15 bästa sakerna att göra i Sunnyvale (CA)

Sunnyvale in Kalifornien är känt för att ha nära till mer kända attraktioner som t.ex Tahoe sjön och Sierra Nevada, men att missa denna stad helt och hållet om du är i området är att missa ett trick, eftersom det finns mycket att se och göra i detta dolda hörn av USA. Sunnyvale brukade vara baserad enbart på jordbruksrötter, och du kan fortfarande se ekon av detta idag, med en stark kultur av hållbart jordbruk som fortfarande lever och mår bra.

Detta demonstreras genom familjeföretag som Olsons körsbärs- och aprikosodling, samt bondemarknaden som äger rum i staden varje vecka. Konstälskare kommer också att hitta mycket att njuta av här, inte minst det faktum att det finns över 100 offentliga konstverk över hela staden. Om du vill engagera dig i konsten själv kan du också gå en offentlig konstklass här och skapa ditt eget mästerverk som ett minne av din resa.

Sist men inte minst har Sunnyvale ett fantastiskt antal underbara parker och utomhusutrymmen som Sunnyvale Bay Trail att njuta av, så att du kan komma ut och njuta av det fantastiska Kalifornien vädret och naturen samtidigt.

Låt oss utforska bästa sakerna att göra i Sunnyvale:

1. Sunnyvale Farmers Market

Sunnyvale Farmers Market

Källa: ponderosaparkhomes

Sunnyvale Farmers Market

Om du råkar vara i soliga Sunnyvale på en lördag, se till att du inte missar bondemarknaden som är öppen från 09:00 till 13:00.

Marknaden är känd för sina vänliga försäljare som tar med sig en mängd lokala produkter som vissa besökare kanske inte omedelbart känner igen.

Detta inkluderar Kalifornien-favoriter som sockerrörsstjälkar, ananasguava, pomelo och till och med asiatiska päron, så om du letar efter något lite annorlunda kommer du förmodligen att hitta det här.

Många försäljare delar gärna ut gratisprover så att du kan prova produkterna innan du köper, och du hittar även andra udda attraktioner här som livemusik.

2. Las Palmas Park

Las Palmas Park

Källa: flickr

Las Palmas Park

För lite friluftsliv i Sunnyvale, leta inte längre än Las Palmas Park som är en av de mest älskade parkerna i staden.

Parken är känd för sina lekområden som inkluderar basket- och basebollplaner, så om du reser med en familj är detta ett bra alternativ.

Det finns även lekplatser för barn i olika åldersgrupper, och vill man ta med sig lite mat finns det grillplatser och picknickplatser utspridda runt om i området.

Det finns också en populär hundpark som en del av Las Palmas, så om du reser med ett husdjur är detta en utmärkt park att komma till där din hund kan ströva fritt.

3. Sunnyvale Public Art

El Paseo de Los Suenos

Källa: mapio

El Paseo de Los Suenos

Konstälskare kommer att bli glada på en resa till Sunnyvale, eftersom staden är känd för att ha över 100 olika offentliga konstverk utställda.

Bara några av delarna att hålla utkik efter inkluderar El Paseo de Los Suenos som är en bronsskulptur i en triangulär form, samt Meadow Flowers, som är en stålkonstruktion som har 14 metallblommor.

Om du vill kolla in konstverket i all ära, kan du plocka upp en karta som tar dig med på en vandring på de olika platserna för varje verk.

4. Sunken Gardens Golfbana och Driving Range

Sunken Gardens golfbana

Källa: golfrådgivare

Sunken Gardens golfbana

Sunken Gardens Gol Course är en idealisk plats om du vill slå några bollar runt i Sunnyvale-området, och det finns en 9-hålsbana här som sträcker sig över mer än 1 500 yards av executive-banan.

Det finns en rad övningsområden här som gör det perfekt om du är nybörjare golfare eller så kan du gå till driving range som är öppen året runt och är ett bra ställe att öva din sving.

På Sunken Gardens Driving Range hittar du 18 stånd där du kan värma upp innan en match eller bara ha kul med att slå lite bollar.

5. Spetsmuseet

Spetsmuseet

Källa: arthurtaussig

Spetsmuseet

Om du letar efter något lite annorlunda att göra i Sunnyvale kan du överväga en resa till Lace Museum som öppnade 1981 och är ett av endast två museer i västra USA som är tillägnat konstformen spetstillverkning.

För detta ändamål kan du förvänta dig att hitta statiska samlingar av underbara spetsbitar här såväl som spetstillverkningsutrustning och spetstillverkningsverktyg.

Du kommer att tas genom historien om spetstillverkning i Sunnyvale-området och du kan till och med ta en spetstillverkningskurs om du vill prova själv.

Det finns också en presentbutik på plats där du kan köpa en vacker spetssouvenir.

6. Baylands Park

Baylands Park

Källa: flickr

Baylands Park

Baylands Park i Sunnyvale är platsen att komma om du gillar naturstigar, eftersom parken är känd för sina många stigar som korsar våtmarkerna här.

Du kan vandra eller cykla längs stigarna, och angelägna fågelskådare bör hålla utkik efter det överflöd av vilda djur här, inklusive en rad lokala fåglar som är särskilt aktiva om du kommer hit runt solnedgången.

Det finns också djungelgym för yngre besökare och underbar utsikt över staden Sunnyvale och den närliggande San Jose silhuett.

7. Sunnyvale Hindu Temple and Community Center

Sunnyvale Hindu Temple and Community Center

Källa: pluralism

Sunnyvale Hindu Temple and Community Center

Sunnyvale Hindu Temple and Community Center, som invigdes 1993, sträcker sig över tre hektar mark och är en fantastisk syn att se om du besöker Sunnyvale-området.

Templet består av artefakter som hämtats direkt från Indien av medlemmar i samhället, och du kan besöka och ta in de underbara arkitektoniska och designfunktionerna här samt lära dig om den hinduiska tron ​​på samma gång.

Samhällscentret driver också en rad utbildningsprogram och kulturevenemang så se till att kolla vad som är på gång när du är i stan.

8. Öppna Målarstudio

Öppna målarstudio

Källa: sunnyvale

Öppna Målarstudio

Om du vill prova på att skapa ditt eget mästerverk i Sunnyvale behöver du inte leta längre än till Open Painting Studio där du kan gå med i en målarkurs i denna spektakulära anläggning som erbjuder inspirerande utsikter över närliggande dammar och ekar.

Studion är öppen för alla nivåer av förmåga och det finns en mängd olika klasser som du kan delta i, inklusive akvarell, kalligrafi och målarkurser för barn.

9. Sunnyvale Heritage Park Museum

Sunnyvale Heritage Park Museum

Källa: flickr

Sunnyvale Heritage Park Museum

Heritage Park Museum anses av många vara en av juvelerna i Sunnyvale-samhällets krona och är byggt som en kopia av det berömda familjehemmet Murphy.

Familjen Murphy är krediterad som några av grundarna till Sunnyvale, och därför ansågs det bara passande att museet byggdes i stil med deras tidigare hem som tyvärr revs.

Museet är också platsen att komma om du vill veta mer om hur denna stad kom till och är fylld med tidstypiska fotografier och minnen.

Det är också fortfarande omgivet av en original fruktträdgård som säljer aprikoser under sommarmånaderna.

10. Rooster T. Feathers Comedy Club

Rooster T. Feathers Comedy Club

Källa: groupon

Rooster T. Feathers Comedy Club

Om du letar efter lite skratt i Sunnyvale behöver du inte leta längre än Rooster T. Feathers Comedy Club.

Klubben har en rullande lista över komiker som ställer sig på scenen, och du kan även njuta av mat och dryck här som en del av kvällen.

På grund av den roterande uppställningen vet du aldrig vem du kan se när du besöker.

11. Serra Park

Serra Park

Källa: flickr

Serra Park

Serra Park är känd i Sunnyvale för att vara modellerad på Mark Twain-eran och sträcker sig över 11 hektar.

Parken har underbara funktioner som gör den till en hit i området som en pittoresk porlande bäck samt en mängd picknickplatser där du kan stanna för en bit mat i denna fantastiska och lugna miljö.

Det finns också lekplatser för de små att njuta av, samt tennisbanor om du är sugen på att spela.

Du hittar också roliga områden som en skridskobana och det finns även en vattenlekplats där du kan svalka dig under sommarmånaderna.

12. CJ Olson Cherries

CJ Olson körsbär

Källa: sunnyvalegården

CJ Olson körsbär

Olsons historiska familjegård har stått på denna plats i Sunnyvale sedan 1899, så vet att du besöker en plats av hög kulturell och historisk betydelse i området.

Gården är känd för sina körsbär och läckra aprikoser, och om du vill stödja ett hållbart lokalt jordbruk är det här en fantastisk dag ute i Sunnyvale.

Frukten här är känd för att vara några av de bästa i regionen och du kan köpa färska, torkade och chokladdoppade körsbär och aprikoser som är fantastiska presenter eller souvenirer från din tid i Kalifornien.

13. Sunnyvale Bay Trail

Sunnyvale Bay Trail

Källa: flickr

Sunnyvale Bay Trail

Sunnyvale Bay Trail är en del av själva den bredare Bay Trail, och om du vill uppleva naturen här så är det här platsen att hitta den.

Leden sträcker sig längs viken och som ett resultat kan du förvänta dig att hitta en hel mängd sjöfåglar och andra djur i bostaden.

Du kan välja att vandra, springa eller cykla längs leden, och det anses vara ett av de bästa sätten att ta in floran och faunan i Sunnyvale-området.

14. Sunnyvale Theatre

Sunnyvale Theatre

Källa: flickr

Sunnyvale Theatre

Sunnyvale Theatre är känd för att ha en kapacitet på 200 åskådare och är den perfekta platsen för alla som är intresserade av konst i Sunnyvale.

Det hålls regelbundna musikaliska konserter här liksom scenkonstuppvisningar och dansframträdanden.

Du kan till och med se en filmvisning här eller gå på en föreläsning beroende på vad som händer när du är i stan.

15. Three Arches Winery

Three Arches Winery

Källa: threearchesvineri

Three Arches Winery

Three Arches Winery ligger inbäddat nära Sunnyvales centrum och har varit i drift i över 15 år, så du bör tro att de vet vad de pratar om när det kommer till vin.

Druvorna här kommer från de lokala Santa Cruz-bergen, så du kommer att få dricka några av de bästa av de lokala råvarorna i området, och du kan besöka vingården och lära dig hur vinerna tillverkas samt hämta en flaska eller två att ta med hem som souvenir.

Var de ska bo: Bästa hotellen i Sunnyvale, Kalifornien (CA)

Lägsta prisgaranti

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *