närliggande La Habra visar upp ett brett utbud av shower, inklusive stand-up-komedi, barnshower, magiska shower, musikaler och pjäser från alla genrer du kan tänka dig.

Föreställningarna hålls i en intim miljö. Några av de välkända showerna som har ägt rum nyligen inkluderar Den lilla sjöjungfrun och Dancing at Lughnasa.

9. Smaka på lokala hantverksbryggningar på Whittier Brew Co.

Whittier Brew Co.Källa: Whittier Brewing Company/ Facebook
Whittier Brew Co.

Som det första bryggeriet som startade i närliggande Whittier kan du förvänta dig att hitta ett sortiment av hantverksöl av hög kvalitet.

Några av bryggorna som finns tillgängliga på fat i det mysiga kranrummet inkluderar Bohemian Lager, Boi Luppolo, Doc Brown, Nelson IPA och Mangolorean.

Om öl inte är din grej finns det även fina viner.

10. Ha en rolig dag ute på Barnmuseet

Barnens museumKälla: Barnmuseet på La Habra / Facebook
Barnens museum

Ja, det är ett barnmuseum men vuxna är välkomna att vara med på det roliga som finns på Barnmuseet i La Habra.

På sju interaktiva gallerier kan barn lära sig en rad nya saker genom utställningar och praktiska aktiviteter.

Huvudämnena de kommer att lära sig om är konst, matematik, språk och naturvetenskap. Naturligtvis kommer det inte att kännas som att de lär sig eftersom de kommer att ha så roligt.

Några av de spännande utställningarna inkluderar en modelltågby, ett ånglabb, ett vetenskapslabb och ett område för fossilgrävning.

11. Besök Pio Pico State Historic Park

Pio Pico State Historic ParkKälla: Epolk / Wikimedia | CC BY-SA 4.0
Pio Pico State Historic Park

Som ett historiskt landmärke i Kalifornien är Pio Pico State Historic Park en intressant plats där du kommer att lära dig om denna fastighets historia, såväl som staden Whittier och dess omgivningar.

Beläget på denna fem hektar stora fastighet är Pio Pico Adobe som är det tidigare hemmet för en framstående invånare, Pio de Jesus Pico.

Det byggdes 1853 och har sedan dess renoverats för att återställa det till sitt ursprungliga skick. Inuti detta 15-rumshem ser du många utställningar och artefakter. Guidade turer är tillgängliga vissa dagar med förvarning.

Utanför grunderna är en vacker plats att tillbringa lite tid på. När du utforskar dessa marker kommer du att se färgglada trädgårdar och många fågelarter. Det är också en populär plats för picknick.

12. Handla unika föremål på King Richard's Antique Vintage Center

VinylskivorKälla: Martin Bergsma / shutterstock
Vinylskivor

Om du gillar att samla på allt som är gammalt eller föredrar att bära föremål som inte kan hittas någon annanstans, kommer du att vara på moln nio på King Richard's Vintage Center i närliggande Whittier.

Med cirka 60 000 kvadratmeter är detta antika och vintagecenter det största i hela staten. När du bläddrar bland de tusentals föremålen hittar du möbler, böcker, smycken, konst, kläder, memorabilia och en omfattande samling vinylskivor.

Till och med byggnaden som allt detta förvaras i har historisk betydelse. Under året hålls ett antal evenemang här, inklusive workshops och konstklasser.

13. Ha lite kul och spänning på Adventure City

ÄventyrsstadKälla: Adventure City / Facebook
Äventyrsstad

Det finns så många roliga saker att göra i Adventure City i närliggande Anaheim. Ett klättertorn, en arkad, en berg-och dalbana, ett pariserhjul och en barnzoo är bara några av attraktionerna du hittar på plats.

Även om det finns mycket roligt att göra på Adventure City, har du också möjlighet att ta en tur längs memory lane med 1930-talets minijärnväg och karusellen från 1940-talet.

14. Race Against the Clock på Red Lantern Escape Rooms

Flykt rumKälla: graletta / shutterstock
Flykt rum

Varje utrymningsrum är annorlunda och på Red Lantern Escape Rooms i närliggande La Habra har du ytterligare två möjligheter att lägga till din växande lista över erövrade rum.

Om du aldrig har gjort ett escape room är konceptet enkelt även om processen att faktiskt fly från rummet kan vara en utmaning.

Du och ditt sällskap är inlåsta i ett temarum och ni måste hitta ledtrådar och lösa problem som hjälper er att fly innan tiden är ute.

15. Spela några gamla spel på Tilt 267

ArkadKälla: iChzigo / shutterstock
Arkad

Tilt 267 är en arkad i närliggande West Covina men det är inte vilken arkad som helst. Denna roliga plats är en blandning av gammalt och nytt, men av särskilt intresse för många besökare är de gamla skolans videospel som var populära långt tillbaka när tv-spelens värld var i sin linda.

På plats finns också airhockeybord och de nostalgiska klösmaskinerna som en gång i tiden var en häftklammer i arkader och gallerior.

Var de ska bo: Bästa hotellen i Hacienda Heights, Kalifornien (CA)

Lägsta prisgaranti

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *