De 15 bästa sakerna att göra i Norwalk (CA)

Staden Norwalk började som det ursprungliga landet för den shoshoneanska indianstammen. Under åren som följde expanderade Norwalk som ett resultat av sitt strategiska läge på El Camino Real Trail och fick namnet «North Walk».

I dag är Norwalk en huvudsakligen bostadsdel i soliga Kalifornien, men om du råkar vara i området så är detta ett bra ställe att ta sig utomhus och njuta av landskapet som gjorde detta till ett viktigt stopp på Anaheim Branch Railroad Line.

Lummiga parker och naturområden finns över hela Norwalk, och även om du kan komma hit och njuta av den fridfulla atmosfären, ligger staden också nära de främsta attraktionerna i Kalifornien-området som den legendariska Knott's Berry Farm.

Låt oss utforska bästa sakerna att göra i Norwalk:

1. Norwalk Park

Norwalk Park

Källa: wikimedia

Norwalk Park

Norwalk Park är signaturparken i staden och är en magnet för alla som älskar basket tack vare sin stora centralplan. När du än går bör du kunna antingen ta in eller titta på en match här, och om du vill göra något lite mer avkopplande så finns det massor av andra attraktioner i Norwalk Park. Några av dessa inkluderar lekplatser för barn samt picknickplatser för hela familjen att njuta av.

2. Norwalk Arts and Sports Complex

Norwalk Arts and Sports Complex

Källa: norwalk.ca.us

Norwalk Arts and Sports Complex

Om du vill träna medan du är i Norwalk, bege dig till Norwalk Arts and Sports Complex där du kan köpa ett dagskort för att använda faciliteterna om du inte är bosatt. Här kan du njuta av ett av de bäst utrustade fitnesscentren i regionen och kan prova ett viktrum, basketplan, handbollsplaner och till och med roliga aktiviteter som ett pingisbord. Det finns till och med personliga tränare som finns till hands för att hjälpa dig träna till din fulla potential.

3. Vattenpaviljongen

Vattenpaviljongen

Källa: flickr

Vattenpaviljongen

För dem som vill göra ett stänk, leta inte längre än Aquatic Pavilion i Norwalk som är en toppmodern simanläggning. Du kan svalka dig här eller ta ett seriöst träningspass i den fullstora utomhuspoolen som finns tillgänglig. Det finns även simlektioner och andra program som fitnessklasser som du kan följa här och besökare är välkomna att komma och bada tillsammans med lokalbefolkningen.

4. Hargitt House

Hargitts hus

Källa: flickr

Hargitts hus

Hargitt House, som övervakas av Historical Society, är öppet för allmänheten flera gånger i månaden och är ett kraftpaket för tidstypisk arkitektur i Norwalk. Huset byggdes 1891 och är modellerat i viktoriansk stil, så om du vill veta hur saker och ting skulle ha sett ut i Norwalk förr i tiden så är det här platsen att komma. Hargitt-huset är fortfarande ungefär som det skulle ha varit när familjen Hargitt bodde här och är bemannat av vänliga docenter som tar dig med på en guidad rundtur i huset för att förklara byggnadens historia och kulturella betydelse och antikviteterna som finns inuti.

5. Robert White Park

Robert White Park

Källa: fyrkantigt

Robert White Park

Robert White Park är en omtyckt park i Norwalk eftersom den har ett komplett utbud av bekvämligheter för dem som besöker. Parken är känd för sin stora lekplats som passar besökare i alla åldrar samt sina basketplaner om du vill spela eller titta på en match. Det finns också en campingplats i utkanten av parken om du planerar att campa lite medan du är i stan.

6. Norwalk Nature Center

Norwalk Nature Center

Källa: flickr

Norwalk Nature Center

Norwalk Nature Center är öppet flera gånger i månaden och är den perfekta platsen för ett familjebesök. Centret har en rad husdjur som lamm, getter, höns och åsnor som barn kan leka med, och det finns idylliska trädgårdar för besökare att gå igenom samt romantiska fruktträdgårdar med fruktträd och en grönsaksträdgård. Vackra bäckar och dammar finns också i centrum och det finns en karaktäristisk gammaldags karusell med målade hästar som yngre besökare säkerligen kommer att älska.

7. Cultural Arts Center

Cultural Arts Center

Källa: gietoko

Cultural Arts Center

För lite kultur i Norwalk, gå till Cultural Arts Center där du kan njuta av en rad klasser och workshops som garanterat kommer att släppa lös din kreativitet. Många av dessa klasser riktar sig till barn och tonåringar och omfattar en rad konst och hantverk för att hålla ungdomar sysselsatta. I en nick till stadens starka latinamerikanska rötter kan du till och med prova på mariachi-klasser för personer under arton år, och det hålls även dansföreställningar här under hela året.

8. Mary Paxon Art Gallery

Mary Paxon konstgalleri

Källa: artpin

Mary Paxon konstgalleri

Mary Paxon Art Gallery är en del av Cultural Arts Center och är känt för att vara staden Norwalks kultur- och konstcentrum. Galleriet grundades av lokalinvånaren Mary Paxon och är tillägnad att visa upp det allra bästa av lokala och regionala konstverk. Med det i åtanke är utställningarna här på en roterande basis och har stor tonvikt på att ge möjligheter till lite kända eller utvecklande konstnärer som en plats att visa sina verk.

9. Golf ‘n' Stuff

Golf 'n' Stuff

Källa: flickr

Golf ‘n' Stuff

Om Golf ‘n' Stuff ser bekant ut för dig kan det bero på att flera scener från den klassiska filmen The Karate Kid faktiskt filmades på plats här. Denna golfpark är en av de bästa platserna att komma om du letar efter lite familjeunderhållning i Norwalk, och du kommer att hitta minigolfbanor samt gokartbanor och stötfångare. För att öka det roliga finns det också arkadspel här och snackbarer så att du inte blir hungrig under din resa.

10. Gilbert Sproul Museum

Gilbert Sproul-museet

Källa: flickr

Gilbert Sproul-museet

En av grundarna av Norwalk var familjerna Sprouls, som ursprungligen kom från Oregon men som blev förälskade i de bördiga länderna och landskapet i denna del av Kalifornien. Bröderna Atwood och Gilbert Spoul köpte mark i Norwalk och satte upp ett hem här 1869, och hemmet som nu är Sproul Museum byggdes 1870. Nuförtiden är museet fullt av tidstypiska artefakter och Sproul-familjens arvegods som ger en fascinerande inblick i hur denna stad kom att växa till den stad den är idag. Turer finns här och bemannas av lokala volontärer

11. Norwalk All-City Youth Band

Norwalk All-City Youth Band

Källa: Youtube

Norwalk All-City Youth Band

Norwalk All-City Youth Band drivs av begåvade unga musiker från Norwalk-området som är dedikerade till att föra den bästa musiken till staden. Bandet uppträder regelbundet på konserter i staden, såväl som vid stadsparader och evenemang, så se till att hålla utkik efter lokala listor över var de kommer att spela när du är i stan.

12. Discovery Cube

Discovery Cube

Källa: okta

Discovery Cube

Bara tjugo minuter utanför Norwalk i grannlandet Santa Ana hittar du Discovery Cube. Tidigare känd som Discovery Science Center, är Cube en enorm vetenskapsutställning som är tillägnad att utbilda besökare om vetenskap genom interaktiv lek. Det finns över 100 praktiska utställningar här som du kan prova som täcker områden som biologi, miljö, rymdflyg och mycket mer, och olika delar av centret är teman efter olika vetenskapliga områden. Det finns också roterande utställningar här beroende på när du besöker, till exempel utgrävningar med dinosaurietema och gallerier. Du kan till och med lära dig allt om sportens vetenskap här eftersom en del av anläggningen är tillägnad hockeylaget Anaheim Ducks.

13. Norwalk Skate Park

Norwalk Skate Park

Källa: skateboard

Norwalk Skate Park

För dem som älskar skridskoåkning eller cykling är Norwalk Skate Park den idealiska platsen att öva på dina rörelser. Parken ligger bekvämt intill stadens vattenpaviljong och är öppen för alla nivåer och åldrar, så även om du är nybörjare kan du fortfarande ha kul att lära dig repen. Att cykla i och runt området är också populärt och är ett bra sätt att ta in det kaliforniska landskapet.

14. Norwalk Golf Center

Norwalk Golf Center

Källa: norwalk.ca.us

Norwalk Golf Center

Nyrenoverat och öppnat 2016 med ett fräscht nytt utseende, är Norwalk Golf Center nu en av de främsta attraktionerna i staden Norwalk. De nya greenerna har en 9-håls par 3-golfbana samt övningsbanan, ett fullt utrustat klubbhus och en puttinggreen. Det som gör den här anläggningen ännu mer fantastisk är att den är helt upplyst så att du till och med kan spela här på kvällen.

15. Knott's Berry Farm

Knott's Berry Farm

Källa: nöjesparker

Knott's Berry Farm

Knott's Berry Farm ligger bara åtta miles från Norwalk i angränsande Buena Park, och är känd för att vara en av de mest besökta nöjesparkerna i hela USA. Gården började livet som ett ödmjukt bärställ innan det förvandlades till en nöjespark som nu har över 165 åkattraktioner för besökare i alla åldrar att njuta av. Parken är uppdelad i temaområden och det finns åkattraktioner för alla olika åldrar beroende på hur mycket spänning du vill ha. Det finns en naturskön strandpromenad, ett kusligt spökhus och till och med en gammal stad där du kan delta i en cowboyskjutning. Parken är också känd för sin mat, och du kan prova en rad läckra helamerikanska nöjesparkssnacks här, som banankrämpaj.

Var de ska bo: Bästa hotellen i Norwalk, Kalifornien (CA)

Lägsta prisgaranti

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *