De 15 bästa sakerna att göra i Chesapeake (VA)

Beläget i centrum av Coastal Virginiastaden Chesapeake är känd i delstaten som en plats av stor historisk och kulturell betydelse, samt som hem för en mängd naturliga skönhetsplatser.

Det finns över 35 miles av vattenvägar i Chesapeake som inkluderar kanaler, floder och sjöar, och du kan till och med besöka den lynniga Dismal Swamp Canal som påstås ha varit inspirationen till dikten «The Raven» av Edgar Allan Poe.

Om du älskar att vara ute i naturen är Chesapeakes parklandskap precis rätt plats att komma, och fågelskådning, vandring och picknick är fantastiska tidsfördriv här på platser som Northwest River Park.

Om du föredrar att stanna i staden, kommer du att hitta fantastiska matställen samt roliga museer, inomhusevenemang och olika aktiviteter som skridskoåkning och stjärnskådning.

Låt oss utforska bästa sakerna att göra i Chesapeake:

1. Chesapeake Arboretum

Chesapeake ArboretumKälla: flickr
Chesapeake Arboretum

Chesapeake Arboretum är känt i Virginia-området för att vara en regional skatt och omfattar 48 hektar mark och kallas ofta för «naturens klassrum», eftersom du kan lära dig allt om floran och faunan i detta område här.

Arboretum är från 1700-talet då bondgården som den är baserad byggdes i, och förutom denna tidstypiska byggnad kan du också hitta tematrädgårdar som sträcker sig över fastigheten.

Dessa inkluderar en doftträdgård såväl som en antik rosenträdgård, och om du föredrar något lite mer robust så finns det också en lövskog här som du kan utforska.

Detta är också ett stopp på Virginia Birding and Wildlife Trail South Chesapeake Loop, så se till att du inte missar denna naturliga skönhet om du är i stan.

2. Northwest River Park

Northwest River ParkKälla: besökchesapeake
Northwest River Park

Som namnet antyder ligger Northwest River Park på den lummiga stranden av Northwest River och ligger i den sydöstra delen av Chesapeake.

Parken omfattar över 763 hektar mark vilket innebär att du kommer att hitta mycket att göra här.

Den som vill njuta av den lokala floran och faunan i Virginia kommer säkerligen att hitta den här, och det finns stigar som går över hela parken så att du kan ta in dess naturliga skönhet.

Det finns också picknickområden och lekplatser för yngre gäster, och du hittar till och med en minigolfbana här som kallas «Dude Ranch». Om du gillar fågelskådning, då har du kommit till rätt plats, eftersom detta också är ett stopp på Virginia Birding and Wildlife Trail, så du kan förvänta dig att se en mängd olika arter på en resa hit.

3. Kylda dammar Ice Sports Complex

Kylda dammar Ice Sports ComplexKälla: commons.wikimedia
Kylda dammar Ice Sports Complex

Chilled Ponds Ice Sports Complex är känt för att vara ett av de premium issportkomplexen i Virginia-området och sträcker sig över en fantastisk 90 000 kvadratfot.

Med det i åtanke finns det ett stort antal aktiviteter som erbjuds här, och du hittar inte en utan två NHL-skridskobanor.

Chilled Ponds är öppet för allmänheten, så om du vill lära dig att åka skridskor eller helt enkelt ta dig till isen för eftermiddagen, då är det här du ska komma.

Detta är också träningsplatsen för ishockeylaget, Norfolk Admirals, och om du har tur kanske du bara kan ta in en fartfylld match när du är i stan.

4. Battlefield Park

Battlefield ParkKälla: hitta din bästa topp
Battlefield Park

Battlefield Park skapades som ett monument som firar historien om slaget vid Great Bridge.

För detta ändamål hittar du ett stort utbud av saker att göra här, till exempel en tolkningshistorisk väg, en rekreation av gångvägen från 1775 och ett utomhusauditorium.

Det finns ett monument som sattes upp av Daughter's of the American Revolution som sitter vid ingången till parken vid Battlefield Boulevard som fungerar som ett minne av patriotsoldaterna som dog här.

Om du vill veta mer om historien här så finns det docentturer här som går dagligen och är gratis.

5. Chesapeake Planetarium

Chesapeake PlanetariumKälla: mapio
Chesapeake Planetarium

Den som vill veta mer om universums under bör inte leta längre än till Chesapeake Planetarium, där du kan göra just det.

Planetariet ligger inne i Chesapeake Municipal Center och har anspråk på att vara det äldsta planetariet i hela delstaten Virginia.

Om du väljer att besöka, kommer du att kunna ta in shower som kommer att lära dig allt om galaxen, samt program som syftar till att utbilda allmänheten om planeterna och solsystemet.

Beroende på när du besöker, finns det även teleskopobservationer tillgängliga så att du kan ta in stjärnornas skönhet från första hand.

6. Rolig skog

Rolig skogKälla: gläfsa
Rolig skog

Om du kommer till City Park i Chesapeake, se till att du inte missar Fun Forest, som sträcker sig över tre hektar här.

På Fun Forest hittar du en lekplats för barn, ett fantasicenter samt ett äventyrsområde för familjen, så att alla kan vara med på det roliga.

Skogen byggdes av en armé på nästan 2 000 hängivna frivilliga och lekplatserna här är designade för att utveckla motorik, koordination och interaktiv lek.

För det ändamålet erbjuds här bland annat en underjordisk telefon, en skakbro, en delfinsida och gungor och rutschkanor.

Det finns till och med en fossilgrävning där blivande paleontologer kan hitta en sandgrop fylld med fossiler.

7. Hickory Ridge Farm

Hickory Ridge FarmKälla: hickoryridgefarm
Hickory Ridge Farm

Hickory Ridge Farm är en familjeägd affär som har varit i drift i flera år och erbjuder några av de bästa säsongsprodukterna i hela Virginia-området.

Förutom saker som krispiga och färgglada frukter och grönsaker, kan du också få lokalproducerad honung, och det finns också en klappzoo här om du vill komma på nära håll med några av de bofasta husdjuren.

Beroende på när du besöker, finns det säsongsbetonade aktiviteter som erbjuds som pumpaplockning på hösten och jordgubbsplockning på våren.

8. Chesapeake 9/11 Memorial

Chesapeake 9/11 MemorialKälla: pilotonline
Chesapeake 9/11 Memorial

Om du vill visa respekt för dem som omkom under 9/11, kom då till Chesapeake 9/11 Memorial som ligger på City Park Drive.

Minnesmärket sattes upp för att minnas tragedin i New York, och består av en stålbalk som en gång var en del av World Trade Center.

Det finns också en sten från Shanksville som utgör en del av monumentet samt en bit kalksten från Pentagon som brukade vara inrymt i Chesapeake Visitor Center.

9. Great Bridge Lock Park

Great Bridge Lock ParkKälla: hitta din bästa topp
Great Bridge Lock Park

Great Bridge Lock Park ligger på ett strategiskt läge i Chesapeake, eftersom det sitter i korsningen mellan Chesapeake-kanalen och Elizabeth River.

Slussen här designades för att hålla saltvattnet och sötvattnet från de två vattendragen åtskilda, och nu står också en 19 hektar stor park på denna majestätiska plats.

Parken är faktiskt en del av en halvö som flankeras av kanalen och floden på varje sida, och det finns båtramper, picknickplatser och även stigar som går längs båda kustlinjerna.

Fiske och crabbing är populära fritidssysselsättningar här på grund av vattnet som omger parken, eller så kan du utforska skogen som ligger i den västra delen av Great Bridge Lock Park.

10. Chesapeake Bay Bridge Tunnel

Chesapeake Bay Bridge TunnelKälla: flickr
Chesapeake Bay Bridge Tunnel

Chesapeake Bay Bridge Tunnel låter kanske inte som en turistattraktion, men det är faktiskt välkänt som platsen att komma om du vill ta in den oöverträffade skönheten i Atlanten.

Bron i sig är också en fantastisk teknikprestation såväl som en arkitektonisk ikon i staden och förbinder Eastern Shore och Virginia Beach, så det är inte att missa om du är i stan och vill se några av de vackraste vyerna i staden.

11. Chesapeake Park

Chesapeake ParkKälla: cityofchesapeake
Chesapeake Park

Chesapeake Park är också känd som City Park och sträcker sig över 90 tunnland mark, varav 60 tunnland består av gräsbevuxen yta medan resten består av lummig skog och träd.

Bortsett från sin naturliga skönhet är parken välkänd för sina utomhusevenemang som Chesapeake Park Whisper Concert Series och Chesapeake Jubilee, så se till att kolla in vad som händer när du besöker.

Det finns en skatepark i parken samt hästskogropar och en hundpark.

12. Rodgers' Puddingar

Rodgers puddingarKälla: Twitter
Rodgers puddingar

Om du är lite sötsugen så missa inte chansen att prova några av de berömda öknarna på Rodgers' Puddings.

Denna retropuddingbutik ligger inbäddat i det historiska distriktet i grannlandet South Suffolk och har vunnit priser för sin bananpudding.

De serverar också ett antal andra läckra lokala sötsaker i en retromiljö, så om du älskar något som har med öken att göra är det här platsen för dig.

13. Det stora dystra träsket

Det stora dystra träsketKälla: kanotjak
Det stora dystra träsket

The Great Dismal Swamp ligger faktiskt utanför Chesapeake i den sydöstra delen av Virginia där det sträcker sig så långt som nordöstra North Carolina.

En plats för legend och dimmigt mysterium, träsket är platsen för djupt historiskt intresse eftersom det var känt som en tillflyktsort under slaveriets tid när afroamerikaner använde träsket för att fly.

Numera är träsket känt för sin naturliga, om än spökande, skönhet och är också en utsedd National Wildlife Refuge.

14. Gum Tree Farm

Gum Tree FarmKälla: gumtreefarmdesigns
Gum Tree Farm

Gum Tree Farm sträcker sig över en fantastisk 50 tunnland och är en lokal producent av får, men du hittar också ankor, kalkoner, grisar, kor, hästar, getter och till och med en åsna som heter Studebaker här.

Om du besöker gården kan du interagera med alla vänliga djur här, och här finns även en sidoverksamhet som producerar fiber från fiberväxter.

Om du vill veta mer om hur gården fungerar kan du gå med på en rundtur som kommer att förklara dess historia samt förklara aktiviteter som färgning av ull på gården som också inkluderar livedemonstrationer.

15. Drummondsjön

DrummondsjönKälla: Pinterest
Drummondsjön

Lake Drummond är känd för att vara en av två sjöar i Virginia-området och ligger mitt i Dismal Swamp.

Det finns många legender om sjön och träsket, inklusive en där fiskare har påstått sig se en spöklik vit kanot som paddlar sjön med en eldflugalampa.

Numera kommer folk mest hit för att njuta av de rikliga fiskemöjligheter som sjön ger, och båtliv är också ett vanligt tidsfördriv här om du vill modiga att gå ut på vattnet.

Var de ska bo: Bästa hotellen i Chesapeake, Virginia (VA)

Lägsta prisgaranti

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.