15 bästa sakerna att göra i Torrance (CA)

Många besökare till Torrance kommer inte att inse att den här delen av USA faktiskt bara ligger 15 minuter från LAX Airport, och erbjuder en fantastisk tillflyktsort för dem som väljer att göra resan hit. Torrance är känt av lokalbefolkningen som en dold pärla i denna del av Kalifornien, och det är det perfekta resmålet om du letar efter lite kul i solen, eftersom kusten här sträcker sig över en mil av orörd strand.

För alla som älskar vattensporter kan du bada eller surfa på Torrance Beach, samt dra nytta av den underbara strandpromenaden som nyligen har byggts om. Förutom sol, hav och surf, hittar du också en rad kulturella alternativ i Torrance, såsom museer och konstgallerier, och en av de bästa sakerna att uppleva i staden är en resa till Historical Society för att lära dig allt om hur denna stad kom till.

Förutom en avslappnad strandstämning och ett starkt historiskt hjärta är staden också känd för sina läckra matställen, kaféer, barer och livemusikställen, så vilket område i Torrance du än väljer att utforska, det finns alltid något att se och do.

Låt oss utforska bästa sakerna att göra i Torrance:

1. California Museum of Fine Art

California Museum of Fine Art

Källa: californiamuseumoffineart

California Museum of Fine Art

California Museum of Fine Art hänvisas ofta helt enkelt till med sitt smeknamn, Cal Muse, och är känt som en kraftfull kulturell plats i South Bay-området.

Museet har samlingar av konstnärer från hela världen, och är något av ett museum och ett konstgalleri på samma gång, vilket innebär att detta är ett unikt utrymme där man kan lära sig mer om konsthistorien i Kaliforniens region och utomlands.

Om du är intresserad av konst, missa definitivt inte denna fantastiska museum-gallerihybrid.

2. Strand Bike Trail

Strand cykelled

Källa: flickr

Strand cykelled

Kalifornien är känt för sitt underbara väder, så gör det bästa av det genom att gå ut och njuta av landskapet på Strand Bike Trail.

Leden går från Torrance Beach längs kusten till Will Rogers State Beach i Malibu, så att du kan njuta av havsbrisen när du cyklar såväl som den underbara utsikten över vattnet.

Leden sträcker sig 35 km i en riktning och det finns en rad kaféer och matställen där du kan ta en bit mat medan du utforskar.

3. Torrance Historical Society

Torrance Historical Society

Källa: blogs.dailybreeze

Torrance Historical Society

Alla som är intresserade av Torrances historia bör inte missa en resa till Torrance Historical Society, där du hittar ett stort utbud av aktiviteter.

Många av dessa tar dig tillbaka genom stadens historiska och kulturella bakgrund, och du hittar permanenta utställningar på Historical Society samt roterande gallerier och roliga evenemang som vandringsturer som tar dig till alla intressanta platser i stad.

Det bästa du kan göra är att bege dig till Historical Societys huvudkontor och kolla in vad som är på gång när du är i stan.

4. Torrance Beach

Torrance Beach

Källa: flickr

Torrance Beach

I staden Torrance måste juvelen i kronan vara den spektakulära Torrance Beach, som visar upp det bästa av Kaliforniens land och havslandskap.

Stranden är känd för sin vidsträckta kustlinje, så med det i åtanke har den en känsla av att vara mindre trångt och avkopplande, och du kan se över den vackra grannhalvön Palos Verdes och ta in de hisnande vyerna som finns i överflöd här.

Förutom själva stranden hittar du också barer, restauranger och kaféer i närheten, så att du kan stanna för en drink eller en bit mat samtidigt som du besöker detta utsökta naturliga landmärke.

5. Toyota Auto Museum

Toyotas bilmuseum

Källa: discovertorrance

Toyotas bilmuseum

Om du letar efter en udda attraktion att besöka i Torrance kan du överväga en resa till Toyota Auto Museum.

Många människor kommer inte att veta att Toyota har en historia av 55 år av att tillverka bilar, och museet kommer att ta dig tillbaka till starten och ge dig information om hur detta företag kom att utvecklas till det välkända varumärke som det är idag.

Förutom att lära dig om historien om Toyota, kommer du också att få se vintagebilar och ett urval av bilrelaterade minnen.

Om du vill ha en guidad rundtur i anläggningen måste du boka tid i förväg.

6. Mitsuwa Marketplace

Mitsuwa Marketplace

Källa: discovernikkei

Mitsuwa Marketplace

När du gör resan till Torrance kanske du tror att du är mil bort från Japan, men faktiskt kommer du att upptäcka att det finns en liten bit av denna önation här i Kalifornien.

Mitsuwa Marketplace är känt i området för att vara ett nav för japanska företag och butiker, så om du vill prova lite japansk mat eller köpa några japanska importerade produkter, se till att inte missa denna oväntade del av Torrance.

7. Chen konstgalleri

Chen konstgalleri

Källa: chenartgalleri

Chen konstgalleri

För en titt på kinesisk historia genom sin konst, leta inte längre än Chen Art Gallery som har över 1 000 föremål i sin samling.

Utställningarna här tar dig tillbaka genom 5 000 år av kinesisk historia, och du kommer att få se föremål som keramikbitar och annan keramik som härstammar från Ming- och Qing-dynastierna.

Det finns över 15 olika sektioner i galleriet som alla har unika perioder av kinesisk historia, och om du gillar kinesisk konst och antikviteter är detta en bra dag ute i Torrance.

Att ringa i förväg rekommenderas starkt eftersom alla besök leds av en reseledare och turer varar mellan 90-120 minuter. Vänligen kolla med webbplatsen för mer information på www.chenartgallery.org

8. Jolly Oyster Market

Jolly Oyster Market

Källa: Google

Jolly Oyster Market

Kalifornien är känt för sina underbara stränder och hav, och med det i åtanke är det också känt för sina utsökta skaldjur.

För det ändamålet kan du njuta av en rad vattenlevande liv här, såsom ostron och saftiga musslor, och det finns inget bättre ställe att hitta de färskaste råvarorna på än på Jolly Oyster Market.

Här hittar du ett utbud av fisk och skaldjur som kommer från regionen och är kända för att vara ekologiska och hållbara, så vet att du också stödjer det lokala bondesamhället om du handlar här.

9. Torrance Farmers Market

Torrance Farmers Market

Källa: flickr

Torrance Farmers Market

För de bästa lokala produkterna i Torrance, leta inte längre än Torrance Farmers Market där du hittar försäljare från regionen som säljer sina varor.

Marknaden äger rum varje tisdag och lördag från 08.00 till 13.00, så se till att du går ner tidigt för att hitta de bästa köpen och de skarpaste frukterna och grönsakerna i Torrance.

Det finns också andra godsaker som hembakat.

10. Torrance Antique Street Faire

Torrance Antique Street Faire

Källa: torranceantiquefaire

Torrance Antique Street Faire

Torrance Antique Street Faire ligger i Torrances förtjusande stadskärna och är en välkänd attraktion i staden som är perfekt för alla som älskar att leta efter gömda skatter.

På gatumässan, som äger rum under hela året, hittar du över 180 antikvitetsförsäljare som säljer en rad vintageföremål inklusive samlarföremål och kuriosa, och om du letar efter en udda souvenir från din tid i Torrance är detta ett bra ställe att leta efter det.

Kontrollera lokala listor för att se när nästa gatumässa ska äga rum.

11. Alta Loma Park

Alta Loma Park

Källa: gläfsa

Alta Loma Park

För att njuta av ett av de gröna områdena i Torrance, överväg att bege dig ut till Alta Loma Park som sträcker sig över 5 tunnland av utmärkt mark i staden.

Det finns en rad faciliteter här som basketplaner samt picknickplatser om du är sugen på en bit mat, och en rad lekplatser för barn som passar olika åldersgrupper.

Det finns till och med grillgropar om du vill slänga något på grillen och spendera lite tid på att njuta av det kaliforniska vädret.

12. Del Amo Fashion Center

Del Amo Fashion Center

Källa: business.simon

Del Amo Fashion Center

Del Amo Fashion Center är den bästa platsen i staden för att ägna sig åt lite detaljhandelsterapi, och för att hjälpa dig att göra just det hittar du över 200 försäljare i denna fantastiska galleria.

Anläggningen sträcker sig över tre våningar och du kan förvänta dig att hitta kläder, skor, accessoarer och en rad andra produkter här som heminredning.

Det finns också en mängd olika matställen om du blir hungrig och det finns också ett byområde utomhus som en del av köpcentret.

13. Torrance Promenade

Torrance Promenade

Källa: discovertorrance

Torrance Promenade

Torrance Promenade är en av de bästa destinationerna i staden Torrance och har nyligen renoverats för att ge den ett fräscht nytt utseende.

Strandpromenaden låter dig inte bara ta in några av de bästa vyerna i staden, utan den är också fylld med butiker och matställen som passar alla smaker och plånböcker.

Som ett resultat är detta ett bra ställe att komma på kvällen för en promenad, och du kan utforska och gå vart stämningen tar dig.

14. Torrance Bageri

Torrance bageri

Källa: torrancebageri

Torrance bageri

Torrance Bakery öppnade först 1984 och har varit ett familjeföretag sedan dess.

Som sådan kommer lokalbefolkningen att berätta för dig att detta är en av de bästa ställena att komma i staden om du letar efter några läckra bitar och du kan prova en rad favoriter som smörgåsar och bakverk, som alla görs på plats mycket som de har varit i årtionden.

15. Torrance Park

Torrance Park

Källa: bestofthesouthbay

Torrance Park

Torrance Park är platsen att komma om du vill tillbringa lite kvalitetstid utomhus, och är känd för att vara en av de mest älskade öppna platserna i staden.

Parken sträcker sig över 10 tunnland frodig mark och har rastplatser och grillplatser samt lekplatser så att hela familjen kan njuta av en dag ute.

Det finns också baseball-diamanter och basketplaner, så du kan till och med se en lokal match på gång beroende på när du besöker.

Var de ska bo: Bästa hotellen i Torrance, Kalifornien (CA)

Lägsta prisgaranti

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *