De 15 bästa sakerna att göra i Irving (TX)

Irving sitter prydligt mellan städerna i Dallas och Fort Worth och är en enkel plats att komma åt och besöka om du vill komma bort från allt och tillbringa lite tid i en underbar miljö djupt i hjärtat av Texas.

På grund av det faktum att Irving ligger så nära andra större och mer kända städer, kan besökare anta att det finns lite att göra här, men Irving är faktiskt fullt av bekvämligheter för gäster, såsom golfbanor, vattenbaserade platser och shopping och shopping. matställen.

Förutom alla dessa finns det ett stort antal kulturella platser att njuta av här, och besökare kan bli förvånade över den roll som Irving har spelat i USA:s historia, särskilt när det kommer till mordet på president John F. Kennedy 1963, samt under medborgarrättsrörelsen på 1950- och 60-talen.

Låt oss utforska bästa sakerna att göra i Irving:

1. California Crossing Park

California Crossing ParkKälla: mapio
California Crossing Park

California Crossing Park kan ha ett ovanligt namn, med tanke på att den ligger i Texas, men egentligen är den här parken tillägnad minnet av tidiga pionjärer som gav sig ut för att korsa Trinity River här på väg till Kalifornien.

Parken sträcker sig över 30 tunnland frodig mark och har en historisk stig och markör som berättar historien om de resenärer som skulle ha varit här på 1800-talet.

Parken ligger längs East Fork of the Trinity River och erbjuder fantastisk utsikt över vattnet, speciellt om du är här runt solnedgången.

2. Jackie Townsell Bear Creek Heritage Center

Jackie Townsell Bear Creek Heritage CenterKälla: flickr
Jackie Townsell Bear Creek Heritage Center

Bear Creek ligger i västra Irving och är det äldsta afroamerikanska samhället i Dallas County-området.

Jackie Townsell Bear Creek Heritage Center består av tre olika museer som syftar till att utbilda besökare om samhället här och deras historia, från tiden för slaveriets slut fram till Civil Rights Movement på 1960-talet.

Centret är uppkallat efter Jackie Mae Howard som var en framstående medlem av Bear Creek-gemenskapen och som tjänstgjorde i Irving City Council i 18 år.

3. Campion Trails

Campion TrailsKälla: flickr
Campion Trails

Campion Trails är faktiskt ett grönt bälte som omfattar 22 miles av land som sträcker sig längs Elm Fork och West Fork delar av den spektakulära Trinity River.

Campion Trails är kända för att ta besökare som väljer att gå längs dem förbi både naturliga skönhetsplatser såväl som mer urbana landområden och en av de stora glädjeämnena här är att se hur landskapet förändras när du vågar dig.

Om du gillar att vandra bör du definitivt inte missa möjligheten att komma hit, och många besökare vill gärna ta med sig en picknick för att njuta av på ett av de många natursköna områdena som finns runt stigarna.

4. Gondoläventyr

GondoläventyrKälla: irving.gondol
Gondoläventyr

Las Colinas Urban Center i Irving är känt för sina Mandalay-kanaler och Lake Carolyn, och med det i åtanke är det naturligt att besökare vill utforska dessa underbara vattenvägar med stil.

Nu kan du med en kryssning med Gondola Adventures som tar dig ut på en neo-venetiansk gondol och tar dig runt för att ta in det allra bästa av de lokala sevärdheterna från vattnet.

Det finns romantiska solnedgångsturer om du föredrar det och du kommer att ha chansen att föreställa dig att du har rest till Venedig snarare än att känna dig som om du är i hjärtat av Texas.

5. Centennial Park

Centennial ParkKälla: flickr
Centennial Park

Centennial Park invigdes 2003 och grundades för att fira de första 100 åren av Irvings existens.

När du först anländer till parken kommer du att gå genom Arrival Plaza som har statyer av två av Irvings grundare 1903, nämligen JO Schulze och Otis Brown.

Inne i parken kommer du till en plats som heter Founders Plaza där du hittar stadens historia upplagd på en minnesmur som tar dig tillbaka i tiden och sedan fram till idag, med stadens stora milstolpar längs med sätt.

Om du vill ta in vattnet när du är här kan du njuta av sjön i Centennial Park som betjänas av en sten- och stålpaviljong som är en populär plats om du vill ta med en picknick.

Vandrings- och vandringsleder går också över hela parken om du vill utforska till fots.

6. Irving Heritage District

Irving Heritage DistrictKälla: irvingkammare
Irving Heritage District

Heritage District i Irving är känt för att ha skapats av grundarna av denna mässstad, JO Schulze och Otis Brown 1903. Distriktet sträcker sig över 80 hektar och är platsen att komma om du vill känna dig som om du har tagit ett steg tillbaka i tid.

Det finns ett stort antal livliga antikaffärer och secondhandbutiker här där du kan leta efter en bit vintageminnen eller så kan du besöka en av de klassiska butikerna här som en tidstypisk läskbutik och apotek.

Du hittar också Heritage House där som går tillbaka till 1912 och är en av de äldsta byggnaderna som fortfarande står kvar i Irving.

7. Las Colinas blomsterklocka

Las Colinas blomsterklockaKälla: flickr
Las Colinas blomsterklocka

Om du letar efter ett kulturellt landmärke i staden Irving, behöver du inte leta längre än till Las Colinas Flower Clock som är en del av Las Colinas-samhället.

Besökare som gör resan hit hittar denna stora klocka som är gjord av säsongens blommor, men som faktiskt också är en verklig arbetsklocka som kan användas för att visa tiden.

Klockan är ett upplopp av färg beroende på årstid och används ofta som en mötesplats i staden.

8. Lee Park Recreation Center

Lee Park Recreation CenterKälla: Google
Lee Park Recreation Center

Lee Park Recreation Center är platsen att komma till Irving om du vill göra något aktivt, och med det i åtanke finns det en mängd bekvämligheter att välja mellan.

Några av dessa inkluderar en stor pool samt lekplatser för ungdomar i alla åldrar och ett tonårscenter och spelrum.

Det finns även bollplaner och racquetballplaner och kök och grill om du skulle bli hungrig.

9. National Scouting Museum

National Scouting MuseumKälla: commons.wikimedia
National Scouting Museum

National Scouting Museum är känt för att vara det officiella museet i Amerika för Boy Scouts Association.

Museet har vunnit många utmärkelser och är en fantastisk dag för hela familjen, särskilt om du reser med ungdomar.

Här hittar du scoutingrelaterade memorabilia inklusive campingutrustning, och det finns också interaktiva utställningar som lägerplatser, inomhusgrottor, lasertagggallerier och andra gallerier som låter dig komma igång.

10. Stand Up Paddle boarding North Texas

Stand Up Paddle boarding North TexasKälla: supntx
Stand Up Paddle boarding North Texas

Om du vill prova något nytt, varför inte bege dig till SUP North Texas där du kan lära dig allt om den spännande sporten paddleboard? Om du kommer hit kan du prova denna fantastiska nya sport och paddelbrädor kan hyras eller köpas på plats.

Det finns också lektioner som du kan ta och personal finns till hands för att svara på alla dina frågor om paddleboarding.

11. Heritage House

Heritage HouseKälla: irvingtexas
Heritage House

Heritage House är känt som ett av de äldsta husen i Irving som fortfarande står kvar och uppfördes 1912. Byggnaden brukade vara det tidigare hemmet för en av grundarna av denna stad, JO Schulze, och gavs till staden 1975 Nu kan du besöka huset och ta en rundtur med en vänlig docent där du får lära dig hur Irving kom till, samt se en rad tidstypiska möbler som tillhörde familjen Schulz.

12. Irving Arts Center

Irving Arts CenterKälla: flickr
Irving Arts Center

När det kommer till konsten är Irving verkligen ingen slarv, och om du vill kolla in vad som erbjuds här så bege dig till Irving Arts Center där du hittar fyra konstgallerier, två teatrar och till och med en naturskön utomhusskulpturträdgård.

Centret är medlem i Smithsonian Affiliations-programmet vilket innebär att du ofta hittar roterande utställningar som visar föremål från Smithsonians samlingar.

Förutom resor kan du också förvänta dig konstverk från hela regionen och centret är också dedikerat till att visa upp och kommande lokala konstnärer.

Om du vill se en föreställning, så hålls det över 200 här varje år, inklusive dansframträdanden och musikuppträdanden.

13. Mandalay-kanalen

Mandalay kanalKälla: flickr
Mandalay kanal

En del av Las Colinas-samhället, Mandalay-kanalen ger dig en glimt av en gammal världskänsla korsad med en känsla av romantiskt Venedig.

Det finns en gångväg som slingrar sig längs kanalen som slingrar sig genom samhället och träden prickar också vägen så att du kan njuta av en lugn eftermiddagspromenad här.

Om du gillar fågelskådning så finns det ett stort utbud av vattenfåglar här och det här är en avkopplande plats som är populär bland lokalbefolkningen som ofta tar med sig picknick för att njuta av vädret under sommarmånaderna.

14. Ruth Paine House Museum

Ruth Paine House MuseumKälla: irvingkammare
Ruth Paine House Museum

Ruth Paine House Museum är mest känt för att vara platsen där Lee Harvey Oswald bodde natten innan han mördade John F. Kennedy 1963. Huset är nu kärleksfullt restaurerat och är öppet som ett museum, och det finns multimediagallerier här som utbildar besökare om husets historiska och kulturella inverkan.

Det finns guidade turer i huset som varar i en och en halv timme och en vänlig docent kommer att fylla i alla historiska detaljer om Ruth Paine House och dess plats i amerikansk historia.

15. Trinity River Mountain Creek Preserve

Trinity River Mountain Creek PreserveKälla: flickr
Trinity River Mountain Creek Preserve

Trinity River Mountain Creek Preserve är känt för sina omfattande stigar som gör det lätt att utforska om du vill komma ut och gå och kommunicera med naturen.

Reservatet länkar ihop med Campion Trail-systemet, så det kan vara ett bra ställe att vandra till eller från beroende på rutten du vill ta.

Det finns också en lekplats här för ungdomar samt basketplaner, en cricketplan och picknickområden.

Var de ska bo: Bästa hotellen i Irving, Texas (TX)

Lägsta prisgaranti

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *