Topp 5 saker att göra i Alhambra (CA)

Det som sticker ut mest med staden Alhambra är det stora antalet historiska hem. Staden sågs som en av de bästa platserna att bo i Kalifornien 100 år sedan och mycket görs för att återställa denna åsikt med nya hem som ansluter sig till de historiska byggnaderna och många amerikaner som väljer att slå sig ner i denna historiska stad. För turister, förutom själva hemmen, finns det en handfull sevärdheter värda att besöka i Alhambra. Några av dem utforskar den stora historien om livet i staden och andra som syftar till att skapa historia för staden. Dessa är bästa sakerna att göra i Alhambra.

1. Historiska hem i Alhambra

Historiska hem i Alhambra

Källa: alhambrabevarande

Historiska hem i Alhambra

Alhambra kallades en gång för «hemstaden» och ingen resa till staden är komplett utan en titt på några av de historiska hemmen som Alhambra har att erbjuda. Husen är inte storslagna som Newport Mansions men de är av historisk betydelse och inkluderar Craftsman, Bungalow och Spanish Colonial hus. En tur med självkörning är ett bra sätt att se hemmen och Bean Tract, uppkallad efter James Bean, en före detta timmermagnat, är ett bra ställe att börja på grund av den höga koncentrationen av historiska hem i detta område. Midwick Tract, är ett annat område som var eftertraktat för många decennier sedan och inkluderar även ett antal viktiga bostäder.

2. Ohana Brewing Company

Ohana Brewing Company

Källa: lamag

Ohana Brewing Company

Hantverksöl håller på att bli en stor sak i USA och ölälskare, eller någon som är intresserad av affärer, borde göra det till en prioritet att kolla in detta lilla bryggeri i Alhambra. Ägaren är den yngsta enda aktieägaren i ett bryggeri i USA och de öl som bryggs här har vunnit flera utmärkelser och är även kända i Los Angeles-området och säljs på många barer och restauranger. Rundturer i bryggeriet är tillgängliga, ett bra sätt att lära sig mer om inte bara bryggprocessen utan också om framgångssagan för den unga entreprenören bakom verksamheten. På bryggeriet finns även provningsrummet med sex olika öl på fat.

3. The Mosaic Lizard Theatre

Mosaic Lizard Theatre

Källa: lizardtheater

Mosaic Lizard Theatre

Mosaic Lizard Theatre grundades 1993 och är en utmärkt plats för att fördjupa dig i fräscha nya verk, klassiska och samtida pjäser, såväl som kommande talanger till LA teaterscenen till exceptionellt låga priser (ännu lägre om du råkar vara en student eller pensionär). Denna samtida teater är stolt över sin mångfald och är välkomnande för alla åldrar och bakgrunder. Sketchkomedi och improvisation har varit en pågående företeelse på den lilla teatern och föreställningar spelas ofta för «utsålda publik» och får snabbt kritik från sådana medier som LA Weekly och The Pasadena Star News.

4. Burke Heritage Park och Alhambra Historical Society Museum

Burke Heritage Park

Källa: gläfsa

Burke Heritage Park

Alhambra är en stad med ett rikt arv och historia och både Burke Heritage Park och Historical Society Museum är en fantastisk plats att fördjupa sig i just det. Inträdet till museet är gratis; Öppettiderna är dock inte så tillmötesgående, museet är öppet den andra och fjärde torsdagen i varje månad, 14.00 till 16.00. eller någon annan dag efter överenskommelse. På utställningen hittar du en fin samling tidstypiska kläder donerade av stadsbor, en stor samling minnessaker, inredning och böcker donerade av olika organisationer.

5. Romana Museum of California History

Ramona Parlour, som chartrades 1887, är den näst största salongen i södra Kalifornien och är unik i det faktum att den har ett alldeles eget samhällsmuseum, det är lätt att placera i det historiska San Gabriel-distriktet och är öppet lördagar 13:00 – 16:00. Själva museet öppnades första gången 1972 och erbjuder ett varierat utbud av historiska föremål och rester som visar upp kalifornisk historia. En fascinerande samling fotografier visas också, varav några föreställer jordbävningen 1906 i San Francisco.

Var de ska bo: Bästa hotellen i Alhambra, Kalifornien (CA)

Lägsta prisgaranti

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *