De 15 bästa sakerna att göra i Tamarac (FL)

Tamarac ligger på Floridas södra Atlantkust mellan Miami och Boca Raton, och är en bekväm stad för att besöka många av statens vackraste stränder, parker och kulturella och historiska attraktioner.

Utvecklad och införlivad i början av 60-talet, det är en av de nyaste städerna i området, och till skillnad från många av dess större storstadsgrannar har den fortfarande kvar mycket av sin ursprungliga charm i småstaden.

Tamarac ligger längs Interstate 95, vilket gör det både snabbt och enkelt att resa till attraktioner i andra delar av staten.

Nedan finns 15 roliga saker att göra i och runt Tamarac, Florida.

1. Woodmont Country Club

Woodmont Country ClubKälla: Woodmont Country Club – Tamarac, Florida / Facebook
Woodmont Country Club

För golfare som besöker Sunshine State kan det stora antalet banor vara överväldigande.

Woodmont Country Club i Tamarac inkluderar två 18-hålsbanor och är semi-privat, vilket innebär att den endast är öppen för allmänheten vid bestämda tider. De som innehar ett medlemskap har tillgång till klubbens alla faciliteter, medan besökare inte får det.

Klubbens två banor spelar cirka 7 000 och 6 400 yards och anses vara bland de mest välskötta och utmanande i området.

Faciliteterna inkluderar en restaurang, proshop, puttinggreener och en driving range för dem som vill slå några träningsslag innan starttiden.

2. Fern Forest Nature Center

Fern Forest Nature CenterKälla: DaSpader / Wikimedia
Fern Forest Nature Center

Beläget på South Lyons Road i närliggande Coconut Creek, kanske Fern Forest Nature Center inte är den typ av plats du kommer att tillbringa en hel dag, men det är den perfekta flyktdestinationen för dem som letar efter några lugna timmar bort från liv och rörelse i områdets turistattraktioner.

Innan du går ut på stigarna, kolla in utställningarna i besökscentret, där du lär dig om den lokala miljön och de växter och djur som kallar det hem.

Centret har en mängd olika stigar, varav de flesta är lämpliga för barn; det är inte ovanligt att se fåglar, grodor, fjärilar och andra djur.

3. Butterfly World

FjärilsvärldKälla: Serenethos / shutterstock
Fjärilsvärld

I mitten av 80-talet grundade en lokal fjärilsentusiast ett fjärilsuppfödnings- och distributionsföretag. Mer än tre decennier senare förvandlades det företaget till vad som nu är Butterfly World – den största anläggningen i sitt slag i världen.

Floridas varma, fuktiga klimat är perfekt för många exotiska fjärilsarter; för de som reser med djurälskande barn är det ett måste att stanna till och kolla in dem.

Dags- och säsongskort finns tillgängliga, och anläggningen inkluderar inomhusutställningar och utomhusområden att utforska också.

De erbjuder ofta kuponger på sin webbplats, så ta en titt innan du ger dig ut.

4. Hålla sig flytande Partybåt

Hålla sig flytande PartybåtKälla: Hålla sig flytande Partybåt / Facebook
Hålla sig flytande Partybåt

Fort Lauderdales Staying Afloat Party Boat är en aktivitet som bäst lämnas till den unga, singel- och barnlösa sektorn på resemarknaden.

Turbåtar har plats för upp till 12 personer, och gästerna uppmanas att ta med egen mat och vuxna drycker.

Oavsett hur lång turné du och dina reskamrater väljer, kommer du att se staden från ett unikt perspektiv och kan stanna till vid kvarterets barer och restauranger längs vägen.

Paketen finns i fyra, sex och åtta timmars längder, är bra för födelsedagar och svensexor, och inkluderar andra roliga aktiviteter som att mata fiskar och stanna för bilder.

5. Funky Buddha Brewery

Funky Buddha BreweryKälla: Funky Buddha Brewery / Facebook
Funky Buddha Brewery

Funky Buddha Brewery ligger på NE 38th Street i närliggande Oakland Park och är ett av Atlantkustens mest populära bryggerier och är allmänt känd för att ha startat Floridas mikrobryggarevolution.

De brygger ett brett utbud av säsongsbetonade ölsorter, var och en med sin egen unika smakprofil, och har öppet varje dag från lunchtid till nästan midnatt.

De är också kända för sin goda mat som är det perfekta komplementet till en kall brygd. Om du inte är säker på vilken öl du ska välja, överväg en provtagare eller flygning, som gör att du kan prova små mängder av många öl för att se vilken du föredrar.

6. Coral Square Mall

Coral Square MallKälla: Chaplin62 / Wikimedia
Coral Square Mall

Även om den ödmjuka amerikanska köpcentret kanske inte höjer mycket på ögonbrynen jämfört med andra delstatsdestinationer som Miamis South Beach och Everglades National Park, när temperaturen bryter in i tresiffriga siffror och luftfuktigheten inte är långt efter, kan luftkonditionerade inomhuslokaler som gallerior blir en nödvändighet.

Coral Square Mall, tillsammans med välkända varumärken som Old Navy, The Limited och Macy's, ligger bara en kort bilresa från Tamarac och Coconut Creek, och har en omfattande maträtt och ett antal restauranger som kan sitta ner.

Det är det perfekta stället att koppla av i några timmar när vädret inte samarbetar; du kan till och med ha tur och hitta ett fynd eller två.

7. Riverfront Gondola Tours

Gondolturer vid flodenKälla: Jordi_Cor / shutterstock
Gondolturer vid floden

Med en sådan myriad av kanaler, laguner och vikar är Floridas kustlinje en fascinerande plats att utforska för naturälskare, amatörfotografer och historiefantaster, och det finns inget bättre sätt att ta in allt i än med en gondol.

Till skillnad från andra reseföretag vars båtar använder bullriga och förorenande utombordsmotorer, är Riverfront Gondola Tours stolta över sina tysta och miljövänliga elmotorer som inte förringar besökarnas upplevelser.

Förutom att se en mängd olika stadsdelar och naturområden, är det inte ovanligt att se rov- och vadarfåglar – och till och med den ikoniska manaten i Florida.

Kolla in deras hemsida för turnéalternativ och specialerbjudanden.

8. Cykelfest Fort Lauderdale

Cykelfest Fort LauderdaleKälla: Cykelfest / Facebook
Cykelfest Fort Lauderdale

Från partybåtar till restaurang-, bar- och nattklubbsturer, Fort Lauderdale har mer än sin beskärda del av aktiviteter inriktade på festsinnade vuxna; Cycle Party Fort Lauderdale är en av de mest populära.

Var och en av deras skräddarsydda cyklar har plats för upp till 15 passagerare, och de erbjuder tjänster i West Palm Beach och Miami också.

Om några av dina resepartner är mindre än fysiskt vältränade, frukta inte; några av cykelsätena är endast för ryttare, så bara tio personer behöver faktiskt trampa.

En mängd olika resealternativ finns tillgängliga, och de inkluderar alla en lokal guide.

9. Hillsboro Inlet Lighthouse

Hillsboro Inlet fyrKälla: Kevin Ruck / shutterstock
Hillsboro Inlet fyr

Även om det inte är lika bekvämt att komma åt som många andra turistattraktioner, för älskare av fyrar, natursköna vyer och lokal historia, skulle en resa till Hillsboro Inlet Lighthouse vara ett bra sätt att tillbringa några timmar.

Tillgång till fyren är endast möjlig som en del av en guidad tur; de erbjuds bara en gång i månaden och leds av en medlem i Hillsboro Lighthouse Preservation Society.

Fyren är särskilt känd för sin unika Fresnel-lins, som gav en ljus ledstjärna för nattaktiva sjöfarare i tidigare epoker.

Begränsade turnéplatser finns tillgängliga och de fylls upp snabbt, så boka dina i förväg.

10. Gulgröna Farmers Market

Gulgrön Farmers MarketKälla: Maria A Ciccone / Facebook
Gulgrön Farmers Market

Yellow Green Farmers Market är den största i sitt slag i södra Florida. Det är öppet året runt och erbjuder besökarna ett oöverträffat urval av färska, säsongsbetonade, lokalt odlade råvaror.

Marknaden består av hundratals enskilda leverantörer fördelade på mer än 100 000 kvadratmeter yta. Förutom frukt och grönsaker inkluderar den konst och hantverk, hälso- och kroppsprodukter och en mängd olika tillagade matvaror som kaffe, färska bakverk, honung och salsa.

Det ligger på Sheridan Street i Hollywood och precis utanför Interstate 95, delstatens huvudsakliga nord-sydliga korridor.

Marknaden är öppen på lördagar och söndagar, och ett besök är ett bra sätt att stödja den lokala ekonomin.

11. Ung på konstmuseet

Ung på konstmuseetKälla: Yaroslav Sabitov / shutterstock
Ung på Konstmuseet

Floridas turistdestinationer inkluderar en unik blandning av naturliga, historiska och kulturella platser, och för dem som vill ta en paus från stränder och träsk, skulle ett besök på Young at Art Museum vara ett bra sätt att spendera några trevliga timmar.

Liksom de flesta museer innehåller den en mängd olika konstverk gjorda i många medier, men till skillnad från de flesta erbjuder den besökare möjligheten att bli aktiva och delta istället för att bara titta på statiska utställningar.

Museet ligger i Davie, och många av dess program utformades med barn i åtanke, så kolla in evenemangskalendern för att se vad som är i horisonten när du kommer att vara i området.

12. Sawgrass Recreation Park

Sawgrass Recreation ParkKälla: Aneese / shutterstock
Sawgrass Recreation Park

Floridas Everglades är fulla av unika och vackra växter, träd och djur, och det finns inget bättre sätt att uppleva dem på nära håll än med luftbåt.

En mängd olika turnéalternativ finns tillgängliga, från 30 till 60 minuter. För dem som vill ha en extra spännande twist, är det möjligt att göra turnén på natten, då många till stor del nattliga varelser som gatorer, tvättbjörnar och possums är mest aktiva.

Parkinträde inkluderar också tillgång till utställningar och regelbunden djurmatning. Även om inträde är dyrare än andra attraktioner i området, är parken den typ av plats som kan ockupera en familj under en hel dag.

13. Museum of Discovery and Science

Museum of Discovery and Science, Fort LauderdaleKälla: Fotos593 / shutterstock
Museum of Discovery and Science, Fort Lauderdale

Museum of Discovery and Science ligger på SW 2nd Street i Fort Lauderdale och är en annan barnvänlig hotspot som är särskilt inbjudande när vädret inte samarbetar.

Med interaktiva utställningar och aktiviteter som fokuserar på historia, kultur, vetenskap och den naturliga världen, är det en anläggning som bara handlar om att engagera, underhålla och utbilda både barn och vuxna.

Det finns en IMAX-teater med nästan 300 platser, en flygsimulator från andra världskriget, en dinosauriekyrkogård full av fascinerande fossiler och en fantastisk presentbutik och kafé.

Museet är öppet från måndag till lördag med begränsade öppettider på söndagar, och kostnaden för inträde kommer inte att bryta banken.

14. Fort Lauderdale Antique Car Museum

Fort Lauderdale Antique Car MuseumKälla: mariakraynova / shutterstock
Fort Lauderdale Antique Car Museum

Fort Lauderdale Antique Car Museum är en av de mest kompletta samlingarna av Packard-bilar i världen och började som den privata samlingen av en man som var gaga för det nu nedlagda bilmärket.

Många av de utställda bilarna går tillbaka till lyxmärkets storhetstid i början och mitten av 1900-talet, då namnet var synonymt med klass och kvalitet.

Bilarna har återställts till nästan originalskick och erbjuder gästerna en unik inblick i det förflutna, och den utveckling som har revolutionerat bilindustrin de senaste 60 åren.

15. Hugh Taylor Birch State Park

Hugh Taylor Birch State ParkKälla: Jillian Cain Photography / shutterstock
Hugh Taylor Birch State Park

Hugh Taylor Birch State Park ligger mellan Atlanten och Floridas Intracoastal Waterway och är en regional hotspot för friluftsentusiaster som vill tillbringa en dag med kajakpaddling, kanotpaddling eller utforska de olika miljöerna som finns i parken.

Parken har också miles av cykelleder som leder till avlägsna och natursköna platser, varav de flesta kommer att få dig att känna att du är mycket längre från civilisationen än vad du egentligen är.

En enkel bilresa från Tamarac och Fort Lauderdale, det är ett särskilt populärt resmål för fågelskådare och amatörfotografer, som kommer och letar efter de mer än 200 fågelarter som kallar parken hem.

Var de ska bo: Bästa hotellen i Tamarac, Florida (FL)

Lägsta prisgaranti

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *