De 15 bästa sakerna att göra i St. Augustine (FL)

St Augustine, Florida, är en av de mest historiska städerna i USA. Faktum är att staden går tillbaka till 1565 och kan göra anspråk på att vara en av de äldsta bosättningarna i landet.

Ursprungligen grundad av spanjorerna, tjänade St Augustine som huvudstad i Florida under det spanska styret, och sedan under det brittiska styret, innan Florida så småningom blev en del av Amerikas förenta stater.

Med ett så rikt arv finns det mycket att se i St. Augustine. St. Augustine, som finns på halvöns nordöstra kust, inte långt från den moderna metropolen Jacksonville, är kanske inte längre Floridians huvudstad, men du kan hitta mer historia här än någon annanstans i staten. Utforska de gamla koloniala kvarteren, besök spanska forten och njut naturligtvis av stränderna och den vackra naturen också.

Här är de bästa sakerna att göra i St. Augustine, Florida:

1. Castillo de San Marcos

Castillo de San Marcos

Källa: Nagel Photography / shutterstock

Castillo De San Marcos

Att besöka St Augustine's Castillo de San Marcos är en verklig historisk höjdpunkt för varje resa till staden. Detta imponerande fort byggdes vid kusten av spanjorerna i slutet av 1600-talet. Under det pågående århundradet skulle det stå emot två attacker från britterna när de såg ut att expandera söderut in i Florida.

Fortet bytte ägare många gånger, men än idag står det stolt i St Augustine. Ett av de bästa exemplen på ett stjärnformat fort i landet, det är otroligt välbevarat. Du kan gå längs de gamla vallarna, blicka ut över Atlanten och fördjupa dig i stadens koloniala historia.

2. Kolonikvarteret

Colonial Quarter, St Augustine

Källa: lazyllama / shutterstock

Colonial Quarter, St Augustine

Nära fortet kan du besöka en annan av de bästa sakerna att göra i St Augustine. Colonial Quarter är ett bra exempel på bevarad spansk arkitektur, och det har nyligen också totalrenoverats för att bevara detta underbara stycke lokal historia.

Tidigare känt som de spanska kvarteren, kan du följa med på turer ledda av guider i autentisk kolonial klädsel, när du får en inblick i hur livet var från 1500-talet till 1700-talet. Det är levande historia när den är som bäst, och du kommer att se muskötladdningsövningar och kanske till och med en udda kanon avlossas också.

3. Lightner Museum

Lightner Museum

Källa: Sean Pavone / shutterstock

Lightner Museum

Beläget innanför de påkostade väggarna i det före detta Hotel Alcazar, en byggnad från 1887, är ett besök på Lightner Museum en chans att lära dig mer om St Augustines omfattande historia.

Det här märkliga museet har ett märkligt utbud av utställningar och artefakter, allt från musikinstrument från 1800-talet till arkeologiska fynd från indianer. Du kan till och med hitta en egyptisk mumie och ett något kyligt krympt huvud.

4. Spanska militärsjukhusets museum

Spanska militärsjukhusets museum

Källa: Sandra Foyt / shutterstock

Spanska militärsjukhusets museum

En annan ovanlig historisk plats att besöka är St Augustine Spanish Military Hospital Museum. Det kan tyckas vara ett nischämne, men detta museum erbjuder en spännande inblick i medicinska metoder under kolonialtiden.

Ibland kommer du att bli ganska chockad av medicinens skenbara barbari under tidigare århundraden, men du kommer också att lämna med en nyvunnen uppskattning för den moderna medicinens och sjukhusens underverk.

Du kan följa med på en guidad tur genom det gamla sjukhuset, när du lär dig om de fascinerande och grizzly operationer som utfördes här.

5. Gammalt fängelse

St. Augustine gamla fängelse

Källa: Vilaimages / shutterstock

St. Augustine gamla fängelse

Om grizzlyhistoria är din grej, så har St Augustine mycket att erbjuda dig. En annan spännande historisk plats att besöka är Old Jail, där du kan fördjupa dig i det fascinerande förflutna av St Augustines brottslingar.

Fängelset dateras till 1891, och du kan följa med på guidade turer genom cellerna som faktiskt leds av skådespelare utklädda som fångar, i fullständiga historiska kläder. Om du vågar kan du till och med anmäla dig till en natttur. Du kommer att ledas genom det mörka fängelset efter att solen har gått ner, och du kommer att lära dig alla de värsta historierna och bedrifterna i nattens mulmhet.

6. Pirat- och skattmuseet

Pirat- och skattmuseum

Källa: getyourguide.com

Pirat- och skattmuseum

En av de bästa sakerna att göra i St Augustine är att besöka det udda Pirate and Treasure Museum. För piratälskare finns det få bättre platser i världen att besöka, eftersom detta är ett museum som innehåller otroligt många artefakter och arkeologiska lämningar som samlats in från hela världen.

Museet rymmer ett stort utbud av piratutställningar, med många unika fynd som inkluderar likt en pistol som förmodligen ägdes av den ökända privatmannen Blackbeard, såväl som guld som stulits av sjöfarare och mycket, mycket mer. Det är en fascinerande titt på Floridas, Karibiens och USA:s historia av piratkopiering.

7. Black Raven Piratskepp

Black Raven Piratskepp

Källa: Bob Pool / shutterstock

Black Raven Piratskepp

Om du är en älskare av allt som rör pirater, har du verkligen rest till rätt stad; en av de bästa sakerna att göra i St Augustine är att följa med på en kryssning på Black Raven Pirate Ship.

Detta är en fullständig piratupplevelse. Det autentiska repliken av piratskeppet erbjuder en show med pirattema ombord. Det finns musik, dryck, mat, sång och dans, och besättningen och underhållarna är alla utklädda i tidstypiska kostymer från piratdagarna.

8. St Augustine Light House och sjöfartsmuseet

St Augustine Light House och Maritime Museum

Källa: Sean Pavone / shutterstock

St Augustine fyr och sjöfartsmuseum

Om du är intresserad av att lära dig mer om stadens maritima historia, ta en tur till St Augustine Light House och Maritime Museum. Den höga fyren går tillbaka till 1874 och reser sig till 50 meter.

Du kan klättra till toppen av fyren för enastående utsikt längs kusten, medan museet på plats ger en underbar inblick i den lokala sjöfartshistorien, i vad som är en av de äldsta städerna i USA.

9. Ponce de Leon's Fountain of Youth Archaeological Park

Fountain of Youth Archaeological Park

Källa: Ovidiu Hrubaru / shutterstock

Fountain of Youth Archaeological Park

En annan av de bästa sakerna att göra i St Augustine är att utforska Ponce de Leons arkeologiska park Fountain of Youth. Denna arkeologiska plats i staden gör anspråk på att vara landningsplatsen för Ponce de Leon, en spansk upptäcktsresande som kom till Amerika på jakt efter den mytomspunna ungdomsfontänen i början av 1500-talet.

Det har utvecklats till en ganska ovanlig turistattraktion i staden, och även om det finns liten faktabas bakom parken och dess förmodade arkeologiska fynd, är det fortfarande en unik plats att besöka. Du kan till och med dricka från deras förmodade Fountain of Youth.

10. Ripleys tro det eller ej

Ripleys tro det eller ej, St Augustine

Källa: Cheri Alguire / shutterstock

Ripleys tro det eller ej, St Augustine

Ett annat udda stopp på din resplan när du besöker St Augustine bör vara Ripley's Believe It or Not. Detta märkliga världsomspännande varumärke har en filial i staden, och det är ett populärt ställe att besöka på turistleden.

Här kan du hitta ett konstigt och underbart utbud av utställningar och attraktioner, från krympta huvuden till häpnadsväckande illusioner.

11. St Augustine Distillery

St Augustine Distillery

Källa: Cheri Alguire / shutterstock

St Augustine Distillery

Ta en paus från alla museer och historiska platser och bege dig till St Augustine Distillery.

Detta lokala destilleri producerar gin, rom, vodka och naturligtvis whisky; de kokar ihop några av de bästa drinkarna i staden också.

Du kan gå med på en rundtur för att se hur spriten tillverkas i första hand, och sedan njuta av några prover i slutet.

12. San Sebastian Winery

San Sebastian vingård

Källa: ~Ealasaid~ / Flickr

San Sebastian vingård

Vinkännare kommer att vilja besöka den utmärkta San Sebastian Winery, som finns i St Augustine.

Vingården odlar ett stort utbud av olika druvor och producerar ett stort utbud av olika viner. Du kan turnera genom lokalerna, se hur vinet produceras och prova mer än några olika sorter i deras utmärkta vinbar.

Vingården ligger strax utanför stadens centrum. De erbjuder inte bara viner, utan även ost och choklad som komplement till dem.

13. Fort Mose Historic State Park

Fort Mose Historic State Park

Källa: QualityImagePro / shutterstock

Fort Mose Historic State Park

Bara några kilometer utanför staden kan du hitta en av Floridas viktigaste historiska platser.

Fort Mose byggdes av spanjorerna på 1700-talet och var från början tänkt att vara en bosättning för frigivna slavar. Det var den första typen av bosättning i sitt slag i Florida, eftersom spanjorerna tog emot slavar som hade flytt från det som då var de brittiska kolonierna i norr.

Det är en fascinerande plats att besöka, och du kan hitta många arkeologiska lämningar att utforska i denna delstatspark.

14. Anastasia State Park

Anastasia State Park

Källa: Nicole Glass Photography / shutterstock

Anastasia State Park

En annan stor delstatspark att besöka när du är i St Augustine är Anastasia State Park.

Beläget på ön Anastasia är detta en underbar plats att utforska den lokala naturen i ett område som är både historiskt och vackert.

Det var här spanjorerna bröt stenen som skulle bygga de första forten och byggnaderna i St Augustine. Nuförtiden är det ett rekreationsområde där du kan njuta av kusten, stränderna och den vackra naturen.

15. 12 Mile Swamp Conservation Area

12 Mile Swamp Conservation Area

Källa: St. Johns River Water Management District / Facebook

12 Mile Swamp Conservation Area

För att uppleva mer av Floridas fantastiska natur är en av de bästa sakerna att göra i St Augustine att besöka 12 Mile Swamp Conservation Area.

Detta naturskyddsområde finns strax utanför stadens centrum. Du kan vandra längs stigar som leder genom en samling bäckar och träsk. Så här skulle St Augustine ha sett ut för århundraden sedan innan spanjorerna någonsin anlände till Florida.

Var de ska bo: Bästa hotellen i St Augustine, Florida (FL)

Lägsta prisgaranti

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *