15 bästa sakerna att göra i Garland (TX)

Beläget nära staden DallasGarland in Texas är känd för att vara en levande och mångsidig plats att komma, med många helt amerikanska Texan-funktioner att njuta av, såväl som några underbara utomhuslandskap och några roliga inomhusattraktioner. Många besökare kommer inte att veta att Garland faktiskt är ett tillverkningsnav i USA, och kläder från denna region exporteras över hela världen. Med det i åtanke, missa inte chansen att komma direkt till källan, och det finns ett stort antal ställen att handla tills du släpper hit, liksom den berömda Resistol Hat Plant där du kan köpa din alldeles egna cowboyhatt som en souvenir från din tid här.

När det kommer till att komma ut hittar du över 2 000 hektar parkmark här, så du kommer säkerligen att ha mycket att välja på, och skulle du besöka sommaren i Texas finns det två olika vattenparker att välja mellan om du vill ta ett dopp.

Låt oss utforska bästa sakerna att göra i Garland:

1. Bass Pro Shops

Bass Pro ShopsKälla: baspro
Bass Pro Shops

Besökare flockas till Bass Pro Shops, inte minst för dess underbara läge inbäddat längs den majestätiska sjön Ray Hubbards lummiga stränder. Bass Pro Shops erbjuder dock inte bara fantastisk utsikt, utan en imponerande 120 000 kvadratmeter stor butik som är komplett med ett 13 000 gallon akvarium fullt av saltvattenliv.

Det finns också en arkad här och det hålls livedemonstrationer hela dagen. Om du blir hungrig här kan du äta på hotellets restaurang eller bar och det finns till och med en privat sandstrand här för besökare att njuta av. Som om allt detta inte vore nog kan du också hämta alla fiskeredskap du behöver, samt camping och annan friluftsutrustning.

2. Surfa och simma

Surfa och simmaKälla: kransparker
Surfa och simma

Inbäddat i mitten av Audubon Park, i sig en vacker och fridfull plats i staden, Surf and Swim är en förstklassig vattenpark i Garland-området.

Parken är mest känd för sin vågbassäng som gör att besökare här kan delta i en rad aktiviteter på vågorna som surfing eller bodyboarding.

Det finns också ett vattenlekområde designat för yngre besökare som är lite mer skonsamt, liksom ett avskilt grottor som kallas Wally's Cove och ett partydäck där du kan koppla av i solen.

3. Landmark Museum vid Heritage Crossing

Landmark Museum vid Heritage CrossingKälla: garlandtx
Landmark Museum vid Heritage Crossing

Om du vill lära dig mer om historien om Garland måste du bege dig ner till Heritage Crossing där du hittar en Santa Fe-depå från 1901. Inuti finns Landmark Museum, som har en av de största samlingarna av artefakter och periodiska memorabilia relaterade till Garland.

Vid ett besök här kan du förvänta dig att hitta olika föremål som vintagetidningar, lantbruksredskap som skulle ha använts under tidigare år, såväl som antika textilier som täcken. Många av föremålen är från 1800-talet och erbjuder en fascinerande bild av hur Garland skulle ha varit i forna dagar.

4. Resistol Hat Plant

Resistol Hat PlantKälla: visitgarlandtx
Resistol Hat Plant

Om du vill passa in i lokalbefolkningen kanske du vill köpa en cowboyhatt, och du kan se exakt hur dessa tillverkas på Resistol Hat Plant här i Garland. Anläggningen har tillverkat dessa ikoniska cowboyhattar sedan 1930-talet, så de vet definitivt vad de gör.

Hemligheten med att tillverka dessa cowboyhattar har gått i arv från generation till generation genom åren, och du kan ta en rundtur som varar lite över en timme och tar dig genom anläggningen så att du kan se varje del av processen för själv. Du kan sedan gå granne med butiken på plats och hämta din egen hatt som souvenir.

5. Duck Creek Golf Club

Duck Creek Golf ClubKälla: duckcreekgc
Duck Creek Golf Club

För alla som gillar en omgång golf är Duck Creek Golf Club känd som en av de bästa utomhusdestinationerna i hela Garland.

Banan i sig är fridfull och är omgiven av vackra träd som har funnits här i decennier, och det finns också majestätiska vyer över den pittoreska närliggande Duck Creek som klubben har fått sitt namn från.

Besökare kan spela på klubben dagligen med ett dagspass, så du behöver inte ens vara invånare i Garland för att njuta av det idylliska landskapet här medan du förbättrar ditt golfspel.

6. Firewheel Town Center

Firewheel Town CenterKälla: simon
Firewheel Town Center

Om du vill shoppa tills du släpper behöver du inte leta längre än Firewheel Town Centre som faktiskt är ett utomhus shoppingkomplex i Garland.

Det finns över 100 butiker att välja mellan här som sträcker sig från stora välkända märken som Macy's till andra mindre butiker i boutiquestil.

Förutom shopping hittar du också ett stort antal ställen att äta här och det finns också nöjesalternativ, inklusive en stor biograf.

7. Rowlett Creek Preserve

Rowlett Creek PreserveKälla: flickr
Rowlett Creek Preserve

En av de mest älskade parkerna i Garland, Rowlett Creek Preserve har allt du kan önska dig för en dag ute och umgås med naturen.

Parken har lusthus och picknickområden om du vill koppla av, och det finns också en lummig stig här som sträcker sig över 15 miles där du kan ta in några av de fantastiska Garland-landskaperna.

Leden är populär bland de som vill vandra eller vandra eftersom den mestadels är platt och du kan anpassa rutten beroende på hur långt du känner för att våga dig. Om du inte vill gå kan du också cykla terräng här.

8. Lakewood Brewery and Taproom

Lakewood Brewery and TaproomKälla: guidelive
Lakewood Brewery and Taproom

För alla som gillar hantverksöl är Lakewood Brewery and Taproom inte att missa. Ölen tillverkas på plats och du kan gå på en gratis rundtur på helgerna för att ta reda på exakt hur ölen är gjord.

När du väl har lärt dig om bryggeriets historia kan du bege dig till ölträdgården som har plats för upp till 200 gäster och spänner över en imponerande 4 000 kvadratmeter stor.

Bryggeriet gör ofta speciella säsongsbetonade och begränsade öl, så se till att ta reda på vad som finns i lager när du besöker.

9. Spring Creek Park

Spring Creek ParkKälla: alltrails
Spring Creek Park

Spring Creek Park ligger inbäddat i den norra delen av Garland och får inte missa, eftersom det är en av de mest idylliska gröna platserna i staden.

Parken består faktiskt av flera distinkta sektioner, och beroende på vad du vill göra finns här något för alla. En del av parken är Spring Creek Greenbelt som har lekplatser, picknickplatser och till och med en damm och fiskebrygga och är perfekt för familjer med små barn.

Om du känner dig mer aktiv, så har Spring Creek Park Preserve en 1,3 km lång vandringsled som är perfekt för att ta in den lokala floran och faunan och har träd som är kända för att vara över 300 år gamla.

10. Lake Ray Hubbard

Lake Ray HubbardKälla: sjö-ray-hubbard
Lake Ray Hubbard

Lake Ray Hubbard sträcker sig över 21 000 tunnland vatten och kan vara ett bra ställe att komma om du vill ta dig ut från centrala Garland och komma bort från allt ett tag.

Sjön är känd i denna stad som den perfekta platsen att koppla av, och om du gillar att fiska kan du prova på att fånga havskatt, randig bas och vit bas här.

Du kan också ägna dig åt en rad vattensporter här som inkluderar båtliv, vattenskidor eller till och med segling och vindsurfing.

11. Cali Saigon Mall

Cali Saigon MallKälla: gläfsa
Cali Saigon Mall

För en smak av något lite annorlunda i Garland gå till Cali Saigon Mall som är känd som platsen att komma om du letar efter asiatisk mat, restauranger eller produkter.

Gallerian har utvecklats tack vare det kinesiska och vietnamesiska samhället här och det finns en stor vietnamesisk stormarknad i gallerian där du kan fylla på med asiatiska ingredienser och snacks.

Om du är sugen på en bit mat och njuter av asiatiska smaker, finns det också en food court inne i köpcentret där du kan prova något annat än den vanliga Texas-maten.

12. Hawaiian Falls Waterpark

Hawaiian Falls Waterpark
Hawaiian Falls Waterpark

Om du råkar vara i Garland under sommarmånaderna, överväg att svalka dig i Hawaiian Falls Waterpark, som är ett bra ställe att ta med hela familjen.

Parken ligger nära Curtis Culwell Center och har ett stort utbud av attraktioner beroende på vad du vill göra. Om du vill ta det lugnt så finns det Kona Kooler Lazy River som du kan driva lugnt ner för, eller så kan du utforska Keiki Kove-fästningen där du hittar en tusengaljonsdumpningshink om du känner dig äventyrlig.

Parken är spridd över 12 tunnland, så oavsett dina preferenser finns det säkert något här för alla att njuta av.

13. Urban Air Trampolin Park

Urban Air Trampolin ParkKälla: urbanairtrampolinpark
Urban Air Trampolin Park

För något lite annorlunda, se till att inte missa Urban Air Trampoline Park i Garland. Denna trampolinpark är det perfekta stället att komma på en regnig dag, speciellt om du reser med en familj och letar efter aktiviteter att göra med barn.

I inomhusparken hittar du ett stort utbud av trampolinbaserade spel som öppna hoppsektioner, dodge bollplaner, volleybollmatcher och till och med träningspass.

14. Downtown Garland

Centrala GarlandKälla: flickr
Centrala Garland

Lokalbefolkningen kommer att berätta att ingen resa till Garland anses vara en framgång förrän du har besökt centrum i denna mässstad. Många av byggnaderna här är historiska pärlor, och det finns en rad små butiker och butiker som fokuserar på hemgjorda eller specialiteter.

Om du känner dig hungrig kommer du att hitta en rad lokala kaféer och restauranger här, varav många är familjeföretag som har funnits i flera år. På dagarna kan du shoppa och äta när du vill, men på kvällen livar stadskärnan verkligen till och du kan njuta av livemusik här på någon av de många barerna eller kaféerna.

15. Firewheel Golf Park

Firewheel Golf ParkKälla: golfeldhjul
Firewheel Golf Park

Firewheel Golf Park är spridd över 600 hektar och är platsen att komma om du vill förbättra ditt golfspel i en vacker miljö.

Det finns tre banor här som du kan prova på, varav många är prickade med gräsbevuxna kullar, dekorativa bäckar och majestätiska träd, och det finns flera ställen att stanna för en bit mat om du känner dig hungrig.

Var de ska bo: Bästa hotellen i Garland, Texas (TX)

Lägsta prisgaranti

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *