15 bästa sakerna att göra i Winter Haven (FL)

Winter Haven ligger i mitten av Sunshine State i Polk County, på samma avstånd från Tampa i väster och Merritt Island i öster.

Det är precis utanför Interstate 4, som är en av delstatens största öst-västliga motorvägar, vilket ger besökarna en mängd olika snabba och enkla resealternativ för dem som vill se allt staten har att erbjuda och inte har något emot att spendera tid i bilen att göra det.

Området är hem för dussintals sjöar som ofta är centrum för rekreation, och det finns en mängd olika kulturella, historiska och andra naturliga attraktioner i närheten också.

Nedan finns 15 saker att göra i och runt Winter Haven, Florida.

1. Willowbrook golfbana

Willowbrook golfbanaKälla: willowbrook-golf.com
Willowbrook golfbana

Med fler golfbanor per capita än någon annanstans i landet är Florida ett oöverträffat mecka som lockar golfare från när och fjärran.

Willowbrook Golf Course i Winter Haven, som är känt som ett naturskönt och prisvärt alternativ för prisvärda golfare, har varit öppen sedan 1967, och dess 18 hål spelar nästan 6 500 yards.

Med träningsbunkrar, en puttinggreen och en driving range för dem som vill ha lite uppvärmning före rundan, har anläggningen även en välfylld proshop och en restaurang som är känd för sin välsmakande mat.

Boka din starttid i förväg om du planerar att spela under högsäsong.

2. LEGOLAND Florida

LEGOLAND FloridaKälla: Rob Hainer / shutterstock
LEGOLAND Florida

LEGOLAND Florida ligger i ett antal fristående zoner och sprids över mer än 150 tunnland, på den vackra stranden av Lake Virginia i Winter Haven och är en av stadens största attraktioner.

En av de mest expansiva anläggningarna i sitt slag i världen, den är tillägnad att inspirera kreativitet och uppmuntra barn att bli aktiva och uttrycka sig.

Även om de flesta av dess utställningar designades med preteens i åtanke, slutar även äldre barn och vuxna med att ha en viskning.

Om du planerar att besöka under högsäsong på helgerna, förvänta dig att atmosfären är bullrig och kaotisk.

3. Marshall Hampton Reserve

Marshall Hampton ReserveKälla: mbarrison / Flickr
Marshall Hampton Reserve

Marshall Hampton Reserve ligger på Thornhill Road i Winter Haven och är en av områdets minst utvecklade attraktioner. Även om det är fullt av relativt lättillgängliga stigar, är många av dem förmodligen inte den bästa passformen för dem som reser med små barn eller äldre.

Välträna och orädda resenärer som har tillräcklig fysisk förmåga kommer att hitta en mängd olika stigar som leder genom flera naturliga miljöer, och det är inte ovanligt att se djur, särskilt under de kallare morgon- och eftermiddagstimmarna när de vanligtvis är mest aktiva.

Förvänta dig inte andra bekvämligheter än picknickbord, men reservatets bristande utveckling är dess största egenskap.

4. Museum för vetenskap och industri

Museum of Science and Industry, TampaKälla: jared422_80 / Flickr
Museum för vetenskap och industri, Tampa

Museum of Science and Industry på East Fowler Avenue i Tampa är enbart tillägnad att uppmuntra unga hjärnor att utforska världar av vetenskap, industri och teknik, och inkluderar hundratals interaktiva utställningar som är både engagerande och lärorika för unga och inte så unga sinnen lika.

Den största anläggningen i sitt slag i sydost, dess visningar och aktiviteter berör robotik, 3D-utskrift, rymden och planeterna, och djuren och den naturliga världen.

Tidigare gäster har noterat att museet var den mest mångsidiga och stimulerande attraktion de besökte på sin Florida-semester. Det är också hem för en IMAX-teater som erbjuder föreställningar varje timme.

5. Fantasy of Flight

Fantasy of FlightKälla: Michel Curi / Flickr
Fantasy Of Flight

Polk Citys Fantasy of Flight är regionens främsta destination för flygentusiaster, och deras imponerande samling av restaurerade civila och militära flygplan är alltid en stor hit bland resenärer i alla åldrar.

Mycket av anläggningens utställningar handlar om de första åren av flygningen, men det finns gott om historiskt betydelsefulla föremål som också handlar om samtida flyg.

Många av deras restaurerade flygplan är fortfarande i flygande skick, och det är intressant att notera att deras samling av luftvärdiga flygplan är större än flygvapnet i vissa små länder.

Museets spännande, uppslukande upplevelser är bland de mest populära.

6. Polk Teater

Polk TeaterKälla: besök centralflorida
Polk Teater

Polk Theatre, som ligger på South Florida Avenue i närliggande Lakeland, har varit en lokal i mer än nio decennier och är en unik blandning av det historiska och samtida som du förmodligen inte kommer att hitta någon annanstans.

Under hela året erbjuder teatern lokalbefolkningen och besökare chansen att uppleva högkvalitativa teateruppsättningar som de förmodligen inte skulle ha tillgång till annars; deras klassiker som The Wizard of Oz och Mary Poppins är bland de mest populära.

Det bästa sättet att hålla sig à jour med vad som är i horisonten är att kolla evenemangskalendern på deras hemsida innan du gör en speciell resa.

7. Lakeland Pigfest

Lakeland PigfestKälla: amenic181 / shutterstock
Lakeland Pigfest

Med ett namn som Pigfest vet de flesta besökare omedelbart att de är inne på en högre nivå av kultur och förfining.

Okej, kanske inte, men för grillälskare som befinner sig i Winter Haven-området tidigt på året, finns det inget bättre ställe att fylla magen på, umgås med massor av entusiastiska lokalbefolkningen och ha en fantastisk tid.

Pigfest är ett gratis evenemang och hem för en av landets största tävlingsgrillar som har samlat in miljontals dollar till välgörenhet sedan den skapades på 90-talet.

Du kanske har missat det i år, så se till att kolla in deras hemsida för den kommande upplagan.

8. Busch Gardens Tampa

Busch Gardens TampaKälla: Raymond Louis RS / shutterstock
Busch Gardens Tampa

Busch Gardens, Tampa är en av delstatens största nöjesparker och drar besökare året runt från hela landet.

Med mer engagerande, spännande och pedagogiska aktivitetsalternativ än nästan någon annanstans på planeten, är det den typ av plats många familjer väljer att tillbringa större delen av sin tid när de besöker området.

Deras guidade Serengeti-safariturer, liveshower och åkattraktioner i nöjesparker har varit kända för att hålla familjer sysselsatta i flera dagar, och det finns också en mängd olika restauranger och boendealternativ på plats.

Kolla online och i resetidningar för kuponger och specialerbjudanden.

9. Joker Marchant Stadium

Joker Marchant StadiumKälla: Phil Lowe / shutterstock
Joker Marchant Stadium

Även om det inte är det nyaste bollplanet i grapefruktligan, har Joker Marchant Stadium genomgått betydande renoveringar de senaste åren och har nu nästan 9 000 fans i komfort.

Stadion har varit vårens hem för Detroit Tigers i åratal och är den perfekta platsen för älskare av Amerikas tidsfördriv som vill spela en match eller två utan att betala ut $20 för en varmkorv och en öl som de skulle göra på en storserieanläggning.

Arenan är handikappanpassad och erbjuder andra aktivitetsalternativ som slagburar. Det är möjligt att köpa individuella eller säsongskort.

10. Lakeland Center

Lakeland CenterKälla: thelakelandcenter
Lakeland Center

Med en sittkapacitet på över 8 000 är The Lakeland Center stort med alla standarder. Öppet sedan mitten av 70-talet, är det hem för flera regionala idrottslag och värd för en mängd andra evenemang året runt.

Från professionell brottning och danstävlingar till konst- och hantverksfestivaler och basketmatcher, det finns förmodligen något på deras schema oavsett ålder och intressen hos dina resesällskap.

Lokalen ligger på West Lime Street i Lakeland, och med så mycket som händer är det bäst att kolla evenemangskalendern på deras hemsida för att se vad som kommer att hända när du är i området.

11. Lake Kissimmee State Park

Lake Kissimmee State ParkKälla: Jeff Holcombe / shutterstock
Lake Kissimmee State Park

Lake Kissimmee State Park, på nästan 6 000 hektar, består av en mängd olika naturliga miljöer som är hem för en fantastisk mångfald av växt- och djurarter.

Parkens ingång ligger strax utanför State Route 60 nära Lake Wales, och besökare som väljer att utforska dess stigar kommer att ledas genom skogar, Floridas prärier, översvämningsslätter och ett antal sammankopplade sjöar.

Det finns en billig entréavgift per person till parken, och lederna är öppna för både vandrare och cyklister.

Det är vanligt att se en mängd olika djur, och parken är hem för dussintals hotade arter.

12. Polkmuseet för konst

Polk Museum of ArtKälla: flickr
Polk Museum of Art

Polk Museum of Art har verk från titaner som Pablo Picasso och Andy Warhol, och är huvud och axlar över de flesta andra museer i området och är en filial till det världsberömda Smithsonian Institute.

Med en mängd permanenta utställningar och samhällscentrerade program tillgängliga, är museet fokuserat på att främja och bevara inte bara konst, utan också kultur, vetenskap och historia.

Den permanenta samlingen omfattar mer än 2 000 stycken, och anläggningen är värd för hundratusentals besökare årligen, av vilka många är lokala skolbarn och deras lärare.

Museet ligger på East Palmetto Street i Lakeland.

13. Hollis trädgård

Hollis trädgårdKälla: AHPix / shutterstock
Hollis trädgård

Även om Hollis Garden inte är den mest expansiva naturattraktionen i området, är den en av de vackraste.

Den botaniska trädgården ligger på bara mer än ett tunnland och är känd för sin koi-damm med orientaliskt tema, kalkstensgrotta och natursköna strandpromenad som slingrar sig runt idylliska Lake Mirror Park.

Hollis Garden är gratis att besöka och är lite av en lokal pärla som inte får mycket gångtrafik, inte ens på helgerna, vilket gör den till den naturliga flyktdestinationen för dem som har blivit mätta på alltför trånga och kommersialiserade attraktioner .

Det finns en liten mat- och dryckeskoncession på plats som erbjuder kalla drycker och läckra sötsaker.

14. Alafia River State Park

Alafia River State ParkKälla: Globala reaktioner / Flickr
Alafia River State Park

Beläget i Hillsborough County nära Winter Haven och Tampa, omfattar Alafia River State Parks område mer än 6 000 hektar av olika landskap, och erbjuder besökarna ett brett utbud av utomhusaktiviteter.

Marken var en gång en kommersiell gruva men skänktes till kommunen. Sedan dess har det genomgått en fantastisk förvandling, och i ett tillstånd som är känt för att ha liten eller ingen förändring i höjd, är det en verkligt sticker ut för sina kullar, bergsvallar och bluffar.

Parken är en favorit bland mountainbikecyklister, och för dem som vill utforska på hjul istället för på fot finns det en hyrcykel till rimliga priser på plats.

15. Epcot World Showcase

Epcot World ShowcaseKälla: Robert Noel de Tilly / shutterstock
Epcot World Showcase

Epcot World Showcase är dedikerad till att fira de olika kulturerna som utgör världen, och är en unik attraktion som många gäster finner en trevlig avledning från kostymer och sagoboksinspirerade slott.

Showcasen representeras av en mängd olika länder, från Mexiko och Kina till Kanada och Brasilien. Förutom att få en unik inblick i varje lands kultur och traditioner kommer gästerna att få chansen att smaka på fantastiska internationella rätter också.

Anläggningen är formad som en hästsko, så det är möjligt att fördjupa dig i främmande kulturer, stoppa i dig exotiska delikatesser och bränna några kalorier på samma gång.

Var de ska bo: Bästa hotellen i Winter Haven, Florida (FL)

Lägsta prisgaranti

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *