De 15 bästa sakerna att göra i Daly City (Kalifornien)

Daly City, som ligger i Kaliforniens Bay Area, är inte en av de mest kända delarna av USA, men det betyder inte att det inte finns en mängd gömda pärlor här som väntar på att avslöjas.

Oavsett om du gillar att shoppa, äta middag eller utforska naturen så finns det något för alla att njuta av i Daly City.

Den här staden är liten med Kaliforniens mått mätt, särskilt jämfört med närliggande områden som Burbank, och du kan behöva skrapa lite under ytan för att få ut det bästa av din resa här.

Beläget strax utanför soliga San Francisco, är Daly City en charmig plats som bara väntar på att bli avslöjad.

En av de bästa sakerna med den här staden är dess närhet till havet, och många av höjdpunkterna på en resa hit innebär att gå längs sandstränder och njuta av havsbrisen och solnedgången.

Låt oss utforska bästa sakerna att göra i Daly City:

1. Kopalatset

Kopalatset

Källa: wikipedia

Kopalatset

En av Daly Citys mest älskade arenor, Cow Palace är en arena som ligger precis på gränsen till staden.

Lätt att komma åt från närliggande San FranciscoCow Palace är värd för en rad konserter, shower och liveevenemang under hela året, så se till att kolla de lokala listorna för att se vad som kommer att hända när du är i stan.

Det finns också en rad restauranger på Cow Palace så att du kan njuta av en måltid och drinkar som en del av en show.

2. Serramonte Mall

Serramonte Mall

Källa: sfexaminer

Serramonte Mall

Om du letar efter shopping och restauranger under ett och samma tak är Serramonte Mall platsen att komma.

Med ett stort utbud av butiker att välja mellan, vad du än letar efter kommer du sannolikt att hitta det här, från exklusiva märken till lokala butiker.

Om du blir hungrig så finns det en uppsjö av matställen också.

Av dessa skäl är detta en av de mest älskade galleriorna i Daly City och rekommenderas av lokalbefolkningen om du funderar på att shoppa till dig när du besöker.

3. Thornton Beach State Park

Thornton Beach State Park

Källa: flickr

Thornton Beach State Park

En av de bästa aktiviteterna i Daly City sägs vara Thornton Beach State Park.

Parken ligger på en strandremsa och är omtyckt av lokalbefolkningen som flockas hit för den vita sanden och omgivande sanddyner.

Det finns vandringsleder som går längs kanten av parken och tar in den lokala kustlinjen som Bay Area Ridge Trail och Coastal Trail som går hela vägen från Thornton Beach förbi romantiska böljande sanddyner upp till Fort Funston i södra San. Francisco.

Om du vill bevittna naturen här så är detta en av de bästa platserna att komma.

4. Off the Grid

Off The Grid

Källa: gläfsa

Off The Grid

Äta med en skillnad, Off The Grid är en resande marknad som också låter dig uppleva en fin amerikansk kulinarisk tradition i form av food trucks.

Off The Grid fungerar på veckobasis när en mängd olika roterande food trucks från hela Kaliforniens region kommer och ställer upp här på parkeringsplatsen i Serramonte.

Området är fullmatat med bord och stolar så att du kan äta i en semi-restaurangmiljö och njuta av några av Kaliforniens bästa lokala bitar.

Visst är detta inte din normala sittande middag men det kommer definitivt att vara en upplevelse att minnas och du kommer att få en smak av några av de lokala rätterna, med många av foodtruckarna som har vunnit priser för sin kulinariska skicklighet.

5. Musselstensparken

Mussel Rock Park

Källa: flickr

Mussel Rock Park

Mussel Rock Park, en gratis attraktion i Daly City, är ett bra ställe att komma bort från allt och njuta av lite grönska i staden.

Populära aktiviteter i parken inkluderar att spela spel som frisbee eller fotboll, och det finns en rad picknickområden så att du kan äta utomhus här.

Det finns också en uppsjö av gräsbevuxna platser att söka till, liksom några sandbankar och sandgropar, så att du kan känna att du är i en park eller på stranden beroende på dina preferenser.

För yngre besökare finns också en omfattande lekplats.

6. Daly City Farmer's Market

Daly City Farmer's Market

Källa: cafarmersmkts

Daly City Farmer's Market

Daly City Farmer's Market är något av en historisk pärla i dessa delar då marknaden har varit i drift de senaste 20 åren.

Marknaden hålls två gånger i veckan och erbjuder det bästa av de lokala råvarorna från området och är särskilt känd för sina skarpa frukter och grönsaker.

Lokalt bakverk är också vanligt här om du vill ha en picknick, liksom delikatesser som honung från regionen.

Kom hit om du vill prova några av de lokala rätterna i denna utomhusmiljö, eftersom bondens marknad ligger precis utanför Serramonte-området.

Det är också ofta musikuppträdanden och barnaktiviteter.

7. Klassiskt bowlingcenter

Klassiskt bowlingcenter

Källa: Youtube

Klassiskt bowlingcenter

För dem som vill utöva lite sport i Daly City, leta inte längre än till Classic Bowling Center.

Mer än bara det typiska bowlingcentret med några få banor, har Classic Bowling Center imponerande 60 banor samt en omfattande arkad full av gamla spel.

Det finns också ett kafé där du kan njuta av en komplett måltid om du blir hungrig under en tävling, och det finns även en sportbar om du är sugen på en drink.

Bowlingcentret är också anmärkningsvärt eftersom det är öppet sent in på natten, så om du letar efter lite kvällsunderhållning är detta ett utmärkt val.

8. Mar Vista Stables

Mar Vista Stables

Källa: överraskande stabil

Mar Vista Stables

För något annat att göra i Daly City-området, gå ner till Mar Vista Stables där du kan njuta av ridning.

Stallet ger såväl lektioner som promenader och du kan gå på en guidad stig som en del av en grupptur.

Leder går runt norra Kaliforniens kust och ger fantastisk utsikt från en hästs utsiktspunkt.

Det finns ridturer för vuxna och barn samt läger om du råkar vara på besök under sommarmånaderna.

Visst om du vill komma utomhus är detta ett bra sätt att uppleva landskapet i Daly City.

9. San Bruno Mountain State Park

San Bruno Mountain State Park

Källa: flickr

San Bruno Mountain State Park

Vandring är en vanlig sysselsättning i San Bruno Mountain State Park, som är en av premiumparkerna i Daly City-området.

Parken sträcker sig från Daly Citys kanter till den närliggande bergskedjan Santa Cruz och har en rad härliga vandringsleder för besökare att upptäcka.

Från parken kan du uppleva underbara vyer över närliggande San Francisco såväl som det bredare Central Bay Area.

Om du gillar fågelskådning är detta också platsen att komma eftersom det finns ett stort antal arter i parken såväl som en uppsjö av fjärilsarter.

10. Palisades Park

Palisades Park

Källa: gläfsa

Palisades Park

Palisades Park är mest känd i Daly City för sin underbara utsikt över havet och den närliggande stranden, vilket är anledningen till att många lokalbefolkning och besökare strömmar hit.

Parken är populär för sina vandringsleder som går runt kusten och det finns en hundpark här samt en lekplats så att hela familjen kan vara med på det roliga.

11. Century 20 Movie Theater

Century 20 Movie Theater

Källa: wikimedia

Century 20 Movie Theater

Som namnet antyder har Century 20 Movie Theatre i Daly City ett imponerande tjugotal skärmar och ligger också i ett område som är känt för sina eklektiska matställen.

Teatern är känd för sina bekväma sittplatser och enorma utbud av filmer inklusive alla de senaste utgåvorna, och du kan njuta av olika restauranger inklusive kaféer och glassbarer om du vill ta en godbit före eller efter en föreställning.

12. Gömman

Gömstället

Källa: clubzone

Gömstället

Om du vill uppleva nattlivet i Daly City så bege dig till The Hideout där du hittar en av stadens premiumbarer.

The Hideout serverar drinkar och mat så att du kan äta en lugn middag här och när kvällen blir kväll kan du njuta av DJ och livemusikkvällarna också.

The Hideout består av två separata rum med olika atmosfär och det finns även projektorer som visar sportevenemang och spel.

13. Westlake Shopping Center

Westlake köpcentrum

Källa: shopkimco

Westlake köpcentrum

Westlake Shopping Centre är ett bra ställe att utforska om du föredrar att shoppa utomhus snarare än inne.

Köpcentret ligger i ett lummigt område och består av en rad butiker snarare än en galleria inomhus och du kan spendera eftermiddagen med att promenera från butik till butik.

Det finns stormarknader samt butiker och exklusiva butiker här, och restauranger och kaféer kan alla hittas i närheten om du blir hungrig under ditt besök.

14. Pacifica Bågskytte

Pacifica bågskytte

Källa: gläfsa

Pacifica bågskytte

Öva ditt mål när du är i Daly City på Pacifica Archery, ett familjeägt företag dedikerat till allt som har med bågskytte att göra.

En del av bågskyttecentret består av en proffsbutik som är engagerad i att sälja bågskytteprodukter som pilbågar och mål, och resten av platsen överlåts till en skjutbana inomhus där du kan försöka slå ett tjurfäktning.

Allt som allt är detta roligt för hela familjen och ett bra stopp om du aldrig har provat bågskytte förut.

15. Westlake Park Community Center

Westlake Park Community Center

Källa: gläfsa

Westlake Park Community Center

Westlake Park Community Center är ett bra ställe att komma om du letar efter en rad träningsaktiviteter i Daly City-området.

Centret ägs av City Parks Department och är dedikerat till att tillhandahålla en mängd olika program för både lokalsamhället och besökare.

Klasser som du kan gå med inkluderar konst, hantverk, dans, sport och till och med udda aktiviteter som tumbling.

Det finns också joggingspår och inomhusidrottsanläggningar som kan bokas såsom squashbanor.

Var de ska bo: Bästa hotellen i Daly City, Kalifornien (CA)

Lägsta prisgaranti

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *