15 bästa Los Angeles-turerna

Den glamorösa «City of Angels» lockar besökare från hela världen som är intresserade av att få kontakt med amerikansk showbransch.

Det varma klimatet och avslappnade atmosfären har också resulterat i att många vackra och pulserande stränder ligger inom bekvämt resavstånd från staden.

Detta sätt att leva – kombinerat med sättet som det symboliserar den amerikanska drömmen – gör Los Angeles till en utmärkt stad att besöka gång på gång.

Ett bra sätt att uppleva olika influenser på Los Angeles kultur är genom att ta en serie turer genom hela staden.

Det finns en stor variation tillgänglig och med de enorma kulturella influenserna i staden kommer det säkert att finnas en rundtur för att tillfredsställa alla besökare.

Här är de 15 bästa turerna i Los Angeles.

1. Universal Studios Hollywood: 1 eller 2 dagars biljett

Universal Studios, Los Angeles

Källa: Alkhutov Dmitry / shutterstock

Universal Studios, Los Angeles

Universal Studios Hollywood är en berömd nöjespark tillägnad filmer och showbiz som många turister kommer till Los Angeles för att uppleva.

Från spännande åkattraktioner och studioturer till temarestauranger och presentbutiker, kan du enkelt tillbringa dagar åt gången och njuta av parken och City Walk-området.

Denna biljett ger dig rabatterat inträde till parken för antingen en eller två dagar. Du kommer att ha full tillgång till alla nöjen, shopping och restauranger.

2. Sightseeing Hop-on Hop-off-bussbiljett

Hopp-på-hopp-av Los Angeles

Källa: getyourguide.com

Hopp-på-hopp-av Los Angeles

City Sightseeing hop-on-hop-off-bussarna är ett utmärkt sätt att bli bekant med en ny stad när du först anländer; de tar dig runt alla de mest kända sevärdheterna i staden.

Du kan välja ett 24-, 48- eller 72-timmarskort, beroende på hur länge du är i staden och hur mycket tid du vill ägna åt varje stopp.

Ombord finns ljudguider tillgängliga på nio språk, som beskriver viktig information om varje plats.

3. Privat Mustang Tour

Privat Mustang Celebrity Tour

Källa: getyourguide.com

Privat Mustang Celebrity Tour

Få din egen VIP Hollywood-upplevelse med denna privata turné i en autentisk Mustang genom staden. Eftersom denna turné är privat kommer du att få möjlighet att skräddarsy den efter vad du vill se när du är i staden.

Du kommer att tas till de mest lyxiga stadsdelarna och berätta om stadens djupaste hemligheter i denna två timmar långa rundtur. En kall dryck tillhandahålls ombord på cabriolet Mustang.

4. Hollywood Studio Tour: Warner Bros

Hollywood Studio Tour

Källa: pablopicasso / shutterstock

Hollywood Studio Tour

Om du är i Los Angeles för att komma nära filmindustrin kan du absolut inte missa denna klassiska turné.

Du kommer att tas bakom kulisserna i en riktig fungerande filmstudio som ägs av Warner Bros och lära dig allt om historien om filmer gjorda i studion, såväl som berättelserna om skådespelarna, regissörerna och besättningarna bakom dem.

Du kan också kolla in kända filmuppsättningar från filmer och program som Friends, Harry Potter och Batman.

5. OUE Skyspace LA Skyslide Combo Inträdesbiljetter

Skyslide LA

Källa: Kit Leong / shutterstock

Skyslide

Njut av vacker panoramautsikt över Los Angeles från denna fantastiska attraktion i hjärtat av Los Angeles centrum.

Din biljett låter dig bege dig upp till observationsdäcket i OUE Skyspace-byggnaden, samt ger dig tillgång till skyslide – vilket ger dig en extra spänning på vägen ner.

Själva Skyspace är fylld med roliga, interaktiva funktioner som ger dig en inblick i tornets fascinerande historia och Los Angeles-områdets centrum.

6. Newport Beach: 2-timmars valskådningstur

Newport Beach Whale Watching Tour

Källa: getyourguide.com

Newport Beach Whale Watching Tour

Kom på nära håll med södra Kaliforniens inhemska marina liv på ett mycket mer humant sätt med denna utmärkta turné som avgår från Newport Beach.

Du kommer att tas med på en båt ut i kustvattnet för att själv försöka upptäcka valar, inklusive knölvalar och finbackvalar som är inhemska i området.

Den två timmar långa rundturen inkluderar en guide ombord som hjälper dig att veta hur man ser valarna och berättar allt om det marina livet i området. Newport Beach ligger bara en kort resa från centrala LA med både bil och kollektivtrafik.

7. The Original Hollywood Tour

Hollywood, LA

Källa: Checubus / shutterstock

Hollywood

Denna klassiska turné runt Los Angeles rika och berömda hem har varit populär bland besökare från hela världen i årtionden.

Den öppna bussen guidar dig genom Hollywood, West Hollywood och Beverly Hills på två timmar. Du kommer också att visas inspelningsplatserna från några av de mest kända och älskade filmerna som kommer ut ur staden, samt tas till Hollywood-skylten för en fantastisk utsikt över området.

Upphämtning från hotell i närheten ingår som en del av priset.

8. Hollywood Sign Small Group Tour i en lyxbil

Hollywood tecken

Källa: logoboom / shutterstock

Hollywood tecken

Den ikoniska Hollywoodskylten har blivit en bestående symbol för USA:s filmindustri.

Denna turné tar dig ända fram till skylten, vilket ger dig en ikonisk utsikt inte bara över monumentet, utan över staden Los Angeles. Du kommer att visas TCL Chinese Theatres och Hollywood Walk of Fame innan du ger dig av på ditt äventyr uppför till skylten.

Turer är begränsade till små grupper för en mer intim upplevelse och lyxbilen är helt luftkonditionerad för din komfort. En liveguide tillhandahålls.

9. 1 timmes flygning för 2 personer

Los Angeles Flygfoto

Källa: TierneyMJ / shutterstock

Los Angeles Flygfoto

Få en ännu lyxigare utsiktspunkt över Hollywood-skylten med denna entimmes privata flygresa över staden Los Angeles.

Du kommer att visas några av de mest ikoniska sevärdheterna i staden – inklusive dodger-stadion, Beverly Hills och de vidsträckta stränderna – från himlen i denna utmärkta upplevelse.

Det är begränsat till två personer, så du har ett eget privatflyg som kan anpassas efter dina önskemål. En person kommer till och med att ha möjlighet att prova att flyga planet själv.

10. Champagnebrunchkryssning från Marina Del Rey

Champagne

Källa: itor / shutterstock

Champagne

Ingenting är mer västkust än brunch, och denna kryssning tar den sena morgonmåltiden till nästa nivå.

Kryssningen avgår från den berömda Marina Del Rey och kommer att ge dig fantastisk utsikt över den södra Kaliforniens kust. Champagnen är obegränsad – liksom brunchbuffén – så ät och drick gärna så mycket du vill.

Det finns atmosfärisk musik som skapar en lugn stämning under hela din upplevelse. Alla dricks är inkluderade och du kommer att returneras till Marinan i slutet av de två timmarna.

11. Queen Mary-turnén

RMS Queen Mary, Los Angeles

Källa: GagliardiImages / shutterstock

RMS Queen Mary

Denna turné tar dig ombord på den ikoniska Queen Mary-fartyget. Det nu pensionerade fartyget var en gång synonymt med lyxkryssningar och har blivit en ikonisk attraktion i Los Angeles.

Denna fem timmar långa rundtur tar dig runt de mest imponerande delarna av fartyget och förklarar den pulserande historien.

Du är försedd med ett ljudheadset så att du kan turnera fartyget i din egen takt. Det finns tre olika restauranger ombord där du kan ha ditt eget lyxprov.

12. Palm Springs Day Tour och Outlet Shopping från Los Angeles

Palm Springs, Kalifornien

Källa: Andrew F. Kazmierski / shutterstock

Palm springs

Gå djupt in i den södra Kaliforniens öken där oasstaden Palm Springs ligger. Palm Springs är en populär semesterort med Hollywoods rika och berömda; denna turné låter dig prova det livliga livet hos SoCals rikaste invånare.

Du kommer att åka den ikoniska linbanan efter för att se den ikoniska utsikten över Palm Springs. Du kommer sedan att avsluta din turné på Premium Outlets, där du kan söka efter fyndpriser på några av USA:s mest ikoniska designermärken.

Du kommer också att ha möjlighet att lära dig om det unika ökenekosystemet, samt kolla in några av de rika och berömdas hem i området.

13. Downtown Los Angeles: Konst och kultur 2-timmars vandringstur

Downtown Los Angeles konst- och kulturvandring

Källa: getyourguide.com

Downtown Los Angeles konst- och kulturvandring

Upplev några av Los Angeles bästa kulturella nöjen utanför filmindustrin i denna turné genom museer, gallerier och arkitektoniska höjdpunkter i centrum.

Din expertguide är lokal i området och kan ge dig expertkommentarer om historien och kulturen i centrala Los Angeles.

Du får också fantastisk information om de konströrelser som har format staden, och hur konstnärliga subkulturer fortfarande frodas i centrala staden.

14. Los Angeles: Downtown Food Tour

Downtown Food Tour, Los Angeles

Källa: getyourguide.com

Downtown Food Tour, Los Angeles

Som med de flesta större amerikanska städer, har Los Angeles en blomstrande matkultur, med ett pulserande utbud av kök tillgängliga över hela staden.

Denna tre timmar långa rundtur är med en lokal guide som kommer att prata med dig om kökets historia i änglarnas stad, såväl som de kulturer som har påverkat den.

Du kommer att besöka åtta olika restauranger i staden, så att du kan prova på rätter influerade av tyskar, mexikanska och libanesiska migranter – såväl som en mängd andra nationella och internationella rätter.

15. Hollywood Cannabis Tour

Hollywood Cannabis Tour

Källa: getyourguide.com

Hollywood Cannabis Tour

Den senaste tidens legalisering av fritidsmarijuana i delstaten Kalifornien har öppnat upp en blomstrande cannabisindustri över hela Los Angeles.

Denna turné tar dig runt alla de viktigaste platserna förknippade med cannabis i Hollywood och lär dig hur branschen växer över hela landet tack vare de senaste legaliseringsrörelserna. Denna turné är två och en halv timme lång och tar dig till ett verkligt odlingsrum, ett cannabisdispensarium och på en kort rundtur runt några av de största sevärdheterna i Hollywood.

Du kan också kolla in den blomstrande konstgemenskapen som är förknippad med cannabisindustrin och få en liten rabatt på detaljhandelsprodukter.

Var de ska bo: Bästa hotellen i Los Angeles, Kalifornien (CA)

Lägsta prisgaranti

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *