15 bästa Portland Tours

Portland, Oregon är en otroligt mångsidig stad som är full av naturlig prakt och rik historia. Det är också ett av västkustens mest hippa och trendiga centra för konst, mat och mode.

Om naturlig skönhet är din grej, har du inga problem att fylla upp ditt schema med berg, vulkaner, vattenfall och raviner. När du har fått dig mätt på Moder Natur hittar du massor av museer, marknader och historiska platser som också ger dig fantastiska insikter om områdets kultur och bakgrund.

Även om Portland är känt för sitt regn, är vintrarna vanligtvis milda och snöar inte som den inre delen av staten, så besök året runt är okej.

1. Heldags Mt. Hood Loop Tour

Mt. HoodKälla: cbartell42 / shutterstock
Mt. Hood

Majestic Mt. Hood är en av Oregons naturliga ikoner och är väl värt ansträngningen att besöka.

Beläget nära mynningen av Columbia River Gorge, är den snötäckt under stora delar av året och är hem för en mängd fantastiska vattenfall, inklusive det näst högsta i landet.

Utöver all denna naturliga skönhet kommer du att besöka några trendiga butiker och ett vinprovningsrum.

Turnén varar cirka nio timmar och inkluderar dörr-till-dörr-transport från Portland. Det enda som inte ingår är mat, dryck och dricks.

Boka i förväg om du kan eftersom denna populära turné fylls snabbt.

2. Kombination av vinprovningsturer i Portland City och Country på en hel dag

Vingård nära Portland, OregonKälla: J. Henning Buchholz / shutterstock
Vingård nära Portland, Oregon

Denna heldagstur i staden Portland och den omgivande vinregionen är ett bra sätt att uppleva lite yin och yang på samma dag.

Portland är erkänt som en av Amerikas mest natursköna städer; det är fullt av kulturella, historiska och kulinariska destinationer, varav många kommer du att uppleva första hand på denna turné.

Den berömda Portland Japanese Garden och Museum of Art är några av turnéns anmärkningsvärda stopp. När alla stopp i staden har uttömts är det dags för några idylliska lantliga scener, läckra aptitretare och utsökt, lokalt producerat vin.

Allt utom dricks ingår.

3. Mount St. Helens heldagstur

Mount St HelensKälla: CSNafzger / shutterstock
Mount St Helens

Förutom sin överväldigande skala och skönhet är Mount St. Helens en av de mest övervakade och vetenskapligt relevanta för Nordamerikas vulkaner.

Denna turné kommer att fördjupa sig i historien och geologin för denna massiva vulkan. Med lite tur kommer du att kunna se många djur som lever i området, inklusive älg, rådjur och de alltid populära uttrarna.

Din guide på denna heldagstur kommer att ha en bakgrund inom vetenskap och natur, så tveka inte att bombardera honom eller henne med knepiga tekniska frågor.

Om tiden tillåter kan du göra lite grottutforskning också, så klä dig därefter.

4. 5-timmars mikrobryggeriupplevelse

Erfarenhet av mikrobryggeriKälla: getyourguide.com
Erfarenhet av mikrobryggeri

Liksom många hippa städer över hela landet har Portland upplevt en ölrenässans de senaste åren, särskilt inom mikrobryggningssektorn på den enorma ölmarknaden.

Denna fem timmar långa guidade mikrobryggeritur är ett bra sätt att träffa några likasinnade resenärer och lokalbefolkning, prova några fantastiska öl av alla olika sorter och bara ha det riktigt trevligt.

Allt ingår förutom mat och acetylsalicylsyra du behöver följande morgon.

När du reser från pub till pub – som är utspridda över hela staden – får du fantastiska vyer över den historiska stadssilhuetten och stadens etniskt olika stadsdelar.

5. Choklad Dekadens Walking Tour

Choklad Dekadens Walking TourKälla: getyourguide.com
Choklad Dekadens Walking Tour

Portland anses av många vara ground zero för landets kaffemani, och maten och spriten är också jäkligt bra, men det är också en hotspot för choklad på västkusten.

Denna turné fokuserar på den mörka och beroendeframkallande nektarn i alla dess underbara former. Det inkluderar besök hos konditorer, varefter du får provsmaka några av deras produkter.

Turnén görs till fots, så bär bekväma skor, även om du inte kommer att resa mer än några mil totalt.

Det är en av de udda och ljuvliga sakerna du kommer att göra i Portland som kanske bara är en verklig framstående.

6. 2-timmars bortom-bisarr vandringstur

Beyond Bizarre Walking TourKälla: getyourguide.com
Beyond Bizarre Walking Tour

Om du någonsin har velat ta på dig en jumpsuit och gå efter spöken som Bill Murray och Dan Aykroyd, kan det här vara din enda chans.

Allt skämt åsido, vad du än gör, blanda inte ihop den här turnén med något falskt, iscensatt framträdande.

Du kommer att få riktig utrustning som används av paranormala forskare och åka till verkliga platser som har historia av spökaktivitet, så om du har en svag ticker, ta ett pass.

Tidigare deltagare har särskilt uppskattat sökandet efter en arbetande tjej vid namn Nina som försvann under misstänkta omständigheter för mer än 100 år sedan.

Det finns familjevänliga och endast vuxna turer så välj därefter.

7. 2-timmars Street Food Walking Tour

Portland Street Food Walking TourKälla: getyourguide.com
Portland Street Food Walking Tour

Oavsett vart du går, finns det verkligen inget bättre sätt att bekanta dig med lokalbefolkningen och deras matkultur än genom att gå ut på gatorna och prova gatumat.

Matscenen i Portland är hip, levande och full av kockar i världsklass som har kastat in handduken och gått med i street food-revolutionen.

Du kommer att prova en mängd olika kök, med influenser som du kommer att känna igen från hela landet och världen; det kan till och med finnas några som är riktigt nya och unika.

Din guide kommer att vara en entusiastisk foodie och du kommer att nå sju eller fler platser, så kom hungrig.

8. Fantastiska skapare och sakerna de gör Tour

Tillverkare och deras fantastiska sakerKälla: getyourguide.com
Tillverkare och deras fantastiska saker

Även om den här turnén kan låta som lite av en tongue-vrider, är den full av intressanta och kreativa människor och det breda utbudet av produkter de gör, mestadels med sina egna händer.

Om du alltid har varit på den kreativa sidan men kämpar med originella idéer och motivation, kan denna turné bara vara gnistan du har letat efter.

Du tar dig igenom Pearl- och Chinatown-distrikten som är anmärkningsvärda centra för Portlands kreativa scen; de flesta av produkterna du kommer att se är unika.

Du kommer att bli förvånad över alla underbara saker som kan göras med enkla material.

9. Best of Eugene City Tour

Eugene, OregonKälla: Sean Pavone / shutterstock
Eugene, Oregon

Natursköna Eugene kallas ofta för «Smaragdstaden». På denna guidade tur kommer du att introduceras till många av dess historiska platser som Owen Rose Garden och Museum of Natural and Cultural History.

Många tidigare turnégäster gillade särskilt Cascades Raptor Center, som är ett rehabiliteringscenter för skadade rovfåglar som hökar, örnar och ugglor.

Staden är hem för University of Oregon och är full av unik arkitektur, stadsdelar och många andra intressanta saker från Oregons historia som kommer att göra denna turné till en rolig och lärorik upplevelse.

Allt ingår förutom dricks till din guide.

10. Mt Hood och Hood River Valley Tour

Mt Hood och Hood River Valley TourKälla: getyourguide.com
Mt Hood och Hood River Valley Tour

Portland-området är hem för några av västkustens mest majestätiska landskap, varav Mt. Hood och Hood River Valley är anmärkningsvärda exempel.

Denna heldagstur kommer att köra genom Columbia River Gorge, som, om du inte har sett den förut, är en majestätisk syn som du inte kommer att glömma.

Du kommer att se Mt. Hood från många olika utsiktspunkter och komma nära några av områdets många vattenfall också.

För lunch stannar du vid Timberline Lodges; De ligger på nästan 6 000 fot och erbjuder några av regionens mest fantastiska vyer, varefter du kommer att ha tid att göra lite självgående utforskande.

11. Halvdagstur i grannskap och parker

International Rose Test Garden, PortlandKälla: Jakub Zajic / shutterstock
International Rose Test Garden

Om du bara har en halv dag av värdefull semestertid över och vill se några av Portlands unika stadsdelar och parker, är den här turen en perfekt passform.

Du kommer att vänja dig med stopp i alla fyra av Portlands kvadranter och kommer att besöka några populära mikrobryggerier, några av områdets mest natursköna och historiska broar och den största oberoende bokhandeln i världen.

Portland är också känt för sina vackra parker, av vilka International Rose Test Garden kanske är den vackraste och mest kända.

Ta med några extra lager eftersom Portlands väder är föremål för snabba förändringar och mycket regn.

12. Oregon Coast-dagstur till Cannon Beach och Haystack Rock

Cannon Beach och Haystack RockKälla: Dancestrokes / shutterstock
Cannon Beach och Haystack Rock

Oregonkusten är några av de mest majestätiska du hittar längs kustvägen som går från Kalifornien till Washington.

Cannon Beach och Haystack Rock är några av de mest natursköna och är turnéns stjärnor, men du kommer också att besöka Oswald West State Park och Manzanita.

Du kommer att se alla dessa platser från en bekväm minibuss och kommer att ha stora möjligheter att komma ut och andas frisk luft, njuta av utsikten och sträcka på benen också.

Denna turné är ett utmärkt val för fotografer som är intresserade av att fånga den robusta skönheten som är så riklig i området.

Turen är cirka åtta timmar lång och mat och tips ingår inte.

13. Halvdagstur i Multnomah Falls och Columbia River Gorge

Multnomah Falls, OregonKälla: Freebilly Photography / shutterstock
Multnomah Falls

Med så mycket naturlig skönhet kan det vara svårt att bestämma vad man ska se när man besöker Portland.

Om du hellre överlåter beslutsfattandet till proffsen, då skulle denna halvdagstur till Multnomah Falls och Columbia River Gorge vara ett bra ställe att börja.

En del av rutten du kommer att följa till fallen och ravinen kommer att gå längs Louis and Clark Trail som gjordes känd av områdets första upptäcktsresande som besökte regionen för nästan två århundraden sedan.

Du kommer också att se Bonneville Dam och fiskstegar, som kommer att vara särskilda favoriter för de små djurälskarna i din grupp.

14. Rosa vagn 1 eller 2-dagars Hop-On Hop-Off-tur

Portland Pink TrolleyKälla: getyourguide.com
Portland Pink Trolley

Om aktiva och informella turer är din kopp te, då är den här en- eller tvådagarsturen för dig.

Den berömda rosa vagnen tar dig och dina följeslagare till 13 stadsstopp, inklusive International Rose Test Garden, Pioneer Square och Oregon Historical Society Museum.

Det är upp till dig vilka webbplatser du vill betala för att se; om du hellre bara vill strosa runt i området på egen hand är det okej också.

Varje stopp åtföljs av en ljudberättelse som ger dig historien och relevansen för de platser du besöker; många ligger också bekvämt nära affärer och restauranger.

15. Portland City Tour

Pioneer Square, PortlandKälla: Zack Frank / shutterstock
Pioneer Square, Portland

Portland är välsignat med ett mångsidigt arv och historia som går tillbaka till pionjäreran på 1700- och 1800-talen.

Pioneer Square är ett av stadens ikoniska landmärken och hyllar denna rika historia; på grund av dess centrala läge är det lätt att ta sig till och nära andra attraktioner i området.

Du kommer också att se de historiska hemmen och viloplatserna för några av Oregons mest välkända affärsmän och politiker som har satt sina egna spår i staden och staten.

Dessutom kommer du att ta in många av Portlands unika landmärken, företag och hem, vars arkitektur ofta varierar från en stadsdel till en annan.

Var de ska bo: Bästa hotellen i Portland, Oregon (OR)

Lägsta prisgaranti

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.