De 15 bästa sakerna att göra i Mira Mesa (CA)

Mira Mesa är en förort till San Diego i San Diego County med en befolkning på cirka 72 000 människor. Även om det är mycket nära stadens centrum har området en förortskänsla, med många parker, grönområden och pittoreska kaféer.

Det finns också gott om shoppingområden i Mira Mesa, som Mira Mesa Mall, Plaza Sorrento Shopping Center och Mira Mesa Market Center.

Även om det finns några attraktioner där, betyder Mira Mesas centrala läge att besökare kan komma åt de stora attraktionerna i området inom några minuter.

Många festivaler och evenemang äger rum i Mira Mesa under hela året, inklusive Mira Mesa Street Fair, San Diego Tet Festival, Mira Mesa Festival of Beers, Asian Culture Festival och Filipino Sun Festival.

Nedan är 15 av de bästa sakerna att göra i och runt Mira Mesa, Kalifornien.

1. Besök Leatherneck Aviation Museum

Leatherneck Aviation MuseumKälla: Tang Yan Song / shutterstock
Leatherneck Aviation Museum

Mira Mesa har en spännande flyg- och militärhistoria, och du kan lära dig allt om det på Leatherneck Aviation Museum.

Det spelar ingen roll om du är i militären, var i militären eller helt enkelt har ett intresse för militär och flyg, besökare i alla åldrar och bakgrunder njuter av utställningarna och visningarna.

När du tar dig genom museet kommer du att se 48 amerikanska marinflygplan, inklusive en Sikorsky HRS-3 Chickasaw, Boeing Vertol Sea Knight CH-46 och en Douglas Skyhawk A-4F. Alla dessa flygplan är återställda till sitt ursprungliga tillstånd.

Det finns också ett antal roterande utställningar; några av de senaste har inkluderat Aviation Art och NASA Logos och Military Working Dogs of USMC.

Olika evenemang inträffar under hela året, inklusive evenemang i öppna cockpit där du kan gå in i några av flygplanen.

2. Gå på ett vandringsäventyr i Los Penasquitos Canyon Preserve

Los Penasquitos Canyon PreserveKälla: bonandbon / shutterstock
Los Penasquitos Canyon Preserve

Los Penasquitos Canyon Preserve är ett vackert naturreservat med en sju mil lång kanjon och spektakulära naturegenskaper.

När du vandrar längs stigarna kommer du att se ett fantastiskt vattenfall, skogsområden, många fågelarter och unika stenstrukturer.

Se till att hålla utkik efter 7000 år gammal indiansk konst på sidorna av kanjonerna och klipporna när du tar dig fram.

3. Avnjuta skaldjur och mer i Crab Hut

SkaldjurKälla: Boonk / shutterstock
Skaldjur

På Crab Hut i Mira Mesa är målet att förse gästerna med kvalitet, utsökt och hållbar mat gjord på färska, lokalt producerade produkter. Detta familjeägda matställe har serverat södra favoriter sedan 2017, och besökare i alla åldrar är välkomna att ansluta sig till den vänliga personalen på denna avslappnade anläggning.

På menyn hittar du en mängd olika aptitretare, soppor och huvudrätter, som skaldjurskreol, svärtad lax, räkor, kryddig Cajun-kycklingpasta och svärtade räkspett.

Dryckesmenyn innehåller öl från några av de mer populära bryggerierna i området, som Karl Strauss, Green Flash och Lost Abbey. Cocktails finns också.

4. Ta en tur på Poway-Midland Railroad

Poway-Midland järnvägsstationKälla: bonandbon / shutterstock
Poway-Midland järnvägsstation

Oavsett om du är en järnvägsaficionado eller inte, är en åktur med en antik järnvägsvagn en njutbar upplevelse och något unikt att göra under din vistelse i Mira Mesa-området.

Ångloket som du ska åka med går tillbaka till 1907 och färdas längs en smalspårig järnväg i full storlek.

Under din resa kommer du att resa genom Old Poway Park i Poway på en slinga som tar cirka fem minuter. Tolkar finns ombord för att ge passagerare information om denna historiska järnväg.

Tågen går på helgerna och biljetter och tågrelaterade leksaker finns tillgängliga för barn på huvuddepån.

5. MCAS Miramar Memorial Golf Course

GolfKälla: Mikael Damkier / shutterstock
Golf

MCAS Miramar Memorial Golf Course är en 18-hålsbana med några av de bästa greenerna i regionen. Förutom en vacker, välskött bana, är fastigheten hem till en driving range, putting green och chipping green. Lektioner finns tillgängliga, och ett klubbhus finns på plats.

6. Hitta allt du behöver i Seaport Village

Seaport VillageKälla: Sierralara / shutterstock
Seaport Village

Besökare till San Diego som letar efter en plats där de kan göra allt – inklusive shopping, äta och underhålla – kan bege sig till den historiska Seaport Village.

Denna 100 år gamla byggnad har 14 tunnland med företag och nöjesalternativ. Många butiker, 13 pubar och kaféer, fyra fina restauranger och flera exklusiva hotell är bara några av attraktionerna du hittar här.

Mellan shopping och surfande kan du koppla av med en kopp kaffe på ett av trottoarkaféerna, njuta av utsikten över hamnen och lyssna på gatuartister.

7. Ta en föreställning på PowPAC Community Theatre

TeaterKälla: Matusciac Alexandru / shutterstock
Teater

Sedan 1981 har PowPAC Community Theatre i närliggande Poway visat upp olika liveshower varje säsong. Denna prisbelönta anläggning har en intim atmosfär med endast 71 platser, och du kan njuta av ett brett utbud av underhållning, inklusive dramer, musikaler och komedier. Cat on a Hot Tin Roof och Charlie Brown är bara ett par av de program som de har varit värd för genom åren.

8. Prova lokal hantverksöl på Lightning Brewery

BlixtbryggeriKälla: laredawg / Flickr | Public Domain Mark
Blixtbryggeriet

Som Poways första hantverksbryggeri har Lightning Brewery samlat på sig ett imponerande resultat av att producera ett brett utbud av prisbelönta brygger.

Medan ett brett utbud av öl produceras på plats, inklusive brittiska och amerikanska alternativ, är lager och ales i tysk stil bland de mest populära.

Oavsett om du letar efter att prova äldre öl, begränsat urval eller något av bryggeriets signatur, experimentella projekt, är du säker på att hitta en ny favoritdryck bland det breda utbudet av val.

Elemental Pilsner, Black Lightning Porter och Electrostatic Ale är bland de öl du kan prova i provningsrummet i anslutning till produktionsområdet.

9. Vandra till den berömda Potato Chip Rock

PotatischipsrockKälla: melissamn / shutterstock
Potatischipsrock

På grund av selfies ganska nyligen popularitet och lättheten att dela bilder online, har Potato Chip Rock förtjänat sin plats som en av de mer populära naturattraktionerna runt San Diego-området.

Denna intressanta sten ligger i närliggande Poway och är en enkel stenbit som sträcker sig ut över en klippa.

För att komma dit måste du vandra längs en svår men väl underhållen åtta mil lång stig till toppen av Mount Woodson. När du väl anländer kommer du att se att det inte bara är ett bra ställe att ta selfies, utan också ett utmärkt tillfälle att fånga några fantastiska vyer.

10. Utforska de vackra trädgårdarna i den botaniska byggnaden

Botaniska byggnadenKälla: f11photo / shutterstock
Botaniska byggnaden

Den botaniska byggnaden i Balboa Park är en unik vinterträdgård med en mängd olika trädgårdar. Det finns över 2 100 växter, inklusive ormbunkar, orkidéer, palmer, cykader och säsongsbetonade blommor.

Det finns en barnträdgård, flera berörings- och luktträdgårdar, en liljedamm och en lagun. Venusflugfällor, kannaväxter och citronmyntaväxter är bara några av de fascinerande växterna du kommer att se när du tar dig igenom fastigheten.

Växthuset som inrymmer dessa trädgårdar är också ganska fascinerande. Det är världens enda växthus som inte har glas och är det största i sitt slag i världen.

11. Utforska Old Town San Diego State Historic Park

Old Town San Diego State Historic ParkKälla: Ken Wolter / shutterstock
Old Town San Diego State Historic Park

Det ursprungliga målet för San Diego State Historic Park var att samla in och bevara San Diegos historia.

Idag är det ett omfattande område öppet för turister som vill lära sig om denna historia samtidigt som de njuter av ett brett utbud av historiska och kulturella attraktioner.

När du promenerar genom parken hittar du ett centralt torg och flera butiker, gallerier, museer och historiska byggnader som Mason Street School och Whaley House.

Du kommer också att se livedemonstrationer, teaterföreställningar och levande musik. Guiderna på plats är klädda i tidstypiska kläder för att göra upplevelsen mer autentisk.

12. Spendera en dag med att utforska Cabrillo National Monument

Cabrillo National MonumentKälla: Steve Heap / shutterstock
Cabrillo National Monument

Medan huvudsyftet med Cabrillo National Monument är att hedra landningen av den första européen i San Diego Bay 1542, är detta historiska landmärke idag ett populärt resmål för friluftsäventyrare, naturentusiaster och historiefantaster.

Detta vackra parkområde ligger i ena änden av Point Loma-halvön med utsikt över Stilla havet. Det finns många attraktioner på plats, inklusive fantastiska stränder, historiska fyrar och tidvattenpooler.

Ett museum ligger i en av de gamla fyrarna och beskriver områdets historia. Du kan också besöka ett unikt havsekosystem hem till ett brett utbud av havsliv.

13. Besök San Diego Zoo

San Diego ZooKälla: KPG_Payless / shutterstock
San Diego Zoo

Som en av de första djurparkerna som implementerade konceptet med friluftsutställningar fria från burar, låter San Diego Zoo besökarna observera djuren i miljöer som återskapas för att vara precis som deras naturliga livsmiljöer.

Under en rundtur i djurparken kommer du att se mer än 3 700 djur från 650 olika arter och en mängd olika utställningar, inklusive Koalafornia Adventure. Du kommer också att se ett brett utbud av växter och fåglar.

Det finns flera sätt att utforska djurparken, inklusive en självguidad genomgång, en guidad busstur eller en spännande resa med Skyfari-gondolen ovanför.

14. Stilla hungern med en välsmakande, hälsosam måltid från The Kebab Shop

Kebab WrapKälla: Gabriel Georgescu / shutterstock
Kebab Wrap

På Kebab Shop får du snabb service och utsökt mat som inkluderar ett brett utbud av medelhavsalternativ. Många av ingredienserna kommer att vara bekanta för dig, men resultaten är allt annat än vanliga.

På menyn hittar du döner kebab, shawarma, wraps och sallader. Vegetariska alternativ finns tillgängliga.

15. Lär dig mer om lokal sjöfartshistoria på The Maritime Museum of San Diego

Maritime Museum of San DiegoKälla: f11photo / shutterstock
San Diegos sjöfartsmuseum

Maritime Museum of San Diego är känt över hela världen för sin utmärkta restaurering och underhåll av gamla fartyg, och har en mängd olika historiska fartyg som ingår i en av världens största samlingar.

En av de främsta attraktionerna på museet är Star of India, det äldsta fungerande skeppet i världen.

När du tar dig igenom museet kommer du att se många utställningar som belyser historien om segling, havskarta, havsskörd och den amerikanska flottan i San Diego.

Du kan också boka en unik havsresa, till exempel en buktkryssning, en snabb båttur eller en utflykt med tall ship.

Under hela året hålls en mängd olika evenemang på museet, inklusive utbildningsprogram, flerdagarsutflykter och guidade turer.

Var de ska bo: Bästa hotellen i Mira Mesa, Kalifornien (CA)

Lägsta prisgaranti

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *