15 bästa sakerna att göra i Palm Beach (FL)

Palm Beach ligger i Palm Beach County längs den södra centrala delen av Floridas Atlantkust, och har länge förknippats med glitter, glamour och fantastiskt natursköna stränder.

Även om befolkningen i Palm Beach bara har cirka 10 000 invånare, sväller staden under stora delar av året till nästan tre gånger så många, eftersom turister flockas till dess exklusiva semesterorter för att spela golf, koppla av och äta på sina restauranger i världsklass.

För familjer som reser på budget passar Palm Beach förmodligen inte bra, men för dem med höga kreditkortsgränser och gott om kontanter är det en oförglömlig destination.

Nedan finns 15 saker att göra i och runt Palm Beach, Florida.

1. Flaglermuseet

Historiska Flaglermuseet

Källa: Sean Pavone / shutterstock

Historiska Flaglermuseet

Under sin storhetstid i början av 1900-talet var den allmänna samsynen att Palm Beach konkurrerade med de traditionella utomeuropeiska stranddestinationerna för de uberrika som Monaco och Franska Rivieran.

Flagler Museum på Whitehall Way i Palm Beach ligger på grund av den historiska Whitehall Mansion, som var en rik lokal mans egendom som ofta kallas den största privata bostaden i världen.

Museet har konst, kulturella och historiska utställningar och erbjuder en särskilt fascinerande inblick i de välbärgades liv under tidigare år.

Guidade turer finns på flera språk, och museet är öppet från tisdag till söndag.

2. Loxahatchee Paddling Trail

Loxahatchee River

Källa: Sandi Cullifer / shutterstock

Loxahatchee River

Loxahatchee var en av de första floderna i staten som listades som en National Wild and Scenic River. Det är känt som en plats med stor naturlig mångfald som inkluderar cypressträsk, dammar och stora delar av orörda skogar i närheten.

Mycket av Loxahatchee Paddling Trail rinner genom mark som en gång ägdes av en gammal pälsfångare som arbetade i området runt 1900-talets början. Hans rustika stuga är en populär attraktion som ligger i Jonathon Dickinson State Park i slutet av leden.

Paddlingsleden börjar nära Palm Beach, och guidade utflykter finns tillgängliga från ett antal researrangörer.

3. The Breakers Palm Beach Seafood Bar

Skaldjursbar på Breakers

Källa: The Breakers Palm Beach / Facebook

Skaldjursbar på Breakers

Även om nästan alla semesterfirare flockas till Florida för dess ljumma väder, rikliga sol och fantastiska stränder, kommer vissa också att bli bortskämda på exklusiva resorter. The Breakers Palm Beach är en sådan plats.

Breakers Seafood Bar erbjuder besökare fri utsikt över Atlanten och en komplett meny med färska, lokala skaldjur som är förstklassiga även enligt Floridas skaldjursstandarder.

Med färska ostron, stenkrabbor och en rad nyfångade fiskar är restaurangen den perfekta platsen för en romantisk kväll.

Lunch och middag serveras dagligen från 11:00 till 23:00, och som du kan förvänta dig, det finns en klädkod, så lämna de avskurna jeansen och flipflopsna för en natt till.

4. Internationella poloklubben

International Polo Club, Palm Beach

Källa: Perry Correll / shutterstock

Internationella poloklubben

Polo är en sport som nästan uteslutande är reserverad för de högsta nivåerna av välbärgade, och International Polo Club i Palm Beach är en av sportens mest kända och imponerande arenor.

Polosäsongen varar i allmänhet från januari till början av april. Matcherna är öppna för allmänheten, med en mängd olika biljettalternativ som sträcker sig från överraskande överkomliga till rent oöverkomliga.

Polomatcher är mycket mer än bara sportevenemang; i själva verket är de vanligtvis heldagsaffärer som innehåller cocktails, umgänge, tailgating och massor av god mat, inklusive champagnebruncher för dem som vill fördjupa sig i polokulturen.

5. Society of the Four Arts

Society of the Four Arts

Källa: Wangkun Jia / shutterstock

Society Of The Four Arts

För dess breda omfattning och stora utbud av aktiviteter och evenemang går det inte att slå Society of the Four Arts i Palm Beach.

Sällskapet är värd för konstutställningar året runt, gästföreläsare, konstnärers workshops och en mängd olika liveunderhållningsproduktioner; det har funnits i mer än åtta decennier.

Beläget i Four Arts Plaza, innehåller det flera distinkta områden, som ett bibliotek, utbildningscenter, utomhusskulpturträdgårdar och en konsertsal.

Society of the Four Arts är en underbar gemenskapsresurs som ofta förbises av resenärer, men för älskare av konst, kultur och underhållning är det en riktig pärla.

6. Richard och Pat Johnson Palm Beach County History Museum

Richard och Pat Johnson Palm Beach County History Museum

Källa: CrackerClips Stock Media / shutterstock

Richard och Pat Johnson Palm Beach County History Museum

Richard och Pat Johnson Palm Beach County History Museum ligger på North Dixie Highway i närliggande West Palm Beach. För älskare av Floridas kultur och historia är det en av de platser som förtjänar en timme eller två.

Museet drivs av länets historiska sällskap och har varit öppet för allmänheten i mer än ett decennium.

Inrymt i stadens gamla tingshus som är mer än ett sekel gammalt, är det fullt av intressanta utställningar, artefakter och memorabilia som berör upptäckten och bosättningens epoker, såväl som de indiankulturer som levde i närheten i generationer innan den första icke-infödda nybyggare anlände.

7. Mounts Botanical Garden

Mounts botaniska trädgård

Källa: Jillian Cain Photography / shutterstock

Mounts botaniska trädgård

Södra Floridas tropiska klimat ger de perfekta odlingsförhållandena för en mängd olika växter, blommor och träd av både inhemska och exotiska arter.

Mounts Botanical Garden ligger på North Military Trail i West Palm Beach och är regionens äldsta och största offentliga odlade trädgård och har ett antal distinkta sektioner med sina egna unika teman.

Palm-, citrus- och örtagårdarna är bland de mest populära, och det finns en säsongsbetonad fjärilsträdgård som alltid är en stor hit, särskilt bland barn.

Trädgårdarna är förbundna med lätt gångbara och väl markerade stigar som inkluderar informativa skyltar och sittplatser.

8. The Spa at the Breakers

Spa vid Breakers

Källa: Spa At The Breakers / Facebook

Spa vid Breakers

Med nästan 20 privata behandlingsrum fördelade på mer än 20 000 kvadratfot är Spa at the Breakers en imponerande anläggning som är rik på medelhavskonst och arkitektur och ligger bara ett stenkast från havet.

Spaets bekvämligheter inkluderar omklädningsrum för män och kvinnor, ångbad och bastur, en skönhetssalong, massagebehandling samt områden inomhus och utomhus för avkoppling och solbad.

Spaet har också flerspråkig personal och erbjuder en mängd holistiska hud- och kroppsbehandlingar som endast använder naturliga produkter av högsta kvalitet.

Allt detta kommer inte billigt, men tidigare gäster är överens om att det var en minnesvärd upplevelse och väl värt pengarna.

9. Bokbyte & seriebutik

Bokbyte & seriebutik

Källa: Bokbörsen & Serietidningsbutiken / Facebook

Bokbyte & seriebutik

Speciellt för inbitna strandbesökare är bra böcker viktiga komponenter för den totala semesterlyckan. Även om e-böcker är på modet idag, finns det fortfarande de som föredrar känslan av papper mellan fingertopparna.

Med rader och rader av försiktigt använda serier, facklitteratur och skönlitterära böcker organiserade efter genre, är Book Exchange och Comic Shop en av Palm Beach-områdets få återstående oberoende bokhandlar och är en skattkammare för bokälskare.

Om du har några böcker liggandes som du redan har läst, ta med dem, för du kan få värdefull butikskredit genom att byta in dem.

10. Manatee Lagoon Eco-Discovery Center

Florida Power och ljus Manatee Lagoon och Eco Discovery Center

Källa: Thomas Barrat / shutterstock

Florida Power och ljus Manatee Lagoon och Eco Discovery Center

Manater kallas ofta sjökor eftersom de, liksom deras landbaserade släktingar, är stora, långsamma och äter gräs.

Under vintermånaderna när vattentemperaturen kan bli kallare än de föredrar, beger sig många sjökor till statens inre floder och vattendrag där vattnet ofta är varmare; de samlas kring de varma vattenutsläppen som strömmar från kraftgenererande anläggningar.

Manatee Lagoon Eco-Discovery Center är den perfekta platsen för naturälskare att få en bra titt på dessa fascinerande djur, och det är gratis att besöka. Centret har flera observationsplattformar, informativa skyltar och bekväma sittplatser.

11. John D. MacArthur Beach State Park

John D. MacArthur Beach State Park

Källa: Thomas Barrat / shutterstock

John D. MacArthur Beach State Park

John D. MacArthur Beach State Park är en av områdets mest populära offentliga stränder och ligger längs en särskilt idyllisk kustlinje längs Jack Nicklaus Drive i North Palm Beach.

Parken är känd för sina orörda stränder och är mer lantlig och mindre utvecklad än många andra offentliga stränder i området.

Bara en kort bilresa upp längs kusten från Palm Beach, är det den perfekta flyktdestinationen för dem som vill ta avstånd från folkmassorna och kommunicera med naturen.

Parkaktiviteter inkluderar fiske, vandring och mountainbike, och det finns ett besöks- och naturcenter också.

12. South Florida Science Center och akvarium

South Florida Science Center och akvarium

Källa: Christopher A. Salerno / shutterstock

South Florida Science Center och akvarium

South Florida Science Center and Aquarium ligger på Dreher Trail North i West Palm Beach och är en utställnings- och aktivitetsspäckad attraktion som är engagerande, underhållande och lärorik.

Vetenskapscentret har dussintals interaktiva utställningar som främst berör djur, naturen och bevarande av livsmiljöer. Akvariedelen av anläggningen inkluderar tusentals liter söt- och saltvattensakvarier som visar ett brett utbud av marint liv.

Det finns också ett planetarium på plats och en teater som har fullängdsfilmer, av vilka många är inriktade på barn.

13. Ragtops Automobil Museum

Ragtops Automobil Museum

Källa: Ragtops Motorcars Palm Beach / Facebook

Ragtops Automobil Museum

Sunshine State vimlar av pensionärer från hela landet; som ett resultat är det hem för massor av klassiska bilar och vintagebilar.

Ragtops Automobile Museum ligger på Claremore Drive i West Palm Beach och inkluderar en imponerande samling av restaurerade bilar, såväl som utställningar fulla av intressanta och unika bilrelaterade memorabilia från nästan alla epoker.

Utöver deras permanenta samling arrangerar museet ofta speciella evenemang och tillfälliga utställningar på lån från andra museer och privata samlare. De flesta gäster är överens om att det inte bara är en rolig attraktion utan också en lärorik.

14. Palm Beach Zoo & Conservation Society

Palm Beach Zoo och naturvårdsförening

Källa: Palm Beach Zoo / Facebook

Palm Beach Zoo och naturvårdsförening

Palm Beach Zoo & Conservation Society består av nästan 25 hektar som är hem för hundratals arter av lokala och exotiska djur, och är en populär attraktion för familjer som reser med djurälskande småttingar.

Djurparken är bekvämt belägen i centrala West Palm Beach, bara några minuter från Palm Beach. Även om inträdet är måttligt dyrt, är de flesta gäster överens om att det var prisvärt med tanke på allt de fick se och göra.

Djurparkens personal är värd för ett antal speciella evenemang under hela året som inkluderar tillfälliga djurutställningar, gästföreläsare, barnvänliga aktiviteter och guidade turer.

15. Jupiter Inlet fyr och museum

Jupiter Inlet Lighthouse & Museum

Källa: Sean Pavone / shutterstock

Jupiter Inlet Lighthouse & Museum

Av de lägre 48 delstaterna har Florida flest miles kustlinje. Inte överraskande finns det ett stort antal historiska fyrar på både Gulf- och Atlantkusten.

Jupiter Inlet Lighthouse är en av Atlantkustens mest historiska och välbevarade fyrar, och den har återställts till nästan originalskick och är öppen för allmänheten.

Byggandet av fyren slutfördes för mer än ett och ett halvt sekel sedan, och det är fortfarande möjligt att klättra de över 100 trappan till sin topp.

Guidade fyr- och museiturer erbjuds regelbundet, och de flesta gäster tillbringar några timmar på plats.

Var de ska bo: Bästa hotellen i Palm Beach, Florida (FL)

Lägsta prisgaranti

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *