De 15 bästa sakerna att göra i Temecula (CA)

Temecula, i Temecula Valley, är känt för att vara en av juvelerna i Kaliforniens krona. Staden ligger i ett utmärkt vinframställningsland och därför är mycket av landsbygden här täckt av underbara vingårdar som är öppna för allmänheten och kan besökas om du vill veta mer om hur vin tillverkas och druvor skördas.

Ett av de bästa sätten att njuta av Temecula är att lyfta och titta ner över staden i en luftballong, och ballongturer här är frekventa och omtyckta av lokalbefolkningen. Parker, naturstigar, sjöar och vandringsplatser täcker denna del av Kalifornien, men om du letar efter lite kultur kommer du inte heller att bli besviken.

Inte bara kommer du att hitta fantastisk shopping på platser som Promenade Temecula, utan du kan också komma tillbaka till forna dagar i historiska Gamla Stan i Temecula där du kan lära dig allt om hur denna stad började. Det finns också en gemenskapsteater i Gamla Stan i Temecula, liksom en rad museer i staden för både vuxna och barn, och om du reser med barn så får du inte missa pärlor som Pennypickle's Workshop.

Låt oss utforska bästa sakerna att göra i Temecula:

1. Temecula-stampede

Temecula Stampede

Källa: flickr

Temecula Stampede

Temecula Stampede är känt för att vara västkustens största country-westernmusikställe och med det i åtanke bör du bege dig hit om du vill se en show och njuta av lite gammaldags countrymusik. Scenen här är eklektisk, så förutom västerländsk musik kan du också förvänta dig att rock and roll och andra genrer ska spelas här, så kolla de lokala listorna för att se vad som kommer att hända när du är i stan.

2. Vail Lake Resort

Vail Lake

Källa: flickr

Vail Lake

Vail Lake brukade vara en plats av historisk betydelse i forna dagar när den användes som en mellanlandning på Butterfield Overland Stage Coach Line. Sjön skapades faktiskt på 1940-talet från Vail Lake Dam och sträcker sig nu över 1 000 hektar vatten. Sjön är välkänd som en plats för att fiska efter bas och du kan även campa här om du vill stanna mer än en dag i området. Andra aktiviteter vid sjön inkluderar mountainbike runt området samt vandring på en av de många lederna.

3. Santa Rosa Plateau Ecological Reserve

Santa Rosa Plateau Ekologiska Reservat

Källa: flickr

Santa Rosa Plateau Ekologiska Reservat

Santa Rosa Plateau Ecological är en av de mest populära attraktionerna i Temecula-området och består av imponerande 9 000 hektar mark. Reservatet är tillägnat bevarandet av den lokala floran och faunan och för detta ändamål kan du förvänta dig att hitta 49 olika arter av utrotningshotade växt- och djurliv här. Favoritaktiviteter här inkluderar vandring på en av de många lederna som går över hela reservatet och erbjuder möjligheter till en rad vandringar för olika nivåer av förmåga.

4. Temecula Valley Symphony

Temecula Valley Symphony

Källa: Youtube

Temecula Valley Symphony

Temecula Valley Symphony är något av ett musikaliskt kraftpaket i Temecula-regionen och är nu inne på sin 22:a säsong. Symfonin är tillägnad att främja en kärlek till klassisk musik i regionen, och för detta ändamål har de begåvade musiker från hela Temecula-området. Symfonin uppträder regelbundet så se till att du kollar vad som är på gång när du är i stan så att du inte missar någon av föreställningarna.

5. Lake Skinner

Lake Skinner

Källa: flickr

Lake Skinner

Strax utanför Temecula kommer du till Lake Skinner, även känd som Skinner Reservoir. Sjön är en favorit bland lokalsamhället och du hittar imponerande 1 400 tunnland vatten här såväl som 300 tunnland mark, så vad du än väljer att göra är det osannolikt att du blir uttråkad på en resa hit. Det finns ett stort utbud av aktiviteter vid sjön, varav några inkluderar ridning, simning och båtliv, och även camping om du känner att du skulle vilja stanna här längre.

6. Gamla stan Temecula

Gamla stan i Temecula

Källa: flickr

Gamla stan i Temecula

Om du vill få en glimt av hur Temecula skulle ha varit förr i tiden måste du bege dig till Temeculas gamla stadsdel. Denna historiska stad står till denna dag för att utbilda besökare om historien om denna stad när den var en viktig plats av kulturell betydelse på pionjärleden under guldrushen. Old Town Temecula har en mängd butiker för att visa upp de bästa produkterna i regionen som den lokala olivoljan och vinet och det finns ett vintagehotell här som är modellerat i tidstypisk stil. Om du gillar gammaldags memorabilia, så är Old Town Temecula också känd för sina antikaffärer som är det perfekta stället att hämta en souvenir från din resa här.

7. Peltzer Pumpkin Farm

Peltzer Pumpkin Farm

Källa: peltzerfarmar

Peltzer Pumpkin Farm

För en udda dag ute i Temecula behöver du inte leta längre än Peltzer Pumpkin Farm, ett familjeägt företag som är omtyckt i närområdet. Gården har legat på sin nuvarande plats i nio säsonger och har ett stort utbud av attraktioner för dig att njuta av såväl som att bara plocka pumpor. Om du kommer hit kan du förvänta dig kul för hela familjen i form av guldbrytning, ponnyridning och till och med en djurpark som yngre besökare säkert kommer att älska. Om du råkar komma på hösten, runt tiden för pumpaskörden, kan du också ta hem en av dessa fantastiska grönsaker som en souvenir från din resa.

8. Sky's The Limit Ballooning Adventures

Sky's The Limit Ballooning Adventures

Källa: ditt norra län

Sky's The Limit Ballooning Adventures

Vissa besökare till Temecula kanske inte inser det, men Temecula är faktiskt välkänt i regionen som ballongland. Ballongflygning är ett populärt tidsfördriv här, mest på grund av de underbara vyerna som finns i den här delen av Kalifornien. På Sky's The Limit Ballooning Adventures får du chansen att lyfta och spendera tid på att njuta av Temecula från en helt annan vinkel, och piloterna här har över 30 års erfarenhet av att ta med kunder på resor, så vet att du är i god hand som du glida på himlen och titta ner på Temeculas berömda vingårdar från ovan.

9. Temecula Community Theatre i Gamla stan

Gamla stan Temecula Community Theatre

Källa: rhdo

Gamla stan Temecula Community Theatre

Om du besöker Old Town Temecula så får du inte missa Old Town Temecula Community Theatre. Denna gemenskapsteater fruktar en prosceniumbåge och är faktiskt uppdelad i två arenor. En av dessa är prosceniumteatern som har plats för över 350 åskådare, samt en intilliggande klubb som har en kapacitet på 48 åskådare som ger en avskild och intim känsla. Old Town Temecula Community Theatre är känd för att vara värd för ett brett utbud av shower som dramer och musikaler så vad du än är på humör för kommer du förmodligen att hitta det här.

10. Thornton Wine

Thornton vin

Källa: thorntonwine

Thornton vin

Temecula är känt för att vara i centrum av södra Kaliforniens vinland, och med det i åtanke skulle det vara synd att komma hit och inte prova några av de fantastiska viner som erbjuds. Vingården har en berömd historia då den öppnade sina dörrar första gången 1988 och som sådan försöker den kombinera traditionella viner med ny världssmak för att skapa läckra sorters viner. Vingården är inrymd i ett slott som ser över vingårdarna och du kan också ta in den bredare Temeculadalen från denna utsiktspunkt. Du kan besöka provningsrummen här och lära dig om hur vinet tillverkas samt prova några glas, och det hålls även speciella evenemang här som musikkvällar.

11. Pennypickles verkstad

Pennypickles verkstad

Källa: pennyckel

Pennypickles verkstad

För yngre besökare till Temecula är ett besök på Pennypickle's Workshop ett måste om du är i området. Workshopen är tillägnad att lära små barn om vetenskap och den naturliga världen, och det finns ett brett utbud av utställningar här som är dedikerade till praktiskt lärande. Utställningarna här är alla interaktiva och museet är inrättat som professor Pennypickles laboratorium. Museet består av olika lekzoner som speglar olika aspekter av vetenskap och olika delar av världen och små kommer att älska chansen att testa många av professorns uppfinningar.

12. Galway Downs

Galway Downs

Källa: galwaydowns

Galway Downs

Galway Downs öppnades första gången 1968 och brukade kallas Rancho California Track and Training Center. Fastigheten sträcker sig över 242 tunnland och är känd som ett centrum för ridsportsexpertis i Temecula-området. Fastigheten har flera olika områden för allmänheten att njuta av, såsom den nyöppnade byn som är känd för sina vackra vyer och som ett bra ställe att äta och dricka medan du njuter av Temeculas landsbygd. Du kan också rida här och det finns hagar och ängar över hela fastigheten som låter dig få en förstahandsupplevelse av all den lokala floran och faunan.

13. Dripping Springs Trail

Dripping Springs Trail

Källa: alltrails

Dripping Springs Trail

The Dripping Springs Trail går genom den 18 000 hektar stora Agua Tibia-vildmarken nära Palomar-berget, och är platsen att komma om du älskar att vandra och vill kolla in oförstörd terräng i Temecula-området. Skogarna som leden går igenom är täckta av Coulter-tallar och Douglasgranar, såväl som olika arter av ekar. När du går framåt längs leden kan du förvänta dig dramatiska kanjoner, pittoreska bäckar och lågland täckta av buskar. Leden sträcker sig 14 miles och tar cirka 8 timmar att slutföra, så om du är på humör för en dag med att utforska vildmarken så är detta verkligen värt resan.

14. Promenade Temecula

Promenade Temecula

Källa: flickr

Promenade Temecula

För lite shoppingterapi när du är i stan, tänk på att bege dig till Promenade Temecula där du hittar en mängd shoppingmöjligheter i denna stora moderna galleria. Förutom flaggskeppsbutiker hittar du också mindre nischade butiker här, och det finns också en stor biograf om du vill ta in lite underhållning när du är i stan. Det finns också en uppsjö av matställen på Promenade Temecula, inklusive lokala favoriter och fina matställen.

15. Green Acres Ranch

Green Acres Ranch

Källa: flickr

Green Acres Ranch

Green Acres Ranch grundades först 1957 och började som en privat familjeranch som födde upp arabiska hästar. Nu är utbudet lyckligtvis öppet för allmänheten och du kan komma hit och besöka ranchen som har olika områden, inklusive en fungerande ko-arena och en rutschbana. Du kan också komma tillbaka till ranchens rötter genom att anmäla dig till en ridlektion här eftersom det hålls klasser här dagligen och du kan också titta på hästutställningar och dressyrevenemang på fastigheten.

Var de ska bo: Bästa hotellen i Temecula, Kalifornien (CA)

Lägsta prisgaranti

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *