15 bästa rundturerna i Salt Lake City

Delstaten Utah är hem för några av de mest fantastiska landskapen och majestätiska geologiska egenskaperna som du sannolikt kommer att hitta var som helst i Nordamerika.

Sådana ikoner som Brice Canyon och Great Salt Lake är relativt enkla resor från ditt hotell i Salt Lake City, och när du väl har blivit mätt på den omgivande landsbygdens skönhet kommer du inte att ha några problem med att hitta mycket roligt, historiskt och lärorikt. saker att göra inom stadens gränser.

Staden är känd för sina museer, välbevarade kulturella och historiska områden, och, naturligtvis, är det hem för en av de mest kända körerna i världen: The Mormon Tabernacle Choir.

Nedan finns 15 turer i och runt Salt Lake City som du inte vill missa.

1. Salt Lake City Sightseeing

Salt Lake City

Källa: Maciej Bledowski / shutterstock

Salt Lake City

Trots dess naturliga skönhet finns inte alla Salt Lake Citys sevärdheter som du måste se på statens landsbygd.

Sightseeing med buss är ett utmärkt sätt att se stadens urbana attraktioner snabbt och effektivt, vilket ger gott om tid för andra äventyr.

Denna fyra timmar långa rundtur inkluderar stopp vid Temple Square, State Capitol Building, Fort Douglas och vintersportkomplexet som användes under vinter-OS 2002.

Höjdpunkterna för de flesta är orgelkonserten i den världsberömda Mormon Tabernacle Choir och lunch i Brigham Youngs tidigare hem, mormonkyrkans grundare och områdets mest erkända historiska person.

2. Lokal och anpassad privat rundtur i Salt Lake City

Salt Lake City

Källa: Worachate Joe Khongthon / shutterstock

Salt Lake City

Skräddarsydda resor är ett bra sätt att se vad du vill, när du vill, och inte slösa bort mycket värdefull tid och pengar på saker som inte intresserar dig.

Denna turné erbjuder en mängd alternativ, som nästan alla kommer att få dig på nära håll och personlig med områdets invånare, historia och arv.

Du kommer att träffa din guide i kvarteret där du bor; eftersom han eller hon redan är medveten om dina mål och intressen kommer du bara att kunna besöka de platser du väljer.

Alternativen inkluderar barer och restauranger, unika shoppingområden, historiska platser, naturliga underverk och sport- och nöjesställen.

3. Tabernakelkören på Temple Square

Tabernakelkören på Temple Square Performance
Tabernakelkören på Temple Square Performance

Det finns ingen symbol som är mer ikonisk för Salt Lake City och Utah än deras berömda Mormon Tabernacle Choir, och det är en av höjdpunkterna på denna fem timmar långa turné.

Du börjar med att besöka många av stadens mest historiska platser, som Utah State Capitol Building och Temple Square Complex, som består av nästan 10 fantastiska hektar.

Sedan, för att avsluta det hela, tar du in ett liveframträdande av Mormon Tabernacle Choir, som omfattar 360 medlemmar – som alla är volontärer.

Om du bor inom Salt Lake Citys gränser ingår hämtning och avlämning av hotell också.

4. Urban Scavenger Hunt och Adventure Quest

State Capitol Building, Salt Lake City

Källa: Wangkun Jia / shutterstock

State Capitol Building, Salt Lake City

Skattejakt håller på att bli populära turnéaktiviteter över hela världen; de är ett bra sätt att täcka massor av mark, se alla sevärdheter och ha kul under processen.

Denna guidade rundtur med smarta telefoner startar vid Union Pacific Depot och kommer att leda dig runt några av stadens mest populära turistattraktioner medan du sniffar på ledtrådar och försöker överlista dina konkurrenter.

I ditt livliga lopp mot mållinjen, slingrar du dig genom många av stadens stadsdelar, tydligt kända för sin unika konst, arkitektur och affärer.

Dessa turer är bra för familjer med barn.

5. 7-dagars Yellowstone, Grand Tetons och Bryce Canyon Tour

Grand Tetons nationalpark

Källa: cadlikai / shutterstock

Grand Tetons nationalpark

Några av USA:s mest populära och majestätiska parker ligger inom Utahs gränser. Om du vill se dem alla på en turné och har sju dagar över, är den här turen ett utmärkt alternativ.

Turens höjdpunkter inkluderar Yellowstone, Bryce Canyon National Park och Grand Tetons National Park.

Du kommer att njuta av ett brett utbud av aktiviteter som kan skräddarsys efter gästernas intressen och fysiska förmågor.

Turnén inkluderar alla inträdesavgifter till parken, campingutrustning, reseguide och transport. En komplett måltidsplan är extra, liksom ett besök på Yellowstones Wild Discovery Center.

6. Great Salt Lake Bus Tour

Great Salt Lake, Utah

Källa: Johnny Adolphson / shutterstock

Great Salt Lake, Utah

Utah har mer än sin beskärda del av naturliga underverk; Great Salt Lake är en av de mest dramatiska.

Det är bara en kort bilresa från staden. På denna två timmar långa rundtur får du uppskatta viddigheten av detta innanhav.

Din reseguide kommer att imponera på dig med hans eller hennes kunskap om lokal historia, geologi och lore. Du kan också bli förvånad över att höra att trots områdets salthalt finns det våtmarker i närheten som lockar ett brett utbud av djurarter, särskilt fåglar.

Du kommer att ha massor av fotooperationer, så se till att kameran är laddad.

Transport från dörr till dörr ingår.

7. Spooky Ghost Tour

Spooky Ghost Tour

Källa: viator.com

Spooky Ghost Tour

Spökturer är en annan typ av semesteraktiviteter som har vunnit mycket popularitet de senaste åren; det får dig nästan att undra om inte hela landet är hemsökt.

Denna 90-minuters rundtur tar dig till några av stadens mest historiska och hemsökta platser. Längs vägen kommer du att få höra mer än några elaka berättelser om mord och kaos som får dig att kolla över axeln med några sekunders mellanrum.

Turnén inkluderar några riktiga spökjaktprylar, och om du har tur – eller otur – kanske du bara får se andarna hos några av stadens sedan länge döda invånare.

8. Kennecott Copper Mine och Great Salt Lake Combo

Kennecott Copper Mine, Utah

Källa: Boykov / shutterstock

Kennecott koppargruva

Om du planerar att besöka Salt Lake City 2019, då har du tur; den nya Kennecott Copper Mine Visitor Center bör vara igång för din njutning.

Turens främsta attraktioner är Kennecott Copper Mine – hyllad som det största konstgjorda hålet i världen – och Great Salt Lake, världens mest salthaltiga innanhav.

De är två ikoner för Utahs topografi, och de du inte vill missa.

Turnén varar mellan fyra och fem timmar och berättas av en lokal som är uppdaterad om all information och historia som gör platserna så unika.

Hotellhämtning och avlämning ingår om turen bokas mer än 24 timmar i förväg.

9. Stadscykeltur

Stadscykeltur

Källa: viator.com

Stadscykeltur

För de pigga besökare som gillar att träna lite samtidigt som de tar in allt den fantastiska staden har att erbjuda, är denna tre timmar långa rundtur i Salt Lake City ett bra sätt att bli mätt på båda.

Turnén börjar i Liberty Park och inkluderar cyklar, hjälmar och en lokal guide och cykelentusiast.

Du kommer zippa in och runt några av stadens mest historiskt viktiga och intressanta platser. Du kommer också att stanna regelbundet för att fylla på den förlorade vätskan och njuta av lätta förfriskningar.

Turerna börjar vid flera olika tidpunkter under dagen, så du kan välja den som passar ditt schema bäst.

10. Cykel-, bordell- och solnedgångstur

Cykel-, bordell- och solnedgångstur

Källa: viator.com

Cykel-, bordell- och solnedgångstur

För en så starkt traditionell mormonstad skulle du inte tro att bordeller skulle vara big business, men denna 3 ½ timmes cykeltur kommer att ge dig en unik och överraskande inblick i världens äldsta yrke, och hur det spelade en stor roll i stadens dåtid.

Du kommer att se stadens gamla red-light-distrikt och höra mer än ett par heta och smutsiga berättelser om de färgstarka och framstående karaktärerna som besökte områdena.

Din tur kommer att innehålla en guide, cykel och skyddshjälm, och kommer att innehålla några unika stadsvyer och en oförglömlig solnedgångsvy över den västra silhuetten också.

11. Biljett till Natural Museum History of Utah

Natural Museum History of Utah, Salt Lake City

Källa: Uladzik Kryhin / shutterstock

Natural Museum History Of Utah

Natural History Museum of Utah är statens främsta destination för att lära sig om allt som gör Utah så vackert och unikt.

Denna biljett låter dig och dina resesällskap promenera genom museets många gallerier och utställningar i din egen takt och spendera tid på att titta på de saker som intresserar dig mest.

Biljetten är giltig alla dagar som museet är öppet för besökare. Om du reser med små barn, kommer de att uppskatta de interaktiva utställningarna som kommer att hålla deras sinnen sysselsatta.

Ljudguider finns tillgängliga mot en extra avgift; de är fantastiska sätt att ge ett mervärde till ditt besök.

12. 2-dagars forsränning i Coloradofloden

Forsränning i Coloradofloden

Källa: viator.com

Forsränning i Coloradofloden

Även om det en gång bara var en aktivitet som njöt av orädda äventyrare och upptäcktsresande, är forsränning längs Coloradofloden nu säker, prisvärd och ett bra sätt att fixa adrenalin medan du ser några av landets mest fantastiska geologiska egenskaper.

Det kommer att bli ett par utmattande och actionfyllda dagar, men kommer förmodligen att vara en av höjdpunkterna på din semester och skapa minnen som du kommer att vårda i många år framöver.

Transport till och från ditt hotell ingår, liksom alla måltider, utbildning och säkerhetsutrustning.

Om du planerar att campa tillkommer en extra kostnad för redskapen.

13. Julskattjakt

Holly Jolly Hunt

Källa: viator.com

Holly Jolly Hunt

Om du har turen att hitta dig själv i Salt Lake City under semestern är denna julskattjakt ett utmärkt sätt att träffa likasinnade resenärer, se stadens juldekorationer och delta i lite familjevänlig underhållning.

Du behöver en smarttelefon; Målet är att använda den för att dechiffrera ledtrådar och upptäcka föremål som har placerats strategiskt runt i staden.

Du kommer att besöka några av stadens mest berömda platser längs vägen, så det är ett bra sätt att kolla några saker på din att-göra-lista, få en känsla för stadens layout och ha en fantastisk tid under processen.

14. Elcykeltur på Antelope Island

Antelope Island, Utah

Källa: ChrisChips / shutterstock

Antelope Island

Elektriska cyklar är ett bekvämt och roligt sätt att utforska underverken på Antelope Island, allt medan du stannar på de välmarkerade och asfalterade stigarna.

Turerna inkluderar en kunnig guide, som ger dig och dina följeslagare en unik inblick i områdets djurliv, historia och geologi.

Du kommer att se några fantastiska djur längs vägen som kan inkludera vadarfåglar, bighornsfår, ödlor och antiloper.

Du kommer också att stanna vid en inhägnad, där du kommer att se Nordamerikas största landdäggdjur, den amerikanska bisonen, som enligt uppgift väger upp till 2 000 pund.

Detta är en fantastisk kombinationstur som är perfekt för små grupper och familjer med barn.

15. Enkelspårig motorcykeltur

Enkelspårig motorcykeltur

Källa: viator.com

Enkelspårig motorcykeltur

Oavsett din motorcykelfärdighetsnivå är denna turné en perfekt passform för dem som vill se landets majestät från ett unikt perspektiv.

Turen inkluderar en guide med massor av riderfarenhet. Du får all träning och utrustning du behöver för att få en utmanande men säker upplevelse.

Hotellhämtning ingår. Därifrån går du vidare till orientering och till ett spår som passar gruppens gästers kompetensnivåer.

Du kommer att klättra upp i bergen, varifrån du kommer att se fantastiska panoramautsikter – och kanske också en del av områdets djurliv.

Ryttare med mer kompetens och erfarenhet kommer att tas till mer aggressiva och utmanande stigar.

Var de ska bo: Bästa hotellen i Salt Lake City, Utah (UT)

Lägsta prisgaranti

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *