De 15 bästa sakerna att göra i Rancho Cucamonga (CA)

Den pittoreska staden Rancho Cucamonga ligger vid foten av de magnifika San Gabriel-bergen i Kalifornien.

Området ligger nära Los Angeles centrum, så med det i åtanke kan du enkelt besöka denna stad för en dagsutflykt, eller spendera lite längre tid om du föredrar det.

Rancho Cucamonga beboddes först av indianska bosättare innan ett landstöd gavs till Mexiko och sedan till John Rains, en amerikan som krediteras som grundaren av den moderna staden.

Du kan lära dig mer om historien om Rancho Cucamonga på John Rains House som fortfarande är stolt än i dag.

Eftersom detta var en strategisk plats på Santa Fe Railroad, blomstrade staden, men trots sina moderna detaljer är platsen fortfarande känd för sin vackra natur.

För det ändamålet är detta område perfekt för naturälskare, och det finns en rad parker att utforska samt en uppsjö av vandringsleder.

Många av dessa slutar med natursköna vyer över denna majestätiska del av USA, och det finns också flera vackra vattenfall i Rancho Cucamonga.

På kvällarna kommer du inte heller att bli uttråkad, eftersom det finns en fantastisk känsla av nattliv här som inkluderar bryggerier och vingårdar, samt livemusikställen, matställen och gallerior.

Låt oss utforska bästa sakerna att göra i Rancho Cucamonga:

1. Pacific Electric Inland Empire Trail

Pacific Electric Inland Empire TrailKälla: flickr
Pacific Electric Inland Empire Trail

Pacific Electric Inland Empire Trail är platsen att komma om du vill njuta av över 21 miles av natursköna landskap som sträcker sig från Claremont till Rialto.

Det finns ett urval av sätt att njuta av leden från Rancho Cucamonga, och du kan antingen vandra, cykla eller till och med rida här.

Inga motordrivna fordon är tillåtna på leden, så du kan njuta av lugnet och lugnet i området utan att bli störd, och naturälskare kan njuta av några av de bästa floran och faunan i hela Kalifornien.

2. John Rains hus

John Rains husKälla: petebunke
John Rains hus

John Rains House är en av de mest historiska platserna i Rancho Cucamonga och var central i historien om hur denna stad utvecklades.

Beläget på lummiga Vineyard Avenue, byggdes huset 1861 och ägdes av John Rains som köpte den ursprungliga marken från Rancho Cucamonga.

Huset finns nu i National Register of Historic Places och du kan besöka det för att få en uppfattning om hur människor skulle ha levt i denna stadsdel på 1800-talet.

Det finns turer tillgängliga med vänliga docenter som kommer att ge dig allt du behöver veta om huset och dess tidsminnen.

3. Victoria Gardens

Victoria GardensKälla: flickr
Victoria Gardens

Victoria Gardens är faktiskt namnet på en av de mest kända galleriorna i Rancho Cucamonga och även en av de mest älskade i närområdet.

Gallerian har en uppsjö av aktiviteter och har både utomhus- och inomhusavdelningar, så du kan komma hit regn eller sol.

Det finns en huvudgatadesign här som låter dig surfa i en rad butiker på din fritid, och det finns också en food court om du vill stanna för en snabb matbit.

Om du reser med barn kommer de inte att ha tråkigt här eftersom det finns en stor karusell samt ett tåg som tar barn runt i köpcentret.

4. Sapphire Falls

Sapphire FallsKälla: gläfsa
Sapphire Falls

Om du vill vandra i Rancho Cucamonga behöver du inte leta längre än Sapphire Falls där du, som namnet antyder, hittar underbara blått vatten och skummande vattenfall.

Du kommer att behöva vandra hit från Cucamonga Canyon, och detta är känt för att vara en av de mest natursköna vandringarna i området som tar dig förbi majestätiska raviner och raviner innan du når det bländande vattenfallet.

5. Bass Pro Shops

Bass Pro ShopsKälla: baspro
Bass Pro Shops

Bass Pro Shops i Rancho Cucamonga är känd som platsen att komma om du älskar allt som är sportfiske, och du hittar 180 000 kvadratmeter med fiske-, båt- och campingrelaterad utrustning och attraktioner här.

Om du vill vandra eller campa i närområdet kan du köpa all utrustning du behöver och du kommer också att hitta över 3 500 antikviteter och samlarföremål på utställning.

Det finns 400 troféfiskar utställda och den riktiga juvelen i kronan är ett 8 000 gallon sötvattensakvarium där du hittar havskatt, striper och blågäl.

Du kan prova på att fiska öring i butiken, eller så finns det även en skjutbana om du vill öva ditt sikte.

6. Bondens marknad

Bondens marknadKälla: terravistatowncenter
Bondens marknad

Farmers' Market på Terra Vista Town Center i Ranch Cucamonga är igång varje lördagsmorgon, så om du är i stan, se till att inte missa denna fantastiska attraktion.

Alla produkter som säljs här kommer från lokala odlare, så du kommer att få de färskaste bitarna och ingredienserna, som frukt och grönsaker eller produkter som hemgjorda pajer och konst och hantverk.

7. Central Park

Central parkenKälla: flickr
Central parken

Central Park spänner över en fantastisk 103 tunnland och invigdes 2005 i staden Rancho Cucamonga.

Trots att den är relativt ny är parken en av de mest älskade gröna platserna i staden och har en mängd vandringsleder och gräsytor för besökare att njuta av.

Det finns också lekplatser här samt andra attraktioner som kongresscenter och rekreationsområden.

8. Rancho Cucamonga Quakes

Rancho Cucamonga QuakesKälla: flickr
Rancho Cucamonga Quakes

Rancho Cucamonga Quakes är ett basebolllag i mindre liga i staden och är en filial till Los Angeles Dodgers.

Quakes spelar på LoanMart Field i Rancho Cucamonga och om du vill spela en helamerikansk basebollmatch måste du komma hit för att fånga dem i aktion.

Som du kan förvänta dig kan du prova en rad typiska basebollsnacks här samtidigt, och det här är en upplevelse du inte får missa om du är i stan.

Se till att du kontrollerar de lokala listorna för att se när Quakes spelas härnäst.

9. september

septemberKälla: september
september

Septembers började faktiskt livet i Italien innan de hittade ett nytt hem hela vägen i Rancho Cucamonga i USA.

Den här baren skapades av två vänner, och andan i denna lågmälda operation är ett ställe att komma för att njuta av läckra öl och god mat.

Septembers fungerar också som ett bryggeri och du kan besöka kranrummet här och ta reda på hur ölen tillverkas, innan du går vidare till en provsmakning.

Här hittar du en rad lokala ölsorter som är kända över hela Inland Empire.

10. 24 timmars fitness

24 timmars fitnessKälla: flickr
24 timmars fitness

Om du vill träna när du är i stan behöver du inte leta längre än 24 Hour Fitness.

Som namnet antyder är detta gym öppet 24 timmar om dygnet, så oavsett ditt schema kommer du att kunna träna.

Förutom ett fullt utrustat gym här finns även en simbassäng om du vill simma samt en barnpool som är perfekt för yngre gäster.

11. Terra Vista centrum

Terra Vistas centrumKälla: flickr
Terra Vistas centrum

Terra Vista Town Center är platsen att komma till Rancho Cucamonga om du letar efter lite mat och butiksterapi på samma plats.

Stadens centrum fungerar som ett slags utomhusgalleria, och du kan gå från butik till butik och samtidigt njuta av det vackra Kaliforniens landskap.

Stadens centrum kantas av palmer, och du kan också ta en bit mat här på en av de många lokala matställena i landskapet.

12. Etiwandafallen

EtiwandafallenKälla: gläfsa
Etiwandafallen

Etiwanda Falls ligger på North Etiwanda Preserve i Rancho Cucamonga och sägs ofta vara en av de vackraste vandringarna i regionen.

Denna vandring är mest lämplig för nybörjare eller medelhöga vandrare och tar cirka 30-40 minuter beroende på hur snabbt du går.

Väl framme vid fallen kommer du att se varför detta är en av de vackraste lederna i området, eftersom utsikten här är spektakulär och du kommer att kunna se ut över ett bredare Inland Empire.

Leden till fallen är drygt 3 mil lång, och många väljer att ta med sig lite mat och picknick vid fallen efter vandringen.

13. Sierra Lakes Golf Club

Sierra Lakes golfklubbKälla: dagligen
Sierra Lakes golfklubb

Om du vill passa in i ett golfspel och samtidigt njuta av några av de bästa landskapen som finns, bege dig till Sierra Lakes Golf Club.

Klubben öppnades 2000 och är välkänd i Inland Empire och har fantastisk utsikt över de närliggande San Bernardinobergen.

Många människor kommer hit bara för bergsvyerna, men du kan också njuta av en väldesignad golfbana som är den perfekta platsen att spela några hål.

Du kan använda banan med ett dagspass, vilket innebär att du inte behöver vara medlem för att spela här, och greenen är känd för att passa alla nivåer av förmåga från nybörjare och framåt.

14. Joseph Filippi Winery

Joseph Filippi vingårdKälla: josephfilippiwinery
Joseph Filippi vingård

Joseph Filippi Winery är en fjärde generationens vingård som ägs av familjen Filippi.

De har varit i drift i över 90 år, så du vet att de vet vad de pratar om när det kommer till vin.

Den nuvarande Jospeh Filippi Winery har funnits på sin plats sedan 1994 och du kan hitta ett läckert utbud av blandningar här inklusive portvin och syrah.

Vingården har tunnland av underbara vingårdar och du kan ta en rundtur i vingården och även besöka deras provsmakningsrum samtidigt.

Här kommer du att få prova några av de flaskor som erbjuds och till och med ta med dig några av vinerna hem som en souvenir från din resa.

15. Lewis Family Playhouse

Lewis familjens lekstugaKälla: socalpocketmemories
Lewis familjens lekstuga

Lewis Family Playhouse grundades 2006 och har en kapacitet på över 500 åskådare samtidigt vilket betyder att detta är ett bra ställe att komma om du vill kolla in konstscenen i Rancho Cucamonga.

Utrymmet här spänner över en fantastisk 90 000 kvadratmeter och du kan ta in en rad shower inklusive musikaliska konserter, dansframträdanden och teaterstycken för både vuxna och barn.

Var de ska bo: Bästa hotellen i Rancho Cucamonga, Kalifornien (CA)

Lägsta prisgaranti

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *