15 bästa San Diego-turerna

San Diego, som ligger längs den södra Kaliforniens kustlinje och gränsen till grannlandet Mexiko i söder, är ett land med perfekta stränder, skimrande hav och vad många tycker är landets bästa året runt-väder.

Staden och de omgivande områdena är fulla av kulturella, historiska och utomhusaktiviteter som ger gästerna en otrolig mängd olika rekreationsalternativ att välja mellan när de besöker området.

Det finns gott om valfria dagsturer som inkluderar utflykter till Mexiko också, så att hitta roliga saker att göra för att fylla din tid kommer inte att vara ett problem.

Nedan är 15 av de bästa turerna i och runt San Diego.

1. Halvdags stadssightseeingtur

Little Italy, San DiegoKälla: Gabriele Maltinti / shutterstock
Little Italy, San Diego

För dem som har ett snävt schema eller till och med väntar på ett anslutningsflyg, skulle denna halvdags sightseeingtur i San Diego vara ett utmärkt alternativ.

Det inkluderar stadsfavoriter som Old Town, Little Italy och Embarcadero, och har ytterligare alternativ beroende på gästernas smak och intressen.

Att besöka USS Midway, Mount Soledad och La Jollas fantastiska klippor och kust är populära aktiviteter som ofta läggs till, så var inte blyg för att berätta för din guide vad du vill se och göra.

Bär bekväma skor och glöm inte dina solglasögon och solskyddsmedel.

2. Hamnkryssning

San Diego hamnkryssningKälla: getyourguide.com
San Diego hamnkryssning

San Diegos hamn är en av stadens mest ikoniska platser och är lättillgänglig med en mängd båtturer av varierande längd.

Denna tur med hamnkryssningar inkluderar utsikt över Coronado-bron, några marinfartyg med malkulor, anmärkningsvärda områden vid vattnet och några ganska intressanta sälkolonier också.

Turnén är professionellt guidad, och den djupgående historiska berättelsen du kommer att njuta av längs vägen är oöverträffad.

Turbåten inkluderar tre däck med bekväma sittplatser inomhus och utomhus och en bar som serverar lättare snacks och drycker.

Turnén varar vanligtvis några timmar, men mat och dryck ingår inte, så ta med några dollar.

3. Segway-rundtur i Balboa Park

Balboa Park Segway Tour
Balboa Park Segway Tour

Vädret är så behagligt i San Diego att det verkligen inte finns någon ursäkt för att inte gå ut och njuta av det; om du aldrig har åkt Segway skulle det här vara ett utmärkt tillfälle att göra det.

Balboa Park är en av stadens främsta utomhusattraktioner och inkluderar odlade trädgårdar, museer, konstverk och en mängd stigar som är perfekta för Segways.

Oroa dig inte om du inte är erfaren, du kommer att få en orienteringskurs i att använda apparaten säkert innan du ger dig ut.

Turen varar vanligtvis några timmar beroende på storleken och åldern på gruppmedlemmarna. Det är ett helt unikt sätt att se den berömda parken.

4. Valskådningskryssning och besök på sjöfartsmuseet

San Diego valskådningKälla: Sayed Wasim Shah / shutterstock
San Diego valskådning

Stillahavsvattnen utanför San Diegos kust är hem för delfiner, valar och sälar, och att se dem från däcket på en replik av ett historiskt segelfartyg är en otrolig upplevelse.

Den fyra timmar långa rundturen inkluderar en djupgående berättelse om områdets historia, samt intressanta fakta om de marina däggdjuren som kallar Stilla havets hem.

Gråvalar och delfiner är ganska vanliga, så att se dem kommer förmodligen inte att vara ett problem. Du kommer också att passera några betydande flottans fartyg på vägen genom hamnen.

Lättare förfriskningar och en gratis entrébiljett till San Diego Maritime Museum ingår.

5. Bordeller, tuggor och sprit – Vandringstur med gaslampa

Bordeller, tuggor och sprit - San Diego Gaslamp Walking TourKälla: getyourguide.com
Bordeller, bites och sprit – San Diego Gaslamp Walking Tour

I decennier var San Diegos Gas Lamp District stadens epicentrum av fylleri, prostitution och hasardspel. Även om det har lugnat ner sig lite, är det fortfarande på resplanen för de flesta besökare, som gillar att utforska förslappade områden och stanna för en drink och en bit.

Turen varar cirka 2 ½ timme och inkluderar berättande från din lokala guide, som kommer att dela massor av historier som kan verka långsökta men som verkligen är sanna.

Du kommer att stanna för drinkar och en bit mat längs vägen, och du kan hitta några matställen eller vattenhål som du skulle vilja besöka igen efter att turnén är över.

6. Inlandsbergs- och ökentur

Fonts PointKälla: Susan McKenzie / shutterstock
Fonts Point

Den södra Kaliforniens öken som omger oasen San Diego är skarp i jämförelse, men vacker i sig.

Anza-Borrego Desert State Park och den gamla guldgruvstaden Julian är populära attraktioner, och du kan känna att du är längre bort från civilisationen än du egentligen är.

Öknen är fylld med en mängd kaktusarter och fascinerande klippformationer som är som glimtar in i det förflutna. Närliggande Fonts Point – ofta kallad The Grand Canyon of California – är också ett anmärkningsvärt stopp.

Hotellhämtning är ett alternativ, och det är all inclusive förutom lunch och tips.

7. Tequila och Tacos Walking Tour

Tequila, Tacos & Tombstones Walking TourKälla: getyourguide.com
Tequila, Tacos & Tombstones Walking Tour

Med sitt spanska inflytande och sitt arv som går tillbaka mer än två århundraden är det inte förvånande att södra Kalifornien är känt för sitt livfulla kök och välsmakande tequila.

Gatorna i San Diegos gamla stadsdel är som en resa tillbaka i tiden, och denna 2 ½ timmes rundtur är ett bekvämt och billigt sätt att se det historiska området.

Många av stadens byggnader har återställts till nästan originalskick. Med ett brett utbud av mexikanskt influerade matställen och barer är det ett bra ställe att fördjupa sig i den lokala matscenen.

Turnén varar mellan två och tre timmar och inkluderar stopp vid fyra restauranger och några gratis mat- och drycksprover.

8. USS Midway Museum Skip the Line Entré

USS Midway Museum, San DiegoKälla: meunierd / shutterstock
USS Midway Museum

USS Midway är en av San Diegos mest ikoniska turistattraktioner och besöks av hundratusentals människor från hela världen varje år.

Fartyget har förvandlats till ett marinmuseum och det är möjligt att ta en guidad tur eller ge dig själv en rundtur med hjälp av en audioguide.

Du kommer att förundras över Midways storlek, och den inkluderar några få restaurerade stridsflygplan som en gång var baserade på bäraren.

Det är en plats att besöka för amatörmilitärhistoriker eller andra världskrigets veteraner, och är en av sakerna som verkligen inte bör missas när du är i området.

9. 5-timmars sightseeingtur i Tijuana

Tijuana, MexikoKälla: Denis Kabanov / shutterstock
Tijuana

Staden Tijuana Mexiko ligger strax söder om gränsen och har varit en favorit utflyktsplats för äventyrliga resenärer i evigheter.

Det har ett förslappat rykte, och även om det förmodligen är välförtjänt, är det fortfarande möjligt att besöka den gamla staden på en familjevänlig rundtur som börjar i San Diego.

Turnén inkluderar stopp vid några av stadens historiska och arkitektoniskt intressanta platser, som tjurfäktningsarenan och statyerna av Abraham Lincoln och Cuauhtémoc – en berömd aztekisk kung som en gång härskade över området i norra Mexiko.

Du kommer att ha möjlighet att stanna för mat och dryck längs vägen, så ta med några extra dollar.

10. Sälrundtur

San Diego Seal TourKälla: viator.com
San Diego Seal Tour

Om du aldrig har varit på ett amfibiefordon är de som en lastbil och båt i ett, och det finns inget mer unikt sätt att se hamnens sälbestånd.

Turnén varar ungefär en och en halv timme och inkluderar land- och havssektioner, med början i Seaport Village.

Oroa dig inte, det ankliknande fordonet kommer inte att sjunka, och när du väl är på väg kommer du att se den berömda Vacation Isle och andra anmärkningsvärda och natursköna hamndistrikt som är den perfekta bakgrunden för bilder.

Solen i Kalifornien som reflekteras från vattnet kan vara extrem, så täck upp och ta med solskyddsmedel och solglasögon för säkerhets skull.

11. Kryssningar för val- och delfinsafari

San Diego delfinerKälla: Ceri Breeze / shutterstock
San Diego delfiner

Varje år från december till april är Kaliforniens södra kust värd för gråvalar som gör en årlig vandring från de arktiska vattnen för att föda och föda upp sina ungar i det varma Stillahavsvattnet.

Om du aldrig har sett en val på nära håll är de fantastiska djur; det kommer förmodligen att vara en av de mest dramatiska och gripande sakerna du kommer att göra på din resa till San Diego.

Sälar, sjölejon och delfiner finns det också gott om, och du får en fascinerande berättelse om de marina däggdjurens liv från erfarna marina kaptener och män som brukade arbeta i den kommersiella valfångstindustrin.

Turen tar cirka fyra timmar.

12. Baja Grand Tour och Tijuana Coastal Day Trip

offroad körning i Mexiko baja californiaKälla: Andrea Izzotti / shutterstock
Offroadkörning i Mexiko Baja California

Även om Mexiko och Amerika är väldigt olika på många sätt, blandas kulturerna längs gränsen för att skapa en berusande atmosfär. Att ta en resa över gränsen till Mexikos Baja California är ett bra sätt att uppleva regionens kultur och naturliga skönhet.

Vid nio timmar är det en hel dag, men är full av fantastiska vyer och stopp vid några av Tijuanas mest besökta platser – som tjurfäktningsarenan och monument till historiskt betydelsefulla personer i mexikansk och amerikansk historia.

Du kommer att besöka några turistiga butiker längs vägen; de är bra ställen att plocka fram några minnen till en billig peng. Efteråt njuter du av en traditionell mexikansk lunch på Rosarito Beach vid vattnet.

13. Top Gun och Air Combat Experience

Top Gun- och luftstridserfarenhetKälla: viator.com
Top Gun- och luftstridserfarenhet

Även om flygplanen inte exakt är F-14 Tomcats, kommer upplevelsen av att delta i en liten vänlig luft-till-luft-strid vara en upplevelse du inte kommer att glömma när som helst snart.

Innan du ger dig ut får du en snabbkurs i grundläggande flygplansmanövrering och säkerhet. Därifrån går du ut över öknen, där du kommer att se några fantastiska panoramavyer innan du ägnar dig åt några övningsmanövrar.

Om du är en snabb inlärning kan piloten låta dig ta kontrollen för lite övning innan du tar kontakt med din partners flygplan i någon adrenalinproducerande strid.

Den här upplevelsen är inte för svaga hjärtan.

14. La Jolla Coast Bike Tour från Mt Soledad

La Jolla Shores, San DiegoKälla: Dancestrokes / shutterstock
La Jolla Shores

Många kalifornier anser att kustlinjen vid La Jolla är bland delstatens vackraste. Om du är fysiskt vältränad och intresserad av att få lite sol och andas havsluften, finns det inget bättre sätt att uppleva det än på den här cykelturen från berget Soledad.

Turen tar cirka 2 ½ timme och inkluderar en uppförsbacke till toppen av berget Soledad, som erbjuder fri utsikt åt alla håll. Därifrån går turen nedför till La Jollas Stillahavsstränder.

Eftersom denna turné kräver en måttlig mängd fysisk ansträngning, rekommenderas den inte för de mycket unga eller de som inte är åtminstone måttligt aktiva.

Lättare snacks och drycker serveras.

15. Halvdags djuphavsfiskeutflykt

Halvdags djuphavsfiskeutflyktKälla: viator.com
Halvdags djuphavsfiskeutflykt

Stillahavsvattnen utanför San Diegos kust är hem för ett antal populära viltfiskar som är favoriter bland områdets sportfiskare.

Denna halvdagstur tar gästerna till några offshore-hotspots, där de får chansen att haka på havsabborre, bonito och till och med yellowtail tonfisk.

Det är en bra idé för de med starka havsben som vill komma bort från stadens folkmassor, och eftersom det är öppet för både erfarna sportfiskare och nybörjare, är det lämpligt för nästan alla.

Turerna börjar vanligtvis tidigt och är tillbaka till hamnen vid lunchtid eller tidigt på eftermiddagen.

Var de ska bo: Bästa hotellen i San Diego, Kalifornien (CA)

Lägsta prisgaranti

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *