De 15 bästa sakerna att göra i La Mirada (CA)

La Mirada är en stad med cirka 50 000 invånare i Los Angeles County. Det anses vara en förort till Los Angelesmen det är känt för sin småstadskänsla som får det att verka som om det är världar borta från bullret och folkmassorna i storstaden som bara ligger en kort bit bort.

Staden är också känd för sitt härliga väder året runt och centrala läge med enkel tillgång till kusten och dess stränder samt många närliggande städer inklusive Cerritos, Whittier och La Habra.

La Mirada är hem för många parker, kaféer, restauranger och shoppingområden som Mirada West Shopping Center, Valley View Square och Green Hills Plaza.

Nedan är 15 av de bästa sakerna att göra i och runt La Mirada, Kalifornien.

1. Återställ och föryngra på Santia Day Spa

SpaKälla: Africa Studio / shutterstock
Spa

Bara att ta sig till din destination kan belasta ditt sinne och kropp, men en eftermiddag på Santia Day Spa hjälper dig att återställa så att du är redo att utforska La Mirada och dess omgivningar.

Några av de tillgängliga tjänsterna inkluderar avslappnande ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar och massage. Endast produkter som inte är testade på djur och tillverkade i USA används.

2. Lär dig mer om lokal historia på Whittier Museum

Whittier MuseumKälla: Whittier Historical Society & Museum / Facebook
Whittier Museum

Whittier Historical Society har tillsyn över Whittier Museum, och det ansvarar för insamling och bevarande av föremålen som visas där.

Inom utställningarna kommer du att se en rad föremål relaterade till historien och kulturen i närliggande Whittier. Artefakter, gamla foton och memorabilia från tidigare evenemang är några av föremålen som visas upp.

När du utforskar fastigheten kommer du att se en viktoriansk stuga som är inrättad precis som den skulle ha varit i början av 1900-talet.

På plats finns också en utställning om Richard Nixons liv och tider samt en gammal lada och en smedsbutik.

3. Kolla in Cerritos Farmers' Market

Farmers MarketKälla: Arina P Habich / shutterstock
Farmers Market

Varje vecka, regn eller sol, ställer en mängd olika leverantörer upp för Cerritos Farmers' Market. Det är här du hittar ett sortiment av färska, lokala råvaror direkt från gårdar i regionen.

Andra föremål du hittar på denna populära marknad inkluderar hembakat bröd och godis, blommor och honung.

4. Uppskatta lokal konst på Whittier Art Gallery

Whittier Art GalleryKälla: Whittier Art Gallery / Facebook
Whittier Art Gallery

Om du är intresserad av att se några lokala konstverk, har Whittier Art Gallery visat upp vacker konst från välkända konstnärer från regionen sedan slutet av 1930-talet.

Många av utställningarna roterar, och några av de konstnärer som nyligen har visats inkluderar Lynn Azali och Lisa Keffer Ruiz.

5. Tillfredsställ ett sug på Mr. V's Bar and Grill

Mr. V's Bar and GrillKälla: Mr. V's Bar & Grill / Facebook
Mr. V's Bar and Grill

På Mr. V's Bar and Grill, kommer du att äta läckra, traditionella helamerikanska rätter i en vänlig och trevlig miljö.

Både lunch och middag serveras och allt på menyn är gjort med de färskaste råvarorna som finns. Även såserna och dressingarna är gjorda från grunden!

Några av föremålen du hittar på menyn inkluderar aptitretare, skaldjursrätter, biff, soppor, sallader och huvudrätter som linguini marinara, kyckling kabob, fettuccini alfredo och penne pasta pesto.

Dryckesmenyn innehåller ett brett urval av fatöl och läckra cocktails.

6. Njut av ett liveframträdande på Ruth B. Shannon Center for the Performing Arts

Ruth B. Shannon Center for Performing ArtsKälla: Steve Cukrov / shutterstock
Ruth B. Shannon Center for Performing Arts

Ruth B. Shannon Center for the Performing Arts ligger vid Whittier College i närliggande Whittier. Sedan 1990 har denna plats varit värd för förstklassiga föreställningar under hela året.

Inom centrum ligger Robinsonteatern som tar ca 400 personer och Studioteatern som är en mindre och mysigare lokal med plats för ca 75 personer.

Några av evenemangen som äger rum på detta center inkluderar konserter och teaterföreställningar. Tidigare har centret varit värd för kända artister som Los Lobos och Henry Mancini.

7. Ta en paus i La Mirada Community Regional Park

Disc GolfKälla: Diego Trabucco / shutterstock
Disc Golf

La Mirada Community Regional Park sägs vara en av de vackraste parkerna i regionen, och den har ett överflöd av faciliteter med gott om möjligheter att delta i ett brett utbud av utomhusaktiviteter.

Om du bara letar efter ett ställe där du kan få lite frisk luft och koppla av eller träna lite, det finns gott om grönområden där du kan breda ut en filt och ligga i solen eller passa runt med en frisbee.

Tvärs över parkens 76 hektar hittar du softballplaner, tennisbanor, flera lekområden, picknickområden med grillmöjligheter och en 27-håls discgolfbana.

Fiske är en populär aktivitet vid sjön som finns på plats, och det finns också en 2,5 mil lång promenadslinga där du kan se en mängd olika fåglar. Vid vissa tider under året hålls konserter i denna park.

8. Ha en familjedag på Knott's Berry Farm

Knott's Berry FarmKälla: Joseph Sohm / shutterstock
Knott's Berry Farm

När det gäller nöjesparker i Kalifornien är Knott's Berry Farm i närliggande Buena Park bland de bästa i staten.

Denna vidsträckta 160 hektar stora park har ett brett utbud av åkattraktioner och attraktioner för alla åldrar, och den har underhållit familjer från när och fjärran i över ett sekel.

Några av de åkturer som är mer lämpade för äldre familjemedlemmar inkluderar Xcelerator, Silver Bullet och andra berg-och dalbanor.

Vissa åkattraktioner passar alla också, och de inkluderar Timber Mountain Log Ride, Calico Mine Ride, karuseller och stötfångare.

Barn gillar också spännande attraktioner. Camp Snoopy och en småskalig berg-och dalbana bara för de minsta är bara några.

När du utforskar parken kommer du att kunna delta i en mängd olika interaktiva upplevelser som att gå runt på gatorna i en spökstad, leta efter guld och besöka Western Trails Museum.

Parken är också hem för ett brett utbud av matställen som serverar allt från pommes frites till pizza.

9. Besök Pio Pico State Historic Park

Pio Pico State Historic ParkKälla: Epolk / Wikimedia | CC BY-SA 4.0
Pio Pico State Historic Park

En hel eftermiddag kan ägnas åt att utforska attraktionerna och vandra runt i Pio Pico Historic Park i närliggande Whittier.

Det mest framträdande inslaget i detta historiska landmärke i Kalifornien är El Ranchito som också är känt som Pio Pico Adobe. Denna rymliga bostad var en gång hemma för Pio de Jesus Pico som var en välkänd figur i Kalifornien.

Hemmet stod färdigt 1853 men måste renoveras 1867 på grund av översvämningar. År 2000 återställdes den till hur den såg ut 1867.

Det inre av herrgården med 15 rum är där du kommer att kunna besöka utställningarnas bostäder och lära dig om historien och kulturen i Whittier och den omgivande regionen.

10. Starta på La Mirada golfbana

GolfKälla: Bohbeh / shutterstock
Golf

La Mirada Golf Course är en prisbelönt 18-hålsbana designad av William Bell. Denna par-70-bana är lämplig för alla nivåer men har tillräckliga utmaningar inklusive sjöar, bunkrar och blinda målskott för att säkerställa att ditt spel är allt annat än genomsnittligt.

Träningsområdet på plats har två puttinggreener, en chippinggreen och en driving range som lyser upp efter att solen gått ner. Lektioner finns tillgängliga och en proshop finns på plats.

11. Ta en spännande resa med Pirates Dinner Adventure

Pirates Adventure Dinner, Buena ParkKälla: David Tonelson / shutterstock
Pirates äventyrsmiddag

Pirates Dinner Adventure i närliggande Buena Park tar middag och en show till en helt ny nivå. När du går på en av dessa middagsteatrar är du inte bara en åskådare, du är en del av handlingen.

Du kan välja mellan flera interaktiva upplevelser som passar hela familjen, inklusive Legend of the Loch Ness Monster och Vampirates.

Ditt äventyr börjar när du går ombord på 1700-talets spanska galleon och sätter segel för en spännande resa fylld av strider, akrobatik och otroliga flygstunts.

Efter din resa kommer du att bjudas på en fantastisk fyrarättersmiddag, och om du uppgraderar din upplevelse kan du äta middag med kaptenen.

12. Tillbringa en regnig dag på Cerritos bibliotek

Cerritos bibliotekKälla: ninjasun – Hung Tran / shutterstock
Cerritos bibliotek

Biblioteket i närliggande Cerritos är mer än bara ett bibliotek. Detta enorma komplex är det första upplevelsebiblioteket i världen, och det har röstats fram till det bästa biblioteket i landet av flera publikationer. Det är också ett bra ställe att besöka för alla åldrar.

Om du behöver komma ikapp med e-postmeddelanden eller lite arbete finns det över 200 datorer på plats. Du ska inte ha några problem att hitta en bra bok att kolla in under några dagar när det finns mer än 300 000 att välja mellan.

Barn älskar de utrymmen som är avsatta för dem, inklusive ett akvarium, en teater och ett konst- och hantverksområde. Vuxna älskade de tematiska läsplatserna som inkluderar Old World Reading Room och World Traditions Room.

13. Besök Cerritos skulpturträdgård

Cerritos skulpturträdgårdKälla: ninjasun – Hung Tran / shutterstock
Cerritos skulpturträdgård

Denna spirande skulpturträdgård i närliggande Cerritos är ett vackert exempel på offentlig konst i en parkliknande miljö.

Några av de skulpturer som för närvarande visas inkluderar ett minnesmärke över luftkatastrofen i Cerritos och Infinity, som är en ljusskulptur som ändrar färger baserat på tillgängligt ljus och skuggor.

14. Handla vackra smycken på Native Visions

Infödda visionerKälla: Native Visions / Facebook
Infödda visioner

Oavsett om du letar efter ett unikt föremål att ge bort som present eller om du letar efter ett unikt tillbehör som ingen annan kommer att ha, kanske du bara hittar det perfekta föremålet på Native Visions i närliggande Cerritos.

De vackra föremålen som visas upp i denna butik är skapelser av kända inhemska konstnärer från hela regionen.

15. Handla och ät på Cerritos Towne Center

HandlaKälla: VGstockstudio / shutterstock
Handla

Om du har lite shopping du måste göra under din resa eller om du bara vill titta på en mängd olika butiker och göra en dag av det med lunch eller middag, är Cerritos Towne Center där du hittar allt du behöver på ett ställe .

Denna friluftshandelspark i centrum av närliggande Cerritos har många butiker, inklusive Best Buy, Kohl's, Dress Barn och många andra butiker för dam-, herr- och barnkläder.

Starbucks och Macaroni Grill är bara några av matställena på plats, och du hittar också ett scenkonstcenter, bibliotek och stadshus i detta stora komplex.

Var de ska bo: Bästa hotellen i La Mirada, Kalifornien (CA)

Lägsta prisgaranti

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *