15 bästa sakerna att göra i Antioch (CA)

Den charmiga staden Antioch är en del av East Bay San Francisco-området och har ett utmärkt läge vid floden San Joaquin. Antiokia är känd som porten till Kaliforniens delta som också är den del där floderna San Joaquin och Sacramento går samman innan de rinner ut i Stilla havet. Som ett resultat kan du förvänta dig några underbara vyer över vattenvägarna runt Antiokia samt pittoreska landskap i denna del av Contra Costa County, som länge har haft en tradition av jordbruk på grund av de rikliga och bördiga markerna i området.

Bara en timme utanför grannlandet San FranciscoAntiokia sägs ofta vara en av de bästa platserna att bo i East Bay-området tack vare dess läge vid vattnet, överflöd av grönska och intressant historia.

Låt oss utforska bästa sakerna att göra i Antiochia:

1. Mangini Museum Jordbruksmuseum

Contra Costa County Fairgrounds

Källa: thesamba

Contra Costa County Fairgrounds

Antiokia är känt för sin tradition av jordbruk, och med det i åtanke är ett besök på denna gård och museum en aktivitet som måste göras för alla som vill veta mer om historien. Gården och museet öppnade först 1998 och tar besökarna tillbaka till en tid då Antiokia och det bredare länet Contra Costa bestod av vidsträckta rancher och jordbruksmark. På gården hittar du grönskande trädgårdar att gå igenom samt ett klassrum där du kan lära dig om matnäring och filosofin om hur man kan leva av marken. Eftersom detta är en fungerande gård kommer du också att hitta jordbruksutrustning utställd, inklusive tidstypiska artefakter och andra historiska föremål av intresse.

2. Delta Discovery Cruises

San Joaquinfloden

Källa: flickr

San Joaquinfloden

Staden Antiokia ligger i vattnet, så vad är bättre sätt att se staden än att ta sig till floden och njuta av utsikten? Delta Discovery Cruises tar besökare från den historiska hamnen i Antiochia och fortsätter på en tur runt bukten där du får se marinan och staden när den är som bäst. Kryssningarna här körs året runt, så när du än besöker kan du ta en runda och se det bästa av de lokala årstiderna i Antiochia.

3. Somersville Towne Center Farmers Market

Somersville Towne Center Farmers Market

Källa: gläfsa

Somersville Towne Center Farmers Market

Om du råkar vara i Antiochia från vår till höst bör du inte missa chansen att prova alla de bästa produkterna från området på Somersville Towne Center Farmers Market. Marknaden ligger vid köpcentret Somersville Towne Center och levereras av gårdar i området som har ett brett utbud av lokala frukter och grönsaker, och du kan njuta av Contra Costa Countys jordbruksrötter här, även om du är i centrum stadens. Alla produkter här är certifierade och kontrollerade så att de kommer direkt från lokala odlare, så att du inte får en fräschare eller mer utsökt gårdsupplevelse i Antiochia.

4. Antioch El Campanil

El Campanil

Källa: elcampaniltheatre

El Campanil

El Campanil betyder egentligen «Klockornas torn» och är känd i Antiochia för att vara en teater som ligger i stadens historiska centrum. Teatern öppnade sina dörrar först 1928 och har varit värd för några kända namn genom åren, inklusive Debbie Reynolds och The Three Stooges. Teatern har en kapacitet på över 1 000 åskådare och här finns en scen där du kan njuta av liveföreställningar, samt en biosalong. Kolla de lokala listorna för att se vad som händer när du är i stan, eller strosa helt enkelt förbi för att se denna historiska pärla på nära håll.

5. Lynn House kommunala konstgalleri

Lynn House Gallery

Källa: art4antiochia

Lynn House Gallery

Lynn House Municipal Art Gallery får du inte missa om du är i Antiochia-området och älskar konst. Huset är dedikerat till att främja lokala konstnärers arbete, och med det i åtanke kan du förvänta dig att hitta en rad roterande utställningar här som spänner över en mängd olika perioder och stilar. Om du vill veta ännu mer om konsthistorien i Antiokia-området kan du ta en guidad rundtur i galleriet med en av de lokala personalen.

6. Antiochia historiska museum

Antiochia historiska museum

Källa: antioksportslegender

Antiochia historiska museum

För dem som vill veta lite mer om hur denna stad började, gå över till Antioch Historical Museum där du kan lära dig allt om den här delen av USA:s livliga historia. På museet hittar du detaljerade utställningar som kommer att fylla dig i de tidigare inkarnationerna av Antiochia, och det finns samlingar av tidstypiska memorabilia och antikviteter, såväl som fotografier, lokala berättelser och andra historiska föremål av intresse.

7. Svart diamant kolgruvor

Svart diamant kolgruvor

Källa: wikipedia

Svart diamant kolgruvor

Black Diamond Coal Mines är ett historiskt reservat som har en ganska imponerande historia, med anor från så långt tillbaka som 1860-talet. Gruvdrift var en viktig industri i Antiochias förflutna, så med det i åtanke kan du ta del av historien här på en rundtur i naturreservatet som sträcker sig över 3 000 hektar mark. Förutom att vara en plats av viktig historisk betydelse kan du också njuta av landskapen runt gruvorna med en mängd olika utomhusaktiviteter som vandring och simning, och du kan också ta med en picknick hit och njuta av utsikten.

8. Prewett Water Park

Prewett Water Park

Källa: Youtube

Prewett Water Park

För alla som vill svalka sig i Antiochia är en resa till Prewett Water Park inte att missa. Parken öppnades första gången 1966 och har nu fem olika pooler för alla olika åldrar och nivåer av förmåga. Det finns rutschbanor som bidrar till det roliga i vattenparken samt uppblåsbara föremål och andra vattenspel, eller om du föredrar att stanna på torra land så finns det också en skatepark på samma plats.

9. Antioch Marina Complex

Antiokia Marina

Källa: trover

Antiokia Marina

Om du vill hyra en båt eller ta en kryssning i Antiochia måste du bege dig till Antioch Marina Complex som går tillbaka till 1988. Här hittar du ett utbud av kajplatser och båtar och det finns till och med yachtkryssningar som besökare kan anmäla sig till för om du vill ta in landskapet med stil. För något lite mer lågmält kan du hyra en mindre farkost och ta dig till vattnet själv.

10. Antioch Dunes Wildlife Reserve

Antioch Dunes Wildlife Reserve

Källa: baynatur

Antioch Dunes Wildlife Reserve

Antioch Dunes Wildlife Preserve är känt för att vara en habitat för sanddyner som ligger strax utanför staden Antioch längs den södra stranden av floden San Joaquin. Reservatet är ett skyddat landområde som är fullt av hotade arter än som omfattar både växter och insekter, såsom inhemska fjärilar. Fristaden öppnades första gången 1980 och är öppen för besök i linje med officiella visningar som ges av tillflyktspersonalen.

11. Sherman Island

Sherman Island

Källa: flickr

Sherman Island

Sherman Island ligger vid sammanflödet av floderna Sacramento och San Joaquin, bara två kilometer nordost om Antiochia och erbjuder en fantastisk dag ute om du letar efter ett avslappnat öliv. Du kan ta dig till ön via Antioch Bridge, och väl där hittar du såväl våtmarker som den pittoreska Sherman Lake. Många besökare flockas till ön bara för att besöka sjön, som är särskilt populär tack vare dess överflöd av vattensporter. Om du är en adrenalinjunkie kan du prova på att vindsurfa här och kiteboarding erbjuds också om du känner dig ännu mer äventyrlig.

12. Montezuma Hills

Montezuma Hills

Källa: flickr

Montezuma Hills

Montezuma Hills ligger norr om Antiochia över Sacramentofloden, som erbjuder ett utmärkt alternativ för en dag utanför staden. Kullarna är kända för sina vandringsleder och det finns också en fristad för lejon och tiger här som heter Wildlife Companions, som hjälper till att rehabilitera före detta djurparker eller utställningsdjur. Fågelskådning är ett vanligt tidsfördriv om du tar dig ut till kullarna, och du kan också ta in de fantastiska vindkraftverken från Shiloh Wind Power Plant här som hjälper till att utnyttja kullarnas naturliga blåsväder för att ge hållbar energi till det omgivande området.

13. Contra Loma Regional Park

Contra Loma Regional Park

Källa: flickr

Contra Loma Regional Park

Contra Loma Regional Park sträcker sig över 700 hektar i Contra Costa County och har en 80 hektar stor reservoar i Antiochia. Som sådan flockas både besökare och invånare hit för fiskemöjligheterna i reservoaren som inkluderar ett överflöd av lokala arter. Det finns också en simlagun vid reservoaren som är öppen under sommarmånaderna och är helt livräddad så att du kan simma i säkerhet. Att cykla runt i parken är också populärt, liksom att vandra.

14. Lone Tree Golfbana

Lone Tree golfbana

Källa: golfkalifornien

Lone Tree golfbana

De som vill spela golf när de är i Antiochia behöver inte leta längre än Lone Tree Golf Course där du kan njuta av en 18-håls offentlig bana. Greenerna här ligger på sidan av Mount Diablo State Park och öppnade först 1934. Förutom traditionella banor kan du också förvänta dig sandbaserade greener och det finns underbara vyer här om du råkar besöka runt solnedgången. Oavsett din skicklighetsnivå finns det hål här för att testa alla förmågor, och besökare såväl som invånare är välkomna att njuta av ett spel.

15. San Joaquin River

San Joaquin River

Källa: flickr

San Joaquin River

San Joaquin River har äran att vara den längsta floden i centrala Kalifornien och rinner genom Antiokia innan den filtreras ut i Stilla havet. Floden har en historia av att ge vatten till invånarna i San Joaquin-dalen i över 8 000 år, och med det i åtanke får du inte missa en promenad längs dess historiska stränder när du är i Antiochia. Det finns inte bara båtturer och kryssningar på floden, utan du kan också ägna dig åt roliga aktiviteter som fiske.

Var de ska bo: Bästa hotellen i Antioch, Kalifornien (CA)

Lägsta prisgaranti

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *