De 15 bästa sakerna att göra i Richmond (VA)

Staden Richmond är en plats av djup historisk betydelse eftersom den var starkt involverad i inbördeskriget.

Som sådan finns det fortfarande många historiska markörer och platser som firar denna tidsperiod i Richmond, och en mängd intressanta museer.

Förutom dess roll under inbördeskriget är Richmond nu känt som ett framväxande turistmål, och ett stort antal spännande attraktioner har dykt upp under de senaste åren, inklusive hantverksbryggerier och matställen som har satt denna stad stadigt på den kulinariska kartan.

Richmond ligger vid den imponerande James River, och den har kategori III och IV forsar som gör att du kan gå ut på vattnet och njuta av kajakpaddling och kanotpaddling, eller till och med simma i de lugnare delarna av denna underbara vattenväg.

För dem som föredrar att hålla fötterna på torra land, är Richmond också översållad med områden av stor naturlig skönhet inklusive en mängd parker där vandring och cykling kan avnjutas, tillsammans med fågelskådning och ridning.

Låt oss utforska bästa sakerna att göra i Richmond:

1. Metro Richmond Zoo

Metro Richmond ZooKälla: flickr
Metro Richmond Zoo

Metro Richmond Zoo är känt för att ha över 2 000 djur och om du kommer hit hittar du över 190 olika arter av vilda djur som kommer från hela världen.

Många av djuren som finns här är utrotningshotade arter som orangutanger från Borneo samt noshörningar och tigrar, och det finns giraffer, tapirer och geparder på Metro Richmond Zoo.

Du kan till och med mata girafferna om du besöker djurparken vid vissa tider på dagen, vilket verkligen är en oförglömlig upplevelse.

Förutom djur hittar du också fåglar här, inklusive en undulatvoljär och det finns roliga attraktioner som ett Safaritåg som tar dig på en rundtur i den afrikanska savannen.

2. American Civil War Museum, Vita huset & Museum of the Confederacy

American Civil War Museum, Vita huset och Museum of the ConfederacyKälla: acwm
American Civil War Museum, Vita huset och Museum of the Confederacy

Konfederationens vita hus är mer känt som president Jefferson Davis officiella residens under inbördeskriget.

Nuförtiden kan du gå med på guidade turer i herrgården och lära dig allt om denna historiskt och kulturellt betydelsefulla plats.

Museet ligger bredvid Vita huset och sträcker sig över tre våningar där du hittar utställningar fulla av inbördeskrigets memorabilia som berättar historierna om dem som levde och kämpade under denna fantastiska historia.

3. Vetenskapsmuseet i Virginia

Vetenskapsmuseet i VirginiaKälla: flickr
Vetenskapsmuseet i Virginia

Science Museum of Virginia är platsen att komma om du älskar vetenskap och vill veta mer.

Om du reser med barn och behöver en regnig dag, är museet perfekt, eftersom du hittar ett stort utbud av interaktiva utställningar som kommer att väcka intresset hos yngre besökare.

Här finns permanenta utställningar som är uppdelade i temaavdelningar som rymd, elektricitet, hälsa och geologi, samt roterande gallerier.

Du hittar också The Dome Theatre som är hem för en 76 fot stor skärm som har anspråk på att vara den största i hela Virginia.

4. Hollywood Cemetery

Hollywood kyrkogårdKälla: flickr
Hollywood kyrkogård

Hollywood Cemetery grundades först 1847 och är känd för antalet kända figurer som har begravts här under åren.

Dessa inkluderar inte en utan två tidigare presidenter i USA, nämligen James Monroe och John Tyler, samt många andra framstående figurer från Virginia.

Kyrkogården är också den sista viloplatsen för tusentals konfedererade soldater och det erbjuds guidade turer här dagligen där du kan lära dig allt om kyrkogårdens historia.

5. Belle Isle

Belle IsleKälla: flickr
Belle Isle

Belle Isle utgör en del av James River Park System och du kan ta dig dit genom att korsa en naturskön gångbro som leder till ön.

Belle Isle är ett litet landområde som är känt för att vara omgivet av klippor som har slätats ut av vattnet så att de är platta till formen, och många lokalbefolkningen kommer hit för att sola på klipporna under sommarmånaderna.

Förutom att sola hittar du vandringsleder över hela ön som tar dig genom romantiska och vilda skogar, och mountainbike är också populärt.

6. Hardywood Park Craft Brewery

Hardywood Park Craft BreweryKälla: flickr
Hardywood Park Craft Brewery

På senare år har Richmond blivit känt för sina bryggerier, och ett av de mest kända av dessa är Hardywood Craft Brewery.

Här hittar du ett bryggeri som har ett utsökt provsmakningsrum, och du kan ta en rundtur och lära dig hur ölen tillverkas innan du provar några av de mest ikoniska dryckerna som erbjuds här.

Det finns också foodtrucks som fungerar med bryggeriet samt livemusikkvällar och speciella evenemang och festivaler, så se till att kolla in vad som är på gång när du är i stan.

7. Maymont Children's Barn & Nature Center

Maymont Children's Barn & Nature CenterKälla: maymont
Maymont Children's Barn & Nature Center

Maymont Nature Center var faktiskt en gåva till staden av James Henry och Sallie Dooley som ägde fastigheten från 1893 till 1920-talet.

Nuförtiden är Maymont känt som en av juvelerna i kronan i staden Richmond, och är ett bra ställe att komma med ungdomar.

Centret är en hyllning till konst och arkitektur samt floran och faunan i regionen och du kan besöka herrgården som ligger på tomten, eller bara ta en promenad genom de underbara blomsterträdgårdarna.

Floden går genom Maymont och ibland kan du hitta uttrar som simmar i vattnet, eller så kan du leka med djuren på gården som ligger på tomten.

8. Short Pump Town Center

Kort Pump Town CenterKälla: Pinterest
Kort Pump Town Center

För en smak av shopping och restauranger i Richmond, bege dig sedan till Short Pump Town Centre där du hittar över 140 olika butiker, restauranger och nöjesalternativ.

Om du vill ha lite detaljhandelsterapi kan du välja mellan exklusiva och mellanklassiga butiker, inklusive flaggskeppsbutiker och helamerikanska märken.

Det finns också mindre lokala butiker som specialiserar sig på handgjorda produkter från regionen.

Det finns gångvägar som förenar de olika områdena i stadskärnan och under vintermånaderna hittar du till och med uppvärmda paviljonger och eldstäder utomhus som hjälper dig att hålla värmen.

När det kommer till underhållning, förvänta dig massor av barer och bryggerier, varav många har livemusikevenemang, och det finns till och med en komediklubb här.

9. RVA-vagn

RVA-vagnKälla: rvatrolley
RVA-vagn

Richmond är faktiskt känt för att vara det första stället i världen som introducerade ett vagnsystem 1888, och med det i åtanke skulle det vara synd att komma hit och inte kolla in historien om detta fantastiska transportsätt.

Vagnen som nu är i drift är sluten och har plats för upp till 26 personer och är inredd i tidstypisk stil med järninramade säten och kuddar.

Rundturer runt staden på vagnen låter dig uppleva Richmond med stil, samt fylla dig i den kulturella betydelsen av detta fascinerande lokala arvegods.

10. Riverfront Canal Walk

Riverfront Canal WalkKälla: flickr
Riverfront Canal Walk

Canal Walk i Richmond är platsen att komma om du vill lära dig allt om historien om denna del av USA.

Vandringen tar dig genom fyra århundradens historia, och när du går längs stranden av vattenvägen hittar du medaljonger, statyer, skulpturer och andra utställningar som hjälper dig att berätta historien om denna stad.

Vandringen passerar också förbi andra fantastiska platser som American Civil War Center och Box Brown Plaza, så att du kan lämna leden och besöka dessa platser samtidigt.

11. Pansarhus och trädgårdar vid Meadowview Park

Pansarhus och trädgårdar i Meadowview ParkKälla: lauramatthewsbloggen
Pansarhus och trädgårdar i Meadowview Park

Pansarhuset är från 1915 och byggdes av Edmund Christian.

Det är också platsen där general Robert E. Lee såg Seven Days Battle från toppen av kullen i Meadowview.

Förutom själva huset är denna plats känd för sin vandringsled, blomsterträdgårdar och pittoreska fontäner, och för yngre gäster hittar du även lekplatser och dedikerade trädgårdar.

Det finns också utbildningsprogram och evenemang som körs här under hela året, så se till att kontrollera om dessa är på när du är i stan om du vill lära dig mer om den här delen av Virginia.

12. Chickahominy Bluff

Chickahominy BluffKälla: flickr
Chickahominy Bluff

Chickahominy Bluff är en plats av historisk betydelse tack vare händelserna på morgonen den 26 juni 1862, då över 20 000 konfedererade infanterister kom hit för att korsa den närliggande Chickahominyfloden.

Den efterföljande skärmytslingen blev känd som Seven Days Battle och du kan lära dig mer om denna punkt i historien på bluffen där du hittar en ljudutställning såväl som en utsiktsplattform.

Du hittar också resterna av konfedererade jordarbeten här som är betydande eftersom de byggdes för att skydda denna stad under tiden för inbördeskriget.

13. Deep Bottom Park

Deep Bottom ParkKälla: kajakva
Deep Bottom Park

Deep Bottom Park ligger vid en gaffel av James River och är platsen att komma om du vill komma ut på vattnet och uppleva allt som denna vattenväg har att erbjuda.

Det finns en brygga här som är känd som ett bra ställe att fiska och du hittar ett stort utbud av lokala arter i dessa vatten.

Du kan också sjösätta en båt härifrån, samt hyra kajaker och kanoter och ta dig till floden på det sättet.

Om du föredrar att stanna på torra land, är parken täckt av underbara gamla träd inklusive ekar, plataner och tallar, och dessa är också den perfekta tillflyktsorten för det lokala djurlivet, så om du gillar fågelskådning är detta ett perfekt val.

Örnar, fiskgjuse och hägrar är alla vanliga i parken såväl som andra lokala arter, så om du är en djurälskare hittar du mycket att njuta av här.

14. Virginia State Capitol

Virginia State CapitolKälla: flickr
Virginia State Capitol

Virginia State Capitol är från 1785 och designades av Thomas Jefferson.

Byggnaden ligger på toppen av Shockoe Hill och sträcker sig över sex hektar mark, och har anspråk på att vara platsen med det äldsta lagstiftande organet i USA.

Byggnaden är en syn att se om du är i området och sägs ha designats utifrån ett gammalt romerskt tempel som hittats i Nimes i Frankrike, vilket förklarar dess extravaganta dekorativa drag.

15. Fandistriktet

FandistriktetKälla: flickr
Fandistriktet

Fan District i Richmond heter så eftersom det består av en grupp gator som fläktar ut över det här området.

Stadsdelen är populär bland familjer och unga par samt har en stor studentpopulation och det är ett av de mest levande områdena i hela staden.

Med detta i åtanke hittar du ett stort antal barer, butiker, restauranger och underhållning här, och det här är ett bra ställe att komma på jakt efter livemusik på kvällarna.

Var de ska bo: Bästa hotellen i Richmond, Virginia (VA)

Lägsta prisgaranti

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.