De 15 bästa loppmarknaderna i Virginia

Majestätiska bergskedjor, historiedränkta landområden och miles av vita sandstränder – Virginia är omöjligt att definiera av någon kategori. Känd som «Old Dominion» och «Mother of Presidents» – en hänvisning till att det är födelseplatsen för fyra av de första fem presidenterna – behöver Amerika lite påminnelse om den viktiga roll Virginia har spelat genom åren, från inbördeskriget till Rotation.

Denna rika historia gör det till en av de finaste staterna i landet för kolonial arkitektur, antikviteter och samlarföremål. För dem som gillar att ta med sig en liten bit av det förflutna hem, har Virginia en mängd vintagemarknader, loppor och antikviteter som erbjuder fyndpriser på gömda skatter.

Här är vårt val av de 15 bästa loppmarknaderna i Virginia:

1. Virginia Bazaar

Virginia Bazaar

Källa: vabazaar.com

Virginia Bazaar

Virginia Bazaar är öppet varje lördag och söndag året runt och är en av Virginias största loppmarknader inomhus och utomhus. Med över 67 000 sq.ft inomhusshopping och totalt 100 tunnland loppmarknadsland, kan fyndjägare enkelt tillbringa en hel dag med att rota runt Virginia Bazaar efter gömda skatter.

Oavsett om du vill plocka upp lite färsk frukt och grönsaker, hitta en sällsynt antikvitet till ditt hem, köpa ett enstaka stycke vintagekläder eller hitta bland samlarföremålen, har Virginia Bazaar något för alla.

Inomhusmarknaden har också en stor mathall, vilket innebär att du kan tanka efter en hektisk morgon med shopping på läckra snacks och måltider.

http://www.vabazaar.com/

2. Shenandoah Valley Flea Market

Shenandoah Valley loppmarknad

Källa: facebook.com

Shenandoah Valley loppmarknad

Shenandoah Valley Flea Market öppnades 2004 och har blivit en av Virginias mest populära loppor.

Den dagliga loppmarknaden, som är öppen året runt, har ett enormt utbud av försäljare och varor, med stånd som säljer möbler, antikviteter, bildelar, husgeråd, samlarföremål, skivor, böcker, kläder, trädgårdsutrustning, glas, serier, leksaker och mer.

Vid sidan av den dagliga vanliga loppan är Shenandoah ofta värd för evenemang, inklusive «Yard Crawl»-försäljning – som kan se upp till 60 miles av försäljare och lokala företag som säljer sina varor. Om du inte har något emot att håva runt för ditt nästa stora fynd är det här platsen att gå.

http://shenandoahflea.nova-antiques.com/

3. Shen-Valley Flea Market

Shen-Valley loppmarknad

Källa: markethopper.com

Shen-Valley loppmarknad

Med försäljare som kommer från så långt som Florida, är du garanterad variation på denna stora loppmarknad i Clarke County.

Shen-Valley Flea öppnade 1985 med bara en handfull stånd, men idag ställer mer än 300 försäljare upp varje helg. Med shoppingmöjligheter både inomhus och utomhus är Shen-Valley Flea Market lördag och söndag den perfekta platsen för fyndjakt i alla väder.

Det finns mer än bara de vanliga antikviteterna och samlarföremålen på denna Virginia-loppa – marknaden har också försäljare som säljer bakverk och handgjorda presenter – och med mat- och snacksbilar kan du göra en dag ut av en resa till Shen-Valley Flea.

http://doubletollgate.com/

4. Jefferson Flea Market

Jefferson loppmarknad

Källa: facebook.com

Jefferson loppmarknad

Jefferson Flea Market i Newport News är en av Virginias bästa loppmarknader för variation. Med hundratals inomhus- och utomhusförsäljare som visar upp sina varor varje torsdag till söndag, kommer shoppare garanterat att hitta allt de letar efter, såväl som massor av föremål som du kanske inte förväntar dig.

Vid sidan av de vanligaste, antikviteter och samlarföremål, har Jefferson Flea Market också en myntaffär, datorreparationscenter, örtmediciner, BMX-cykelbyggnad, mobiltelefoner och specialanpassade t-shirts. Det finns också ett stort utbud av mat och färskvaror tillgängliga, med snacksförsäljare och lokala frukt- och gröntleverantörer.

https://www.facebook.com/TheJeffersonFleaMarket/

5. Factory Antique Mall

Factory Antique Mall

Källa: factoryantiquemall.com

Factory Antique Mall

En av de största antikaffärerna i, inte bara Virginia utan hela Amerika, The Factory Antique Mall i Shenandoah Valley har en enorm 121 000 sq.ft. av antikviteter, möbler och samlarföremål.

Loppan är inte bara känd för sin storlek – tack vare sin breda och välrespekterade samling av sällsynta föremål har den även använts som scenografi i tidstypiska filmer och TV-serier, inklusive «Lincoln» och «Turn».

Öppet måndag till lördag från kl. 10.00, shoppare som letar efter ett speciellt föremål till en samling, eller helt enkelt vill hitta en sällsynt antikvitet, kommer att hitta massor för att hålla dem surfande hela dagen, med föremål från hela världen.

https://factoryantiquemall.com/

6. Supreme loppmarknad

Supreme loppmarknad

Källa: twitter.com

Supreme loppmarknad

Richmonds Supreme Flea Market är ett måste för alla som älskar att fynda. Med försäljningsutrymme både inomhus och utomhus, kommer inte ens regnet att hindra dig från att köpa ett bra köp från en av de över 30 försäljarna.

För second hand- och vintagefans finns det många stånd som säljer antikviteter, samlarföremål, konst och glas, och om du har en möbel hemma som är i behov av reparation kan Supreme Flea Markets renoveringsservice på plats blåsa nytt liv tillbaka till antika föremål.

Marknaden har också nya föremål, inklusive handgjorda presenter och smycken, samt en blomsterarrangemang och flera restauranger på plats.

7. Hantverk Cville

Hantverk Cville

Källa: flea-ville.com

Hantverk Cville

Tidigare känd som FleaVILLE, Craft Cville pop up-marknader är Charlottesvilles mest populära loppmarknader.

Grundat för att visa upp det breda utbudet av hantverk och färdigheter i Charlottesville, kombinerar Craft Cville-marknaderna både vintage, antika och begagnade hemartiklar med nya, handgjorda föremål och konstverk. Oavsett om du letar efter ett unikt smycke, en handgjord present eller en noggrant utvald vintagekonst för ditt hem, är Craft Cville en av Virginias bästa unika shoppingdestinationer.

Pop-up-marknaderna hålls på olika platser, på olika datum, runt Charlottesville, med nya evenemang uppdaterade på Craft Cvilles webbplats.

http://www.flea-ville.com/

8. Warren County Fairgrounds Antiques & Collectibles Flea Market

Warren County Fairgrounds Antiques & Collectibles Flea Market

Källa: warrencountyfair.com

Warren County Fairgrounds Antiques & Collectibles Flea Market

Nu på sitt 30:e verksamhetsår är Warren County Fairgrounds Antiques & Collectibles Flea Market en av Virginias mest trafikerade loppor.

Den populära loppmarknaden har öppet varje lördag och söndag från 8.00 och har över 80 försäljare och shoppingmöjligheter både inomhus och utomhus. Antikviteter, brick-a-brac och samlarföremål kan vara de vanligaste föremålen på marknaden, men shoppare hittar också ett urval av vintage- och lädervaror, böcker, cd-skivor, dvd-skivor och elektronik, nya och begagnade kläder och accessoarer, samt handgjorda presenter.

http://warrencountyfair.com/indoor-fleamarket/

9. Chula Junction loppmarknad

Chula Junction loppmarknad

Källa: facebook.com

Chula Junction loppmarknad

En av Virginias bästa små loppmarknader, Chula Junction Flea

Marknaden nära Amelia är packad till taket med fynda vintagepjäser, antikviteter, samlarföremål, möbler, vintageleksaker, heminredning i retrostil och mycket mer.

Inomhusmarknaden, öppen varje fredag ​​från 10:00 och varje lördag till söndag från 08:00, är ​​också populär för sitt stora utbud av kläder, inklusive babykläder, till mycket rimliga priser.

Det kanske inte finns mycket i vägen för mat på marknaden, men shoppare kan ta en paus med en strut från marknadens glassbutik på plats.

https://www.facebook.com/Chula-Junction-Flea-Market-102039879850781/

10. Stagecoach Markets & Antique

Stagecoach Markets & Antique

Källa: facebook.com

Stagecoach Markets & Antique

Stagecoach Flea Market är öppet varje helg i Gloucester och är en guldgruva för både antikviteter och skräpsamlare. Med mer än 50 antikvitetshandlare och 100 loppstånd, oavsett om du letar efter ett sällsynt samlarobjekt, ovärderligt konstverk eller bara ett fyndskräp till ditt hem, är Stagecoach Flea Market ett oslagbart stopp.

Förutom begagnade och vintageartiklar kan shoppare även hitta trädgårdsprydnader, heminredning, verktyg och utrustning, biltillbehör, elartiklar och mer.

https://www.facebook.com/StagecoachMarketsAntiqueVillage/

11. Reston's Indie Arts Market

Restons Indie Arts Market

Källa: facebook.com

Restons Indie Arts Market

Om återvunna föremål, handgjorda presenter och unikt hantverk är dina favoritartiklar på loppmarknaden, kan Restons Indie Arts Market vid Lake Anne Plaza vara den perfekta platsen för din nästa shoppingresa på loppmarknaden.

Denna lilla marknad, som körs varje vecka på lördagar från maj till november, har mer än 35 leverantörer från hela världen, som alla erbjuder olika handgjorda föremål till låga priser.

Besökare kan hämta allt från handgjorda smycken till handmålade halsdukar, ekologisk hudvård, konstverk och mer. Med nya leverantörer som etablerar sig regelbundet, finns det alltid något annat att se på Restons Indie Arts Market.

http://lakeanneplaza.com/experience/reston-open-air-market/

12. Arlington Civitan Open Air Market

Arlington Civitan utomhusmarknad

Källa: arlington-fleamarket.com

Arlington Civitan utomhusmarknad

En av de äldsta loppmarknaderna i Virginia, Arlington Civitan Flea Market är en lekplats för både skattjägare, samlare och familjer.

Marknaden äger rum den första lördagen i varje månad mellan april och november och har över 150 leverantörer som säljer ett stort utbud av både nya och begagnade varor.

Familjer kommer att älska det stora utbudet av barnkläder, leksaker och elektroniska spel, medan bokälskare kan bläddra bland de många nya och antika verken. Det finns också många försäljare som säljer både vintage och nya kläder och accessoarer, med handgjorda föremål som smycken utställda.

http://arlington-fleamarket.com/

13. Loppmarknaden Edinburg

Loppmarknaden i Edinburg

Källa: facebook.com

Loppmarknaden i Edinburg

Öppet året runt, The Flea Market, Edinburg, är en av Virginias små men mäktiga loppmarknader. Inomhusmarknaden – fylld med möbler, antikviteter, hemaccessoarer, trädgårdsprydnader, glas, belysning, porslin och mer – är öppen varje fredag, lördag och söndag från kl.

Marknaden har också en rad lokal konst och hantverk, från handgjorda smycken och presenter till sängkläder och konstverk.

Oavsett om du är en seriös fyndjägare, en samlare eller om du helt enkelt älskar att tillbringa helgerna med att leta efter skatter, har loppmarknaden i Edinburg något för alla.

https://www.facebook.com/TheFleaMarketEdinburgVA/

14. Lake Country inomhus loppmarknad

Lake Country inomhus loppmarknad

Källa: virginia.org

Lake Country inomhus loppmarknad

Lake County Flea Market, öppen året runt från onsdag till söndag, är en enorm inomhusloppa för alla väder, med ett stort urval av försäljare och varor.

Vid sidan av vanliga loppor är den populära loppan känd för sitt utbud av antikviteter som kan samlas – inklusive kristallvaror, glas, prydnadsföremål och figurer. Marknaden har också ett imponerande urval av vintagevinyl, samt en året runt julbutik, antika böcker, kameror, möbler med mera.

Besökare kan göra en weekendresa av sitt besök, med flera närliggande campingplatser och den natursköna landsbygden i Southside Virginia att utforska.

https://www.virginia.org/listings/Shopping/LakeCountryIndoorFleaMarket/

15. Massaponax loppmarknad

Massaponax loppmarknad

Källa: massaponaxfleamarket.com

Massaponax loppmarknad

En av Virginias bäst bevarade hemligheter, Massaponax Flea Market i Fredericksburg kan vara liten, men urvalet av antikviteter och samlarföremål som erbjuds är ett av de bästa i staten.

Ursprungligen ett motell, har den ombyggda loppmarknaden utökats till att omfatta två lador och utomhusutrymmen, med mer än 10 000 kvm. av shopping. Vid sidan av försäljarna inomhus och utomhus hittar besökarna också ett auktionsföretag och en snackbar.

Oavsett om du letar efter vintagekläder, hemutrustning, antika möbler eller retrominnen, har Massaponax Flea Market ett fynd för alla.

http://www.massaponaxfleamarket.com/

Var de ska bo: Bästa hotellen i Virginia (VA)

Lägsta prisgaranti

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *