De 15 bästa sakerna att göra i Oxnard (CA)

De stora delstaten Kalifornien behöver nästan ingen introduktion, men staden Oxnard är ofta ett av de mindre besökta områdena i denna del av USA.

De som inte väljer att komma hit saknar dock ett knep, eftersom Oxnard är känd i lokalsamhället för att vara en livlig strandparadis i södra Kalifornien, och sanden och vattnet här sägs vara några av de bästa i regionen.

Det finns ett stort antal stränder och öar att besöka, tack vare Oxnards position på Kanalöarna, och aktiviteter som surfing och valskådning kan alla avnjutas här.

Förutom stranden finns det intressanta museer och historiska distrikt, liksom attraktioner som parker och konstgallerier.

Oxnard är inte heller slarvig när det kommer till nöjen, och är känt för sitt dynamiska nattliv, samt fantastiska shopping- och matmöjligheter.

Låt oss utforska bästa sakerna att göra i Oxnard:

1. Mandalay State Beach

Mandalay State BeachKälla: flickr
Mandalay State Beach

Mandalay State Beach är känd i Oxnard för sina orörda läktare och gamla världskänsla.

Stranden är täckt av sanddyner, buskväxter, våtmarker och en uppsjö av flora och fauna, och har medvetet lämnats i sitt robusta tillstånd så att besökare kan njuta av den naturliga skönheten som finns i överflöd här.

Som sådan, vet att det inte finns några strandfaciliteter, men om du vill komma bort från allt, då är det här platsen att komma.

Särskilt fågelskådare kommer att njuta av att upptäcka sällsynta fåglar som Snowy Plover, och det finns några trevliga pauser här om du vill göra något lite mer äventyrligt som att surfa.

2. Mullin Automotive Museum

Mullin Automotive MuseumKälla: flickr
Mullin Automotive Museum

Att inte missa av alla som älskar bilar, Mullin Automotive Museum grundades av Peter W. Mullin, en bilentusiast som gjorde sin hobby till ett museum.

Fordonen som visas här har klassiska bilar som börjar från början av 1900-talet, och det finns både statiska och roterande utställningar av de olika samlingarna som visas här.

Du kan ta en guidad rundtur i museet med en vänlig docent som kommer att ge dig information om den kulturella och historiska betydelsen av bilarna i samlingarna, och du kommer att få se dessa fantastiska tekniska bedrifter på nära håll, samt ta in en rad stödjande memorabilia som fotografier och antikviteter.

3. Oxnard State Beach and Park

Oxnard State Beach and ParkKälla: mikeandkaitseethestates
Oxnard State Beach and Park

Oxnard State Beach and Park, som av lokalbefolkningen sägs vara en av de bästa stränderna i Oxnard, är en bred remsa av fluffig sand som är täckt av romantiska böljande sanddyner, blommor och palmer.

Stranden leder till Oxnard State Park, och här hittar du picknickområden, gräsmattor och asfalterade stigar.

Om du reser med barn, så finns det härliga lekplatser i parken samt roliga lekområden med havstema som har gigantiska skulpturer av sköldpaddor, sjöhästar och hajar.

4. Carnegie Art Museum

Carnegie konstmuseumKälla: mapio
Carnegie konstmuseum

Carnegie Art Museum har ett uppdrag att presentera de bästa konstverken från Kalifornien-området, och du hittar permanenta samlingar här med en rad verk av framstående lokala konstnärer.

Museet har något för alla smaker, från traditionella verk till mer samtida stilar, och förutom målningar finns det även andra konstformer som fotografi och skulptur.

5. Silver Strand Beach

Silver Strand BeachKälla: flickr
Silver Strand Beach

Silver Strand Beach är platsen att komma för alla som är intresserade av att surfa, och du hittar en mil av pipig sandstrand här om du föredrar att bara sola.

En av strandens signaturegenskaper är utsiktsplattformen som ligger vid kanten av Channel Islands Harbor, och härifrån är det inte ovanligt att se marina djur som delfiner och sälar.

När du väl har kommit i vattnet är snorkling också populärt här tack vare det överflöd av vattenlevande livet under vågorna.

6. Heritage Square

Heritage SquareKälla: flickr
Heritage Square

Heritage Square är egentligen inte ett torg som sådant utan mer en grupp historiska byggnader alla på samma plats.

Torget ligger i Oxnards centrum och du kan gå på en docentur här där du kommer att få gå runt och höra om all historia.

För att hjälpa dig att komma i stämning ännu mer, bär docenterna ofta tidstypiska kostymer som bidrar till det roliga.

Efter rundturen kan du svalka dig genom att ta afternoon tea i den berömda Rose Garden som också ligger på torget.

7. Marine Emporium Landing

Marine Emporium LandingKälla: flickr
Marine Emporium Landing

Marine Emporium Landing är platsen att komma om du vill tillbringa lite tid på eller nära vattnet i Oxnard, och du kommer att bli bortskämd med valmöjligheter när det kommer till de olika alternativen som erbjuds här.

Det finns en strandpromenad här om du känner för att ta in vyerna över hamnen, och området är också översållat med matställen, inklusive barer vid vattnet.

Om du vill komma ut på själva vattnet, går båtturer från Marine Emporium Landing och tar dig ut för att se det rikliga marina livet i området inklusive delfiner, sälar och, om du har tur, även valar.

8. Magnavino vinkällare

Magnavino vinkällareKälla: magnavinocellars
Magnavino vinkällare

Om du gillar vin kan du överväga en resa till Magnavino Cellars där du kan lära dig allt om drycken som görs på denna spektakulära vingård.

Magnavino Wine Cellars har vunnit priser för sina blandningar av vin, så vet att du är i goda händer när du kommer hit och du kan faktiskt se vinet som görs bakom kulisserna, inklusive jäsnings- och tappningsprocesserna som äger rum.

När du har avslutat din rundtur i denna charmiga fungerande vingård kan du gå vidare till provningsrummet och prova några av blandningarna själv.

Dessa finns också att köpa i slutet av ditt besök i vinbutiken på plats.

9. Piratbåtsfärden

PiratbåtsfärdenKälla: piratbåtsridningen
Piratbåtsfärden

Något av en ikon i Oxnard, The Pirate Boat Ride är perfekt för alla som vill ta sig till vattnet och utforska Kanalöarna och Mandalay Bay.

Huvudfokus för båtturen är att ta in denna vackra stad från vattnet istället för på torra land, och för det ändamålet kommer du att kryssa förbi gömda pärlor som undangömda historiska byggnader och svåra att hitta öar.

När du kör runt kommer du också att se det lokala havslivet i form av bofasta sälar och delfiner.

10. Kanalöarnas sjöfartsmuseum

Kanalöarnas sjöfartsmuseumKälla: cimmvc
Kanalöarnas sjöfartsmuseum

Kanalöarnas sjöfartsmuseum är full av sjöfartshistoria och är ett bra ställe att komma, särskilt om du reser med barn.

Museet har en rad gallerier som inkluderar utbildningsutställningar och roterande utställningar, och det finns maritima målningar, modeller av fartyg och nautiska memorabilia genomgående inklusive målningar.

11. Murphy Auto Museum

Murphy Auto MuseumKälla: flickr
Murphy Auto Museum

Murphy Auto Museum skapades för att visa upp bilarnas historia, och för detta ändamål kan du ta en resa tillbaka i tiden under de senaste 100 åren av biltillverkning.

Det finns över 60 olika bilar här såväl som andra samlingar som har fordon som en modelljärnväg som sträcker sig över fantastiska 1800 kvadratfot, och om du kommer på helgen drivs detta av hjälpsamma lokala volontärer.

Förutom de kärleksfullt restaurerade klassiska bilarna som visas upp, hittar du också fotografier, tidsminnen och andra antika föremål relaterade till vintagebilar.

12. Samlingen på Riverpark

Samlingen på RiverparkKälla: strandpromenadsamling
Samlingen på Riverpark

The Collection at Riverpark är känd bland lokalbefolkningen i Oxnard som platsen att komma om du vill ha lite seriös detaljhandelsterapi.

Detta köpcentrum har ett stort utbud av shoppingmöjligheter, från välkända varuhus till lokala stormarknader, till små hantverksbutiker som visar upp det bästa av Oxnards lokala produkter.

Förutom butiker finns det också massor av matställen här, och du kan också hitta spa, salonger och nöjesställen på The Collection at Riverpark.

13. Blue Ocean Kajakpaddling

Blue Ocean KajakpaddlingKälla: groupon
Blue Ocean Kajakpaddling

Oxnard är en stad vid vattnet, men om du vill komma ut och röra på dig själv behöver du inte leta längre än Blue Ocean Kayaking, där du får ha kontroll över vart du går.

Om du väljer att ta en tur med Blue Ocean Kayaking, kommer du att kunna paddla till Anacapa Island där du kommer att få tillbringa dagen med att guppa in och ut ur de pittoreska grottorna och vikar här, samt picknick på ön som du njuter av vyerna vid stranden och det azurblå vattnet.

14. Herzog vinkällare

Herzog vinkällareKälla: herzogwinecellars
Herzog vinkällare

Det är svårt att tro, men Herzog Wine Cellars har funnits i branschen i över ett sekel, och med det i åtanke är detta ett bra ställe att besöka om du vill se hur historien om vinframställning har utvecklats under åren.

Herzog Wine Cellars har ett provsmakningsrum där du kan prova några av deras läckra drycker, och det finns också en restaurang på plats där du kan koppla ihop några läckra bitar med ett glas vin.

15. Kanalöarna valskådning

Kanalöarna valskådningKälla: kanalöarnas sportfiske
Kanalöarna valskådning

Naturälskare bör inte missa chansen att ta in några av de mest spektakulära floran och faunan i regionen med en resa med Kanalöarna Whale Watching.

Här kommer du nära det lokala djurlivet när du kryssar runt de idylliska vattenvägarna här och du kan välja mellan en mängd olika resor som passar dina behov.

Dessa inkluderar fisketurer där du kan försöka fånga något av det rikliga havslivet i dessa vatten eller så kan du åka på en valskådningsexpedition där det finns en god chans att du kommer att få se dessa fantastiska däggdjur i deras naturliga livsmiljö.

Var de ska bo: Bästa hotellen i Oxnard, Kalifornien (CA)

Lägsta prisgaranti

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.