De 15 bästa sakerna att göra i Winter Garden (FL)

Winter Garden ligger väster om Orlando i Floridas Orange County och är en nyckelstad i storstadsområdena Orlando, Kissimmee och Sanford och hade en befolkning på cirka 35 000 vid tiden för den senaste folkräkningen.

Området runt Winter Garden var känt för sin närhet till många av delstatens mest populära nöjesparker, under mycket av sin existens, och området runt Winter Garden var fullt av stora citrusodlingar.

Den natursköna Apopkasjön i närheten erbjuder besökarna en mängd olika rekreationsalternativ; Oavsett om du gillar kulturella, konstnärliga eller naturliga attraktioner kommer det inte att vara ett problem att hitta saker att se och göra.

Nedan finns 15 saker att göra i och runt Winter Garden, Florida.

1. Winter Garden Farmer's Market

Winter Garden Farmers MarketKälla: Winter Garden Farmers Market / Facebook
Winter Garden Farmers Market

Med rikligt solljus och regn och en växtsäsong som varar under stora delar av året är det ingen överraskning att Winter Garden och Florida i allmänhet är några av landets mest rikliga frukt- och grönsaksproducenter. För dem som vill ha tillgång till alla dessa säsongsbetonade frukter och grönsaker på en plats, skulle Winter Garden Farmer's Market vara ett bra ställe att kolla in.

Förutom sina produkter erbjuder marknaden liveevenemang, mässor, festivaler och massor av andra familjevänliga underhållningsalternativ.

Beläget i centrum, det är öppet varje lördag från 09:00 till 14:00.

2. Crooked Can Brewing Company

Crooked Can Brewing CompanyKälla: Crooked Can Brewing Company / Facebook
Crooked Can Brewing Company

Ingenting toppar en lång dag på fötterna i den svällande Florida-solen bättre än en kall brygd, och när den bryggs lokalt och med naturliga ingredienser, desto bättre.

Crooked Can Brewing Company ligger på West Plant Street i Winter Garden och är känt för sin avslappnade miljö, hjälpsamma personal och god mat som inkluderar hamburgare, sushi, vingar och till och med några veganska alternativ.

De erbjuder en mängd olika öl som kommer i en mängd olika smakprofiler, så prova en provtagare för att se vad du gillar innan du beställer en pint eller två.

Överväg en guidad bryggeritur för att lära dig om öltillverkningsprocessen.

3. Plant Street Market

Plant Street MarketKälla: Plant St. Market / Facebook
Plant Street Market

För dem som hellre inte vill spendera sina surt förvärvade resepengar på en nationell detaljhandelskedja utan mycket lokal karaktär, skulle ett besök på Plant Street Market vara det perfekta motgiftet.

Öppet sju dagar i veckan, det är fullt av en mängd olika leverantörer som säljer konstnärliga, chica och bohemiska föremål av nästan alla beskrivningar.

Marknaden är också känd för sina hemgjorda choklad och bakverk, kaffe, bakverk och lokalt tillverkade hälso- och kroppsprodukter.

Det är inte bara ett roligt ställe att besöka, utan att köpa en sak eller två kommer att hjälpa lokala bönder, konstnärer och entreprenörer, och det mesta av pengarna kommer att stanna i området.

4. Tibet-Butler naturreservat

Tibet-Butler naturreservatKälla: Timothy Holle / shutterstock
Tibet-Butler naturreservat

Tibet-Butler Nature Preserve ligger precis längs vägen i Orlando och är områdets främsta destination för dem som vill uppleva Floridas unika tallskogar och träskmarker som inte bara är vackra, utan också hem för ett fantastiskt antal växt- och djurarter också.

Parken har en mängd olika stigar – den längsta av vilka är nästan fyra miles – är en favorit bland vandrare och cyklister, fågelskådare, picknickare och all-around naturentusiaster.

Det finns också en populär fjärilsträdgård på plats, som är en ständig favorit för familjer som reser med insekts- och djurälskande barn.

Kolla välkomstcentret innan du ger dig ut på egen hand.

5. Withers-Maguire House

Withers-Maguire HouseKälla: Ebyabe / Wikimedia
Withers-Maguire House

Withers-Maguire House ligger på East Oakland Avenue i närliggande Ocoee, bara några minuter från Winter Garden och byggdes för mer än 120 år sedan.

Hemmet och de flesta av dess möbler, konst och husgeråd är original eller har restaurerats till nästan perfekt skick, vilket ger besökarna en unik historisk inblick i en tid då området kring Winter Garden till stor del var jordbruks- och outvecklad.

Hemmet är öppet på lördags- och söndagseftermiddagar och är gratis att besöka, vilket gör det både bekvämt, lärorikt och lätt för plånboken.

De flesta gäster tillbringar ungefär en timme för att se allt.

6. Escape Goat

Escape GoatKälla: Escape Goat / Facebook
Escape Goat

Escape rooms har sprungit in på rekreationsscenen de senaste åren. För dem som aldrig har upplevt spänningen och spänningen skulle Escape Goat på East Plant Street i Winter Garden vara ett bra ställe att ha din första upplevelse av denna spännande nya form av underhållning.

Escape Goat har en mängd olika rum med distinkt teman och strävar efter att simulera verkliga känslor, och de flesta gäster är förvånade över hur hjärtklappande hela produktionen är.

Escape rooms är bra idéer för dubbla datum och är bra för födelsedagsfester, släktträffar och bröllopsfester.

Boka dina platser i förväg om möjligt.

7. Central Florida Railroad Museum

Central Florida Railroad MuseumKälla: Central Florida Railroad Museum / Facebook
Central Florida Railroad Museum

Central Florida Railroad Museum i Winter Garden är inrymt i den historiska depån för en numera nedlagd järnväg och är öppet varje dag utom helgdagar från 13:00 till 17:00.

Museet ligger på South Boyd Street och är en särskilt relevant destination för historie-, järnvägs- och transportfantaster. Föremålen som visas inkluderar utrustning, fotografier, förstahandsberättelser och andra unika bitar av lokal historia som hänför sig till områdets utveckling och järnvägar.

Du behöver förmodligen inte avsätta mer än en timme, och glöm inte att kolla in museets presentbutik för en unik minnessak eller två innan du ger dig av till ditt nästa äventyr.

8. Hjulet på ICON Park Orlando

The Wheel på ICON Park OrlandoKälla: Woody Woods / shutterstock
Hjulet på ICON Park Orlando

De som känner till hävdar att hjulet The Wheel At ICON Park Orlando konstruerades med hjälp av tekniker som ger det en av de smidigaste körningarna av ett pariserhjul som du kan hitta någonstans.

The Eyes gondoler är stabiliserade, luftkonditionerade och erbjuder fantastiska vyer över de omgivande områdena som de som sitter fast på marken bara kan drömma om.

När vädret samarbetar är det möjligt att se så långt som Cape Canaveral, som är känt för sin NASA-rymduppskjutningsanläggning.

Området runt Eye är värd för en mängd olika liveunderhållning, mässor och festivaler, vilket gör det till den typ av plats många resenärer väljer att spendera betydande delar av sin semester.

9. House of Blues Orlando

House of Blues OrlandoKälla: JA Dunbar / shutterstock
House Of Blues Orlando

House of Blues Orlando kan verkligen locka folkmassorna, och förutom sin livemusik är det också känt för sin avslappnade miljö, läckra drinkar och läckra rätter, inklusive traditionella favoriter som hamburgare och vingar samt skaldjur, soppor och sallader.

House of Blues har en mängd lokala, regionala och nationellt kända artister, så det bästa sättet att hålla sig uppdaterad är att kontrollera evenemangskalendern på deras webbplats med jämna mellanrum.

Dagliga happy hour-drycker och materbjudanden gör det till ett populärt resmål både under veckan och på helgerna, så stanna förbi och njut av fantastisk musik och gnugga armbågar med några lokalbefolkningen.

10. Merritt Island National Wildlife Refuge

Merritt Island National Wildlife RefugeKälla: Dimitris Timpilis / shutterstock
Merritt Island National Wildlife Refuge

Merritt Island National Wildlife Refuge är på nästan 150 000 tunnland stor med alla mått mätt. Det är hem för tusentals arter av växter och djur, varav många är unika för området.

En av fristadens mest populära attraktioner är Manatee Observation Platform, från vilken det ofta är möjligt att se de stora marina däggdjur som äter på vattenvegetation och som vanligtvis kallas sjökor.

Ett antal inträdesalternativ finns tillgängliga, inklusive alternativ för en dag, säsong och flera platser, så kolla deras webbplats noggrant för att se vad som är mest meningsfullt för dig innan du gör en speciell resa.

11. Världens största McDonald's

Världens största McDonald'sKälla: Nixx Photography / shutterstock
Världens största McDonald's

Även om det kanske inte är ett populärt semestermål för dem som räknar sina kalorier eller försöker sänka sitt kolesterol, är ett besök på världens största McDonald's fortfarande en av de unika bitarna av lokal americana som många resenärer tycker är värt att kolla in, även om bara för en snabb bit innan du laddar iväg till ett nytt äventyr.

Förutom att vara den största McDonald's-restaurangen, är den formad som en låda pommes frites och är en favoritfoto-op för älskare av det berömda snabbmatsmärket.

Restaurangen kan dra folkmassorna, så förvänta dig inte att ha platsen för dig själv. Om du är helt burgad säljer de icke-traditionella matvaror som pizza och pasta också.

12. ICEBAR

ICEBARKälla: Icebar Orlando / Facebook
ICEBAR

Även om det påminner mer om vad du kan förvänta dig att hitta i ett skandinaviskt land på vintern, är Orlandos ICEBAR en uppfriskande unik och kylig plats som är en riktig framstående plats med många besökare.

Eftersom de flesta Sunshine State-besökare inte tar med sig rockar och handskar, kommer gästerna att förses med dem när de kommer in. När de kalla drinkarna och ännu kallare luften blir för mycket, glider de flesta gästerna granne med Fire Lounge, som är känd för sin trendiga musik, fashionabla kundkrets och varma dansgolv.

Det finns ingen täckningsavgift för att besöka varken ICEBAR eller Fire Lounge. Dagliga drinkspecialer erbjuds, och det finns vanligtvis en live-DJ också.

13. Militärhistoriska museet

Museet för militärhistoriaKälla: Militärhistoriska museet / Facebook
Museet för militärhistoria

Museum of Military History ligger i närliggande Kissimmee, en kort bilresa från Winter Garden-området, och är tillägnad att hedra de uppoffringar som gjorts av män och kvinnor i de väpnade styrkorna.

Museets utställningar täcker perioden från revolutionen och inbördeskrigen genom Vietnam, Korea och konflikterna i viken och Afghanistan.

Föremålen som visas inkluderar uniformer, vapen, fotografier och gripande förstahandsskildringar av dem som tjänstgjorde i en mängd olika roller.

Nya artefakter och memorabilia läggs ständigt till genom förvärv och donationer, så överväg att ge ett litet ekonomiskt bidrag för att hjälpa dem i detta arbete.

14. Fish Orlando Trophy Bass Guide Service

Fish Orlando Trophy Bass Guide ServiceKälla: M Huston / shutterstock
Fish Orlando Trophy Bass Guide Service

Florida har alltid varit ett fiskares paradis, och det är särskilt så för de sötvattensfiskare som kommer från hela landet för att prova på att landa massiv bas av Florida-stam.

Basen i Lakes Toho och Harris och St. Johns River växer till episka proportioner, och området är värd för en mängd olika amatör- och professionella fisketurneringar under hela året.

Fish Orlando Trophy Bass Guide Service erbjuder gästerna ett antal paketalternativ, inklusive levande bete och fiske av konstgjorda beten i hel- och halvdagsutflykter tillgängliga på morgonen, eftermiddagen och kvällen.

Du behöver ett giltigt fiskekort i Florida oavsett om du bor i staten eller är besökare.

15. Gatorland

GatorlandKälla: James Kirkikis / shutterstock
Gatorland

Beläget på South Orange Blossom Trail i Orlando, är Gatorland en av delstatens mest välkända och ofta besökta destinationer. Det är perfekt för dem som har modet att komma på nära håll till några ganska stora och tandiga rovdjur som är kända för sina snåriga sinnelag.

Gatorland erbjuder en mängd olika utbildningsprogram och regelbundet schemalagda utfodringsshower, och det finns också en voljär och en djurpark på plats.

På grund av sin popularitet kan Gatorland bli ganska trångt under högtrafik, så om du vill undvika horderna, överväg att besöka det under veckan eller under lågsäsong.

Var de ska bo: Bästa hotellen i Winter Garden, Florida (FL)

Lägsta prisgaranti

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *