15 bästa Orlando Airboat Tours

Det finns mycket mer i Orlando än Disneyland och Universal Studios. Det faktum att det finns 12 nöjesparker att välja mellan gör det till ett utmärkt resmål för familjer; Men det är också en utmärkt plats för att komma ut i naturen, shoppa och skämma bort dig själv på ett hotell.

Ett av de mest intressanta sätten att se vad Orlando har att erbjuda är att göra en flygbåtstur. För den som inte är helt säker på vad det är, är det en plattbottnad båt som drivs av en flygplanspropeller. De är en utmärkt form av transport att använda i sumpiga områden, som de som finns i en av de största attraktionerna nära staden – Floridas Everglades National Park, hem för alligatorer, sköldpaddor, sjökor och många fler inhemska arter.

Vi har valt ut de 15 bästa flygbåtsturerna i Orlando, så utan vidare, här är de.

1. Orlando: 90-minuters Airboat Everglades Adventure Tour

Airboat Everglades Adventure Tour

Källa: getyourguide.com

Airboat Everglades Adventure Tour

Denna 1 ½ timmes rundtur är ett bra alternativ för att komma ut i naturen. Se hur Florida var innan statens träsk slukades av stadsutveckling och byggandet av Orlandos världsberömda nöjesparker.

Res genom världens största levande mynning på en sexsitsig stadionbåt. Med den här båtstilen finns det ingen plats där du inte får bra utsikt. Sikta på att upptäcka bald eagles och den amerikanska alligatorn.

Du får hörselskydd, biminitoppar som skyddar dig från solens strålar, en flytväst och regnkläder, vilket betyder att resan med luftbåt blir så bekväm som möjligt.

2. Kennedy Space Center och Airboat Safari Tour

Shuttle, Kennedy Space Center

Källa: Linda Moon / shutterstock

Shuttle, Kennedy Space Center

Ett utmärkt val för familjer, denna turné kombinerar ett besök på det världsberömda Kennedy Space Center med en halvtimmes flygbåtsresa på St John's River.

Njut av en resa tur och retur från din mötesplats i Orlando till Space Center, där du kommer att lära dig och ha massor av kul på samma gång. Du kommer inte bara att få stå inne i uppskjutningskontrollrummet, utan du kommer också att se den största raketen någonsin att flyga – Saturn 5. Det bästa av allt är att du får chansen att åka Shuttle Launch Simulator-turen. Var beredd på mycket skakningar!

När du har tröttnat på att utforska yttre rymden är det dags för en ½ timmes flygbåtstur på St John's River, där du har en chans att se inhemsk flora och fauna. Om du har riktigt tur kanske du till och med får se den mest kända invånaren – den amerikanska alligatorn.

3. Wild About Florida Heldagstur från Orlando

Florida heldagstur från Orlando

Källa: getyourguide.com

Florida heldagstur från Orlando

Denna sex timmar långa rundtur är perfekt för alla som vill komma bort från stadens liv och rörelse och se Floridas vilda sida. Gratis rundturstransport tar dig till Everglades, där du tillbringar en timme på en luftbåt och upptäcker växter, örnar och kanske till och med en gator eller två.

En utsökt BBQ-lunch väntar dig innan du beger dig till Wild Florida Wildlife Park för att titta på sengångare, lemurer och många fler djur. Om du känner dig modig, varför inte prova att mata en alligator eller ta en bild med en? Sedan är det tillbaka till mötesplatsen i transporten, som ingår som en del av denna fantastiska utedag.

4. Everglades och Miami Adventure Tour från Orlando

Florida Everglades

Källa: GagliardiImages / shutterstock

Florida Everglades

Det perfekta sättet att se det bästa av vad Orlando och de omgivande områdena har att erbjuda, denna generösa 16-timmars rundtur tar in flera spännande attraktioner och kommer att få dig att känna att du har lärt dig mycket om Sunshine State.

Hämtas från antingen mötesplatsen eller ditt boende i Orlando på morgonen och ät din kostnadsfria frukost på vägen. Sedan är det en virvelvind 30-minuters båttur genom Everglades, där du kommer att kunna se den endemiska floran och faunan.

Därefter åker du till Miami för att njuta av en mängd spännande aktiviteter, inklusive ledig tid på Bayside Marketplace Mall, en båttur på Island Queen och lite tid på stadens berömda South Beach. Efter en spännande och rolig dag är det tillbaka till Orlando med bussen.

5. Simma med Florida Manatees: Simma, snorkla och båtdagstur

Manater simma, snorkla och båtdagstur
Manater simma, snorkla och båtdagstur

Den här resan kommer inte bara att se dig åka med en luftbåt genom Florida Everglades, utan du kommer också att kunna simma och snorkla med en av Floridas mest kända invånare, manaten.

Tillbringa morgonen på en båtkryssning på Crystal River, där du kan välja att snorkla eller simma med sjökon. Om du har tur kommer du till och med att få interagera med varelserna. Efter lunch, som ingår i resan, kommer du att lära dig mer om statens djurliv i en fullständigt berättad flygbåtstur. Avsluta dagen med ett besök på en av Floridas gömda pärlor, Homosassa State Wildlife Park.

Missa inte denna en gång i livet upplevelse att simma med en av världens mest milda varelser.

6. Orlando: 2-timmars Airboat Everglades Tour

Airboat Everglades Tour

Källa: getyourguide.com

Airboat Everglades Tour

Ett bra sätt att se Floridas vilda sida, denna två timmar långa flygbåtstur tar dig direkt till början av världens största levande mynning vid Shingle Creek. Den sexsitsig båten i stadionstil säkerställer att alla får en fantastisk plats, så ta några bilder av floran och faunan, inklusive den indianamerikanska alligatorn.

Du kommer också att lära dig om den mänskliga sidan av Everglades, medan din guide hyllar dig med berättelser om de tidiga nybyggarna och indianerna som ristade stigar genom träsklandet och träskmarkerna.

Du kommer att få allt du behöver för en bekväm och säker resa – flytvästar, hörselskydd, regnskydd och bimini-toppar för att skydda dig från solen. Vi rekommenderar att du tar med solkräm också.

7. 1-timmes tur med luftbåt i solnedgången (säsongsbetonad)

Detta otroliga flygbåtsäventyr görs bara mer minnesvärt och spännande av det faktum att du kommer att göra det vid solnedgången när rosa och apelsiner smälter samman i världens största levande mynning och reflekterar över träskets vatten och växtliv.

Glöm inte din kamera på denna resa; du kommer säkert att få vackra bilder av den fascinerande himlen. Om du har tur kommer du att upptäcka några av de fantastiska djuren som kallar denna plats hem, som den skalliga örnen och den amerikanska alligatorn.

Du kommer att förses med en flytväst, hörselskydd, regnskydd och bimini-toppar.

Denna turné är endast tillgänglig från oktober till april.

8. Moonlight Swamp Safari: 1-timmes flygbåtstur

Moonlight Swamp Safari

Källa: getyourguide.com

Moonlight Swamp Safari

Ett utmärkt tillfälle att se Everglades nattliga vilda djur, denna tre timmar långa rundtur får du inte missa. Du kommer djupt in på den 100 000 tunnland stora platsen på din turné och har möjlighet att se utrotningshotade fågelliv, växter och träd – och, naturligtvis, gatorer.

Efter din flygbåtstur kommer du att föras till Wild Florida Wildlife Park (din inträdesavgift har redan tagits hand om). Här kommer du att se alligatorerna i fångenskap och lära dig hur man behandlar dessa varelser på gator-hanteringsshowen. Det finns mer till parken än gators dock; en voljär med tropiska fåglar, zebror och watusis finns här.

Avrunda din resa med att strosa längs strandpromenaden Hawk Swamp innan du beger dig tillbaka till Orlando.

9. Orlando Everglades halvdagstur med VIP-alternativ

Orlando Everglades halvdagstur med VIP-alternativ

Källa: getyourguide.com

Orlando Everglades halvdagstur med VIP-alternativ

Denna fyra timmar långa rundtur kommer att se till att du upplever vad de flesta kommer till Orlando för: en flygbåtsresa, entré till en gatorpark, en utsökt BBQ-lunch och till och med en chans att visa hur modig du är genom att ta ett foto med en alligator.

För det första är det en en timmes flygbåtsresa genom Everglades våtmarker, långt borta från stressen och det starka ljuset i Floridas städer. Efter din flygbåtstur är det vidare till Gator Park för att komma på nära håll med ett antal djur från Florida, och några från längre bort.

Missa inte denna chans att fördjupa dig i Floridas vilda sida.

10. Wild Florida Airboat Safari Ride med transport

Wild Florida Airboat Safari Ride

Källa: getyourguide.com

Wild Florida Airboat Safari Ride

Dra nytta av transport tur och retur från Orlandos centrum rakt ut i Everglades National Park, där du kan njuta av en 30-minuters flygbåtsresa genom ett av USA:s mest spännande och unika ekosystem.

Du kommer att glida över träsken när du söker efter hägrar, uttrar och det som alla kommer för att se – den amerikanska alligatorn.

Också inkluderat i denna turné är ditt tillträde till Wild Florida Wildlife Park: en fantastisk familjeresa och en plats för att lära dig mer om inhemska och icke-inhemska vilda djur.

11. Miami South Beach och Everglades Tour

South Beach, Miami Beach.  Florida

Källa: Miami2you / shutterstock

South Beach, Miami Beach. Florida

Denna 15-timmars resa är ett bra sätt att se det bästa av Everglades och den världsberömda staden Miami. Njut av att bli upphämtad från utvalda hotell i Miami på denna resa, som erbjuder en ovanlig men onekligen spännande kombination av luftbåtar, alligatorer och shopping.

Efter en tur med luftbåt i Everglades kommer du att bjudas på en alligatorhanteringsshow av utbildade och ansvarsfulla hanterare. Sedan bär det av till Miami. Det finns möjlighet att göra en Star Island Cruise, där du kan se några av de rika och berömda herrgårdarna. Om du föredrar att stanna stadigt på land, prova lite shoppingterapi i stadens berömda shoppingdistrikt Bayside.

Dagen avslutas på Miamis världsberömda South Beach innan du beger dig tillbaka till Orlando i komfort.

12. 2-dagars South Beach Dolphin Simm och Everglades Getaway

En perfekt turné för dem som har lite tid på sig, den här tvådagarsupplevelsen ger en omfattande översikt över det bästa som Florida har att erbjuda. Det inkluderar en av aktiviteterna överst på mångas bucket lists – simning med delfiner.

Dag ett får du se dig njuta av Miamis sevärdheter, inklusive shoppingdistriktet Bayside, innan du beger dig ut i Everglades för att delta i en spännande flygbåtstur. Sedan kommer du på nära håll med alligatorer på en hanteringsmässa.

Dag två är höjdpunkten – simma med delfiner. Om du inte är en simmare ingår fortfarande entré till delfinparken. Missa inte detta tillfälle att göra något helt oförglömligt.

13. Orlando Everglades Airboat Tour & Wildlife Park Entry

Orlando Everglades Airboat Tour & Wildlife Park Entry

Källa: getyourguide.com

Orlando Everglades Airboat Tour & Wildlife Park Entry

Central Florida Everglades är ett 4 200 hektar stort område; du kommer att ha förmånen att resa runt den på denna roliga turné, med inträde till Wild Florida Wildlife Park också.

På denna vackra båttur glider du över träsk, kärr och floder och förhoppningsvis ser du en amerikansk alligator eller två. Efter din båttur går det till Wild Florida Wildlife Park, där du har en chans att se långhornade watusis, nyfikna emuer och ett antal tropiska fåglar.

Denna turné erbjuds av ett av de enda flygbåtsföretagen i Florida som äger sin egen mark.

14. Orlando: Kennedy Space Center och Airboat Tour

Kennedy Space Center

Källa: NaughtyNut / shutterstock

Kennedy Space Center

Denna dagstur kombinerar två av Floridas mest populära attraktioner på bara 12 timmar – ett besök på NASA:s uppskjutningsplats Kennedy Space Station, samt en spännande tur genom Everglades på en luftbåt.

En rundtur i högkvarteret låter dig se skyttelns startramper från ett fyra våningars observationsdäck, kolla in Atlantis rymdfärja och ger dig tillgång till IMAX rymdfilmer.

Efter att ha tagit reda på allt du kan hoppas på om det amerikanska rymdprogrammet, ta en flygbåtstur, där du kommer att nå upp till 45 mph på jakt efter alligatorer, sköldpaddor och örnar.

Var de ska bo: Bästa hotellen i Orlando, Florida (FL)

Lägsta prisgaranti

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *