15 bästa sakerna att göra i Pahokee (FL)

Pahokee, som ligger längs den öst-centrala delen av den massiva Lake Okeechobee i centrala Floridas Palm Beach County, är en liten stad som främst är känd för sitt överflöd av friluftsliv och lantliga småstadscharm.

Vid tiden för den senaste folkräkningen hade staden en befolkning på nästan 6 000 invånare. För dem som vill ge sig ut på vägen när de besöker området, är många av delstatens södra Atlantkustens strandstäder som Jupiter, West Palm Beach och Boynton Beach en enkel dagstur bort.

Nedan finns 15 saker att göra i och runt Pahokee som rankas högt på många resenärers resplaner.

1. Pahokee State Park

Pahokee State ParkKälla: Joseph Woronka / Facebook
Pahokee State Park

Tidigare besökare till Pahokee State Park har beskrivit det som en dold pärla. Även om det ligger bara några kvarter från centrum vid stranden av Lake Okeechobee, får det inte det antal besökare som mer välkända parker har.

Parken har ett antal campingplatser och bra tillgång till sjön för strandfiskare, vilket gör den till en utmärkt plats för oerfarna unga sportfiskare som fiskar med en förälder för första gången.

Campingplatserna är tillgängliga enligt först till kvarn-principen, och lättvandrade stigar slingrar sig runt den natursköna sjön.

Närliggande bekvämligheter inkluderar en småbåtshamn och båtramp och massor av matställen.

2. Dupuis Nature Center

Dupuis naturområdeKälla: Shackleford Photography / shutterstock
Dupuis naturområde

Dupuis Nature Center och Florida Center for Environmental Studies är dedikerade till naturcentrerade utbildningsprogram som främst är inriktade på lokala studenter, lärare och familjer.

Naturcentret är en unik samhällsresurs som ofta är reserverad för skolprogram under veckan men är öppen för allmänheten på helgerna.

Det finns både inomhus- och utomhusdelar av centret, och de berör många ämnen, inklusive djur, bevarande av livsmiljöer och till och med rymden och stjärnorna.

Centrets utomhusområden inkluderar träsk och skogar som är hem för en mängd olika djur, som ofta ses under personalledda turer och sommarläger.

3. Jupiter Inlet fyr och museum

Jupiter Inlet Lighthouse & MuseumKälla: Sean Pavone / shutterstock
Jupiter Inlet Lighthouse & Museum

Floridas vidsträckta kustlinje är hem för ett stort antal historiska fyrar; många av dem har troget utfört sina plikter i mer än ett sekel.

Jupiter Inlet Lighthouse and Museum är favoritattraktioner för älskare av nautisk historia. Fyren har bevarats i nästan originaltillstånd och är öppen för dagliga guidade turer från sen morgon till tidig eftermiddag.

Det är möjligt att klättra till fyrens topp för att njuta av den fantastiska och panoramautsikten över havet, men barn som är kortare än 4 fot långa kommer inte att kunna göra vandringen.

Museet intill fyren är fullt av intressanta utställningar, och inträdet är relativt billigt.

4. Konstfest på det gröna

KonstKälla: xpixel / shutterstock
Konst

I nästan ett decennium har staden Wellington varit värd för en årlig jurybedömd konst- och hantverksshow som hålls under två dagar i slutet av januari, när vädret i Florida är milt och soligt.

Wellington ligger bara cirka 40 minuters bilresa sydost om Pahokee och är ett bra resmål för dagsutflykter för dem som inte har något emot att åka på vägen.

Evenemanget innehåller dussintals konstnärer som visar verk i en mängd olika medier, från målningar och skulpturer till keramik och fotografi.

Under evenemanget finns det några instruktionsklasser som erbjuds för amatörartister; det finns gott om mat och dryck samt barnvänliga aktiviteter.

5. Vinterridsportfestival

VinterhästfestivalKälla: Perry Correll / shutterstock
Vinterhästfestival

Wellington är ett av Floridas ryttarepicenter och lockar hästälskare från hela världen, särskilt under vintermånaderna.

Winter Equestrian Festival äger rum årligen mellan januari och mars och hålls på Palm Beach International Equestrian Center.

Festivalen innehåller otaliga evenemang som är roliga och underhållande för både hästälskare och nybörjare. Utöver de hästcentrerade evenemangen finns det liveunderhållning, massor av bra matalternativ, konst och hantverk och många aktiviteter utformade med de små i åtanke.

Ansiktsmålning, åkattraktioner i karnevalstil och en djurpark är också stora attraktioner, och platsen ligger nära andra attraktioner i området.

6. Loggerhead Marinelife Center

Loggerhead Marinelife CenterKälla: Zoe Esteban / shutterstock
Loggerhead Marinelife Center

Loggerhead Marinelife Center ligger i Juno Beach och är uppkallat efter de enorma havssköldpaddor som är vanliga längs delstatens Atlantkust.

Centret omnämns ofta som ett sköldpaddssjukhus av lokalbefolkningen, och räddning och rehabilitering av havssköldpaddor är stora delar av vad personalen gör regelbundet.

Att utbilda allmänheten om naturens under och vikten av bevarande av ekosystem är också fokus, och centret inkluderar permanenta utställningar samt ett antal speciella evenemang och program riktade till barn.

Inträde till Marinelife Center är gratis, men donationer tas gärna emot.

7. International Polo Club Palm Beach

International Polo Club, Palm BeachKälla: Perry Correll / shutterstock
Internationella poloklubben

Även om dess namn kan få dig att tro något annat, ligger International Polo Club Palm Beach faktiskt i Wellington, bara några kilometer in i landet.

Anläggningen är en av världens främsta polorestinationer. Det är värd för några av de mest prestigefyllda turneringarna under polosäsongen, som vanligtvis varar från början av januari till slutet av mars.

Polo har rykte som den exklusiva domänen för de hopplöst rika och snooty, men evenemang är öppna för allmänheten och du behöver inte en åttasiffrig fond för att njuta av en. Biljetter kan vara så billiga som tio dollar, och de flesta förstagångsbesökare har det jättebra.

8. Palm Beach Summer Beer Fest

Palm Beach sommarölfestKälla: Palm Beach Summer Beer Fest / Facebook
Palm Beach sommarölfest

Palm Beach Summer Beer Fest hålls varje år i juli. För älskare av hantverk och mikrobryggare som har en eftermiddag att döda under Floridas sol, finns det få bättre evenemang.

Det hela äger rum på South Florida Fairgrounds och inkluderar ett häpnadsväckande utbud av öl från hela landet, med smakprofiler som sträcker sig från humle IPA till bitter stouts.

Levande underhållning, massor av god mat och roliga aktiviteter kommer att göra det till en dag att minnas, och mycket av intäkterna går till att hjälpa lokala barn i nöd.

9. Wakodahatchee våtmarker

Wakodahatchee våtmarkerKälla: Jillian Cain Photography / shutterstock
Wakodahatchee våtmarker

Wakodahatchee Wetlands ligger i närliggande Delray Beach och inkluderar nästan 50 hektar av olika miljöer som är hem för en mängd olika lokala vilda djur.

Våtmarkerna är gratis att besöka och öppna året runt. De är populära bland vandrare, cyklister, naturälskare och amatörfotografer.

Det finns flera väl markerade stigar som leder genom våtmarkens orörda områden, och det är vanligt att se en mängd olika djur, inklusive mer än hundra fågelarter såväl som rävar, gatorer, sköldpaddor och ormar.

Området är ofta varmt och fullt av myggor, så ta med en hatt, vatten på flaska och insektsmedel.

10. Roger Dean Chevrolet Stadium

Roger Dean Chevrolet StadiumKälla: Thomas Barrat / shutterstock
Roger Dean Chevrolet Stadium

Under de tidiga vårmånaderna när mycket av landet fortfarande är begravt i snö och is, svävar vädret i soliga Florida vanligtvis på 70- och 80-talen.

Grapefruit League är en term som används för att beskriva Major League Baseballs vårträningsliga som äger rum över hela Florida. För dem i Pahokee-området under den tiden finns det inget bättre ställe att ta en match eller två än Roger Dean Chevrolet Stadium.

Stadion ligger på Main Street i Jupiter och det är där St. Louis Cardinals spelar sina träningsmatcher på våren.

Det är en anläggning i världsklass, och att njuta av en match kommer inte att bryta banken som det kommer att göra på de flesta Major League-arenor.

11. Norton Museum of Art

Norton Museum of Art, West Palm BeachKälla: Thomas Barrat / shutterstock
Norton Museum of Art

Norton Museum of Art ligger på South Olive Avenue i West Palm Beach och är särskilt känt för sin unika samling av lokala, nationella och internationella verk gjorda i en mängd olika medier.

Museets permanenta samling uppgår till tusentals och fokuserar på amerikansk, europeisk och kinesisk konst. Under hela året är det ofta värd för tillfälliga utställningar från andra institutioner och privata samlingar.

Museets personal erbjuder regelbundet ett stort urval av utbildningsprogram och klasser; många av dem riktar sig till blivande konstnärer och barn fyllda av kreativitet som behöver lite vägledning.

12. Mounts botaniska trädgård

Mounts botaniska trädgårdKälla: Jillian Cain Photography / shutterstock
Mounts botaniska trädgård

Floridas jordmån och klimat är perfekta för att odla en mängd olika inhemska och exotiska arter av växter, träd och blommor, och Mounts Botanical Garden i West Palm Beach är en av de äldsta och största odlade trädgårdarna i området.

Mounts är hem för tusentals olika arter från nästan alla hörn av världen och är en av West Palm Beachs mest populära attraktioner.

Trädgården består av många temaområden, inklusive fruktträd, örter, orkidéer och begonia. De är alla förbundna med lätta gångbara stigar och inkluderar informativa skyltar som berättar för besökare om de vackra sakerna de ser.

13. McCarthy's Wildlife Sanctuary

McCarthy's Wildlife SanctuaryKälla: mccarthyswildlife.com
McCarthy's Wildlife Sanctuary

Precis som det har ett överflöd av stränder, parker och botaniska trädgårdar, har Florida mer än sin beskärda del av naturreservat; de är dedikerade till att skydda djur så olika som stora katter, rovfåglar och havssköldpaddor.

McCarthy's Wildlife Sanctuary ligger på 61st Street North i West Palm Beach. Det är engagerat i att rädda och rehabilitera djur som har skadats eller blivit föräldralösa i naturen.

Bakom kulisserna turer är fantastiska sätt att få en unik inblick i de boende djuren och deras behandling, och för många besökare blir det en av de mest gripande upplevelserna under deras resa.

14. Oceanfront Park

Oceanfront Park, Boynton BeachKälla: Felix Mizioznikov / shutterstock
Oceanfront Park

Även om Pahokee ligger långt in i landet av statens Atlantkust, för besökare med tillgång till en bil, finns en mängd praktiska alternativ för dagsutflykter tillgängliga för dem som behöver sitt strandfix.

Boynton Beachs Oceanfront Park ligger på North Ocean Boulevard och är ett billigt alternativ för besökare som reser på en budget. Den har ett brett utbud av bekvämligheter som har varit kända för att hålla gästerna sysselsatta en hel dag.

Solstolar och parasoller finns att hyra på plats, och det finns en lekplats och strandpromenad samt en mängd olika restauranger och shoppingmöjligheter inom gångavstånd.

15. Schoolhouse Children's Museum and Learning Center

Skolhus barnmuseum och lärcentrumKälla: Schoolhouse Children's Museum and Learning Center / Facebook
Skolhus barnmuseum och lärcentrum

Med billig inträde, ett bekvämt läge nära ett antal trafikerade motorvägar och en mängd olika underhållande och pedagogiska attraktioner, är Schoolhouse Children's Museum and Learning Center i Boynton Beach en stor samhällsresurs som ofta förbises av besökare.

Museets utställningar främjar interaktion och engagemang och berör en mängd olika ämnen, som vetenskap, kultur och konst. Även om anläggningen bara handlar om barn, brukar föräldrarna ha kul och lära sig mycket.

Personalen erbjuder regelbundna aktiviteter som storytime och instruktionsprogram, så kolla in evenemangskalendern på deras hemsida innan du gör en speciell resa.

Var de ska bo: Bästa hotellen i Pahokee, Florida (FL)

Lägsta prisgaranti

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *