15 bästa sakerna att göra i Maitland (FL)

Maitland ligger i centrala Floridas Orange County och är en norra förort till Orlando som hade en befolkning på cirka 17 000 invånare vid tiden för den senaste folkräkningen.

De flesta besökare och invånare är överens om att trots sin närhet till en av statens största stadsområden, har Maitland en avgjort pittoresk och förortskänsla som gör det till det perfekta resmålet för de kunniga resenärer som vill ha det bästa av två världar.

Nära stränder i världsklass, nöjesparker och ett antal naturliga och historiska attraktioner, är det den perfekta platsen att hänga upp hatten medan du utforskar Sunshine State.

Nedan finns 15 saker att göra i och runt Maitland, Florida.

1. Maitland Historical Museum

Maitlands historiska museumKälla: Ebyabe / Wikimedia
Maitlands historiska museum

Maitland Historical Museum drivs av Maitland Historical Society. Dess utställningar och skärmar täcker en enorm tidsperiod som börjar långt innan området officiellt upptäcktes och bosattes av icke-indianer.

Området var en gång Seminole-stammens exklusiva rike. På deras språk döptes marken som staden nu ligger på efter naturliga meloner som gav mycket av folkets näring.

Museet är uppdelat i två distinkta sektioner, en som täcker stadens historia, bosättning och utveckling, och en som fördjupar sig i det lokala telefonbolagets intressanta historia.

2. Maitland Art Center

Maitland Art CenterKälla: ebyabe / Flickr
Maitland Art Center

För en relativt liten stad på landsbygden har Maitland sin beskärda del av fascinerande historiska och kulturella attraktioner; Maitland Art Center är ett av dess mest betydelsefulla.

Centret har en historia som sträcker sig tillbaka till slutet av 30-talet och har arkitektur som är unik för området och som kallas Mayan Revival Style.

Centret ligger på West Packwood Avenue. Under en stor del av sin existens var det en konstnärskoloni som gav etablerade och blivande konstnärer en plats att bo samtidigt som de finslipade sina färdigheter.

Centret är nu listat i National Register of Historic Places och är en bekväm, unik och billig lokal attraktion.

3. Luke's Kitchen and Bar

Lukes kök och barKälla: Luke's Kitchen and Bar / Facebook
Lukes kök och bar

Orlando är en stor turiststad, och många lokalbefolkningen beklagar att många av dess restauranger är lite mer än turistfällor som erbjuder mängder av fantasilösa, färdiglagade måltider riktade till kunder som de vet att de bara kommer att se en gång.

Luke's Kitchen and Bar ligger på South Orlando Avenue i Maitland och är det perfekta motgiftet för dem som hellre vill äta färsk mat tillagad av professionella kockar i en minnesvärd miljö.

Tidigare kunder har noterat att Lukes atmosfär var en trevlig blandning av trendigt, modernt, avslappnat och avslappnat som de tyckte var tilltalande.

I kombination med deras fullständiga meny med klassisk amerikansk mat, är det definitivt ett ställe att kolla in när du behöver näring.

4. Howell Branch Nature Preserve

Howell Branch Nature PreserveKälla: Michael Rains / Facebook
Howell Branch Nature Preserve

Howell Branch Nature Preserve ligger på Temple Drive i Winter Park och består av bara något mer än 10 hektar, vilket gör det litet enligt Floridas naturreservatsstandarder. Men dess marker inkluderar ett brett utbud av naturliga livsmiljöer, som våtmarker och skogar, som erbjuder gästerna många rekreationsmöjligheter.

Från lekplatser och träningsspår till dess höga observationsdäck är reservatet ett måste för friluftsliv och naturälskande typer som har tröttnat på Orlandos mer kommersiella attraktioner.

Rådjur, rävar, ormar och en mängd olika fåglar kallar parken hem och ses ofta längs stigarna, särskilt under de svaga morgon- och eftermiddagstimmarna.

5. Maitland Rotary Art Festival

Maitland Rotary Art FestivalKälla: Maitland Rotary Art Festival / Facebook
Maitland Rotary Art Festival

Sedan 1976 har den lilla staden Maitland varit värd för en populär årlig konstfestival, och den äger rum under tre dagar i november.

Maitland Rotary Art Festival hålls i natursköna Lake Lily Park. Även om det började i liten skala, har det blommat ut till ett av regionens mest populära konstevenemang och har gjort ett fantastiskt jobb med att föra samman konstnärer och konstälskare, samt rikta ett strålkastarljus på samhället i allmänhet.

Förutom att bläddra i konsten och se konstnärer arbeta, finns det massor av liveunderhållning, god mat och dryck och en mängd olika aktiviteter som är roliga för hela familjen.

6. Maitland Farmer's Market

Maitland Farmer's MarketKälla: Maitland Farmers Market / Facebook
Maitland Farmer's Market

Det finns förmodligen ingen annan stat i landet som har fler bondemarknader per capita än Florida, och med dess rikliga sol, regn och tempererade väder är det inte konstigt.

Maitland Farmer's Market äger rum varje söndag från 9:00 till 14:00 i Lake Lily Park på Maitland Avenue. Förutom att erbjuda fantastiska säsongsbetonade produkter, konst och hantverk samt hälso- och kroppsprodukter, är det också värd för liveunderhållning. Det är ett allsidigt roligt gemenskapsevenemang som inte bör missas.

Det finns gott om gratis parkering på plats, och många besökare väljer att komma tidigt för att njuta av en kopp kaffe och lite bakverk innan de handlar.

7. Winter Garden Heritage Museum

Winter Garden Heritage MuseumKälla: Winter Garden Heritage / Facebook
Winter Garden Heritage Museum

Winter Garden ligger bara några minuter från Maitland och är en annan stad i centrala Florida som erbjuder besökare massor av alternativ, särskilt för dem som är intresserade av historia, kultur och utveckling.

Winter Garden Heritage Museum grundades 1998 och är proppfullt av intressanta artefakter och memorabilia som relaterar till stadens arkitektur, grundande och ekonomi.

Museet är inrymt i en gammal depå som går tillbaka till 1918, och den är bemannad av kunniga och entusiastiska volontärer som håller det öppet varje dag från 13.00 till 17.00.

Mycket av det besökarna ser handlar om områdets grundare och nybyggare och den ständigt viktiga citrusindustrin.

8. Apopkasjön

Sjön ApopkaKälla: Drapiza110 / shutterstock
Sjön Apopka

För sötvattensfiskare från hela landet har Florida en tjusning eftersom det är känt för att ha något av det bästa basfisket som finns någonstans.

Lake Apopka ligger i närliggande Winter Garden och har alltid varit en hotspot för sportfiskare som vill trassla till några av delstatens largemouth bas som är kända för att nå episka proportioner.

Fiske är fortfarande en populär attraktion, men sjön är också ett stort dragplåster för nöjesbåtare, fågelskådare, vandrare och älskare av magnifika solnedgångar.

Under rusningstider kan sjöns utvecklade parkområden bli helt trånga, så förvänta dig inte att ha platsen för dig själv.

9. Ridning

RidningKälla: Collins93 / shutterstock
Ridning

Florida har alltid varit ett stort hästland, och de flesta out-of-staters vet inte att Sunshine State har en cowboytradition som konkurrerar med mer traditionella Old West-stater som Texas och Arizona.

Landsbygden runt Winter Garden och Maitland är full av hästgårdar och ridcenter som erbjuder en mängd olika tjänster och aktivitetsalternativ; många av dem är lämpliga för dem som aldrig ens har tittat på en riktig levande häst.

Förutom lektioner och guidade vandringsleder, arrangerar centren många speciella evenemang. Många av dem är gratis och erbjuder besökarna en unik inblick i en del av lokal kultur som inte får mycket fanfar.

10. West Orange Trail

West Orange TrailKälla: Wikimedia
West Orange Trail

Under sommarmånaderna kan vädret i Florida vara inget mindre än brutalt, men under stora delar av året är det helt perfekt, vilket gör friluftsliv till ett populärt tidsfördriv.

Central Floridas West Orange Trail är en mångsidig spår som är öppen för vandrare, löpare, cyklister och ryttare. Den sträcker sig mer än 20 miles och inkluderar flera accesspunkter mellan Oakland och Apopka.

Leden slingrar sig genom en fantastisk mångfald av naturliga och konstgjorda miljöer som inkluderar våtmarker, skogar, jordbruksmarker och stadsdelar. I många av de mer utvecklade områdena finns det en mängd olika historiska attraktioner, butiker och restauranger i närheten.

11. Central Florida Railroad Museum of Winter Garden

Central Florida Railroad MuseumKälla: Central Florida Railroad Museum / Facebook
Central Florida Railroad Museum

Järnvägarna har spelat en betydande roll i Floridas utveckling, och för tåg- och järnvägsfantaster som har lite extra tid på sig finns det ingen plats som är mer värd ett besök än Central Florida Railroad Museum of Winter Garden.

Museet ligger i Winter Gardens historiska centrum och är inrymt i en gammal järnvägsdepå från en svunnen tid. Personalledda turer finns tillgängliga.

Under de senaste åren var områdets två huvudjärnvägar Tavares och Gulf Rail och Atlantic Coast Lines. Museets utställningar inkluderar utrustning, artefakter, fotografier och förstahandsberättelser av dem som arbetade i branschen.

12. Tupperware Confidence Museum

TupperwareKälla: Laura Riquelme / shutterstock
Tupperware

När de flesta tänker på Floridas världsberömda turistattraktioner, är The Tupperware Confidence Museum i allmänhet inte i närheten av toppen av listan. Men för älskare av färsk mat och de som föredrar det udda och offbeat framför det turistiska och färdiga, skulle en resa till det ovannämnda museet vara ett bra sätt att tillbringa några morgon- eller eftermiddagstimmar.

Museet är tillägnat Tupperware-företagets fantastiska historia; Bortsett från skämt, den är full av fantastiska saker som de flesta gäster tycker är både underhållande och upplysande.

Det är gratis att besöka och öppet från måndag till fredag ​​från 10 på morgonen till 4 på eftermiddagen.

13. Jack Kerouac House

Jack Kerouacs husKälla: Wikimedia
Jack Kerouacs hus

Jack Kerouac är en av titanerna i den litterära rörelsen som kallas «Beat Generation» som exploderade på popkulturscenen i mitten av 1900-talet.

Mest känd för sina böcker, On the Road och The Dharma Bums, var Kerouac, liksom många dåtida författare, intresserad av en mängd av motkulturens mest populära tidsfördriv, som droger, alkohol, buddhism och fri kärlek.

Även om många av dessa saker inte passade bra med mer traditionella amerikaner, producerade rörelsen några fantastiska verk, och museet är en verkligt unik destination för litteraturentusiaster och blivande författare.

14. Osteologiska museet

Osteologiska museetKälla: JimJones1971 / Wikimedia
Osteologimuseet

Från kött och brosk som slukar skalbaggar till helt intakta dinosaurieskelett, Osteologymuseet är en av Orlandos mest unika attraktioner. Det drar en otroligt mångfald av besökare – från medicinstudenter och vetenskapsmän till skolbarn och älskare av det makabra.

Museet har varit öppet i bara några år, men dess imponerande samling omfattar mer än 500 riktiga skelett. Förutom sin offentliga roll tillhandahåller företaget som driver anläggningen skelett till universitet och forskningsinstitutioner runt om i världen.

Det finns en mängd olika interaktiva utställningar, och museet är en av de sällsynta platserna som underhåller och utbildar samtidigt.

15. Heligt Land Experience

Holy Land ExperienceKälla: DeaPeaJay / Flickr
Holy Land Experience

Även om korsfästelse och uppståndelse inte är vanliga reseupplevelser, för dem som hellre inte vill kontrollera sin tro vid dörren bara för att de är på semester, skulle Holy Land Experience i Orlando vara en högtidlig och gripande plats att tillbringa en timme eller två.

Anläggningen ägs av en kristen tv-station och är tillägnad att föra det heliga landets historia till dagens Florida. Deras främsta attraktioner inkluderar verklighetstrogna och historiskt korrekta byar och dagliga återskapningar av några av Bibelns mer minnesvärda ögonblick.

Varnas för att vissa av reenactments är lite för realistiska för vissa besökare.

Var de ska bo: Bästa hotellen i Maitland, Florida (FL)

Lägsta prisgaranti

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *