De 15 bästa sakerna att göra i Lake Park, Florida

Palm Beach, Florida, är ett drömresmål. Med massor av sol, varmt väder och sandstränder drar det horder av turister under hela året.

En av städerna som utgör en del av Palm Beach-området är Lake Park. Med en befolkning på färre än 9 000 personer är det den perfekta platsen att etablera sig i Palm Beach-området.

Det är centralt och allt du behöver för en perfekt semester finns där. Det faktum att det heter «The Jewel of the Palm Beaches» säger allt.

Lake Park är känt för sin avslappnade livsstil vid havet som kretsar kring havet. Så naturligtvis är fiske, dykning, snorkling, att ligga på stranden och att delta i olika vattensporter bara en del av livet här.

Nedan är en lista över några av de bästa sakerna att se och göra i Lake Park, Florida.

1. Deep Obsession Charters

Deep Obsession ChartersKälla: Deep Obsession Charters / Facebook
Deep Obsession Charters

Ingen resa till Palm Beach är komplett utan en djuphavsutflykt. Föreställ dig att ge dig ut tidigt på morgonen med ingenting annat än blått hav runt omkring, och gå in i den djupblå undervattensvärlden för att uppleva en syn som många aldrig får se – en kontrasterande värld som frodas av djur- och växtliv under vågorna.

Deep Obesession Charters erbjuder extraordinära dykäventyr i en spektakulär offshore-plats känd för sina fantastiska dykförhållanden och möjligheter att se rev, vrak och många undervattensarter.

Företaget tar professionella och nybörjare dykare på vrakdyk, hajdyk och revdyk. Om du inte redan vet hur man dyker kan du lära dig av den professionellt utbildade personalen dagarna innan du ger dig ut.

Båten du kommer att dyka från är speciellt gjord för dykutflykter. Miljövänliga gäster kommer att bli glada över att veta att denna stadga har förbjudit all plast.

2. Brewhouse Gallery

The Brewhouse GalleryKälla: The Brewhouse Gallery / Facebook
The Brewhouse Gallery

Om din idé om en perfekt utekväll är en blandning av konst, vin och öl, är The Brewhouse Gallery den idealiska platsen för dig att börja en spännande utekväll på stan.

Det lokala konstgalleriet har ett vackert urval av lokala konstverk. Medan du beundrar dem kan du smutta på ett glas vin från den omfattande vinlistan eller prova en mängd lokala hantverksöl.

Som om det inte är nog blir kvällen ännu mer perfekt när ljuden från några av de bästa livebanden från hela området går upp på scenen med sina livliga framträdanden.

3. Kelsey Theatre

Kelsey TheatreKälla: Kelsey Theatre / Facebook
Kelsey Theatre

Med en kapacitet för endast 500 personer, ger The Kelsey Theatre besökarna en intim miljö där de kan njuta av liveframträdanden av artister från det lokala området och runt om i landet.

Denna plats i världsklass är värd för alla typer av evenemang – inklusive liveteater, musikensembler, dansföreställningar och ståuppkomedi. Läget för teatern är en annan stark sida; det är mitt i centrum av det pulserande konstdistriktet i centrum.

Det gör att besökarna inte behöver gå hem efter en föreställning på teatern, för det kommer säkert att hända något annat på någon av de andra lokalerna sent in på kvällen.

4. Surfing Florida Museum

Surfing Florida MuseumKälla: Surfing Florida Museum / Facebook
Surfing Florida Museum

Surfing är en stor sak i Florida och Lake Park-området, så naturligtvis kan man förvänta sig att det finns något slags museum som firar sporten och dess historia. Tja, i närliggande West Palm Beach finns det. Du kan lära dig allt som finns att veta om surfing i Florida och sporten i allmänhet på Surfing Florida Museum.

Utställningarna inkluderar dussintals paneler som beskriver mer än 100 år av surfing i staten, och 20 surfbrädor från olika perioder i det förflutna. Det finns också en presentbutik på plats som säljer t-shirts och omslagsdukar.

5. John D. MacArthur Beach State Park

John D. MacArthur Beach State ParkKälla: Thomas Barrat / shutterstock
John D. MacArthur Beach State Park

På John D. MacArthur Beach State Park kan besökarna njuta av en avskild strand bort från de mer trånga stränderna i Palm Beach-området. Dess läge norr om Singer Island tar besökarna bort från det liv och rörelse och in i ett orördt 430 hektar stort naturparadis.

Några av aktiviteterna du kan göra i området inkluderar simning, vandring och kajakpaddling, och det är möjligt att se havssköldpaddor och andra lokala vilda djur längs vägen.

6. Golf

GolfKälla: photogolfer / shutterstock
Golf

En annan sak som Florida är känt för är dess golfbanor. Mitt i Lake Park kan besökare spela golf på 9-håls Green Valley Golf Course, eller välja bland de många andra golfbanorna som finns runt Palm Beach, inklusive Palm Beach Golf Course, Everglades Golf Course och The West Palm Beach Golf Course .

7. Palm Beach Zoo & Conservation Society

Palm Beach Zoo And Conservation SocietyKälla: Palm Beach Zoo / Facebook
Palm Beach Zoo och naturvårdsförening

Besök både ett zoo och en botanisk park på Palm Beach Zoo & Conservation Society, som ligger i West Palm Beach. Denna ideella organisation är hem för mer än 500 djur, varav några är utrotningshotade arter, i en stor tropisk miljö.

Lär dig om de unika ekosystemen i området, det lokala växt- och djurlivet som utgör dessa känsliga ekosystem och vad som görs för att skydda dem.

Barnen njuter av den interaktiva fontänen, och regnskogsområdet är en intressant plats att ta en promenad på.

8. Rapids Water Park

Rapids Water ParkKälla: Upptäck The Palm Beaches Florida / Facebook
Rapids Water Park

Det blir varmt i Lake Park, men istället för att gå till stranden kan du bege dig till Rapids Water Park i Riviera Beach. Denna vidsträckta park har 42 olika attraktioner, inklusive dussintals vattenrutschbanor, en vågbassäng och en lazy river.

Många av dessa attraktioner är lämpliga för småbarn och småbarn, och det finns flera restauranger på plats.

9. Klematisgatan

KlematisgatanKälla: Sean Pavone / shutterstock
Klematisgatan

Clematis Street, som ligger i centrum av centrala West Palm Beach, är platsen att vara om du älskar att vara i händelsernas centrum. Det är alltid något som händer, och på gatan äger många av områdets festligheter och evenemang rum under hela året.

Varje dag eller natt kan du besöka ett brett utbud av unika butiker, restauranger, kaféer, barer och musikställen. Det är här besökarna får en riktig smak av södra Floridas kultur.

10. Norton Museum of Art

Norton Museum of Art, West Palm BeachKälla: Thomas Barrat / shutterstock
Norton Museum of Art

Norton Museum of Art ligger i West Palm Beach och har mer än 7 000 konstverk från olika epoker och kulturer. Några av konstverken som visas inkluderar traditionella amerikanska, kinesiska och franska verk, samtida verk från hela världen och buddhistiska skulpturer.

11. Peanut Island

Peanut IslandKälla: SR Productions / shutterstock
Peanut Island

Peanut Island är inte en naturlig ö utan en konstgjord ö. Det betyder dock inte att det inte finns massor av vattenaktiviteter att delta i runt den 79 hektar stora landmassan nära Lake Worth Inlet.

Simning och snorkling är de populäraste aktiviteterna, och besökare kan campa på platsen. Den mest intressanta attraktionen är bunkern som sägs ha använts av John F. Kennedy.

12. Mounts botaniska trädgård

Mounts botaniska trädgårdKälla: Jillian Cain Photography / shutterstock
Mounts botaniska trädgård

Med mer än 2000 tropiska och subtropiska växtarter på plats är Mounts Botanical Garden den största offentliga trädgården i Palm Beach-området. Det är också den äldsta offentliga trädgården, vilket betyder att den har haft gott om tid att växa in i det vackra, frodiga landskapet som det är idag.

Många av växtarterna är inhemska i Florida, men några kommer från andra platser över hela världen. Några av växterna som besökarna ser i denna trädgård inkluderar tropiska fruktträd, örter, citrusträd och palmer.

13. Gin Clear Fishing Charters

Om dykning eller snorkling inte är dina saker, men du skulle vilja segla in i det djupa vattnet utanför Lake Park, är en djuphavsfiskeutflykt det näst bästa sättet att få en smak av hur livet på vattnet är.

Gin Clear Fishing Charters erbjuder halvdags- och heldagsutflykter från Palm Beach Inlet till ett offshore-område, där du kan se inhemska fiskarter och till och med ha en chans att rulla in några.

Segelfisk, wahoo, kungsfisk och tonfisk är några av de arter du kan se, och det finns möjligheter att upptäcka delfiner, valar och andra marina djur.

14. På Your Mark Performance Center

På Your Mark Performance CenterKälla: På Your Mark Performance Center / Facebook
På Your Mark Performance Center

Om du föredrar att vinden blåser genom håret när du kryssar genom Lake Park och det är uteslutet att hyra en cabriolet, är det näst bästa sättet att se området på cykel.

On Your Mark Performance Center har ett utbud av välskötta landsvägscyklar att hyra. Du kan hyra dem så länge du vill, oavsett om det är några timmar, dagar eller veckor.

Den kunniga personalen kan ge information om stigar, de bästa cykelvägarna och cykelvänliga attraktioner.

15. Statements2000 – Jon Allen Art Gallery

Statements2000 - Jon Allen Art GalleryKälla: Jon Allen Metal Art – Statements2000 / Facebook
Statements2000 – Jon Allen Art Gallery

Jon Allens hyllade konstverk är känt över hela världen och har visats i många filmer och tv-program genom åren.

Statements2000 – Jon Allen Art Gallery i centrala West Palm Beach rymmer olika verk, inklusive abstrakta, lokalt inspirerade, moderna och färgglada målningar och skulpturer.

Var de ska bo: Bästa hotellen i Lake Park, Florida (FL)

Lägsta prisgaranti

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *