15 bästa romantiska (helg)resor i Kalifornien

Det är inget annat än California Dreaming med dessa romantiska semesterresor. Från lyxig bortskämning till fantastisk utsikt, du vill packa dina väskor så fort du kan för att besöka dessa Kalifornien-destinationer med din speciella person.

Och med ett så stort och vackert tillstånd är det svårt att skära ner listan. Dessa tillflyktsorter fångar själva essensen av allt som är Kalifornien: lyx, vin, kändisar, kust och elegans. Här är våra 15 favoritställen för romantiska semesterresor i Kalifornien:

1. Meritage Resort and Spa

Meritage Resort and Spa

Källa: förtjänstinsamling

Meritage Resort and Spa

Detta är den ultimata tillflyktsorten för när du vill dyka in i europeisk lyx utan att lämna västra halvklotet. Säg «ciao» till denna vackra toskanskinspirerade semesterort inbäddad i Napa Valley, ett perfekt tillflyktsort för par som vill ha ensamtid för att bli bortskämda.

På resortens unika spa på 22 000 kvadratmeter som ligger 40 fot under jorden, ingår vin även i massage. Det finns en massage som heter «Vino Bello», som innehåller en scrub av druvkärnor följt av en mineral- och antioxidant-rik vin och nyponslam för att föryngra huden. I slutet av massagen täcks gästerna av en lugnande druvkärnlotion. Om detta inte skriker Napa Valley till dig, jag vet inte vad som gör det.

Njut av utsikten ännu mer när du uppgraderar till ett balkongrum som har utsikt över resortens nio hektar stora vingård.

Hemsida: http://meritagecollection.com/meritageresort/

2. Farmhouse Inn

Bondgård Värdshus

Källa: farmhouseinn

Bondgård Värdshus

Inbäddat i norra Kaliforniens vinland, ger Farmhouse Inn dig den mysiga Bread & Breakfast-känslan perfekt för en helg med din älskling. I detta intima hem-bort-från-hemmet har var och en av de 25 gästsviterna privata bastur, eldstäder och bubbelbadkar. Om det inte räcker för att rulla in dig, överväg de lugnande spatjänsterna som Inn erbjuder, med fokus på helt naturliga, örtbaserade spaprodukter.

Utanför värdshuset kan du njuta av en vingårdstur, vandra tåg, paddla kanot längs Russian River eller besöka det närliggande Armstrong Woods State Reserve för att beundra Kaliforniens berömda redwoodträd.

Hemsida: http://www.farmhouseinn.com/

3. La Casa del Camino

La Casa del Camino

Källa: expedia

La Casa del Camino

Laguna Beach är inte bara high school-drama. Om du vill skruva upp värmen, prova att ta med dig din älskade till detta historiska hotell i medelhavsstil, bara ett kvarter från den fantastiska stranden i södra Kalifornien som visas i showen. Detta lyxiga hotell grundades 1929 och betonar elegans och stil, vilket gör det till en favorit bland Hollywoods elit.

Par kan välja mellan rum i spansk stil när de känner sig kungliga, surfrum för att helt absorbera västkustens vibbar, eller smyga iväg till sin egen privata stuga, kallad La Casita (Det lilla huset).

Hemsida: http://www.lacasadelcamino.com/

4. The Westin St. Francis

The Westin St. Francis

Källa: westinstfrancis

The Westin St. Francis

Om Great Gatsby öppnade ett hotell på västkusten, skulle The Westin St. Francis definitivt vara det.

Denna destination öppnades 1904 och stoltserar med sin rika historia med gammaldags marmor, ek, kristallkronor och stora väggmålningar. Kändisar, politiker och crème de la crème över hela världen har besökt denna tjusiga destination i över ett sekel, och det verkar bara bli bättre med åren.

Njut av sofistikering på denna plats som ligger mitt i San Francisco. Ta din sötnos för en romantisk middag på The Westins eleganta Oak Room Restaurant. Oak Room öppnade 1913 som en elegant plats för män att röka cigarrer och dricka whisky, och nu välkomnar Oak Room alla för elegant amerikansk mat.

Hemsida: http://westinstfrancis.com/

5. L'Ermitage Beverly Hills

L'Ermitage Beverly Hills

Källa: viceroyhotelsandresorts

L'Ermitage Beverly Hills

Gå med de rika och berömda på detta AAA Five Diamond Award-vinnande hotell i Kaliforniens berömda Beverly Hills. Tillbringa en dag med att koppla av i en lyxig cabana vid hotellets takpool innan du tömmer ditt bankkonto på Rodeo Drive. Om du fortfarande behöver fly från livet som är så hårt utanför L'Ermitages väggar, sjunk ner i en svensk eller ayurvedisk massage eller avslappnade i hotellets ångrum.

Med paketet «Remembering Romance» erbjuder L'Ermitage par boende i en lyxsvit, $150 middagskredit på deras chica restaurang, Avec Nous, en flaska champage och $100 spakredit. Det blir inte bättre än så här.

Hemsida: http://www.viceroyhotelsandresorts.com/en/beverlyhills

6. Venice Beach Eco Cottages

Venice Beach Eco Cottages

Källa: hemma

Venice Beach Eco Cottages

Ta tag i din partner och glid iväg till din egen privata eko-bungalow bara några kvarter från den vackra Venice Beach. När du besöker Venice Beach Eco Cottages stödjer du ett grönt alternativ till den typiska gästfrihetsupplevelsen.

Byggda med organiska material och utsmyckade i bohemisk inredning passar dessa stugor perfekt in i den konstnärliga stadsdelen Venice Beach. Genom att bo här kan par ladda om samtidigt som de hjälper till att ladda planeten!

Hemsida: http://www.venicebeachecocottages.com/

7. El Dorado hotell och kök

El Dorado hotell och kök

Källa: eldoradosonom

El Dorado hotell och kök

Ta in den livliga staden från din egen personliga balkong på El Dorado, som ligger mitt i hjärtat av Sonoma. El Dorado, som kombinerar vinlandets charm med urban sofistikering, gör den perfekta tillflyktsorten för älskare i norra Kalifornien.

På denna rustika plats kan du verkligen visa din tillgivenhet med «Rekindle Romance»-paketet. Förutom att bo i ett King-rum välkomnas du med champagne, lokalt hemgjorda och hantverksmässiga saltade karameller och en bukett. Fastigheten är ett bevis på staden Sonoma och dess avslappnade vinlandskapsanda.

Hemsida: http://www.eldoradosonoma.com/hotel

8. Korakia Pensione

Korakia Pensione

Källa: korakia

Korakia Pensione

Något om Kalifornien och historiska resorter i medelhavsstil. De kan bara inte få nog av dem! Korakia, en lyxig villa i Palm Springs med anor från 1924, kombinerar Medelhavets romantik med den exotiska smaken av Nordafrika. Kantas av mellanösternlyktor och eldgropar är det inte konstigt att Forbes Traveler utsåg Korania till ett av de «sexigaste hotellen i Amerika».

På morgonen möts du av en frukost i marockansk stil, medan du på eftermiddagen är uppfriskad med marockansk teservering. Fly till din egen Arabian Nights-fantasi på Korakia, komplett med dubbeldörrar i moriska trä, en uppvärmd pool, marockanska dagbäddar och en romantisk innergård.

Hemsida: http://korakia.com/

9. Autocamp Santa Barbara

Autocamp Santa Barbara

Källa: glamping

Autocamp Santa Barbara

Utsmyckad i retroutrustning har Autocamp tjänat som en tillflyktsort för de amerikanska wanderlust road trippers sedan 1922. Med Airstream-släp för logi och betonar klassisk Americana-inredning, är denna plats stolt över att skapa komfort för de äventyrliga andarna som passerar genom Kalifornien.

Upplev den vackra naturen utan att ge avkall på komforten när du bor på Autocamp för en romantisk weekendresa med din speciella person.

Hemsida: http://autocamp.com/

10. North Block Hotel

North Block Hotel

Källa: northblockhotel

North Block Hotel

Det finns inget som Kaliforniens anmärkningsvärda Napa Valley. Njut av North Block Hotels romantiskt chica upplevelse med toskansk arkitektur, golvvärme och en parmassage.

Och North Block tillfredsställer också ditt sug efter romantik med deras «Petals & Pampering»-paket. Med detta tillägg kan du njuta av ett Deluxe King-rum, en flaska champagne, ett dussin rosor, en entimmes parmassage och en ask hantverksgod choklad.

Hemsida: http://www.northblockhotel.com/

11. Sir Francis Drake Hotel

Starlight Lounge

Källa: sirfrancisdrake

Starlight Lounge

Sir Francis Drake Hotel återför stilen och sofistikeringen från gamla San Francisco och kombinerar renässansarkitektur med berömd gästfrihet för att göra din vistelse i staden så kunglig som möjligt. Shopping i världsklass väntar dig på detta hotell, med Tiffany & Co, Gucci, Prada, Giorgio Armani och Saks Fifth Avenue bara några steg utanför din dörr.

Unna dig själv och din speciella person en överdådig utekväll på stan i 1930-talsstil. På 21:a våningen i Sir Francis Drake, inrymmer detta dekadenta boende sitt berömda Harry Dentons Starlight Room, där Harry Denton Starlight Orhestra spelar livemusik under kristallkronor med 180-graders utsikt över San Francisco. Det är en sådan plats man inte lämnar utan en ring på fingret.

Hemsida: http://www.sirfrancisdrake.com/

12. Sycamore Mineral Springs Spa and Resort

Sycamore Mineral Springs Spa and Resort

Källa: gläfsa

Sycamore Mineral Springs Spa and Resort

För att komma bort från allt ger Sycamore dig den ultimata tillflyktsorten i centrala Kalifornien. Det här ställets pärla är deras badkar med varma mineralkällor, som ligger på varje privat balkong eller uteplats. Dessa badtunnor är helt naturliga och strömmar från 100 hektar av naturliga, underjordiska resurser. Du kommer att känna dig som ett helt nytt du efter att ha njutit i denna gudomliga pool.

När du är föryngrad nog att umgås erbjuder Sycamore yoga-, pilates- och tai chi-klasser dagligen. Återanslut med din inre kärna och din partner på denna vitaliserande resort.

Hemsida: https://www.sycamoresprings.com/mineral-springs-resort/

13. L'Auberge Del Mar

L'Auberge Del Mar

Källa: laubergedelmar

L'Auberge Del Mar

Denna semesterort i södra Kalifornien är så romantisk att de redan har planerat ett paketerbjudande för älskare som kommer till sin destination för att fria. L'Auberge Del Mar förser ditt förslag med vita rosenblad, ljus, chokladtäckta jordgubbar, champagne och personlig uppmärksamhet för att reservera den perfekta platsen för det mycket speciella ögonblicket.

Om du inte ska på semester för att ställa frågan, kan du fortfarande njuta av varenda tum av denna resort. Inbäddat på klipporna i typiska Del Mar, Kalifornien, låter L'Auberge dig njuta av den hisnande utsikten över stranden medan du njuter av exklusiva rätter som fångas färska varje dag.

Hemsida:http://www.laubergedelmar.com/

14. Cavallo Point

Cavallo Point

Källa: pprmedia

Cavallo Point

Skaffa din första raden biljett till San Franciscos skyline – utan att behöva ta itu med stadslivet – på Cavallo Point. I denna romantiska lodge i den lugna bakgrunden av Golden Gate-bron kan du njuta av all lugn borta från verklighetens liv och rörelse. Cavallo Point tjänade som en WWI-armébas under byggandet av Golden Gate, men har sedan dess omvandlats till lyxigt boende för de nyckfulla. Travel and Leisure röstade fram Cavallo Point till «#1 bästa hotell i San Fransisco Bay Area» 2015 av en anledning.

För «The Ultimate Date Night»-paket får du logi, en 4-rätters gourmetmiddag, frukost på morgonen och ett rum med öppen spis. Dags att mysa med din älskade i denna söta oas!

Hemsida: http://www.cavallopoint.com/

15. Sacred Rock Resort

Sacred Rock Resort

Källa: sacredrock resort

Sacred Rock Resort

Fly från den upptrampade stigen, förbi «Norra Kalifornien», till det verkliga norra Kalifornien Elk, en stad känd för – ni gissade rätt – sin överdrivna mängd älg. Fyra timmar norr om San Francisco, Elk, Kalifornien ligger fridfullt på Mendicino-kusten bort från den vanliga floden av turister.

På Sacred Rock får du och din älskling din egen privata stuga grävd högt upp på klippor med utsikt över Stilla havet. Koppla av på den enkla resorten, komplett med en pub för icke-pretentiös, hemlagad middag.

Hemsida: http://www.sacredrockresort.com/

Vidare läsning: De vackraste platserna i Kalifornien

Var de ska bo: Bästa hotellen i Kalifornien (CA)

Lägsta prisgaranti

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *