De 15 bästa sakerna att göra i Plantation (Florida)

Beläget i Broward County längs den södra delen av Floridas Atlantkust, är Plantation en norra förort till Fort Lauderdale och är relativt lika långt mellan West Palm Beach och Miami.

Dess bekväma läge ger besökare enkel tillgång till många av statens mest populära attraktioner, och det är särskilt känt för sitt stora kommunala rekreationskomplex som är en stor hit bland både invånare och besökare.

Staden införlivades 1953 och har växt avsevärt under de senaste decennierna, med en nuvarande befolkning på nästan 90 000 invånare.

Nedan är 15 av de bästa sakerna att göra i och runt Plantation, Florida.

1. Central Park Multi-Purpose Center och Plantation Aquatic Complex

Central Park Multi-Purpose Center och Plantation Aquatic ComplexKälla: www.plantation.org
Central Park Multi-Purpose Center och Plantation Aquatic Complex

Beläget på NW 2nd Street i Plantation, är Central Park Multi-Purpose Centre och Plantation Aquatic Complex kommunala anläggningar med bekvämligheter i världsklass; de är öppna för allmänheten mot en liten avgift.

Komplexet har två pooler i olympisk storlek, ett träningsgym, basketplaner och en grund lekbassäng för barn, och är lämplig för familjer och bemannas av livräddare på heltid.

Många av komplexets program är inriktade på pensionärer och inkluderar vattengympa, biljard och bordtennis. De erbjuder simlektioner för vuxna och barn och ett antal andra utbildnings-, instruktions- och hälsorelaterade kurser.

Kolla in deras hemsida för öppettider och kostnader.

2. Helen B. Hoffman Plantation Library Barnrum

Helen B. Hoffman Plantation Library BarnrumKälla: www.plantation.org
Helen B. Hoffman Plantation Library Barnrum

Plantation Library Children's Room är mycket mer än bara ändlösa rader av böcker, en säker och inbjudande plats för barn att engagera sig, underhålla och utbilda.

En av de mest populära händelserna är barns sagostund; Det finns också ett sommarläseprogram som uppmuntrar barn att upptäcka böckernas fantastiska värld.

Resten av biblioteket är fullt av samtida och klassisk litteratur, tidskrifter, fackböcker, DVD-skivor och ljudböcker.

Det är en stor gemenskapsresurs, och om du kommer att besöka under skollovsmånaderna kommer det förmodligen att finnas speciella barnprogram på deras schema.

3. Plantation Farmers Market

Farmers MarketKälla: Arina P Habich / shutterstock
Farmers Market

Varje lördag från 08:00 till 14:00 äger Plantation Farmer's Market rum i Volunteer Park på West Sunrise Boulevard i Plantation.

Dels bondens marknad och dels sociala utflykter, det är det perfekta stället att tillbringa en timme eller två med att titta på ett brett utbud av säsongens frukter och grönsaker. De erbjuder också andra lokalt tillverkade, tillagade matvaror som ost, honung och salsa.

Marknaden är öppen året runt, och på grund av det fantastiska utbudet av produkter som odlas i Florida är de flesta varor tillgängliga året runt.

Kaffe och färska bakverk finns också, så du vill hoppa över frukosten innan du går.

4. Plantationshistoriska museet

Plantations historiska museumKälla: Ebyabe / Wikimedia
Plantations historiska museum

Även om det har en ödmjuk början och en gång stoppades in i ett litet rum i stadshuset, har Plantation Historical Museum genomgått betydande utökningar och uppgraderingar de senaste åren och är nu en populär attraktion för dem som är intresserade av att lära sig om områdets förflutna.

Beläget på North Fig Tree Lane i ett komplex som även inkluderar biblioteket och Botanical Gardens Park, är det den perfekta platsen att tillbringa några morgon- eller eftermiddagstimmar med att njuta av Floridas väder samtidigt som du lär dig ett och annat.

Många av museets utställningar fokuserar på områdets indiangrupper, den lokala polisen och brandkåren och regionens ekonomiska utveckling.

5. Plantation Preserve Golf Course

GolfKälla: photogolfer / shutterstock
Golf

Plantation Preserve Golf Course ligger på West Broward Boulevard och är en av södra Floridas mest populära offentliga 18-håls golfbanor och öppnades första gången 2006.

Banan ligger i centrala Broward County; även om det är ett relativt urbant område, är det en naturlig oas som skärs av ett Everglades-liknande våtmarksområde som består av nästan 60 hektar.

Kursen erbjuder lektioner för både nybörjare och erfarna veteraner och har en proffsbutik, träningslokaler och ett klubbhus med massor av mat och dryck.

Boka starttider i god tid om du planerar att spela under rusningstider.

6. Coral Springs Museum of Art

Coral Springs konstmuseumKälla: facebook.com
Coral Springs konstmuseum

Coral Springs Museum of Art är en annan värdefull gemenskapsresurs som ligger en kort bilresa från Plantation, är öppet året runt och är mycket billigt att besöka.

Museets samling och faciliteter har utökats under åren och inkluderar nu nästan 30 000 kvadratmeter utrymme tillägnat en av södra Floridas mest kompletta konstsamlingar.

Dess öppna design är både modern och inbjudande, och verken som visas gjordes i en mängd olika iögonfallande medier av lokala, regionala och internationella konstnärer.

Om du vill få en inblick i museet och dess samling, överväg en guidad tur med en docent.

7. Secret Woods Nature Center

Secret Woods Nature CenterKälla: Kevin Barry Photography / shutterstock
Secret Woods Nature Center

Secret Woods Nature Center är bekvämt beläget strax utanför State Route 84 och Interstate 95, och är öppet dagligen från 09:00 till 17:00.

Centrets Monarch Interpretive Center och Butterfly Island är fleråriga favoriter, vilket ger besökarna en närbild av fjärilarnas fascinerande liv, vilket är lärorikt och intressant för både barn och vuxna.

En mängd olika stigar som slingrar sig genom flera naturområden är öppna för vandrare, joggare och vandrare, även om de inte är öppna för cyklister, och husdjur är inte heller tillåtna.

Centret ligger på West State Road i Dania Beach.

8. Florida Panthers Ice Den

Florida Panthers Ice DenKälla: facebook.com
Florida Panthers Ice Den

Även om de flesta besökare inte associerar Floridas varma, tropiska och soliga klimat med alpina sporter, är skridskoåkning, konståkning och hockey populära aktiviteter i The Sunshine State. Florida Panthers Ice Den i Coral Springs är en av regionens modernaste anläggningar.

Det är den officiella träningsanläggningen för Florida Panthers hockeylag, men när de inte svänger på isen är anläggningarna öppna för allmänheten. De erbjuder skridskolektioner, läger och amatörligor för spelare i alla åldrar och nivåer.

Det är okej om du inte har egna skridskor; du kan hyra dem på plats.

9. Coral Springs Center for the Arts

Coral Springs Center for the ArtsKälla: facebook.com
Coral Springs Center for the Arts

Kombinerat till ett prisvärt komplex med Coral Springs Museum of Art, är Coral Springs Center for the Arts den scenkonstdelen av denna fantastiska gemenskapslokal.

Centret levererar en mängd olika föreställningar året runt som inkluderar levande musik, dans, teater och recitals; de är också värd för konst- och hantverksshower och festivaler.

Oavsett ålder och intressen finns det förmodligen något för alla du reser med. Det bästa sättet att hålla sig uppdaterad är att kolla evenemangskalendern på deras hemsida.

De flesta evenemang är billiga jämfört med arenor i större städer som Miami och Orlando.

10. Parrot Island Scuba Adventures

Parrot Island Scuba AdventuresKälla: facebook.com
Parrot Island Scuba Adventures

Parrot Island Scuba Adventures ligger i Pompano Beach och är ett familjeägt dykföretag som erbjuder en mängd olika alternativ, oavsett om du är en nervös nybörjare eller en före detta Navy Seal och undervattensrivningsexpert.

Det otroligt klara vattnet utanför södra Floridas kust erbjuder några av de bästa dykplatserna i regionen och inkluderar dussintals vrak och naturliga rev som är som magneter för ett fantastiskt antal fiskarter.

Första dyken kan vara spännande och skrämmande, men deras utbildade och erfarna personal kommer att vara med dig varje steg på vägen.

Kolla in deras hemsida eller ring dem för paket och priser.

11. Sawgrass Nature Center

Sawgrass Nature CenterKälla: facebook.com
Sawgrass Nature Center

Sawgrass Nature Center and Wildlife Hospital ligger på fem tunnland strax utanför Coral Springs och är en attraktion som du måste se för dem som vill komma nära några av södra Floridas mest intressanta djur.

Centret är dedikerat till att tillhandahålla utbildningsprogram för samhället, och en stor del av det de gör är att behandla och rehabilitera djur som har blivit skadade eller övergivna.

Många återförs till det vilda, men de som inte kan släppas ut tar permanent uppehåll på plats.

Entrén är smutsbillig för både vuxna och barn och kommer att gå till att hålla denna fantastiska anläggning öppen i många år framöver.

12. Big Cypress National Preserve

Big Cypress National PreserveKälla: Chiyacat / shutterstock
Big Cypress National Preserve

Big Cypress National Preserve består av mer än 700 000 hektar intill Everglades National Park och inkluderar en mängd unika ekosystem, inklusive söt- och saltvatten, och tropiska, subtropiska och tempererade klimat.

Idén till reservatet började på 60-talet när marken var planerad för utveckling och en massiv flygplats. Detta väckte irritationen hos lokala indianer, friluftsmän och naturvårdare, och det är nu ett av de största konserverna i regionen.

Guidade turer är tillgängliga och är praktiska sätt att se reservatet och dess djurinvånare. Aktiviteter som jakt, fiske och terrängåkning är också populära, men de kan kräva särskilda tillstånd och licenser.

13. Deerfield Beach Boardwalk

Deerfield Beach BoardwalkKälla: Mike Kuhlman / shutterstock
Deerfield Beach Boardwalk

Naturskönt och inbjudande, Deerfield Beach är hem till några av områdets mest populära barer, restauranger och butiker, och det finns inget bättre ställe att kolla in dem på än Deerfield Beach Boardwalk.

Strandpromenaden följer kusten och erbjuder fantastisk havsutsikt och tillgång till stranden. Det finns gott om sittplatser som är de perfekta ställena att koppla av med ett mellanmål eller en god bok.

Tidigare besökare noterade att parkering kan vara ett problem, så det är lämpligt att komma tidigt.

Det finns en lång brygga som sticker ut i sjön som bara kostar en dollar per person vilket är ett favoritområde för surffiskare.

14. Vizcaya museum och trädgårdar

Vizcaya museum och trädgårdarKälla: travelview / shutterstock
Vizcaya museum och trädgårdar

Vizcaya Museum and Gardens, som tidigare var sommarhemmet för en rik familj, är en vacker villa i italiensk renässansstil i Coconut Grove som inkluderar en fantastisk trädgård med utsikt över vattnet.

Utöver sina estetiska egenskaper har hemmet och trädgården fascinerande historia och är som ett blickglas tillbaka i tiden till när mycket av Floridas främsta fastigheter ägdes av uberrika familjer från hela landet.

Guidade turer är ett bra sätt att få mest valuta för pengarna. Även om kostnaden för inträde inte är billig, kan det vara en av de mest minnesvärda upplevelserna på din resa.

15. World Erotica Art Museum

World Erotica Art MuseumKälla: weam.com
World Erotica Art Museum

Även om det verkligen inte kan klassificeras som en barnvänlig plats, är World Erotica Art Museum en av de konstiga lokala attraktionerna som många besökare verkligen gillar.

Museet har funnits i mer än ett decennium och är det enda i sitt slag i landet.

Dess samling omfattar tusentals verk från antiken ända fram till nutid. Även om en del av det kan vara lätt chockerande, i samband med ett professionellt museum, kommer du förmodligen inte att tycka att det är stötande.

Beläget på Washington Avenue i Miami Beach, är det billigt enligt Miamis museumsstandarder.

Var de ska bo: Bästa hotellen i Plantation, Florida (FL)

Lägsta prisgaranti

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.