Gör-det-själv ljumskvaxning?

Dutta det drabbade området med talk och värm upp vaxet. När den är klar börjar epileringen från utsidan, gradvis rör sig mot den innersta delen av ljumsken och var noga med att remsan fäster helt på det applicerade vaxet (skiktet måste vara tunt).

Hur rakar du ljumsken?

Ljumskhårborttagning: metoder

  1. RAKHÅLL: det är en av de mest populära metoderna för att ta bort ljumskhår. Helt enkelt skär ett blad håret jämnt med huden. …
  2. DEPILATORY CREAM: det är en alternativ metod till rakhyveln för att ta bort ljumskhår.

Hur rakar man ljumsken på egen hand?

Svep försiktigt med rakhyveln, långsamt och kontinuerligt, med långa drag efter hårets riktning. På så sätt klipper du varje hårstrå utan att skapa spikar som sedan kan växa in. Placera en hand strax under magen, ovanför könshårlinjen, för att bättre sträcka ut huden vid rakning.

Hur får man sina privata delar vaxade?

För de privata delarna skulle det idealiska vara kallvax med hårborttagningsremsor, eftersom det är mer känsligt och mindre invasivt än traditionell varmvaxning, samt är en bekväm metod att vaxa hemma.

Hur får man ljumskvaxning rätt?

Tips för effektiv hårborttagning:

För att undvika inåtväxande hårstrån, gör en ljumskskrubb regelbundet, eller åtminstone dagen innan vaxning. Alternativt kan du använda tagelhandsken eller, ännu bättre, en exfolierande lotion. Håll området återfuktat med en specifik kräm.

Föregående artikel

Hur ofta förekommer växtläckor?

Nästa artikel
Varför upprättades staten av Mohammed teokratisk?

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *