15 bästa resorterna i Kalifornien

Kalifornien är en enorm plats och har några av de mest imponerande resorterna du någonsin sett. Med en mängd olika platser, landskap och slappa aktiviteter, är Kalifornien säker på att erbjuda dig precis vad du behöver. Berg, stränder, vingårdar och vidare.

Oavsett om du letar efter något nära stranden, en sjö eller bredvid en flod, kommer Kalifornien säkert att imponera. Det finns också något i varje prisklass, så se till att shoppa runt för att hitta något som passar dig och dina behov!

Här är vårt urval bästa resort i Kalifornien:

1. Miramonte Resort – Palm Springs, Kalifornien

Miramonte Resort

Källa: miramonteresort

Miramonte Resort

Palm Springs är känt som semesterorten i LA och absolut värt ett besök. Om du hoppas kunna leva lika överdådigt som de rika och berömda, då är Miramonte Resort platsen för dig.

Med en otrolig golfbana kantad av palmer, kommer golfarna i din grupp garanterat att gå på gaga för dessa otroliga vyer.

Behöver du vila och avkoppling? Well Spa är platsen för dig. Med massage, ansiktsbehandlingar, inpackningar och scrubs finns det något som får dig att ta en stund för dig själv.

Anläggningen erbjuder också en mängd olika evenemang varje vecka för gäster, se till att dra nytta av yoga- och glassvagnen vid poolen!

Hemsida: http://www.miramonteresort.com/

2. CordeValle Resort – San Martin, Kalifornien

CordeValle Resort

Källa: Rosewoodhotell

CordeValle Resort

Inbäddat vid foten av Santa Cruz-bergen, är detta den mest avlägsna semesterorten på vår lista. Om du verkligen vill komma undan är det här platsen att göra det.

Har du ungdomar som reser med dig? CordeValle erbjuder fullservice barnomsorg för barn i alla åldrar. De kommer garanterat att hålla ditt barn aktivt och ha roligt!

Med tre restauranger på plats kommer du aldrig att bli uttråkad av måltidsalternativen. Från high end Il Vigneto till den mer avslappnade One Iron Bar kommer varje kväll att avnjutas med en ny maträtt och en flaska från en lokal vingård.

Vill du uppleva norra Kaliforniens utsökta viner? Som tur är för dig har CordeValle sin egen vingård och vingård vid sidan av golfbanan i världsklass, så stanna till när du är ute på banan!

Hemsida: http://www.rosewoodhotels.com/en/cordevalle-northern-california

3. Ventana Inn – Big Sur, Kalifornien

Ventana Inn

Källa: ventanainn

Ventana Inn

Big Sur ligger strax söder om Monterey Bay och har några av Kaliforniens mest fantastiska kustlinje. Ventana Inn är platsen för att uppleva denna råa skönhet och verkligt fridfulla atmosfär.

Ventana Inn är berömt för sin valfria klädpool och japanska varma bad, och är en plats som omfamnar alla typer av skönhet. Det finns också en påklädd pool och varmt bad för dem som känner sig lite mindre äventyrliga.

Dagliga yoga-, tai chi- och pilateslektioner är bara några av de träningsmöjligheter som du får med en vistelse på Ventana Inn. Värdshuset ligger också på 243 tunnland fält, ängar och skogsområden.

Hemsida: http://www.ventanainn.com/

4. Montering – Laguna Beach, Kalifornien

Montering - Laguna Beach

Källa: montagehotell

Montering – Laguna Beach

Denna resort är platsen att vara för strandnära boende i södra Kalifornien. Mittpunkten i denna fantastiska resort är Mosaic Pool som har utsikt över det fantastiska Stilla havet.

Letar du efter rekreationsmöjligheter? Sportfiske, kajakpaddling, vattenskoter och segling är alla en snabb slingring från orten. Var noga med att kontakta conciergen för hjälp med bokning!

Om du letar efter golfmöjligheter vid havet, ligger Montage inom en snabb bilresa från fyra olika golfbanor.

Boendet varierar från enkelrum till sviter till villor vid vattnet. Vad du än letar efter kan Montage erbjuda.

Hemsida: http://www.montagehotels.com/lagunabeach/

5. Terranea – Rancho Palo Verdes, Kalifornien

Terranea

Källa: terranea

Terranea

För att starta varje sommar arrangerar Terranea en havskonsert i juni som lyfter fram lokala musiktalanger för Music in the Meadows. Se till att besöka under juni månad för att kunna kolla in den fantastiska utsikten bakom lokalen.

Hearst Castle ligger en snabb bilresa från resorten, William Randolph Hearsts berömda residens, tidnings- och förlagsmogul.

Terranea lägger fokus på hav till land och från jord till bord i alla sina kulinariska ansträngningar. De har till och med bikupor på campus, så se till att vara vänlig mot dem!

Hemsida: http://www.terranea.com/

6. Tenaya Lodge på Yosemite – Fish Camp, Kalifornien

Tenaya Lodge

Källa: tenayalodge

Tenaya Lodge

Storheten i Yosemite National Park bör inte missas av någon, och det bör inte heller Tenaya Lodge at Yosemite, områdets främsta resort som ligger vid ingången till parken.

För de dagar då du inte njuter av nationalparken utanför dörren, finns det både en inomhus- och en utomhuspool att använda när det blir för varmt eller för kallt.

Oavsett om du besöker sommaren eller vintern finns det alltid något att göra på campus. Slädebackar på campus på vintern och klätter- och bågskytteanläggningar på sommaren!

Hemsida: https://www.tenayalodge.com/

7. The Meritage Resort and Spa – Napa, Kalifornien

The Meritage Resort and Spa

Källa: ecedha

The Meritage Resort and Spa

Denna resort med fyra diamanter i hjärtat av Kaliforniens vinland är platsen för alla som vill koppla av och njuta av faciliteterna som erbjuds på Mirage.

Letar du efter en komplett spaupplevelse? Gå ner 40 fot under marken för att uppleva Spa Terra. Med privata behandlingsrum, blötläggningspooler, ånggrottor och vattenväggar i ett av Amerikas 100 bästa spa.

Med nio tunnland fantastiska vingårdar finns det gott om vandringsmöjligheter runt hela gården. Cykeluthyrning och luftballongäventyr finns i närheten, så att du fullt ut kan dra nytta av det vackra landskapet runt dig.

Hemsida: http://meritagecollection.com/meritageresort/

8. Carneros Inn – Napa, Kalifornien

Carneros Värdshus

Källa: carnerosresort

Carneros Värdshus

Med tre matställen med full service är detta platsen för den matglada i din grupp. Alla med lokalproducerad mat och vin.

Med en butik på plats, en lanthandel och ett spa, är du säker på att hitta vilken typ av terapi du letar efter.

Om du letar efter boende som ger lite mer avskildhet, prova Harvest Cottages. Varje stuga kommer med ett utomhusbadkar och öppen spis!

Med två olika pooler, en för vuxna och en för familjer och rekreation, finns det alltid möjlighet att svalka sig på Carneros.

Hemsida: http://www.thecarnerosinn.com/

9. The Ritz-Carlton vid Half Moon Bay – Half Moon Bay, Kalifornien

The Ritz-Carlton vid Half Moon Bay

Källa: Ritz Carlton

The Ritz-Carlton vid Half Moon Bay

Om du vill upptäcka närliggande San Francisco, Napa Valley eller Santa Cruz, är Half Moon Bay platsen att göra det. Half Moon ligger på en bluff med utsikt över Stilla havet och har en av de bästa vyerna på vår lista över resorter.

Med standardbekvämligheter på resorten drar denna resort nytta av sitt läge och lokala aktiviteter för gästerna. Golf och simbassänger finns på plats, tillsammans med tre eldstäder på bluffsidan.

Se till att ta en rundtur i Half Moon Bay för att till fullo uppleva den lokala smaken och historien om denna fantastiska plats.

Hemsida: http://www.ritzcarlton.com/en/hotels/california/half-moon-bay

10. Calistoga Ranch – Calistoga, Kalifornien

Calistoga Ranch

Källa: aubergeresorts

Calistoga Ranch

Calistoga Ranch har inga standardhotellrum, istället kommer varje sällskap att bo i en privat lodge. Inbäddat intill en fantastisk damm bland de höga träden i norra Kalifornien, utstrålar denna plats lugn. Den huvudsakliga lodgen är mittpunkten som erbjuder gästservice och matställen.

Se till att dra nytta av målnings- och fotokurserna som erbjuds av lärarna på plats på Calistoga. Du kommer att ledas runt på ranchen för att uppleva, fotografera och måla de fantastiska landskapen och scenerna.

Matlagning, friskvård, trädgårdsskötsel och flora, vinblandning och biodling är alla klasser som erbjuds på den eklektiska Calistoga Ranch. Det finns säkert något för alla i din grupp!

Hemsida: https://calistogaranch.aubergeresorts.com/

11. Hotel del Coronado – Coronado, Kalifornien

Hotel del Coronado

Källa: hotelldel

Hotel del Coronado

Om du vill uppleva ett stycke historia tillsammans med din avkopplande semester, är Hotel del Coronado platsen att vara. Detta hotell, som ursprungligen stod färdigt 1888, har varit värd för massor av kändisar och politiker genom åren.

Med sju olika restauranger, pooler, massor av aktiviteter från målning till spinning, finns det mycket att hålla dig sysselsatt med på Del. Och nämnde vi att det är precis vid stranden?

Med en mängd olika boendealternativ kommer du garanterat att hitta något som passar dina behov.

Hemsida: http://hoteldel.com/

12. L'Auberge del Mar – Del Mar, Kalifornien

L'Auberge del Mar

Källa: destinationshotell

L'Auberge del Mar

Med en lång historia i området kommer L'Auberge del Mar säkerligen att blända dig på en mängd olika sätt.

Med Del Mar Thoroughbred Club and Fairgrounds och San Diego Polo Fields bara några steg från hotellets ytterdörr kommer du säkert att bli underhållen med timmar av hästtraditioner. Det finns också en mängd olika konserter och konsertserier som pågår hela sommaren.

Ett av de bästa spaanläggningarna i södra Kalifornien, du är säker på att lämna L'Auberge avslappnad och redo för ditt nästa äventyr.

Hemsida: http://www.laubergedelmar.com/

13. Park Hyatt Aviara – Carlsbad, Kalifornien

Park Hyatt Aviara

Källa: hyatt

Park Hyatt Aviara

Om du har barn som reser med dig är Aviara ett bra alternativ. Aviara Kids Academy kommer att hålla barnen underhållna och aktiva i timmar i sträck.

Medan barnen är borta, är du inbjuden att njuta av den förstklassiga golfbanan, som är värd för LPGA Kia Classic varje år!

Vill du besöka LegoLand California eller San Diego Zoo? Aviara är platsen att bo på för att uppleva dessa äventyr i världsklass.

Stränderna i Carlsbad sägs vara några av de bästa i södra Kalifornien, se till att kolla in dessa under minst en av dina dagar i solen. Ingen resa till Kalifornien är komplett utan den!

Hemsida: http://aviara.park.hyatt.com/en/hotel/home.html

14. Desert Riviera Hotel – Palm Springs, Kalifornien

Desert Riviera Hotel

Källa: desertrivierahotel

Desert Riviera Hotel

Högst betygsatt för är kundservice över hela världen, detta hotell kommer att ge dig en mer genuin och eklektisk upplevelse än några av de andra orterna på listan. Men det kommer säkert inte att göra dig besviken.

Med en pool som är öppen 24 timmar om dygnet finns det aldrig en tråkig stund på Desert Riviera Hotel. Behöver du något att göra vid midnatt? Bara hoppa i poolen! Dessutom ligger alla rum precis vid poolen, så du behöver inte gå på vandring för att hitta den.

Se till att låna kryssarna för en runda runt staden för att kolla in den lokala Palm Springs-stilen.

Hemsida: http://desertrivierahotel.com/

15. Four Seasons: The Biltmore at Santa Barbara – Santa Barbara, Kalifornien

Fyra säsonger

Källa: fyra säsonger

Fyra säsonger

Inget bättre sätt att njuta av Santa Barbara än Four Seasons. Med en mängd olika boenden från rum och sviter till exklusiva bungalower.

The Four Seasons har skapat några riktigt specialupplevelser som du kan dra nytta av under ditt besök. Har du någonsin velat lära dig sandvolleyboll av en olympier? Eller kanske surfa med en mästare surfare? Det här är platsen för dig.

Se till att dra nytta av resortens pittoreska trädgårdar under ditt besök. Du kan i princip resa runt i världen med en promenad runt dessa omfattande och fantastiska trädgårdar.

Hemsida: http://www.fourseasons.com/santabarbara/

Var de ska bo: Bästa hotellen i Kalifornien (CA)

Lägsta prisgaranti

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *