8 bästa vattenparker i Louisiana

Letar du efter den perfekta semestern eller planerar en semester? Se till att inkludera de stora vattenparkerna i Louisiana i dina planer! Kom och njut av vågorna eller upplev den vilda adrenalinkicken från de fantastiska rutschbanorna. Om du är en naturälskare ligger många parker vid det natursköna sjövattnet så att du kan njuta av vackra sandstränder och svala, klara vatten. Kom för dagen eller kom för en vecka, det finns säkerligen tillräckligt att göra för att hålla dig underhållen och blöt.

1. Blue Bayou Water Park, Rouge

Blue Bayou Water Park, Rouge

Källa: bluebayou

Blue Bayou Water Park, Rouge

Toppa din semester eller fly för dagen till Blue Bayou Water Park. Parken har allt du kan begära för att ha en fantastisk tid och skapa några fantastiska minnen. Adrenalin- och äventyrssökande kommer att njuta av parkens unika åkattraktioner och rutschkanor. Äventyr nerför Azuka, upptagen som världens största trombrutschbana. Du kan inte missa den ikoniska lila och gula tunneln. Det är en flotttur som får dig att skrika och skratta av förtjusning.

Trotsa det forsande vattnet i Conja-rutschbanorna eller ta en släde och åk susande nerför de spännande Flyin' Pirogue-rutschbanorna. Alla kommer att älska de forsande vändningarna i det enorma High Water. För extrema, hjärtklappande äventyr, rusa nerför de 90 fots nedgången av Lafitte's Plunge speed rutschbanor. Tävla med dina vänner på mattracers för en vild trevlig tid. The Mad Moccassin kommer att få dig att skrika av förtjusning när du rusar ner för de enorma vändningarna.

Barnen kommer att ha det kul och bli genomblöta i det fantastiska Pirate's Cove-området. Med massor av roliga, interaktiva funktioner, lekstrukturer, kanoner, repstegar, rutschkanor och naturligtvis vatten, kan barnen plaska och leka hela dagen. Om du kom för att bada, koppla av i den lata floden eller ta ett plask i vågbassängen Hurricane Bay. När du är redo att torka av, bege dig till Dixie Landin', den spännande nöjesparken fylld med vilda åkattraktioner. Det finns så mycket att göra, du kanske vill komma igen bara för att se allt.

2. Splash Kingdom Waterpark, Shreveport

Splash Kingdom Waterpark, Shreveport

Källa: splashkingdomwaterpark

Splash Kingdom Waterpark, Shreveport

Människor i alla åldrar kommer säkerligen att ha kul på Splash Kingdom. Med en mängd åkattraktioner, rutschkanor, spännande barnområden, svala pooler och gott om utrymme att luta sig tillbaka och koppla av, är Splash Kingdom platsen att vara på för det ultimata sommarnöjet. För adrenalinjunkies finns det en mängd spännande rutschbanor. The Big Bends och Flash Flood kommer att få dig att skrika genom branta droppar och njuta av de rusande, vilda vändningarna. Ta en matta och rusa med huvudet först nerför de fantastiska Bonzai-rutschbanorna.

Monkey Business-rutschbanan och Brett's Blaster kommer att få ditt hjärta att bulta med galna hastigheter, svängar och fall. Drop-rutschbanorna Plunge and Pipeline kommer att skjuta upp dig i djupt vatten. Tävla med en vän nerför Cannonball-rutschkanan, bara för att falla ner i det svala vattnet i poolen nedanför. Aktivitetspoolen Lagoon är perfekt för människor att koppla av eller göra ett plask. För att koppla av eller plaska finns det vågbassängen eller lata floden. Barn kommer att älska Kid's Castle, ett enormt aktivitetsslott fyllt med massor av roliga rutschbanor och blöta interaktiva funktioner. När du är redo att torka av, delta i en omgång sandvolleyboll. Om du har fått upp en aptit, inga problem, parken har dig täckt med ett stort koncessionsområde.

3. SPAR Waterpark, Sulphur

SPAR vattenpark, svavel

Källa: besök lakecharles

SPAR vattenpark, svavel

SPAR Waterpark är öppet säsongsvis och har aktiviteter och rutschbanor som garanterat kommer att glädjas i timmar. Ta med hela familjen för dagen och gör dig redo att svalka dig i parkens svala vatten. De vilda rutschbanorna kommer att hålla det roliga uppe. Constrictor Tube Slide tar förare genom vändningar i mörkret i den slutna rännan. Super Bowl Tube Slide är en blast. Ryttare kommer att rusa nerför den slutna rännan och falla ner i en enorm skål för att virvla runt och runt innan de plaskar ner i det kalla vattnet nedanför. Green Monster Tube Slide, Blue Dragon Body Slide och Twisted Serpent Body Slide kommer säkerligen att tillfredsställa även den mest ivrig spänningssökande.

Barn under 42” kommer att älska Splash & Play Island. Området har noll djup ingång, en fantastisk lekstruktur, rutschbanor, vattensvamp, tipphinkar och en gigantisk dumpningshink. Parrot Island gjordes bara för barn 36 tum eller längre. Området har en rolig lekstruktur, sprutpistoler, enorma rutschbanor och en dumpningshink. Både barn och vuxna kommer att njuta av Patch's Splash Pad, fylld med gejsrar, fontäner och massor av sprutor; det är ett blött och vilt äventyr. Lagunpoolen är den perfekta platsen för att göra ett plask och simma. Den lata floden är det perfekta området för att simma och svalka sig och för starkare simmare finns det till och med en virvel där du kan sätta dina färdigheter på prov. Ta ett rör och flyt nerför Raging River för timmars avkoppling. Om du bara vill luta dig tillbaka och koppla av i solen finns det solstolar, picknickbord och bänkar för dig.

4. Liberty Lagoon, Baton Rouge

Liberty Lagoon, Baton Rouge
Liberty Lagoon, Baton Rouge

Liberty Lagoon är öppet för de varmare månaderna och är den perfekta parken för att kyla ner och njuta av allt som sommaren har att erbjuda. De enorma rutschbanorna och svala poolerna kommer garanterat att erbjuda timmar av skratt och blöta nöjen. Hoppa ner för rutschbanorna Yellow Lunge, AquaTube och Purple Plunge för hjärtklappande äventyr. Se till att åka den enorma Gator Bowl-rutschkanan. De enorma barnområdena kommer att glädjas hela dagen med sina många aktiviteter, lekstrukturer och blöta äventyr. Om du vill koppla av och luta dig tillbaka kan du flyta nedför det lugna vattnet i lazy river eller ta ett plask i huvudpoolen. Det finns så mycket att göra, du kommer att vilja komma tillbaka för ett andra besök.

5. Aqua PARDS, Denham Springs

Aqua PARDS, Denham Springs

Källa: gläfsa

Aqua PARDS, Denham Springs

Parkerna i Denham Springs är säsongsöppna och är ett bra sätt att göra ett stort plask i sommar. Med något för alla kommer parken säkerligen att glädjas. Spännande rutschbanor ger timmar av adrenalinpåverkande äventyr. Barnområdena, kompletta med enorma lekstrukturer, vattensvampar, gejsrar, sprutor, roliga aktiviteter och en enorm dumpningshink, är något man inte får missa. Luta dig tillbaka och titta på barnen medan du kopplar av. Det finns gott om stolar och däcksutrymme för solbad samt paraplyer för skugga.

6. Audubon Cool Zoo, New Orleans

Audubon Cool Zoo, New Orleans

Källa: whitewaterwest

Audubon Cool Zoo, New Orleans

Både barn och vuxna kommer garanterat att älska Cool Zoo-stänkparken. Det finns en mängd sprutor, piper, sprutor, gejsrar och interaktiva vattenfunktioner. Missa inte alligatorrutschkanan eller de vattensprutande ormarna. Tots kommer att ha en viskning i sitt eget område som designades bara för små vattenälskare. Torka av efteråt och se till att ta in allt djurparken har att erbjuda.

7. Cajun X-kablar, Lafayette

Cajun X-kablar, Lafayette

Källa: cajunxkablar

Cajun X-kablar, Lafayette

Gör dig redo att strimla som proffsen. Cajun X Cables är en unik park där luftkablar drar dig genom vattnet så att det inte finns något behov av en båt för att njuta av dina favoritvattensporter. Spänn på en wakeboard och gör dig redo att utmana vågorna, svala vatten, ramper och andra hinder. Webbplatsen har en video om du inte är säker på vad parken handlar om.

8. White Sands Lake, Franklinton

White Sands Lake, Franklinton

Källa: vit sandsjö

White Sands Lake, Franklinton

Välkommen till White Sands Lakes vita sandstränder och svala, klara vatten. Aqua Park är unikt och ett bra sätt att ha det bra i sommar. En mängd uppblåsbara gummibåtar kommer säkerligen att få ett leende på läpparna. Blob Bag kommer att få dig att flyga genom luften bara för att plaska ner i det svala sjövattnet. Aqua Glide Slide är det perfekta sättet att bli genomblöt. Öva dina flips och hopp på vattentrampolinerna. Det finns till och med en designad för barn i åldrarna elva och under. Också för elva och under, det finns ett djungelgym, naturligtvis beläget över vattnet. Det finns massor av andra våta aktiviteter inklusive en sesåg! Uthyrning av kajak och paddleboard finns också i parken

Var de ska bo: Bästa hotellen i Louisiana (LA)

Lägsta prisgaranti

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.