De 15 bästa sakerna att göra i Hialeah (FL)

Under åren har Hialeah ofta förbisetts till förmån för andra områden av Florida tycka om Miamimen lokalbefolkningen kommer att berätta att det finns mycket att njuta av i denna stad som faktiskt är en av de äldsta i södra Florida.

På forna dagar var Hialeah känt för sin boskapsuppfödning och flygindustri och arvet från dessa kan fortfarande ses idag på platser som Amelia Earhart Park. Mycket av Hialeah förstördes 1926 på grund av en orkan, men idag är det nästan en tvilling på Miami när det gäller befolkning, och är nu känt för att konkurrera med Orlando när det gäller shopping, restauranger och nöjen. Det finns en framväxande konst- och kulturscen här, och många lokalbefolkningen säger att om du missar en resa till Hialeah medan du är i Florida, så går du miste om en hel del.

Låt oss utforska bästa sakerna att göra i Hialeah:

1. Amelia Earhart Park

Amelia Earhart ParkKälla: tripadvisor
Amelia Earhart Park

Amelia Earhart Park är en av de mest älskade grönområdena i staden, och med goda skäl. Medan många människor i Florida vill flockas till stranden, finns det något att säga för lite grönt gräs och gammaldags parkkul. Amelia Earhart Park är täckt av cykelleder samt en fotbollsplan, och det finns till och med en ponnybana, en barnzoo och ett trädfort där du kan släppa loss ditt inre barn.

För att lägga till allt detta finns det en sjö i mitten av parken som sträcker sig över 90 hektar, och om du älskar vattensporter så får du inte missa detta, eftersom du kan prova på vattenskidor, wakeboard och knä boarding här. Parken är också en viktig del av amerikansk historia, eftersom den är uppkallad efter den kvinnliga piloten som lämnade Hialeah innan hon tog sitt sista flyg från Miami.

2. Bucky Dent Water Park

Bucky Dent Water ParkKälla: hialeahfl
Bucky Dent Water Park

Bucky Dent Water Park, älskad av både barn och vuxna i Hialeah, är precis rätt plats att komma om du vill svalka dig i Floridas hetta. Det finns en stor allmän pool här samt den största vattenparken.

Det finns rutschbanor här som sträcker sig över 30 fot samt en pool med noll djup, och lokalbefolkningen här kommer att berätta att detta är en frisk fläkt jämfört med några av de större vattenparkerna i Florida som ofta har långa köer till attraktionerna .

Vattenparken är perfekt för besökare i alla åldrar, och du kan få snacks och drycker här om du känner dig hungrig eller törstig efter en rolig dag.

3. Leah Arts District

Leah Arts DistrictKälla: flickr
Leah Arts District

Hialeah har en levande och distinkt konstscen som bara har börjat skapa sig ett namn och en av anledningarna till detta är Leah Arts District.

Distriktet är känt för sina vackra färgglada väggmålningar som målades av lokala konstnärer, och området börjar stå värd för konst- och kulturevenemang som främjar konstverk från Hialeah och den större regionen.

Kontrollera de lokala listorna för att se vad som är på gång när du är i stan.

4. AmerTec Building

AmerTec-byggnadenKälla: flickr
AmerTec-byggnaden

AmerTec-byggnaden förväxlas ofta med en Gaudi-byggnad när folk först ser den, tack vare dess udda stil och distinkta form.

Det var dock inte designat av Anton Gaudi själv, utan det huserade en träbearbetningsverkstad och möbelaffär som ägdes av ett företag som heter Amertec-Granada Inc, vilket är hur byggnaden fick sitt namn.

Byggnaden är nu en lagringsanläggning, men om du är i Hialeah, se till att du svänger förbi och kollar in denna fantastiska bedrift av design och ingenjörskonst som nu är ett prisvärt kulturellt landmärke i staden.

5. Konstens trädgård

Konstens trädgårdKälla: Facebook
Konstens trädgård

Garden of the Arts är en av de nyaste parkerna i Hialeah men den har snabbt fått en efterföljare för att vara en av de vackraste öppna platserna i staden. Parken är som en korsning mellan ett konstgalleri och ett museum, och grönskan präglas av väggmålningar, skulpturer och konstinstallationer.

Det finns också en amfiteater här och beroende på när du besöker det hålls konserter och andra liveevenemang här under hela året. Det finns också delar av vackert landskap i parken, och om du vill ta in all den naturliga skönheten här kan du utforska genom att promenera längs en av de många lederna som är perfekta för vandring eller cykling.

6. Stephen's Restaurant

Stephens restaurangKälla: jeffeats
Stephens restaurang

Det finns många restauranger i Hialeah, som har ett rykte för sin kubanska mat och andra etniska bitar, men för en liten bit historia måste du komma till Stephen's Restaurant, som först öppnade sina dörrar för kunder 1954.

Restaurangen är egentligen mer av en New York-deli och den är fortfarande inredd i en retrostil som frammanar östkusten, och här hittar du läckra godsaker som corned beef och traditionell pastrami. Du kan också prova andra delikatesser som matzobollssoppan, Ruebens och mac and cheese.

7. Hialeah Park

Hialeah ParkKälla: flickr
Hialeah Park

Hialeah Park Racetrack var en av de mest ikoniska delarna av denna stad när den öppnade först på 1920-talet, och många kända jockeys i USA gjorde sina namn här. Kända ansikten här var bland annat Frank Sinatra och Bing Crosby, men tyvärr led parken under åren och stängdes till slut.

Men 2013, tack vare ett restaureringsprojekt, öppnade det igen och håller nu hästkapplöpningsevenemang ungefär som det gjorde förr i tiden. Det finns också ett kasino på plats om du vill locka Lady Luck, och det hålls ofta livemusikevenemang här också. Även om du inte vill spela så är detta en historisk pärla i Hialeah som du inte vill missa.

8. Flamingo Plaza

Flamingo PlazaKälla: mapio
Flamingo Plaza

Om du vill ha lite återförsäljarterapi i Hialeah måste du bege dig till Flamingo Plaza, som är känt som platsen att komma om du vill shoppa upp en storm. Miami är känt för sina antikaffärer, men Flamingo Plaza kan mer än hålla sig själv eftersom det är känt för sina secondhandsbutiker som alla ligger runt samma område.

Här hittar du vintagekläder samt antika minnen och till och med saker som leksaker, böcker och skivor, och i stort sett allt annat du kan tänka dig. Lämna gott om tid om du vill gå på jakt efter begravda skatter eftersom du hittar ett brett utbud av butiker här.

9. Miami Lakes Park

Miami Lakes ParkKälla: Pinterest
Miami Lakes Park

Miami Lakes Park är en annan av Hialeahs älskade grönområden och består av en park och en sportanläggning på samma plats.

Det finns kul för hela familjen här eftersom det finns lekplatser som passar olika åldersgrupper, och här hittar du även en baseballdiamant där du kanske får se ett spel i aktion.

Det finns basketplaner tillgängliga och du kan hitta picknickplatser över hela parken om du vill koppla av med en bit mat.

10. Hialeah-fontänen

Hialeah fontänKälla: miaminewtimes
Hialeah fontän

Hialeah Fountain är förmodligen det närmaste som denna stad har till ett nationellt landmärke, och många använder den som mötesplats i det lokala området.

Fontänen är en stolt plats i Hialeahs centrum och består av en imponerande tvåvåningsfontän som ligger bredvid en välvd bro.

Runt fontänen hittar du gräsbevuxna kullar som är perfekta om du vill koppla av i eftermiddagssolen, och denna pittoreska del av Hialeah är också idealisk för fototillfällen.

11. Amelia Earhart Mountain Bike Trails

Amelia Earhart Mountain Bike TrailsKälla: srackakobra
Amelia Earhart Mountain Bike Trails

Amelia Earhart Mountain Bike Trails är välkända för att springa över hela Amelia Earhart Park i centrala Hialeah och är perfekta om du vill komma ut och göra något aktivt när du är i stan.

Lederna kan vara utmanande i delar, även om det också finns mer mjuka vägar för nybörjare, och alla färdighetsnivåer är tillgodosedda här. Lederna går förbi den spektakulära sjön i Amelia Earhart Park samt genom frodiga områden av skogsmarker.

12. Epicentro Cafe

Epicentro CaféKälla: epicentrocafe
Epicentro Café

Hialeah är känt för sin höga kubanska befolkning, och med det i åtanke bör du absolut inte missa chansen att prova den kubanska maten här när du är i stan.

Epicento Cafe är välkänt i staden för att vara en familjeägd anläggning som har funnits här i åratal och är öppen 24 timmar om dygnet, så du kan komma hit när som helst på dygnet om du känner dig hungrig.

13. Tom Sawyers lekområde

Tom Sawyers lekområdeKälla: blåboken
Tom Sawyers lekområde

Om du besöker Amelia Earhart Park, kommer du definitivt att vilja svänga förbi Tom Sawyers lekområde samtidigt. Lekområdet ligger på en ö som är tillgänglig från en bro som börjar i parken.

Ön är känd för att vara täckt av vackra Cypernträd och det finns även ekar när du beger dig längre in i skogens djup. Ön är fylld med lekområden som gör detta till den perfekta äventyrsplatsen för barn, och du kan förvänta dig klätterområden, gungor och rutschbanor.

14. Bright Park

Bright ParkKälla: hialeahfl
Bright Park

Bright Park sträcker sig över 4 hektar i Hialeah och även om det inte är en av de största parkerna här, finns det ett stort utbud av aktiviteter för dem som väljer att utforska.

Om du reser med en familj så finns det lekplatser för barn i alla olika åldrar, samt fält, basketplaner och tennisbanor som kan hyras om du är sugen på ett spel.

Det finns också en allmän pool om du vill svalka dig i Floridas hetta samt vandringsleder som går runt parken för dem som känner sig mer aktiva.

15. Chico's

ChicosKälla: flickr
Chicos

Om du frågar en lokal om Chico's, är chansen stor att de vet exakt vad du pratar om, eftersom detta kafé har funnits i Hialeah i över 30 år.

Det är öppet 24 timmar om dygnet vilket betyder att om du blir sugen på maten här så kan du komma när du vill, och det här är ett välkänt ställe för de som har varit ute på stan och vill ha ett lätt mellanmål.

Var de ska bo: Bästa hotellen i Hialeah, Florida (FL)

Lägsta prisgaranti

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *